Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Nem tűntem el, csak elég mozgalmasak a napjaim illetve az éjszakáim.
Sorba hordom a fiaimat dokihoz.
A Joel már kiment a torok fájásból, a Gergő most kezdte a kezdődő tüszős mandulagyulladást, a Dávid fiamat a balesetibe kellett vinnem, mert bele rúgott valami beton gyűrűbe vagy mibe és hála istennek csak zúzódása lett.
A Joelnek elkezdtem adni estére pótlásként tápszert, mert elég kevés estére a tejem ami neki már nem elég.

manocskak
 
 


Sziasztok!

A fogfájásom szerencsére javult!Homeopátiás szerrel próbálkozok.....azthiszem segít! :)

Hasmenésre : Én első terhességemnél csúnya hasmenéses vírust kaptam el!A doki szerint széntabletta,folyadék(RÉPALÉ a legjobbb!!!!!),ropi,keksz,banán a legjobb!...Én akkor örültem,ha egy fél banánt meg bírtam enni mert annyira ki volt készülve a gyomrom!Na de rendbejöttem!

Vitamin: Én 12.hétig szedem folyamatosan az elevit tablettát és utánna 2-3 nap kihagyásokkal!Azthiszem talán Pókica te írtad,hogy így szeded!Kell az a vitamin!Inkább legyen nagy a baba mint valamiben hiányt szenvedjen!

Tegnap sütöttem bagolyszem sütit,és tök jó pofa a család mert ennek az egynek tudják a nevét :) ....mert pont olyan mint a bagolyszem! :D Mondtam is nekik: végre tudjátok mit esztek! :lol:
Vendég
 


Manocskak elég mozgalmas az életed!Kitartás! :)
Vendég
 

 
 

SZiasztok! vagyok en is, csak eleg mozgalmas az elet...keszulodes jovo hetre, mert aztan egy hetig itt lesz a csaladom, meg az eskuvo...
A pocakom naprol napra no, de meg mindig csak 1 kilot hiztam, nem tudom, hogy lehet..de tenyleg total latszik a hasam. MIndjart felteszek egy kepet, amit tegnap este csinaltam...ruha nelkul meg jobban latszik a pocak, raadasul ruhaban olyan, mintha csak nagyhasu lennek, de nem terhes, de most csak ilyen van. majd csinalok furdorucist is, abban tok szepen latszik a kemeny pocak korive.

Kép
pumipumi
 
 


Kép

Kép
pumipumi
 
 


lehet, hogy itt jobban latszik..nna nanyira nem jo, pedig tenyleg tok nagy pocim van...foleg ahhoz kepest, hogy elotte befele konyulo volt ...olyan jo :):):)

Kép

Kép
pumipumi
 
 


Szép estét! Gondoltam kicsit benézek, hát jól lemaradtam. :oops:
Anita, lehet, hogy később átgondoljuk, mert a férjem mindig is két gyerkőcben gondolkodott, de most ő is beparázott a világban zajló eseményektől. Ti családi házban laktok, vagy lakásban?
O'hara, nem kell erőltetnem a reggeli hányást, ma is magamtól üres gyomorral hánytam a keserűséget. Tényleg jobb a kajás megkönnyebbülés, csak olyankor sajnálom a kaját, főleg ha valami olyan amit a férjem csak nekem vett. :( Sajnálom, hogy nálad is visszatértek a rosszullétek. Nővérem megbiztatott, hogy ő még a 20. héten is hányt. :shock:
Gabi, akkor azért lehettem a reggeli lángitól este rosszul. Viszont így tényleg nehéz beazonosítani, hogy adott esetben mi volt a bűnös 12-24 órával azelőtt. :roll:
Tulipános, örülök, hogy alábbhagyott a fogfájás. Bagolyszem süti jól hangzik, hmm milyen ízű? :)
Pumipumi, nagyon aranyos a hasid, szerintem tökre látszik és nagyon csinos is vagy. :wink: Nővéremnek volt ilyen pocija, előtte lapos has. Én hiába mutogatom a pocim a családban, nem hiszik el, hogy a baba, mivel előtte is volt hasam. Most azt mondják eddig is ilyen volt, de én látom, hogy nem. :twisted: 4kg-t fogytam az elmúlt hetekben, pont a hasam "maradt nagy"? Nem, ott nő a babácska, majd meglátják! :D
A vitaminos hozzászólásokat köszi mindenkinek. Rákérdezek majd a nődokinál.
csillag25
 
