Új privát üzeneted érkezett!

Mindjárt írok! :D
Vendég
 


Sziasztok!
Majd én is írok mindenkinek, most megdicsérem Twist pocakját! Látszik ám nagyon és van különbség, hogy ez most baba pocak, Manócska-lak!!!
Növesztgessed szépen!

Mmzsó, persze írok neked hsg tapasztalatokat.
Hamarosan jövök!
Vendég
 


Twist, majd írok privit, most még annyi, hogy van a sote-n légkondi, olyan hideget fújt, para vagyok, hogy fel ne fázzak, más nem kéne már. Bevettem ma az első bogyót! Fúj! De segítsen, ezt várom tőle!
A Kútvölgyiről is hallottam jót.

Röpcsi, kiderült mi baja van anyukádnak! Remélem semmi súlyos! Jobbulást neki!

Twist, kijavítanád a táblázatba a soromban, hogy várunk! Köszike!

Mmzsó, átért a privi?

Többiek merre vannak? :roll:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Nagyábol visszaolvastam...
szia Mmzsó üdv köztünk és drukk a Hsg-hez :!:
Kedi: nagyon sajnálom az inszemit,hogy nem lesz de nekem is volt annó cisztám és felszívódott de szedd a fogigátlót az bisztos segít :!: :lol:
Twist: ez tényleg babapoci gratula és az uh-os kép csodálatos :!: :!: vigyázz magatokra :lol: :lol:
Amúgy nekem holnap kéne megjönnie 28.nap lesz és még semmi ilyenkor már szoktam barnázni... :roll: de a cicim leszakad ugy hogy biztos megjön remélem időbe :!: :roll:

Kép
Adri
badró1
 
 


Rena: vissza jelöltelek köszi!
veled jött meg egyszerre (ápr 25) neked megjött már :?: :?:

Kép
Adri
badró1
 
 


Kedi,privi jött,válasz ment! :wink:
Badró,köszi a drukkot!Ne jöjjön meg egyáltalán! :wink:
Vendég
 


Mmzsó! Hipp-hopp túlleszel rajta, aztán hajrá baba!!!!!!
Szorítok, de ugye majd jössz "élménybeszámolni"?
Vendég
 


Gyorsan akkor a javított táblicsku:

Kép

MMzsó, tégedi is felrakhatlak a mieink közé!:))
Vendég
 


Adrika, a cici leszakadás a babavárás első jele is lehet:)
Juj, most olyan reménykedő lettem!!!!:) És hasfájásod van? Vagy mensinél neked nem szokott lenni?

Ditke, neked volt már piri? Tudod, a táblicsku miatt kérdezem.

Kedi, ügyi vagy, hogy lenyelted az első tablettát! Látod, másnál is segített és hátha akkor szó sem lesz műtétről! Szorítok neked!
A légkondi kellemetlen lehetett, főleg, hogy sokat kellett várni. Azért egy meddőségi centrumban valahogy nem kéne légkondi! Persze, nem tudom, hogyan lehetne máshogy megoldani....
De a Kaáliban is volt most és idegeskedtem, hogy amúgy is fel vagyok fázva és most még ráfázom. De a doktornő szerint, ha nem csíp a pisi, akkor nincs baj és addig gyógyszer sem kell. Tehát ezt kell figyelni.
Vendég
 


Sziasztok!

Végre van egy kevés időm feljönni,csak sajna nem sok mert a tesóm nemsokára itt lesz a kisfiával.Megpróbálom nyomon követni,hogy kivel mi történt ez a pár nap alatt.

Twist!A manókátok nagyon édes!! :D

Kedi!Sajnálom,hogy cisztád van! :(

Adri!Még nem jött meg de már érzem,hogy közeledik!

Röpcsi!Hogy van anyukád?

Kép
rena85
 
 


Hali-gali!

Köszi, Rena, mi is várakozó állásponton leszünk valameddig, kb egy hónapig, aztán majd alakul a dolog.
Addig a lakás ügyet bonyolítjuk.

Ma hívtak a bankból, elfogadták a hitelkérelmünket, jövő héten lehet szerződnünk! Végre vmi jó hír.......nagyon ránk fért már!

Twist, köszi a javítást a tabellában....lesz még javítás nálam, 2 hónap és a korom megváltozik!

Röpcsi, anyud jobban van? Kiderült mi van vele?

