Szép estét! Gondoltam kicsit benézek, hát jól lemaradtam.
Anita, lehet, hogy később átgondoljuk, mert a férjem mindig is két gyerkőcben gondolkodott, de most ő is beparázott a világban zajló eseményektől. Ti családi házban laktok, vagy lakásban?
O'hara, nem kell erőltetnem a reggeli hányást, ma is magamtól üres gyomorral hánytam a keserűséget. Tényleg jobb a kajás megkönnyebbülés, csak olyankor sajnálom a kaját, főleg ha valami olyan amit a férjem csak nekem vett.
Sajnálom, hogy nálad is visszatértek a rosszullétek. Nővérem megbiztatott, hogy ő még a 20. héten is hányt.
Gabi, akkor azért lehettem a reggeli lángitól este rosszul. Viszont így tényleg nehéz beazonosítani, hogy adott esetben mi volt a bűnös 12-24 órával azelőtt.
Tulipános, örülök, hogy alábbhagyott a fogfájás. Bagolyszem süti jól hangzik, hmm milyen ízű?
Pumipumi, nagyon aranyos a hasid, szerintem tökre látszik és nagyon csinos is vagy.
Nővéremnek volt ilyen pocija, előtte lapos has. Én hiába mutogatom a pocim a családban, nem hiszik el, hogy a baba, mivel előtte is volt hasam. Most azt mondják eddig is ilyen volt, de én látom, hogy nem.
4kg-t fogytam az elmúlt hetekben, pont a hasam "maradt nagy"? Nem, ott nő a babácska, majd meglátják!
A vitaminos hozzászólásokat köszi mindenkinek. Rákérdezek majd a nődokinál.