 


Nóna, azt nem gondoltam volna, hogy ez is ilyen rizikós időszak, jó hogy írod, megerősítettél ebben. Még a munkahelyen is értetlenkedtek kicsit, mikor mondtam, hogy még nem vagyok túl a veszélyes időszakon. Ők úgy gondolták, hogy ha már megvan a szívhang a 8 héten, akkor már nem lehet baj. :?
Én is kezdtem kicsit lazábban venni az emelés, cipelés dolgokat, de a férjem rámparancsolt. Szerintem akkor kell majd legjobban vigyáznom, mikor leállok az utrogestanról, persze arról is csak szép lassan csökkentve az adagot.
csillag25
 
 


Sziasztok, nem sokat vagyok gép előtt, de igyekszem olvasgatni.

Én az előző terhességem alatt minden nap szedtem a vitamint, és 3530-al született meg Boti, úgyhogy nem hinném, hogy attól születnek nagy babák.

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


Sziasztok!

Elnézést kérek a betolakodásért,de van egy vadiúj eladó babakocsink szuper áron!
Sikerült 2 vennünk,ezért az egyik eladó!
Quinny Freestyle 3XL comfort,vadiúj,navy színben!
Adapterrel,pumpával!
Tulajdonságai:vízszintesig dönthető háttámla,mindkét irányban a vázra tehető,hatalmas felfújható kerekek,elsö kerék bolygósítható,illetve fixálható,ötpontos öv,lassítófék a tolókaron,futáshoz is használhtó!
Rendkívül könnyen tolható,és irányítható!
Nekünk is ilyen lesz, csak pirosban,nekem nagyon bejön!
Ára:75.000Ft,Postázom is bárhová 2000FTért!

Kép

Ha valakit érdekel,irjon privit,és még tudok képeket küldeni róla!

Mindenkinek további boldog babavárást!
20140328174041
 
 


Jo reggelt mindenkinek :):) Hogy vagytok ma? Remelem, a hetvege sokat segitett, es mindenki kezd mar megkonnyebbulni, lassan itt az ideje (bar a 20. heti hanyas nem tul megnyugtato biztatas :):))
En is szedni fogom a vitamint minden nap...ahogy masok is irtak, nem egyertelmuen ettol szuletnek nagy babak, bar aki nagyon vitaminszegenyen es egyoldaluan taplalkozik, annal biztosan hatassal van, megakkor is, ha a mesterseges vitamnok csak 2-5 %-ban !!!! szivodnak fel. En is igy tuladagolom a termeszetes vitaminokat, annyit eszek beloluk, de azert artani nem art, foleg, mert a "veszelyes", tuladagolhato vitaminok nincsenek is benne a bogyoban, a tobbi meg ugysem hasznalodik fel.
Csillag!Biztos, hogy a baba miatt van a pocak...hiszen ha ennyit hanysz, pont annak kene total eltunnie legeloszor, akar 1-2 napi hanyas utan is. ha meg mindig latszik valami, akkor az a baba miatt van...meg persze a meh..meg az atrendezodo szervek...vagyis vegeredmenyben a baba :):)
Gondolom, ezen a heten majd tobben mentek a kombi tesztre. Bar en nem csinaltataom, de azert irjatok meg az eredmenyt! Es HA esetleg nem lenne tokeletes az eredmeny, nehogy megijedjetek rogton!!! De ugyis jo lesz minden :):):)

Kép
pumipumi
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni Hozzátok! Mi december végére várjuk a babát. Első gyerek lesz, de ez már a harmadik terhességem. Az első kettő a hatodik és a nyolcadik héten ért véget. Most nagyon bizakodom, mert végre van szívhang is, meg valahogy másabb az egész.
Mi a férjemmel 29 évesek vagyunk, és a másfél évvel ezelőtti esküvőnk óta dolgozunk a babán. Már nagyon-nagyon várjuk.