Hát lányok, szedem a bogyókat, úgy tekintem, ez most a gyógyszer, inkább ez, mint a műtét! :roll:
Vendég
 


Mmzsó
Üdv. ismét közöttünk!!! Kép Sajnálom, hogy meglátogatott a miki……….mondjuk nekem is! Kép De örülök, hogy „időbe jött meg” és így még meg tudják majd csinálni az HSG-t! :D :D :D Nekem nem altatásban volt, végig ébren voltam. Kicsit fájt, de ki lehet bírni, nagyon gyorsan csinálják az egészet!
Kívánom, hogy minél előbb túl legyél rajta és aztán utána hamarosan megérkezzen a babykétek! Kép Nem bánjuk ha be-benézel, sőőőt, gyere amikor csak tudsz!!! :wink: :D :wink:
Vendég
 


Twist
Megnéztem a pocakodról feltett képet. Nagyon szépen gömbölyödik a kispocak :!: :!: :!: Látni, hogy kismamásodsz!!! Kép
Vendég
 


Adri
Twistnek igaza van, a cici leszakadás nemcsak a mensi közelségét jelentheti, hanem azt is, hogy talán útba van az a kisélet :!: :wink:
Remélem, nem jön meg és 2 csíkos hírekkel jössz majd! :D DRUKKOLOK!!! Kép :D :D :D
Vendég
 


Rena
De jó, hogy feljöttél, gyere csak amikor tudsz! :D :D :D
Mennyi idős is a tesód kisfia? Bocsi, lehet, hogy már írtad. :oops:
Nem tudom, hogy most vajon elszomorodtál-e vagy sem, hogy kisgyerek közelében voltál, de ha igen, akkor nézd meg ezt a képet, hátha egy kicsit felvidít! Direkt Neked illesztem be ide!
Olvastam, hogy kevés időd van, gondolom ide-oda szaladgálsz, teszel-veszel, ezért kerestem egy, a régi kakasodnál vidámabb, gyorsabb tollast!
Kép
Vendég
 


Kedi Kép Egy hullámhosszon vagyunk én is nagyon undorodtam a fogamzásgátlótól :!: Kép Régen Én szedtem a Triodenantot, akkor nem annyira zavart, hogy be kellett vennem. Most meg amikor Murbi egy-egy alkalommal felírta, nemcsak, hogy a gondolatától, hogy gyerekgátlót szedek lettem rosszul, hanem főleg attól, hogy a számba kell vennem és le kell nyelnem Fúúújjj!!! :x :x :x
Az egész bogyó csak egy morzsányi, de én mindig úgy rákészültem, amikor be kellett vennem. Karácsonykor, amikor megint csak szednem kellett kitaláltam valamit, ami valamelyest csökkentette az undoromat és így egész jól bírtam összes bogyószedéses napot! :D

Gratulálok, hogy elfogadták a hitelkérelmeteket!!! Kép
Vendég
 


Ditke
Remélem én is, hogy most már minél hamarabb megveszi valaki, valamelyik lakást! Kép Tegnap volt érdeklődő a IX. kerületi lakásunkra, tehát nem az irodára, de még nem szólt vissza az ingatlanos! Kép Sajnos az a hülye fűtés teszi be általában mindenkinél a kaput! :evil: :evil: :evil:
Hány éves voltál az avart képeden? Nagyon aranyos! :D
Vendég
 


Köszönöm szépen Anyukám, hogy létével kapcsolatban az érdeklődéseteket és jobbulást kívánásokat! Aranyosak vagytok! :D Tegnap reggel Anya ugyanúgy jött be az irodába, mint a többi nap, de egy kicsit sápadtnak látszott. Beszéltünk egy, két ügyről, telefonált egy, két helyre, de látszott rajta, hogy nincs a toppon. Fokozatosan kezdett rosszul lenni, szédült. Leült az egyik fotelbe, feltette a lábait a székre, de csak nem lett jobban. Állandóan azt mondogatta, hogy rosszul vagyok, rosszul vagyok. Lányok Én úgy megijedtem Kép hogy azt elmondani nem tudom.
Kért egy kiskávét, mert úgy érzete leesett a vérnyomása. Csináltam egy gyenge kávét, meg is itta, de még mindig nem volt jól! Egy kicsivel később szóltam a szomszédasszonyunknak, aki átjött egy vérnyomásmérővel. Először 168 volt Anya vérnyomása, akkor bevett egy nyugtatót, mert a szomszédasszonyunk nem mert neki adni vérnyomáscsökkentőt. Utána visszamértük, akkor már 140 volt, aztán rá 2 órára 130. Szóval nagyon, de nagyon lassan aztán lement a normális értékre. :D
Tisztára ki voltam, mert Anyának gyenge a szíve és most amikor rosszul volt mondta is, hogy érzi, hogy bedobog a szíve.
Anyának egyébként nem magas a vérnyomása, de lehet, hogy ez a meleg is, meg a lakás eladásokkal kapcsolatos dolgok is már nagyon nyomasztották és most ez így jött ki nála, rajta. :( :roll:
Vendég
 


