Új privát üzeneted érkezett!

Márti: Jhonsons-t eleve nem használtunk mert sokan írták hogy a babó allergiás lett rá.
Mi is Gabit használunk főleg hogy nekik van légzéskönnyítő fürdetőjük, ami nagyon jól jött náthás időszakban. Náluk azt nem tudtam még kideríteni hol is gyártják :)
Az ajánlásokkal is vannak fenntartásaim, tudod pénz beszél...
A HIPP cuccokon is rajta van a gyerekháziorvosok ajánlása pedig abban is vannak érdekes dolgok :)

Olyan listára gondolok ami az itthoni dolgokra is érvényes. Nagyon sok külföldi cikket veszünk át de itthon senki nem megy utána.

Az Aventel mi a baj? eddig mindenhol a mentes listán volt.
de ennyiből műanyag falkonos üdítőt, ásványvizet, stb se igyon senki.
de ez a biszfenol "botrány" már egy évvel ezelőtt is téma volt. Azért emlékszem rá mert akkoriban szereztük be pont a cumisüvegeket.

Naptej: D ügynöknek tesco 50-es faktorú. Volt cikk a porontyon a naptejekről. Gyakorlatilag tök mind1 melyiket veszed /azonos kategóriában/ különbség gyakorlatilag az árban és a beszívódás sebességében van.

Kép

Kép
starlark

Ok ok már látom, két fajta van, kis hamisak. No holnap megnézem nekünk milyet dobott a gép. Még megvan a doboza.

azért én elég lazaanyú vagyok ám, de még sterilizálom az üvegeket :)

Kép

Kép
starlark

Na, ma ilyen napom van!

http://hvg.hu/kkv/20090518_viztisztito_ ... m_oki.aspx

Starlark!

Volt egy nagy és (állítólag független) teszt a kül. naptejekről! és mi lett az eredmény? ne gondolj nagy márkákra, a dm sajátmárkás napteje lett a befutó,magasan verte a többi- sokszor méregdrága-naptejet! Tök meglepődtem! Én eddig Nivea baby-t használtam, 50FF szintén,az nagyon jó volt! De lehet,hogy most kipróbálom a dm-est....vagy épp ez a cél :?:

Márti
borossné becz márta

Na, meg is találtam,érdemes az egész cikket elolvasni!

http://www.femina.hu/szepseg/naptej_teszt

Na, lépek aludni, holnap Fótra megyünk!

Márti
borossné becz márta

SZiasztok!

Szeder, ez a recept nagyon tetszik!!! Ki fogom próbálni! :wink:
Adél nagyon ügyes baba! :)

Ági, én mindenképpen elvinném orvoshoz, hallgassa meg! Szénanátha ennyi idősen nem tudom hogy van-e, de ha nehezen veszi a levegőt annak valami oka van!

Blúmi, türelem khm... Hát Dorka próbára teszi elég gyakran. És hiába mondom el neki ezerszer szépen, csak akkor "jó" ha felemelem a hangomat. :?
Ádám figyelmét én is igyekszem mással elterelni. Általában sikerül is, de már kezd HISZTIZNI :shock: :shock: :shock: legutóbb pl. Egy törlőkendőt próbált a szájába gyömöszölni, elvettem tőle, ő pedig hanyatt fekve rúgkapálni kezdett és üvöltött hozzá ezerrel. Kicsit korán kezdi! Ugye a nagy testvér hatása...

Petra, nagyon édes a hintabari!!! :lol: :lol: :lol:
Én még nem tudom a gyereknapi ajándékokat :oops:

Starlark, alvásért irigy-irigy! Ádám tegnap sem akart aludni, ma is kelt fél7-kor... (bár ha ő nem kelne reggel akkor Apa tuti minden nap elkésne :P )

HOney, Ádám rengeteg folyadékot kap, hajnalban 150-200 ml táp, reggel másfél deci, délelőtt alvás előtt általában még kap pici tápit, vacsiig megiszik még mésfél deci teát vagy vizet, vacsira pedig 3-4 deci tápit. Na és a kanalas ebéd, gyümölcs uzsi...

Bejci, igen az lesz az!!! :lol: :lol:

MÁrti, én Babe naptejet használok, 50-es. (Holka adta az ötletet!) Igaz hogy húzós az ára, de Ádám érzékeny bőrére nem mertem mást kenni. Bőrgyogyi mondta hogy a samponját szabad, gondoltam akkor ezt is. És semmi gond nincs vele, bírja.
Nézd, ez az!

