Sziasztok!
Melinda1985
Nekem Dórim 2008.04.13-án született, pont egy héttel a kisfiad előtt
neked beszél már, vagyis mond már értelmes szavat, szavakat? Nekünk még nem, csak halandzsázik, teker a nyelvét ezerrel, egyedül a "mammam" (jelentése éhes vagyok adj enni...
)
és a dodo (Dóriból maradt neki a dodo), ezeknek tudjuk az értelmét. mást nem mond.
De hogy milyen rosszcsont...vagyis inkább makacs, akaratos, és állandóan pakol...mindig szétpakolja a lakást, nem győzök utána...
Laktoherb...nekem is fájt tőle a hasam, a sör jól esett a meleg nyári napokon, de úgy igazából nekem nem vált be mint tejserkentő...alkat kérdése...egyik ismerősöm a szoptatás alatt hízott sokat, mert neki meg ennie kellett, jó sok rántott levest, meg úgy egyáltalán...s ettől volt teje. szegény azóta sem tudott lefogyni.
NicolAngel
Hát nemrég lakunk itt , de lehet látásból ismerős lesz, majd megnézem a fotókat az iwiwen!
megnézem a párodat!!!
Nagyon szép nevet/neveket választottatok. Ha nekünk rövid lenne a vezetéknevünk, nekünk is hosszabb lenne a keresztnév, bár nekünk a Dóra, jött mindkettőnknél elsőre, mert nagyon tetszett, nekem mondjuk jobban inkább a Teodóra, de férjemnek nem, így maradt a Dóra.
Marha jók ezek a vonalzók! Hol lehet ilyet fosztogatni?
Cinix!
Sorstársam...olyan nehezen kapok a lábamra cipőt, ráadásul most sportcipőt akarok venni, de az egész városban volt vagy 3, persze nem tetszett...fiúsak voltak...
de ha kell valmi, szólj! csillag0413 vagyok a teszveszen. vaterázom is ott pedig demeterne.
Na megyek még olvasom tovább az Anna Kareninát, aztán ha felkelt a manó, főzök...
Hát képzeljétek, muszáj vagyok szinte minden nap főzni, mert a bébiétel nem kell neki, csak amit mi eszünk...úgyhogy, ez van...mostmár nincs bébiételezés, bárhol bármikor...mert ha úton voltunk, ami elég jellemző, egy teljes hétvégét még nem töltöttünk itthon mióta itt lakunk...szinte csak aludni járunk haza...
na pussz mindenkinek.
Jaj, meg akartam mondani, hogy ha valaki meglát az utcán, és felismer, gyertek ám nyugodtan oda, s szóljatok rám, mert képes vagyok a kiakatokat bámulva végisétálni a délelőttöt!!!még megyek iwiwre, aztán kikapcs