Sziasztok!!!!!

Twist

Manócska gyönyörű!!!!! :D
Ez bizony kismamis pocak!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Vigyázz magatokra!!!!! Igyál sok-sok folyadékot, az átmossa a húgyuti rendszert!!!! :wink:

Bent már mondtam hogy mikor megyek műtétre, már szereztek is helyettem 2 hétre valakit(azt a volt kolléganőt kapják, akit ki nem állhattak :lol: ). Aztán nem tudom mi lesz, de én nem akarok szabit íratni, de még nem tudom, majd meglátom!!!! :? :shock: :wink:
Dilis betegek minden nap vannak, van amikor naponta több is!!!!! :? :shock: :lol: Ma is lefárasztottak!!!! Bár eleve fáradt vagyok már napok-hetek óta!!!! Csüt. hajnalban 1/4 2-kor kapcsoltam ki a tévét azzal hogy most már ha nem vagyok is álmos aludni kell és kész!!!!! :evil: Még jó hogy délutánra kellett mennem, erre 1/2 6-kor kipattant a szemem, bezzeg tegnap is olyan voltam mint a mosott sz..r!!!!! :evil: Főnököm szerint ez már a krónikus fáradtság!!!! :shock: És tegnap is 11 órakor aludtam el ennek ellenére, hogy előző éjjel sem aludtam szinte semmit!!!! :?
Utolsó menzi május 10!!!!

Mmzsó

Gyere nyugodtan, amikor csak szeretnél!!!! :wink: Drukk a hsg-hez!!!!! :wink: :D

Rena

Tök jó hogy babázhatsz most!!!! Irigy vagyok!!!!! :wink:
A kerilányom megkérdezte szombaton tesómat: Keee van, nincs? :lol: :lol: :lol: Imádom a zsiványt!!!!! :lol: :lol: :lol: Múltkor vettem neki ruhákat és egyenként próbálgatta fel és ment a tükörben nézegetni magát, aztán jött hogy: Má(mármint jöhet a másik ruha :lol: )!!!! Tipikus nő, bár még nagyon korai a dolog!!!! :lol: :lol: :lol:

Kedi

Végre jó hír!!!!! :D :D :D Annyira örülök, hogy mehettek szerződni!!!!! :D Rátok fért már egy kis jó hír is!!!! :wink: :D 1 hónapot kell csak szedned a fogigátlót???? :? :roll: Utána megint megnéz?
Csaba doktorral tudtál beszélni?

Badro

Ma hogy vagy? :wink:
Menzi elkerült????? :wink:
Húúú, jövő héten eredmény hirdetés!!!! :wink: Izgi!!!!! :wink: Ha találnak is valamit ne keseredj el, itt tuti tudnak rajtad segíteni!!!!! :wink: :D Jó kezekben leszel!!!!! :D

Röpcsi

Örülök hogy Anyukád jobban van!!!!! :wink: Szerintem a sok stressz okozza!!!! :( :? :shock: Olyan munkát is végez, akkor ott van a ti lakásügyetek és babaügyetek is!!!!! Még miattatok is aggódik, még ha nem is mondja!!!!!!
Az avataron a kerilányom van, ami még tavaly októberben vagy novemberben készült a kép!!!! :wink: :lol: Hasonlóságot vélsz felfedezni? :lol: :wink:
Vendég
 


