Jó reggelt!
Fürdetőszer, sampon:
Mi még mindig a gyógyszertári fürdetőkenőcsöt használjuk fürdéshez. Sampont meg: minek is használjunk, mert úgy sincs még úgy haja.. elég neki a víz.
Naptej:
Én Nivea 50 eset használom Adélnak.
Nem pattogott ki tőle a bőre. Úgyhogy ez lesz egész nyáron.
Márti!
Mennyi okosságot tettél ide nekünk!!! Hogy vagytok?????
Bejci!
Itt is mondom,hogy szívből örülök,hogy ilyen ügyesen fejlődik Bius. Olyan helyes, ahogyan egyik kezét a másik után teszi!! Te is jól nyomod a videó alatt
Hosszú leszek, akit nem érdekel az menjen másik hsz-hez.!!
Képzeljétek: tegnap nagyjából megszületett az időpont a költözésünkre: 2 hónap múlva már ott lakunk az új házikónkban! De jó is lesz. (Azt beszéltük korábban, hogy épp ésszel nem lehet befejezni karácsony előtt. Már volt több időpont a költözésre.. de már tényleg a végénél járunk, úgyhogy most már Gyuszi merte ezt a két hónapot mondani.)
Ki vagyok , képzeljétek Máténak a füle már hosszú hónapok óta mindig begyullad, hol elmúlik, hol előjön.. és megint ma reggel azzal keltett - most ő keltett nem Adél - szóval megint azzal keltett, hogy folyik a füle és , hogy menjünk fülészetre. Két napig így is itthon volt mindkét fiú, mert hasmenésük volt -bezzeg én nem kaptam el, hogy fogyjak
- most megint mehetünk dokihoz.. Úgy nem szeretem a fülészetet, mert állandóan ezren vannak ott. Mondjuk nem szeretem, szeretem kérdése ez.. de akkor is. Na most azért jól megmondom a dokinak,hogy nézze már meg,hogy miért folyik mindig a füle.. tüneti kezeléseiből elegem van.
Nem is értem,hogy miért nem keresik az okát ennek, csak kiszívja a fülét és jóccakát.. elegem van abból a dokiból is.
Nehogy azt gondoljátok, hogy most hormonzavaromban borultam ki, ááá dehogy, csak tényleg a negyed életünket a fülészeten üljük le, és két hét múlva ismét baj van vele. Lehet,hogy kellene egy antibiotikum kúra és elmúlna, mert szerintem tuti baci okoz ilyen gondot Máténál.
Na most jól kiforrtam magam.
Ja Adél egyszer kelt röpke cici és aludt is tovább.. így én is.. de jött Mátékám.. hát mindig van valami csajok!!