Eddig egy másik fórumra írogattam (de ezt is olvasom már hetek óta), csak ott egyáltalán nincsen élet. Én meg most itthon vagyok táppénzen, gyakorlatilag egész nap egyedül, így nagyon jólesik a fórumozás :)

Igyekszem mindenkivel képbe jönni, a nevekkel már nagyjából tisztában vagyok. Csak kicsit rossz, hogy én vagyok a "legkisebb". Úgy irigykedem arra, aki már túl van a 12. héten. De már én is közelítek :wink:

üdv. Briell

briell
 
 


Pumipumi!
Nagyon csini vagy!!! :) Most komolyan!
Én meg is nyugodtam, mert az enyém is kb ilyen, pedig nekem sem volt hasam előtte. Azt hittem csak látszik ennyire, és ez én nem vagyok normális. De ez tök jóóóó!
Na majd én is megprőbálok csinálni képet. és feltenni.
Vendég
 


briell
Üdvözöllek közöttünk.
Remélem ezt mindenki nevében mondhatom. :D :D

Hát lányok a mai reggelem végre kipihenten ébredtem.
A Joelnek este fürdés után csinálok tápszert azt adom neki csak, így aludt 1/2 10-től 10-is, mert csak kiesett a cumi a szájából, de vissza aludt 1/4 3-ig, akkor megszoptattam és tovább aludt reggel 6-ig.
Most mivel még a Gergő fiam itthon van itt játszanak egymással mellettem visonganak egymásnak, utánozzák egymás hangját, tök aranyosak megzabálom őket. :D :D :D :D

manocskak
 
 


Kriszti! Tenyleg ennyire latszik, es naprol napra no...1 hettel ezelott meg alig latszott...es a lenyeg, hogy haj nincs, se a derekamon, de a hasamon ,latszik total 2 oldalt a has ive, es a has meg eleg kemeny, vagyis tenyleg nem dagadt...meg ha ruhaban ugy is latszik...szoval az tenyleg a pocak!!! :):):)
Udv Briell, gratula a babahoz es ne aggodj a terhessegi kor miatt, legalabb mar elore kapsz infokat :):) Leirod az eddigi eredmenyeidet? doki, tunetek, kozerzet, hizas, vitamin....

Kép
pumipumi
 
 


manocskak! hatha ilyen jol bejon ez a tapszeres modszer es tudsz jol aludni. akkor most negyen vagytok otthon? marmint van a david is, nem? vagy nem veszes az a zuzodas?

Kép
pumipumi
 
 


Briell!
Üdv itt köztünk. Gratula a babához. Hidd el, minden rendben lesz! Csak legyél nyugodt, az a fő!
Doki?

Pumipumi!
Tényleg nagyon aranyos a pocid! És szerintem az is látszik hogy kemény! Nálam azért tűnt el a derekamból is sajna. De annyi baj legyen! A lényeg a baba, a többit utána úgyis megoldjuk!

Manocskak!
Örülök hogy kipihented magad. Így biztos szebb lesz a nap is ma! Főleg a kis porontyokkal! Jó mulatást Velük!

Valakinek van köldök piercingje? Azt elvileg ki kell venni majd nemsokára. Tudja valaki hogy mit lehet tenni, hogy ne forrjon be? Van vmi gumi cucc is elvileg, amit be lehet tenni, csak nem találok sehol.
Vendég
 


Akkor még néhány infó rólam: Gyömrőn lakom, de valószínűleg a SOTE I-en fogok szülni, mert ott dolgozik a doki, akihez most magánba járok. Nekem csak émelygés, néha hányinger volt, ami múlt héten szinte teljesen elmúlt, de most megint visszajött :( Meg nagyon sokat alszom. Sajnos a hányingert úgy tartottam kordában, hogy sokat ettem, így múlt héten már 59 kiló voltam az induló 56,5-höz képest. De most kevesebbet eszem, így ma csak 58 -at mértem reggel. Még pár hétig nem szeretnék többet felszedni, de igazából egész nap ennék :oops: Utrogestant szedek egyelőre, meg Femibion 800-at. Erről írt itt valaki. Arra figyelni kell, hogy a 12. hét után már a Femibion 400-at kell szedni, mert annak más az összetétele. Én fogom is, mert kajában még nem vagyok tökéletes.
Ja, és pocim nekem is van rendesen. Mondjuk sajna nekem háj is van rajta, ami kicsit még takarja az "igazit". Nagyon várom, hogy nőjön!
Megpróbálok feltölteni róla egy képet, meg a két héttel ezelőtti ultrahangról.