Twist a Kép -sal, hogy állsz? Tegnap is vagy ma is meglátogatott a Kép???
Vendég
 


Nálunk az van most, hogy nem biztos hogy menni akarok a műtétre!!!! :? Ne kérdezzétek!!!!! :( Magánéleti gondok!!!! :( :( :(
Viszont tegnap délután rendelést tartottam, bent a munkahelyemen!!!! :lol: Jött két ismerősöm is akik engem kerestek direkt hogy mit hová, kihez, és UH előjegyzés stb. Szóval a csajnak mondtam hogy mi a helyzet nálunk(úgy nagy vonalakban mindent itt magánéleti dolgokat is), és ő mondta hogy van egy ismerőse aki jósol otthon, de feketén!!! :wink: Mindent tutira megmond, neki is bejött eddig minden!!!! Megadta a névjegykártyáját, fel is hívtam, és bejelentkeztem keddre, mert a párom akkor dolgozik és nem kell magyarázkodnom hogy hová tűnök el!!!! :? A pasik amúgy is általában ellenzik az ilyen dolgokat!!!!! :? Mondtam a barátnőnek is, ő is jönni akar, neki is magánéleti problámái vannak!!!! :shock: :evil: Én szerdán este panaszkodtam neki, ő csütörtök délelőtt nekem!!!!! :evil: Nagy szívás mindkettőnknek!!!!

Na mindegy, szóval kedden délután megyek, kérdi a csaj hogy fél vagy 1 óra kell nekem, mondom szerintem nekem kell az 1 óra, az tuti!!!!! :? :lol:
Vendég
 


Jajjj Csajok az insulin ügyben még nem is írtam Nektek?

Tegnap a férjem felhívta az endokrinológusunkat, hogy időpontot kérjen az eredményről való konzi végett. Mondta azt is a dokinak, hogy Ő azt mondta egy hét múlva meglesz az eredmény.
A doktor úr azt mondta, hogy igen valójában ezt mondta, hogy egy hét múlva meglesz az eredmény, de inkább egy hét, tíz nap múlva :evil:. Tehát elvileg már jövő héten megtudhatnám az eredményt, de akkor nem tud minket fogadni. Pünkösd után, azaz kedden este tud majd minket fogadni a magánrendelésén és akkora már nála lesz az eredmény és megbeszéljük, hogy milyen lett.
Néztem a naptáromat, akkor kb. a ciklus 9-dik 10-dik napján leszek, tehát ha úgy alakul, akkor még beletudnánk vágni a lombikprogramba.
Kíváncsiak vagyunk az eredményre :!: :!: :!: :D
Vendég
 


Húúú Röpcsi, de jó lenne ha készen lenne az inzulin eredményed és tényleg minden klappolna és kezdhetnétek a lombikot!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég
 


Na, Én lassan elbúcsúzom!
Ma este kártyaparti lesz otthon, Én persze tornászni fogok, hogy jó erős Kép legyek a dokilátogatásra, hogy hogyha kell elintézzem, hogy a doki megírja a papírt arról, hogy nem vagyok már cukros. Kép
Vendég
 


Ditke, igen nagyon jó lenne ha jó lenne az insulin eredményem és végre elkezdhetnénk a lombikprogramot! :D
De, hogy miből, az még egy jó kérdés :?: :?: :?:

Hát lottó nyereményből :!: Vettem lottót, hátha nyerünk! Kép

Én mindig csak egy mezős, jokeres 5-ös és egy mezős, jokeres 6-os lottót veszek, mert ha nem nyerek, ne nyerjen tőlem többet az, aki az egészet megnyeri.
Persze ha tudnám kinyeri meg, beszélhetünk a több mezős kitöltésről.......aztán fifti-fifti alapon megosztoznánk a nyereményen! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sajnálom, hogy magánéleti gondod, gondjaitok vannak! :( Remélem mihamarabb megoldódnak a dolgok! :D
Vendég
 


Van egy csaj, aki ráakaszkodik a Páromra, és nem tudom van e "félni" valóm, és e mellett is vannak problémák, és nem tudom ezek meglettek volna e, vagy köze van ennek a nőcskének az egészhez!!!! Bár nem akarok nagyképű lenni, de a nyomomba sem érhet a csaj!!!! :wink: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Kedi!Hát tényleg inkább a gyógyszer mint,hogy megműtsenek!Örülök,hogy megkapjátok a hitelt!