Na megyek alukálni, éjfélt üt az óra... Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Jó reggelt!

Márti: Mi BABE 50 -es naptejet használunk, ahogy anyoookáék is! Nekünk a BABE eddig mindig bevált!

Honey: Mi is AVENTES cumisüveget használunk, akárcsak TÖBBMILLIÓ ANYUKA A FÖLDÖN 8) és nem gondolom, hogy átszoktatom Biust bármi másra! 2 év múlva majd jön egy újabb lista, hogy a NUK, meg a MAM, meg a tököm tudja még milyen cumiban találtak valamit ami rákkeltő... mert manapság ez van!

És a görögországi nyaralást már leszerveztük! Én bízom benne, hogy ennek a sertésinfluenzának nagyobb a füstje mint a lángja! Mi júli 1-jén megyünk, de ha addig nagyon terjedne Görögországban- bár eddig még nem hallottam arról, hogy ott is lenne- ,akkor na bumm... visszamondjuk (stornóbiztosítás általában az ár 1,5%-a).

Blúmi: Köszi! Puszi Nektek is!

Anyoooka: Ez a hiszti nálunk is van... főleg pelenkázás közben dobálja magát a "naccságos kisasszony" egyelőre még csak az "erélyes rászólás a fegyverem"....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.21 09:22-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Fürdetőszer, sampon:
Mi még mindig a gyógyszertári fürdetőkenőcsöt használjuk fürdéshez. Sampont meg: minek is használjunk, mert úgy sincs még úgy haja.. elég neki a víz.
Naptej:
Én Nivea 50 eset használom Adélnak.
Nem pattogott ki tőle a bőre. Úgyhogy ez lesz egész nyáron.

Márti!
Mennyi okosságot tettél ide nekünk!!! Hogy vagytok?????

Bejci!
Itt is mondom,hogy szívből örülök,hogy ilyen ügyesen fejlődik Bius. Olyan helyes, ahogyan egyik kezét a másik után teszi!! Te is jól nyomod a videó alatt :) :) :)

Hosszú leszek, akit nem érdekel az menjen másik hsz-hez.!!

Képzeljétek: tegnap nagyjából megszületett az időpont a költözésünkre: 2 hónap múlva már ott lakunk az új házikónkban! De jó is lesz. (Azt beszéltük korábban, hogy épp ésszel nem lehet befejezni karácsony előtt. Már volt több időpont a költözésre.. de már tényleg a végénél járunk, úgyhogy most már Gyuszi merte ezt a két hónapot mondani.)

Ki vagyok , képzeljétek Máténak a füle már hosszú hónapok óta mindig begyullad, hol elmúlik, hol előjön.. és megint ma reggel azzal keltett - most ő keltett nem Adél - szóval megint azzal keltett, hogy folyik a füle és , hogy menjünk fülészetre. Két napig így is itthon volt mindkét fiú, mert hasmenésük volt -bezzeg én nem kaptam el, hogy fogyjak :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: - most megint mehetünk dokihoz.. Úgy nem szeretem a fülészetet, mert állandóan ezren vannak ott. Mondjuk nem szeretem, szeretem kérdése ez.. de akkor is. Na most azért jól megmondom a dokinak,hogy nézze már meg,hogy miért folyik mindig a füle.. tüneti kezeléseiből elegem van.
Nem is értem,hogy miért nem keresik az okát ennek, csak kiszívja a fülét és jóccakát.. elegem van abból a dokiból is.
Nehogy azt gondoljátok, hogy most hormonzavaromban borultam ki, ááá dehogy, csak tényleg a negyed életünket a fülészeten üljük le, és két hét múlva ismét baj van vele. Lehet,hogy kellene egy antibiotikum kúra és elmúlna, mert szerintem tuti baci okoz ilyen gondot Máténál.
Na most jól kiforrtam magam.

Ja Adél egyszer kelt röpke cici és aludt is tovább.. így én is.. de jött Mátékám.. hát mindig van valami csajok!! :?

szeder74

Sziasztok!

Nagyon-nagyon cukik az új képek!

Honey: Domi is kb.200 ml-t iszik naponta!
Mi is Görögo.-ba megyünk, mint Ti és Bejciék is!Már Mi is befizettük, augusztus 09-től van szállásunk!
A sertésinfluenza miatt nem félek (egyenlőre), viszont a hepatitis oltáson elgondolkoztam!!!!