briell
 
 


Baba belül és kívül nézetben :D

Kép Kép

Najda: valamelyik kismama újságban láttam ilyen gumi piercinget, mindjárt utánanézek.

briell
 
 


Kriszti! Nekem van koldok piercingem, kb 8 eve. soha nem gyulladt be, akkor sem, amikor csinaltattam. ki kell venni, ha feszul a bor, vagy barmi apro elvaltozast tapasztalsz...gyulladt, piros, szaraz a bor..akarmilyen picinek is tunik a baj, nagy lehet belole. en nem veszem ki, egyaltalan nem fog zavarni, bar attol is nagyban fugg, hogy milyen a koldokod allasa...nekem kozepen mely lyuk, utana bor perem , ugyhogy ott vigam megvan. nalunk itt a gyogyszertarban mar lattam koldokpiercinget terheseknek...egyfajta muanyagbol van, vannak eleg divatos darabok is, kb 10-20 euroba kerul. benoves ellen nem tudok mit mondani, de nekem ha nem none be sem talalnam ujra lyukat.
Briell! Mi volt a 2 hettel ezeleotti UH-n?

Kép
pumipumi
 
 


Briell!
Nagyon csini a pocid, és a babád is! De én nem látom a hájat rajtad!!!! :shock: Hol van? :lol: :lol: Te képzelődsz!

Köszi hogy megnézed a piercinget!
Vendég
 


Hú de hájas vagy!!!! én is szeretnék ilyen hájas lenni :lol:

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


Pumipumi : szép nagy már a pocakod! :) :) :) Csini vagy!Húú,gondolom már alig várod,hogy szüleid megérkezzenek és megmutathasd a pocid...na meg az esküvő! :) Jó neked! :) Nekünk még nem volt esküvőnk...majd 1-2 év múlva tartjuk csak meg! :)

Csillag : a bagolyszem süti lekváros-diós!Én nadon imádom a diós sütiket! :D jobbulást a hányás terén!kitartás!
Amúgy nekem is volt hasam teherbeesésem elött,úgyhogy nem nagyon látszik,hogy terhes vagyok,de én abból tudom,hogy a baba látszik,hogy nem tom behúzni a hasam és ez a baba miatt van!

Briell : szia!Pontosan mikorra vagy kiírva?Én első fiammal dec29.-re voltam ...aztán dec.26.lett belőle! :) ...szegényke a karácsonyi ajándék a szülinapi is....azér próbálunk neki külön is adni valamit,és tortát mindig kap! :)


Manocskak: ez jó hír(hogy kipihented magad)!Sok gyerek..nagy öröm! :)

Mi tegnap este szalonnát sütöttünk először az új kis házunk kertjében!Olyan jó volt! :) :D ....és a kis kertemben megérett/megtermett a retek is!Nadon finom! :)
Vendég
 


Briell! tenyleg nincs semmi haj...szep pocak...szerintem neked is olyan lesz, mint nekem...amelyik jobban no kifele es nem szelessegeben annyira. belulnezetben is aranyos :):)

Kép
pumipumi
 
 


Pumipumi!
Köszi az infot. Egyenlőre nekem sincs semmi panaszom vele, mondjuk nekem csak 1 éve van. Mivel a fülem csak az aranyat bírja, ezért én köldökbe is rögtön azt tetettem, így nincs is probléma. Az én köldököm is mély, csak lyuk van, meg bőr, és el is fog férni még pár hónapig, csak amikor kifordul az ember köldöke, vagy már amikor nagyon feszül a bőr, akkor szerintem kellemetlen lesz. Én tuti kiveszem akkor, és rakok bele ilyen gumit akkor. Ezzel nem hibázhatok, és be sem forr.
Vendég
 


Briell...csatlakozom endaajhoz!ÉN IS SZERETNÉK ILYEN HÁLYAS LENNI! :) :lol:
Vendég
 