Röpcsi!Nagyon örülök,hogy anyukád jobban van,lehet,hogy tényleg ez a meleg ártott meg szegénynek!Nagyon édes a kis kakas amit feltettél,tényleg felvidított a kesze-kuszán álló szemeivel! :lol: Jövő hónapban lesz 1 éves a törpike,próbáltam új képet feltenni róla az iwiw-re de valamiért nem engedi,hogy felrakjam ez a hülye gép,pedig ott ti is megnézhettétek vólna.Nagyon szorítok,hogy rögtön bele tudjatok vágni a lombikba!

Ditke!Nagyon édes lehet a keresztlányod!Imádok én is a kismanóval lenni mert olyan kis huncut.Ha valami rosszat csinál jön oda és bújik hozzám,már most tudja,hogy ezzel levesz a lábamról!Sajnálom,hogy magánéleti problémáid vannak!Remélem minden jóra fordul! :wink: Kiváncsi vagyok,hogy mit mond neked a jósnő,remélem azt,hogy még nyáron kismami leszel!Olyan szívesen mennék én is jóshoz csak nagyon félek attól,hogy rossz hírt közöl.Ki kell ütni a csajt ha bekavar a kapcsolatotokba.Nem írtál nagyképűen tényleg nagyon csini vagy,úgyhogy biztosan nem ér a nyomodba a csaj!

Kép
rena85
 
 


Kép

Kép
rena85
 
 


Rena

Na az ilyen húzásokkal teljesen le tudnak venni a lábunkról!!!!!! :lol: :lol: :lol: Édes Kismanó!!!!

A csajszira visszatérve, régen tudom hogy hívogatja a párom, mert elmondta, csak abban nem vagyok biztos, hogy kapott e bátorítást a páromtól és azért csinálja! :? :roll: Bár a barátnőm szerint az utolsó nő lenne ez a csaj, akivel a párom kezdene, mert állítólag nagyon buta, a barátnőm szavaival élve: Mellette még egy vödör korom is atomvillanás!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ditke!Remélem a párod nem bátorította.De ha ilyen "okos" a csaj akkor biztosan nincs esélye ellened! :wink:

Kép
rena85
 
 


Rena

Cuki az új avatarod!!!!

Hogy mentitek el, hogy utána is tud mozogni???? :shock: Nekem nem sikerült! :(
Vendég
 


Jó reggelt lányok!

Beköszöntött piri.... :roll: :cry:
Twist, beírod a táblába :?: köszi
Rena,tényleg cuki az avatarod :lol: neked nics piri :?:
Kedi, gratula a hitelhez :lol:
Röpcsi, szorítok az 5-ös lottó nyereményhez ha megnyeritek ránk is gondolj mennyi most 1 milliárd :?: :lol: :lol:
Ma egésznapos kertipartira megyünk de majd este benézek ha hazaértünk. :lol:
Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Jó reggelt!

Lányok!Köszönöm a dícséretet az avatáromra!Ditke!Ugyan úgy mentem el a képet mint amelyik nem mozog csak a lényeg,hogy a mérete megfelelő legyen.

Adri!Ma reggel nekem is megjött.Úgyhogy ismét együtt indítjuk a ciklust.Jó szórakozást a partin!

Twist!Hogy vagy?Róka koma?Légyszives javítsd át a táblázatban,hogy a ciklus 1 napja máj.23.,Köszönöm!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Nem sok időm van, mert megyünk a piacra lángost enni.

Ditke, olvastam a problémát, nagyon sajnálom:( A házasságban vannak mélypontok is, szerintem sosem egysíkon mozog, tehát nem mindig csak jó és jó. És remélem, hogy hamar megoldódik a probléma és rendbejöttök. Rossz után mindig jó jön!:) Utálom az ilyen nőket, aki a párodra is rászállt! Legyen már tabu az a férfi, akinek családja van! Hogy van képük a nőknek ilyesmire?! Na, szóval, ezt én is utálom.

Adri, beírtam a piri napját a táblázatba. Drukk keddre!

Kedi, annyira örülök, hogy hívott a bank és minden okés! Tök gyorsak voltak:)))))))))))))))) Király.)))

Röpcsi, kikkel szoktatok kártyázni? Jaj de jó, hogy anyukád jobban van! Hála az Égnek!:)

Rena, de jó, hogy jelentkeztél!:)) Kíváncsi lennék, mit mond neked a jósnő!:)

Igen, rókacsalád minden nap volt eddig. Ám tegnap nem volt!:) Gyümölcsöket ettem egész nap, folyamatosan volt valami a gyomromban (cserkó, banán, kivi, alma) és ez segített. Ezek szerint a gyümik ilyenkor nagyon jók!:) Megyünk is vásárolni gyümiket. nagyon kívánom őket, mindet!