Fürdető: Dominak 3 hetesen próbáltuk Johnson's babaolajjal a koszmót leszedni a fejéről. Bekentük, betettük a gyereket a vízbe, kis idő elteltével lemostuk. Ekkor még a gyógyszertári fürdetőt használtuk.Pár nap elteltével a gyerek bőre tiszta piros volt, ami csak még jobban fokozódott.
Gyerekorvos diagnózisa: Johnson's babaolaj konkrétan felégette a gyerek bőrét!!!!!!!!!!!
1 éves korig nem ajánlja a Johnson's termékeket!!!

Takarítás:
Wc: Domestos
Konyha: CIF actifiz, Cillit Bang
Fürdőszoba: Cillit Bang
Felmosás: Cif Oxigen

Bejci: Nagyon ügyi Bius!!!!!!!

Pelenkázás: Az nálunk egy rémálom!!! Pörög-forog, hisztizik, de addig nyugton van még törölgetem, ahogy megérzi a krémezést, máris csinálja a produkcióját, nehogy könnyen rá tudjam adni a pelust!

Mi is AVENT cumisüveget használunk...
Aki ilyet használ, nem tapasztalja néha, hogy kifolyik a cümisüvegből a perem alatt a lötyi? Vagy csak Én vagyok béna?

Lányok: volt valaki PCOS-es?

Rólunk: Kijött Domi 3. foga is!!!1 kritikán aluli hét után!!! Domi is már áll 1 hónípja, próbál menni a bútorok mellet, így nagyon mellette kell lenni...

ÉSSSSSS! Megszűnt az ordítás a kocsiban!!!!!!!!!!!!!!
evibabi

Évibébi, én PCOS-es vagyok! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Márti: A porontyosnak is gyakorlatilag ez lett a végeredménye csak ott leírták hogy baromi nehezen szívódik be a babylove-os szinte fizikai védőréteget képez.
DM sajátmárkás dolgait én is szeretem pl azt a szopis teát ittam :)
Csak itt olyan hülye helyen van hogy ritkán jutok el.
Pedig muszáj lesz mert a mülleres popsitörlő az illata miatt nem vált be.

Szeder: Magán fül-orr-gégész? De szinte hihetetlen hogy mindig magán orvost kell keresni...

Bejci: Pelusozás közben ha a kezébe adsz vmit játszani? Nálunk ez bevált mert a fiatalember is folyton hasra akart fordulni.

Evibabi: gratu a 3. fogacskához :)

Kép

Kép
starlark

Evibabi: Ti merre mentek Görögországba? Grat az álláshoz, lépegetréshez és a 3. foghoz! :)

Szeder: Nagyon remélem, hogy Kisfiad "baja" csak a kamaszodás velejárója és hamar megoldódik! Majd írj, hogy sikerült -e dokit találni. Jó?

Starlark: Játékot? Bius kezébe??? :P :roll: Annus Adriánt megszégyenítő lendülettel dobja a szoba másik végébe.. :twisted: Utána csapkod, dobálja magát... viszont végre felfedeztem, hogy rám is hasonlít valamiben a kislányom! :oops: :twisted:

Megjöttünk a Dévény ALapítvány dokinénijétől---- Éééééés NEM KELL MENNÜNK TÖBB KEZELÉSRE............. JUHÉÉÉÉJ!!!! És nagyon büszke voltam Biankára, mert kúszott, mászott, kiült erre, arra, onnan elkezdett mászni... És képzeljétek, tegnap észrevettem, hogy ő is gyakorolja " titokban" a pápázást és ma már produkciózott is! Asszem mindig hamarabb kellene panaszkodnom és akkor begyorsít... :lol:
Vendég

A.m: Merre vagy??? :roll:
Vendég

Bejci: De jóóó :) Rohamlépésben fejlődik Bius :)
Örülök nagyon hogy ilyen jó hírekkel jöttél :)

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Naptej: Daylong Baby (most egyet fizet kettőt kap akcióban Noéminek is ilyen jutott), tetszik, hogy napi egyszer kell kenni, mert víz és homokálló. Itten van a linkje: http://www.daylong.hu/index.php?option= ... &Itemid=11
Akinek van napallergiája, szintén ajánlom megnézésre ezeket a cuccokat, állítólag baromi jók. Patikában is láttam már ilyen termékeket.