Köszi, de a látszat csal :lol: Itt teljesen be van húzva a hasam. Alul elég kemény, de a felső részét marokra tudom fogni :? Azt elég nehéz nem hájnak nevezni, de remélem, majd belenő a hasam :wink:

Most sehol nem találom azt a piercinget, de valahol tuti meglesz, mert láttam.

briell
 
 


Tulipanos!EZ az ajandek tema tenyleg nem egyszeru....nekem a szuli-meg nevnapom kozott van 3 nap, es utaltam kiskoromban, hogy ugyanakkor unnepeljuk, nem tartottam igazsagosnak. Itt szerencsere nem unnepelunk nevnapot...sot, nevnaptar sincs. De azert a kari meg a szulinap megiscsak 2 fontos dolog. mi a hugomat karikor koszontjuk fel nevnapja lakalmabol is, es midnig valami nagyobb dolgot kap, de szinte sosem kettot.
Mar tegnap este mutattam anyaeknak a pocit skypon, el voltak halva (pedig aaz anyae sokkal nagyobb volt)...persze elotte vagtam be egy negyed dinnyet, ugyhogy az meg 3-4 cm plussz volt :):) Az eskuvo nem lesz semmi extra, csak kis csaladi szertartas egy pici templomban, meg utana egyszeru ebed...igy, hogy a polgari mar megvolt, ennek valahogy szamomra nincs olyan nagy hatasa, bar itt nagyon fontos. de annak orulok, hogy itt lesznek egy hetig, csak azt nem tudom, hogy birom majd az egesz napos korutakat veluk :):)
Errol jut eszembe, [/b]Briell, hogy nekem a mult het elejetol nncs az a hatalmas faradtsag, addig en is sokat aludtam. mpost is szunnyantok delutan egy orat, de kibirom nelkule is...szerintem nalad is hamar valtozni fog. Te innentol mar vegig otthon leszel?

Kép
pumipumi
 
 


Persze, ha majd akkora lesz a pocak, hogy feszul, akkor en is kiveszem majd, de egyebkent ha mas nincs, addig tutira nem...es igazabol remenykedem, hogy nem kerul majd ra sor, mert egyszer vettem csak ki eddig, es ujra el kellett mennem betetetni, mert nem voltam ra kepes :):)
Tulipanos! Most eszembe jutott az elefantszem-suti, ami szinten nagyon nyero...gyerekkoromban imadtam. Csoki piskota kettehajtva, de az alakja affele konyycsepp lesz...belul habos csokikrem es hosszaban banan...igy egy rud, es szeletelve lesz olyan, mint az elefantszem.

Kép
pumipumi
 
 


Most nekem is dec. 29 az időpontom az uh alapján. Bár a doki csak annyit mondott, hogy karácsony és szilveszter között várható. Én is sajnálom szegénykét, hogy karácsony körül lesz a szülinapja. Öcsém dec. 6-án született, és már az is elég necces volt. De majd kárpótoljuk :)

Mintha én sem lennék már annyira álomkóros, de nem kiabálom el. Még gondolkodom, hogy nyárra visszamenjek-e dolgozni, de szeptembertől már tuti nem megyek. (bár ezt csak a 12. hét után döntöm el.) Én napi négy órát buszozom a munkahelyemre, délutáni műszakban dolgozom, gyerekek között. Nagyon fárasztó fizikailag és lelkileg is. Most a hátam közepére sem kívánom. De a 60%-os táppénz azért nagyon kevés :cry:

briell
 
 


Kriszti! Itt rendelhetsz piercinget, 1000 Ft az ara, nem olyan veszes. 4 fele van.
http://www.onlinepiercing.hu/index.php?categoryID=267

Kép
pumipumi
 
 


Mi a munkád Briell?...a" gyerekek között" miatt kérdem?
Vendég
 


Bízzunk benne Pumi hogy sokáig bent maradhat mindkettőnknek. Én is kivettem már 1x, mert először készültem wakeboardozni az adrián, és még nem tudtam hogy mit lehet vele, úgyhogy kivettem. De vissza is bírtam rakni. De azóta sem vettem ki. (vízisporthoz sem)
Vendég
 


Gyermekotthonban dolgozom pszichológusként. Így a nyár elég laza, mert egy csomó gyerek hazamegy, és nem kell délután dolgozni, mehetek reggel is, mert otthon vannak, és gyakorlatilag csak játszunk, de nem mondhatom, hogy az nem fárasztó...