Kép
Vendég
 


Jó reggelt!
Tegnap csak kis olvasásra volt időm, de most reggel igyekszem aktivizálni magam!
Visszaolvasok és írok! :D
Vendég
 


Kedi, ment a privi!
Puszika, húztam a piacra lángosért!:))
Vendég
 


Vágjunk bele!

Röpcsi: örülök, hogy anyud jobban van. Most már talán könnyebb lesz neki is, nincs ez a vadító hőség, ami annak,akinek van szívproblémája a legártalmasabb! Baromi magas volt a vérnyomása!
Remélem a lakással kapcsolatban ti is sikeresek lesztek hamarosan!

Ditke, szomorúan olvastam, hogy magánéleti gondok adódtak! Remélem, hogy a csaj hiába nyomul, pláne, ha olyan kis okos, hogy még a negró is világít a szájában! Tarts ki van a műtétig idő, ne add fel, addig rendeződhet a szitu. Pároddal van lehetőséged beszélni a nyomulós kiscsajról? Tényleg nem lehet egy lángész, ha olyan szekér után fut, amelyik nem veszi fel, s fel sem mérte reálisan a dolgot, nem rúghat labdába szerintem sem!
Klassz, hogy el fogsz menni a jósnőhöz. Most én is ezt tervezem, Röpcsitől kaptam tippet ezügyben. A barátnőm is szokott jósolni, ő is jól tud, de most már vmi extrábbra vágyom!

Adri sajnálom a pirit. Nemsokára azonban itt lesz a ti napotok, s kiderül hogyan tovább!

Röpcsi, tarts ki, hamarosan kiderül a vizsgálat eredménye. Olyan kitartó vagy, hihetetlen az akaraterőd, adhatnál ebből nekem is!

Twist, helyes, egyél csak jó sok friss gyümit, rengeteg bennük a vitamin! Hogy bírod a meleget?

Rena, sajnálom, hogy te is pirizel! Abban igazad van, hogy inkább a fogibogyók, mint egy újabb műtét. Most már megbarátkoztam a gondolattal, szedem rendesen! Nem stresszelem magam ezen, tudomásul vettem, végülis egy havi adagot kaptam. Abból azonban nem fogok engedni, hogy lombikot kezdjünk. Úgy tudom hamarabb is kérhetem ezt, nem kell magam végignyüsztetni a sok inszemin.
Majd Csaba dr.-ommal beszélek! Jövő héten fogom keresni telcsin.

Adri, jó mulatást, keri partizást! Ma és holnap én is lazítok, barátnőmmel kilátogatunk a Nők Lapja hétvégére, tök érdekes programok lesznek, ma pl: homeopátiás és virágterápiás előadás lesz, többek között arról is szó lesz, mit tegyünk, hogy összejöjjön a baba! Kíváncsi vagyok!
Holnap pedig C. Molnár Emmát szeretném meghallgatni, tavaly is nagyon élvezetes volt az előadása, olyan jókat mond párkapcsolati témában. Ha valami hasznosat hallok, majd megosztom veletek!

Ja és persze örömködöm a lakás-hitel miatt, várom a jövő hetet, ha ez lerendeződik, akkor nagyon meg fogunk könnyebbülni, s már tanítás sem lesz, lehet a babára koncentrálni!

Szép hétvégét!
Vendég
 


Átért a privi Twist, mindjárt írok! Milyen volt a lángos! Nyami, még reggeli előtt állok, a piaci lángosoknak azonban nincs párjuk! Néha sütünk idehaza, de valahogy nem olyan! Milyen gyümiket szereztetek be?
Vendég
 


Sziasztok!

