Sziasztok!!!!!
Twist
Manócska gyönyörű!!!!!
Ez bizony kismamis pocak!!!!!
Vigyázz magatokra!!!!! Igyál sok-sok folyadékot, az átmossa a húgyuti rendszert!!!!
Bent már mondtam hogy mikor megyek műtétre, már szereztek is helyettem 2 hétre valakit(azt a volt kolléganőt kapják, akit ki nem állhattak
). Aztán nem tudom mi lesz, de én nem akarok szabit íratni, de még nem tudom, majd meglátom!!!!
Dilis betegek minden nap vannak, van amikor naponta több is!!!!!
Ma is lefárasztottak!!!! Bár eleve fáradt vagyok már napok-hetek óta!!!! Csüt. hajnalban 1/4 2-kor kapcsoltam ki a tévét azzal hogy most már ha nem vagyok is álmos aludni kell és kész!!!!!
Még jó hogy délutánra kellett mennem, erre 1/2 6-kor kipattant a szemem, bezzeg tegnap is olyan voltam mint a mosott sz..r!!!!!
Főnököm szerint ez már a krónikus fáradtság!!!!
És tegnap is 11 órakor aludtam el ennek ellenére, hogy előző éjjel sem aludtam szinte semmit!!!!
Utolsó menzi május 10!!!!
Mmzsó
Gyere nyugodtan, amikor csak szeretnél!!!!
Drukk a hsg-hez!!!!!
Rena
Tök jó hogy babázhatsz most!!!! Irigy vagyok!!!!!
A kerilányom megkérdezte szombaton tesómat: Keee van, nincs?
Imádom a zsiványt!!!!!
Múltkor vettem neki ruhákat és egyenként próbálgatta fel és ment a tükörben nézegetni magát, aztán jött hogy: Má(mármint jöhet a másik ruha
)!!!! Tipikus nő, bár még nagyon korai a dolog!!!!
Kedi
Végre jó hír!!!!!
Annyira örülök, hogy mehettek szerződni!!!!!
Rátok fért már egy kis jó hír is!!!!
1 hónapot kell csak szedned a fogigátlót????
Utána megint megnéz?
Csaba doktorral tudtál beszélni?
Badro
Ma hogy vagy?
Menzi elkerült?????
Húúú, jövő héten eredmény hirdetés!!!!
Izgi!!!!!
Ha találnak is valamit ne keseredj el, itt tuti tudnak rajtad segíteni!!!!!
Jó kezekben leszel!!!!!
Röpcsi
Örülök hogy Anyukád jobban van!!!!!
Szerintem a sok stressz okozza!!!!
Olyan munkát is végez, akkor ott van a ti lakásügyetek és babaügyetek is!!!!! Még miattatok is aggódik, még ha nem is mondja!!!!!!
Az avataron a kerilányom van, ami még tavaly októberben vagy novemberben készült a kép!!!!
Hasonlóságot vélsz felfedezni?