Hány tagja van már a topicnak kb?

briell
 
 


Igen, a 60 % nagyon keves...de talan jobb, mint az egeszseged veszelyeztetni. nalunk pl veszelyes munkakornek szamit barmi, ahol gyerekekkel vagy kapcsolatban (nyilvan joval nagyobb az esely egy betegsegre, mint akar egy nagy csaladban)...ilyenkor rarakjak az emberre a veszelyestetett terhes jelzot es 80 %-t fizetnek...persze csak a terhesseg alatt. De majd meglatod, hogy erzed magad, de en ilyen megeroltetot, ahogy te irod, biztos nem vallanek fel.

Kép
pumipumi
 
 


meg az a 4 ora buszozas az eleg durva. szerintem kb olyen huszan lehetunk itt....rendszeresen talan jo tizen. talan melinda is visszater hamarosan :):)

Kép
pumipumi
 
 


Sziasztok!


Nóna, de jó volt olvasni! Érdekes, amit írtál a 9-12. hétről, valószínű az is a természet csodája, hogy ebben az időben a legfáradékonyabb a kismama, így véd minket attól, hogy felelőtlenek legyünk.


Briell üdvözöllek és gratulálok! Jó a képetek, én is ígérem már 1 hete, hogy képpel érkezem, de még el sem készült. Így van az, ha valaki dolgozik, mellette családos és még a mesterek is a héten hagytak minket magunkra :o de legalább már elmentek, így már "csak" rendet kell utánuk rakni.


Pumipumi nagyon aranyos pocid van, nagyon jól nézel ki. Asszem, az esküvői ruhád már nem lenne jó... egyébként mikor is volt?
Élvezd a hetet a családoddal, vigyázz magatokra, én hozzájárulok ahhoz, hogy a héten távol maradsz tőlünk, egyéb elfoglaltságok miatt :lol:


Tulipános megleptél, hogy nem vagytok házasok, de jól emlékszem, hogy te is abban a táborban vagy, ahol már a másodikkal élünk együtt egy házasság után?

Üdv: Gabi
Vendég
 


..az szép munka!De a négy óra buszozás...az a fárasztó,főleg pont nyáron majd a nagy melegben!Nagyfiammal pont suli elején kerültem kapcsolatba gyerekpszichológussal...sajnos nagyon eleven az iskolában!Jól tanul....de a magatartása....hiába szólnak rá,mintha a falnak beszélnének..!Remélem kinövi majd! :)
Vendég
 


Én már a korábbi vetéléseim miatt is megkaptam a veszélyeztetett jelzőt. Úgyhogy simán maradhatok otthon. Meg a főnököm is mindig azt mondja, hogy írassam csak ki magam.

Lassan el kell mennem a boltba vásárolni, mert nincs itthon semmi kaja, én meg már kezdek nagyon éhes lenni. Most nagyon rákaptam az olasz ízekre. Irigyellek Pumi, gondolom ott sokkal jobb minőségűek az alapanyagok. Itt olyan aranyárban van az igazán jó olasz kaja :(

briell
 
 


Briell a 23. oldalon van egy táblázat, amit szerkesztettem, azóta van már új is (köztük Te is). Ennyi, akik beköszöntek hozzánk, és sajnos, ketten már el is köszöntek tőlünk. Ebből, mint ahogy Pumipumi is írta, kb. tízen vannak a rendszeresen írók. Ugyebár itt vagyunk mi, akik szinte minden nap, és vannak, akik legalább hetente jönnek, de nekik jelenleg csak ennyi idejük van.