Badro

Sajnálom pirit!!!! :cry: :cry: :cry:
Jó kerti partizást, kapcsolódj ki!!!!!! :wink: :D

Rena

Sajnálom hogy neked is megjött!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Twist

Fini volt a lángos????? :wink: Remélem Manócska is szereti, és nem küldte vissza!!!!! :wink:
Gyümiből bevásároltatok????? :wink:
Tudom hogy vannak hullámvölgyek egy kapcsolatban!!!!! :?
Bár a szívem mélyén érzem(legalábbis nagyon bízom benne) hogy nincs a páromnak senkije, de valahogy nem hagy a dolog nyugodni!!!! :? :shock: Viszont megmagyárázná hogy mitől "kattant" be a párom!!!! A barátnőm szerint az apaságtól fél, szerintem pedig mivel oly régóta szeretnénk babát, és azok a dolgok amin keresztülmentünk, már belefásult az egészbe, és megszokta a kis mindennapi életét és nem akar rajta változtatni!!!!! :? :shock: :roll:

Kedi

Látod egy hónap nem a világ!!!! :wink: Hipp-hopp elszalad!!!! Ráadásul még a lakásügy is eltereli a figyelmedet majd!!!! :wink:
Nem is drága ez a jósnő 1/2 óra 2500, 1 óra 3500 ft!!!!! :wink: És megmondja a "frankót"!!!! :lol: :lol: :lol:
Holnapra jó szórakozást, és írj hogy mi jókat hallgattál, láttál!!!! :wink:

Röpcsi

Kártyapartiba beszálltál végülis????? :wink:

Viszont ami a jó hír, elértem a kitűzött súlyomat, bár a stressz is erősen rásegített, ez a hülye műtét+a magánéleti kapcsolat...... :evil:
Tökre kiment a fejemből hogy lejár a személyim is, és jövő hét csütörtökig meg kell csináltatnom!!!!! :shock: :evil:

Tavaly adventkor küldött a csaj egy ilyen sms-t!!!!! Holnap Anyáék Bécsbe mennek!!!!! Akkor még nem szerepelt a párom telefonjában a csaj neve, ezért nem is tudtuk hogy ki a fene ez!!!! :evil: :shock: Magyarul üres volt a kéró!!!!! :evil: :evil: :evil: Jót röhögtünk az eseten, hogy félrenyomta az illető a gombokat!!!! :shock: A poén az, hogy ezt még 2-3 embernek elküldte, persze aláírás nélkül!!!!! :evil: Hogy ez véletlen volt, vagy szándékos, sosem fogjuk megtudni!!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Eszméletlen jó volt a mai napom! Baromi sok érdekes dolgot hallottam. Az első előadást 2 hölgy tartotta dr. Zalándi Ildikó homeopátiás belgyógyász orvos, és egy másik, aki Bach-virágterápiával foglalkozik.
A dr-nő említette a nőgyógyászati problémákat, a nehéz babásodás kérdését. Odamentem a végén hozzá ezzel a problémával és cisztára és endometriózisra, hogy ne térjen vissza, adott homeopátiás gyógyszertippeket, sőt a saját készletéből ideadta a cisztára való gyógybogyókat. Olyan kis kedves volt, szeretnék vele konzultálni ezügyben, ha most nem is bírom szedni a homeós cuccokat, az endóra szerintem el fogom kezdeni, de csak, ha személyesen találkoztam vele! Úgy érzem, a fogigátlónál, ami vagon hormont tartalmaz, jobb lehet ez a természetes gyógymód, mindenképp ki óhajtom próbálni, ha most sem múlna el a cisztám!

A másik előadást V. Kulcsár Ildikó tartotta, meg is vettem új könyvét, ami feleségeknek és férjeknek egyaránt szól. Természetesen emberi kapcsolatokról, házasságról, férfi.nő kötelékről stb. volt szó és ilyen témájú a könyve is!

Jól, s nagyon, de nagyon hasznosan telt a nap, örültem a homeopátiás dokinőnek!

Holnap is megyek a barátnőmmel.
Ja és begyűjtöttem egy vagon újságot, pl: nők lapja évszakok, konyha, egészség, ezoteria, piknik újságokat! Ésss, hallottam Bereczki-Szinetár házaspárt énekelni! Klasszak voltak!