Felmosás sima mosogatószerres vízzel, a lamináltpadlót pedig enyhén ecetes vízzel alkalmanként. Egyébként a vízkőtelenítésre is már jobbára csak ecetet használok (zuhany, WC), mert nekem sokkal jobban bevállt, mint a hiperdrága csodalöttyök.

Nyaralni Sopronba megyünk, külföldre esély sincs, de ha lenne, mennék. Az unokatesóm pont a sertésinfluenza kitörésekor ment ki Mexikóba, ott dolgozott bő 1 hónapig és makkegészségesen jött vissza. Az ottani hatóságok szerint az ottani vírus az európaiak számára nem veszélyes... persze kérdés, hogyha ideér mi lesz, de szerintem ebben megint pont akkora paráztatás van, mint anno a madárinfluenzában.

Cumisüveg: MAM ultivent, de nem a rákkeltőség miatt választottam, hanem a cumi formája miatt. Ez hasonlított legjobban a cicimre. 8)

Bejci!

Gratula Biusnak! :D Üggyes csajszi. :D

Evibabi!

Jelentem én is PCOS-es volnék.

Anyoo!

Nálunk nincs tesó akitől a hisztit tanulhatná, de rájött magától. Olyan műsort tud levágni, hogy ihaj, ha kell neki valami. Most bújt ki a kacsatojásból, de pontosan tudja érzékeltetni velem, hogy milyen lelketlen anyja vagyok neki, amiért nem boríthatja ki a szemetest, vagy nem eheti meg a a headsetem szivacsát. :lol: :lol: Imádom ezért is, hogy ilyen okos babba. :D

Tegnap mamázós nap volt, így ma ismét egésznap rajtam lóg a sarj. A mamázós nap egyetlen hátránya, hogy anyumék az első nyekkenésre mellette teremnek és babusgatják, szórakoztatják az unit, "mert nálunk nem lehet sírni". Remélem el tudjátok képzelni, hogy milyen sztenderd bömbölést hallgatok csütörtökön folyamatosan amiért én nem szórakoztatom a fiatalurat. :? :twisted: :lol: Szerencsére péntekre elmúlik a bömbi time. :D

Nah, ideje bevágni az ágyba a csávóm. :)
Délután csavargás idő. :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Csak jöttem lejelentkezni, na meg örömködni egy sort: úgy néz ki mindent időben leadtunk a banknak, értékbecslésünk is rendben volt, elvileg jövő héten megkapjuk az utolsó részletünket (és nekiállunk autót keresni :D:D).

Ha gyerekem hagy, megpróbálok visszaolvasni. :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!
Voltunk ma orvosnál, azt mondta, lehet sajnos ennyi idősen allergia. Ha éppen nehezen veszi a levegőt, és rendel, van lehetőségem elvinni hozzá, akkor mutassam meg, meghallgatná a tüdejét. Mert ha olyan, akkor tüdőgyógyászhoz el kell menni vele. Van Fenistil csepp is amiről nem tudtam, de szerinte nem kéne terhelni antibigyóval a szervezetét.

Fürdetőszer: szederékhez hasonlóan mi is a gyógyszertárit használjuk, mert olcsóbb is, és a bőre is bírja. Sampont nem használunk, fürdésnél úgyis beleér a vízbe, azzal mossuk át.

Pelenkázás: azt vettem észre, hogy nem szabad a pelenkázón, mert ott nem marad meg nyugton. Mint mindenkinél, tekereg, hasra fordul, stb. de ha a földön éppen vagy ágyon pelenkázom, ott nagyobb valószínűséggel gyorsabban megy.

Szerintem az anyukák többsége Aventet használ (mi is), és nem hiszem, hogy ennek hatására le fogja váltani másikra az üveget.

Evibabi!
Nem tudom, közülünk van-e valaki, de mintha rémlik, hogy talán van. Mert te az vagy? Csak nem kistesót szeretnétek? Inszem miatt kérdezed?
Gratulálok a 3. foghoz és az álláshoz!
Na, most olvasom, anyooka és Monee is az.