Üdv: Gabi
Vendég
 


Igen Gabi!Már én is túl vagyok egy váláson!Most meg úgy voltunk párommal felesleges ezt elsietni(ő is elvált)!Na de két gyerek után már ..ha nagyobb lesz Bogyó, akkor összeházasodunk majd!Ráérünk!Nekem templomi nem volt és neki sem,ennek nagyon örülök,mert bár nem vagyok az a nagy templombajáró hívő de nagyon fontos nekem ez a "tisztaság".Pont tegnap beszélgettünk erről párommal,hogy az ember mennyire el tudja szúrni az életét ezekkel a fiatalkori házasságokkal!Én is és ő is 20 év körül volt amikor házasodott! :?
Vendég
 


gabi!Igazad lehet, abba a ruhaba mar nem fernek bele, pedig csak 2 es fel honap telt el :):) Most masik ruham lesz, aminel bekalkulaltam a pocakot...iszonyatosan lehet latni benne...a ruha szuk, nagyon egyszeru, de mivel feher es csipkes, total kiemeli a pocit...ugy orulok neki, nagyon remenykedtem benne, hogy latszik majd ilyen jol a menyasszonyi ruhaban, ezert is valasztottam ezt aaz egyszeru szuk modelllt. Bar nem az en izlesem, de vegulis a tengerpartival mar kieltem az almaimat :):)
Briell! Itt is dragak az igazi olasz cuccok, de mivel hozzatartoznak a mindennapi elethez, siman megvesszuk oket(pl a parmezan duplaja az otthoni arnak, de a fizetes is, igy kb ugyanannyiba van aranyaban). MInt pl nalunk otthon is draga a kenyer, de megvesszuk, mert igy szoktuk meg. De itt legalabb ezeket konnyu beszerezni, meg az segit, hogy sok dolgo (citrom, narancs, fuszernovenyek, mint rozmaringbokor...) termeszetesen nonek a kertben...de nalunk meg alma nincs :):):)

Kép
pumipumi
 
 


pumipumi
Nem a Dávid ma már ment iskolába, végül is a hétvégén jegelni kellett neki, még egy kicsit sántikál, de sajnos a zúzódás sokkal rosszabb mint a törés.
De azért örülök, hogy nem tört el a lába, pláne így évvége felé.

briell
nekem a Dávid fiam hiperaktív magatartás problémás.
Járok is vele rendszeresen ilyen csoportos foglalkozásra ahol ilyen konfliktus kezelésen veszt rész, több ilyen gyerek jár oda.
Sajnos a fiamnak gyógyszert is kell szednie, mert régebben voltak ilyen hirtelen düh kitörései.

Én is nagyon örülök, hogy végre az éjszakám ilyen jó volt, a párom már tegnap délután azt mondta, hogy megint fölviszi a Joelt magával a lakókocsihoz, hogy én tudjak pihenni. Készítsek neki be tápszert a cumisüvegébe és majd ő odaadja neki. Én annyit mondtam, hogy várjuk meg, hogy milyen lesz ma este és ha még mindig nyűgős lesz csak akkor vigye föl. És most nekem lett igazam, mindenki édesdeden aludt ma éjjel. :D :D :D :D :D :D
Holnap után megyünk oltásra, mert a torka miatt el lett halasztva 1 héttel, én pedig holnap megyek vérvételre 9-re, így csak később leszek majd. :? :?

manocskak
 
 


Sziasztok! Ma megint a rosszabb napom van, még le sem tettem a tányért, már futottam a fürdő felé és kihánytam a késői reggelimet (egy szelet vajkrémes kenyér)... de már utántöltöttem és ez bent maradt. :wink:
Tulipános, az tényleg fini lehet, most úgy megennék valami sütit. De várok, mert ma van a 2. házassági évfordulónk és nem tudom mit tervez a férjem. :D Lehet, hogy tortával állít haza, vagy kicsal vacsorázni, vagy cukiba... Na jó, nem élem bele magam ilyesmibe, nehogy koppanjak a végén. :oops:
A hasbehúzás nálam is hasonlóan alakul, régen ha behúztam az látszódott is, most meg szinte ugyanolyan. :)
Briell, üdv. köztünk! Ne idegeskedj, biztos minden rendben lesz. Többen vagyunk itt ilyen előzményekkel pl. én és Pókica is, bár nem kétszer történt szerencsére, csak egyszer. A lányok nagyon aranyosak, külön izgulnak értünk a kórtörténetünk miatt. Az uh-vizsgálatok majd szépen megnyugtatnak, ha meg egyébként is úgy érzed, hogy ez más, akkor nem lehet gond. Ja, hájat én sem látok. :shock: :D
csillag25
 