Kinek hogy alakult a mai napja? Adri, milyen volt a kerti parti?
Vendég
 


Ditke, jó áron dolgozik a jósnő! DE jól is, ahogy írtad!
A csaj meg micsoda egy liba!!!!!
Vendég
 


Ha valakit érdekel még bővebben a dokinéni, itt a honlapcím:

http://www.maganorvosok.hu/drzarandildiko
Vendég
 


Jó reggelt!
Ma is a homeopátiával keltem, nagyon ezen jár az agyam! Végigcsinálom ezt a fogigátló kúrát,de hát ez lelkileg nagyon ellentétesen hat, mert a cél a baba, de ez kicsit mást üzen!!! Lelki szinten fogok továbblépni, a természetesség, a természeti gyógymódok irányába indulok. Jujjj, jövő héten sok dolgom lesz, mindenkit kell telcsin hívni! Anyagilag hogy bírom majd, nem tudom, de megpróbálom, az egészség a legfontosabb!!!

Rem. ma is ilyen sikeres leszek és C. Molnár Emmát is meg tudom környékezni, hozzá is elmennék, ill. ha van neki ilyen csoportja, az autogén tréninget nála sajátítanám el.

A baj csak az velem, hogy mindig olyan nagy az elhatározásom, de a megvalósításig nem jutok el! Most azonban igyekezni fogok ezen a téren is.

Ki merre jár? Sehol senki? Valaki nem akar homeopátiázni, vagy pszichoterápiázni még, autogén tréning pl, na? Valakit még motiválnak ezek a dolgok?
Igaz, a jósnő is szuper, nagyon várom majd Ditke a tapasztalataidat!!!!!

Szép napot!
Vendég
 


SZiasztok!
Kedi, jó lehetett a homeopátiás előadás, elhiszem, hogy lelkesítő volt! És kaptatok tájékoztatókat? Van hasmenés elleni gyógyszer is homeopátiás bogyók között?

Ditke, remélem, hogy kicsit jobb kedved van. Tényleg lehet, hogy a párod azért furcsa, meg megijedt a babásodástól és a nagy felelősségtől. Azóta javult a helyzet? Az egyetlen jó, hogy legalább lefogytál. Minden rosszban van valami jó:)

Röpcsi, mikor lesz eredményed? Hát, remélem, hogy most már valamelyik érdeklődő komoly lesz!

Puszi mindenki másnak is, most megyek Casino Royalt nézni:)
Vendég
 


Halhó!
Má' azt hittem magamnak, magamban írogatok! Hol vagyogatunk többiek??? :?: :shock: :?:

Twist, szerintem van ilyen tuti gyógyír! Összesen van 3600 fajta gyógybogyó, ebből hazánkban ha jól emlékszem 600-féle van törzskönyvezve.
Igen, lelkesítő volt, de a mai is, imádni való C. Molnár Emma. Aláírta a könyvét nekem, s megkérdeztem meddőség témában mit tud mondani, válasz: hívjon fel! Megadta az asszisztense számát, megbeszéltük, hogy Urbancsekékhez járok,meg az endó témát. Tűkön ülök, holnap hívom, biztos sokat kell rá várni! DE türelmes leszek!!!!

Van egy honlap, amin meg lehet nézni mivel foglalkozik, milyen intézetet vezet:

www.anoezerarca.hu

Ezen a címen jelent meg könyve is! Tök jókat szokott mondani! Tv-ben is,meg ezen a rendezvényen is, tavaly is és idén is!!!!

Puszi, kifáradtam ma, irtó meleg is volt!
Sok erőt a holnap induló munkahéthez!
Vendég
 


Twist van honlap, itt megnézhető a homeopátiás dokinő:

http://www.maganorvosok.hu/drzarandildiko

meg a többi homeós honlap is hasznos, szoktam olvasgatni.
Vendég
 


Sziasztok! Én vagyok hétfőn a legfrissebb, látom:)))
Mától egy hétig itthon vagyok, pihenek. Annyira jól esik, király:)

Kedi, komolyan, endóra is van homeopátiás cucc? Azta, ez órási!!!!

Csajok, azt találtam ki, hogy szeptemberben legyen fórumos tali!:)) Akkor talán már nem lesz ilyen kánikula, és mindenki babás lesz:)) Röpcsi túllesz a sikeres lombikon, Kedi vagy a sikeres inszemin, vagy a lombikn, Ditke is vagy a lombik, vagy az inszemi után kerekedő hassal fog jönni és Adri is, Mmzsó és Rena is:)) Szervezünk egy klassz helyen egy talit, mondjuk Pesten. Ahol nincs füst és nincs tömeg. Mit szólnátok?
Vendég
 


Sziasztok!!! :D
Vendég
 


Szia Röpcsike!
Volt érdeklődő az irodára?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?