Nekünk meg kint van a 8. fogunk is. Tegnap kotorásztam a gyerek szájában, de nem voltam benne biztos, hogy áttörte-e az ínyét. Ma a dokit megkérdezetem, és mondta, hogy teljesen kint van. Amúgy észre is vettem, hogy 1 hete megint küzd szegény a kakival, így hogy lement a fogzás. Nem tudom mi lesz vele, szegényt úgy sajnálom, ahogy lila a feje nyomás közben, és persze produktum az nincs.

Bejci!
Nagy nagy gratula, hogy nem kell menni többet tornázni. Ügyes ez a Bius. Na meg hogy pá-pá-zik.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

hahó!

Napvédő: szintén Daylong, Nándi érzékeyn bőrére is jó.

felmosás: domestos vagy flórasept.

nyaralás: helyett előtörlesztés :oops: :roll:

pelusozás: az esetek 90%-ban már nincs gond, nála is bejött, ami anno Nándinál: Halász Judit Sombere-sombere somvessző kezdetű nótáját énekelve, erősen kiemelendő a susogó, sziszegő hangok. Tuti rám figyel :D

Szeder :)
fülét mindenképpen nézessétek meg!!!!!!!!! Nem akarlak paráztatni (de azt fogom tenni), de szomszéd kisfiúnak (10 éves) 2 éve ki kellett "pakolni" az egyik fülét, mert Dabason a fülészeten csak kezelgették és mire normális dokihoz jutottak már menthetetlen volt. Keressetek dokit!

És egy kicsit lelkendezek, bár nem Csongi, hanem Nándi kapcsán.
Szóval, enyémgyerek nem az a szereplős fajta, ha ovis, vagy egyéb csoportos megnyilvánulásról van szó. Anyáknapi ünnepség katasztrófálisra sikeredett, így félve mentünk a tegnapi évzáró ünnepélyre. És láss csodát. Nándi mosolyogva vonult be a Hull a szilva a fáról Kolompos dalra, és táncolt Annával, és résztvett mindenben és nem sírt és nem hisztizett és én olyan büszke-büszke anya voltam, hogy csak na.
Teszek képet :)
Kép

És hogy Csongi kép se maradjon le, a legjobb móka az ablaknyitogatás:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Na alszanak a gyerkőcök! Egyszerre! :lol:

Nyaralás. Mi Velencére megyünk, ettől én nem félek. Viszont Amerikából jönnek Anyósékhoz ismerősöl júliusban valamikor, családostól, gyerekestől. Na ettől már jobban parázom!
Szerencsére jó messze laknak anyósék, megmondtam Apának, hogy ha itt lesznek 3 hétig, akkor a 3. héten már találkozhatunk velük, annyi idő alatt kijön rajtuk ha betegek...

Starlark, pelusozásnál nálunk is bevátl, hogy egy másik pelenkát a kezébe adok. Azzal evan - általában - míg rendbe teszem.

Bejci, jó hogy ilyen jó hírrel jöttél!!!! Nagyon ügyes Bius! :)
Pelusozásnál ha énekelnél neki? Dorkánál az vált be anno hogy folyamatosan magyaráztam neki, míg tisztába tettem.

Ági, 8 fog?! Az igen! Ádám a másodikat növeszti :)
DOki most meg sem hallgatta? Vagy semmit nem hallott?

Szeder, de jó Nektek, 2 hónap múlva új házikóban! Mi is nézelődünk, venni szeretnénk házat, közben áruljuk a lakást, de nagyon pang a piac :(

KÉpzeljétek, lányom pár napja megkérdezte, hogy "Anya, a tampont hogy kell használni?!" :shock: :oops:

Kép

Kép
anyoooka

Bejci! gratulálunk!!!! Ha ezen múlik mindenki jöjjön panaszkodni!! Ez Áginál is bevált már!!

Szeder! Jobbulást a fiúknak! A fülfájás nagyon piszok dolog!!!

Kistiggrincs! JUHÉJJJ!!!!

Minyu! Annyira tetszik a tesós kép! Az én felhőtlen gyerekkorom jut róla eszembe...

A.m! ????? Te azért sűrűn jössz! Mi újság?

Mi Horvátországot tervezünk a nyár végére. Persze, ha addig az influenza továbbterjedne, akkor módosítunk. (Mexikóra :lol: :lol: bocs)

Anyoo! Ez a PCOS Dorka után jelentkezett csak? Tamponos kérdéstől biztos hanyattestem volna. Mit tudtál mondani?