 


O'hara! Babakocsi témában én a babaholmiolcson.hu oldalon nézelődtem, és ott több olyat láttam ami nekem megtetszett és elférne a folyosónkon, valamint a lépcsőház ajtaján is kiférnék vele EGY ajtószárny kinyitásával, talán még a lépcsőn sem szakadnék meg vele. Ami könnyűnek tűnik nekem -és talán megfelel az általad leírtaknak is- az a 106-os kocsi, a 108-as számú, a 113-as, a 127-es. Ha rákattintasz a képekre akkor látszik a kocsi márkája is és úgy könnyebben rá tudsz keresni egyéb oldalakon. Szerintem az árak is elég reálisak, persze üzlettől függően lehetnek eltérések. Ha esetleg nem tudod megnézni valami miatt, akkor szívesen megnézem neked a kocsik nevét a képeken. :)
csillag25
 
 


O Csillag, ez borzalmas! marmint a hanyas..talan 1 het es elmulik. Ugy kene csinalnod, hogy amit eloszo eszel, az eleg folyekony, es jo izu, edes legyen...igy legalabb kemvesbe rossz, amikor kijon. es csak utana enni normalis kajat. :):) nna jo, tudom, hogy ez nem vicc, de talan en igy csinalnam. Gratula az evfordulohoz, biztos meglep a parod valami finivel...marha nem faradt meg bele, hogy barmit visz, az kijon :):)

Kép
pumipumi
 
 


Pumipumi, ez jó ötlet, már én is gondoltam rá. :D Szerencsére, ha ilyen hamar viszont látom, akkor még majdnem olyan mint mikor lefelé ment... :oops: Már csak ki kellene találni mi legyen az édes és folyékony, amit meg is kívánok. :wink: Köszi a gratulát, egyelőre még kitartó a férjem, hétvégente is mindig hív, hogy menjek vele vásárolni, hát ha megkívánok valamit az üzletben. Csak akkor kezd letörni mikor ott vagyunk és kérdezget, hogy ez jó lenne? azt meg tudnád enni? mit főzzünk majd? és a válasz, hogy nekem nem kell semmi, tőlem azt vesz amit akar. Szegénykém ilyenkor mindig mondja, hogy régen lehetett velem vásárolni, de most csak a "nem kell". :roll: Így általában felpakol ásványvízzel, hogy én ne cipekedjek azzal hétközben és pár apróság amire rá tudott beszélni.
Ígérem, ha jobban leszek, majd főzök neki finomakat kárpótlásul. :)
csillag25
 
 


O'hara! Talán még a 132, 133, 137, 138 kocsik is könnyűek, de rájöttem, hogy nem mindegyiknél vehető ki a képről a márka, így szűkül a kör. Eddig Toprider Go&Ride, Pierre Cardin, BebeGo, márkákat tudtam leolvasni. A saját oldalaikon biztos felismerhető ez a fajta kocsi.
csillag25
 
 


probald meg a gyumiturmixot...csak tej meg eper, vagy banan...az raadasul nagyon jot tesz ha esetleg bentmarad, viszonylag suru, tehat mar kajaszamba megy, nem mint a viz...a tejtol meg talan nem hanysz savasat...bar ha ilyen hamar kijon...

Kép
pumipumi
 
 


Pumipumi, gondolatolvasó vagy! :D :D :D Épp ma reggelre mosta le/ki a párom a még otthonról hozott turmixgépét. Eddig a szekrény mélyén hevert, de mondtam neki, hogy itt az eperszezon és úgy csinálnék eperturmixot, vagy banánt. Mondta, hogy ok, de ő akarja rendbe tenni, megnézni a működését stb. én ne próbáljam ki amíg ő haza nem ér. Remélem az elektromos részeit annyira nem mosta le (kicsit tisztaságmániás a lelkem és még véletlenül sem akar nekem valami bacit adni... pedig tisztán lett elhozva a gép, na mindegy :lol: ) és még ma kipróbálhatom. :wink:
csillag25
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?