Most volt itt egy barátnőm az egyéves tűzrőlpattant kislányával. Olyan tündérek voltak Bálinttal. Volt "csók" is, majd felteszem a képet!
blúmi

Blúmi, várjuk a képet! :wink:
PCOS megvolt már, tünetek voltak, csak nem tudtam hogy ez a bajom. Volt petefészekciszta műtétem 18 évesen csak elfelejtették mondani hogy ezzel nincs vége a dolognak. véletlenül, a neten kutakodva jöttem rá hogy mi a bajom és jártam utána.

tamponra a válasz hogy ilyet csak a nagylányok és a felnőttek használnak, neki még nem kell, ráérünk majd beszélni róla akkor ha már ő is nagylány lesz! szerencsére megelégedett ennyivel :)

Kép

Kép
anyoooka

Szeder!

Tudok egy nagyon-nagyon jó fül-orr-gégészt! Alapos és biztos kezekben lehetne nála a fiad! Csak ki kéne jönnötök hozzá Szigethalomra! :? Teszek fel linket a helyről,kérsz időpontot és nem kell várni.SZTK-ban is rendel itt ugyanez a doki, csak ott rengetegen vannak! Én nem viszem máshoz az enyémeket,nagyon jól ért a gyerekek nyelvén és tényleg tudja, mirt csinál!

http://www.miniklinika.hu/

Tényleg, kedvenc doki bácsimnál jártál már?

Anyoooka!

Hm, nem semmi kérdés! Tényleg ilyen hamar érnek a lányok??? A képek, mint mindig , szenzációsak!
Hova szeretnétek költözni, merre kerestek lakást/házat?

Minyu!

Jaj, de édesek! Nándi abban a kalapban, mint Bendegúz a bakterházból! És tényleg büszke lehetsz rá! Csabó meg jövő héten ballag az oviból...

Monee!

Köszi, mindjárt nézem a linket, erről még nem hallottam!
Bulihoz jó készülődést és kitartást! :wink:

Márti
borossné becz márta

Monee!

Árat nem látok! (biztos béna vagyok) Hány a mennyi? Mert nagyon tetszik, a nagyoknak meg megvenném a Kids változatát!

Márti
borossné becz márta

Márti!

Katt a termékre, aztán jobb felül katt a Webáruház logóra, ott van minden terméknek ára.
De itt a link is: http://www.mdb.hu/spirig/component/page ... Itemid,42/

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, Anyooka!

Írok privit, de valószínűleg csak kedden...

Ági78: Igen sajnos Én is PCOS-es vagyok, már nagyon rég óta (többek között ezért is van 11 év a két gyerek között!!!). Most még nem szeretnék kistesót, "csak" megint cisztáim vannak :twisted: :twisted: :twisted: .
Uh, 8 fog, az már majdnem fogsor

Bejci: Most a Halkidiki-félszigetre megyünk,mert az autóval "közel" van. Metamorphossiba a hotel Village Mare-ba megyünk.Ciprus lett volna az úti cél, de a nagy fiam nem hajlandó repülőre ülni :oops:
Szerintem már írtam, hogy 9 éve Görögországba járunk.Ha nagyobb lesz a pici lányod, merem ajánlani Lefkadat (18 óra az út, ebből 6 szerpentinen :lol:

Gyönyörű a hely, és itt van a világ hatodik legszebb strandja :D , ha érdekel valakit teszek fel egy pár képet!!!
Mi biztos, hogy elmegyünk még oda Domival is.
Ha valaki látta a MAMMA MIA című filmet, na, pont ugyanolyan ez a sziget is (csak azt Skopeloson forgatták)
Jaj, a görög rész a szívem csücske, már megint sok lett, bocsi (ezért tanultam/tanulok görögül....) :lol:

Szeder: szerintem is a magánorvos a nyerő :?
evibabi

Sziasztok!

Na voltunk fülészeten tegnap is és ma is.. ja és kérdeztem,hogy nem-e lehet,hogy nem csak hallójárat gyulladása van, hanem más is??
Erre , de lehet!
A fene megevett! Hú de betudtam volna neki húzni egyet! (nő egyébként)
És kértem,hogy készítsenek egy vizsgálatot a fülzsírból, hogy most mi is ez??
Gomba? vagy baktérium??
Ja és mondta, hogy van olyan betegség, ami hallójárat gyulladás, de még sem az, hanem valamilyen gyöngydaganat! :cry: :shock: és,hogy elég gyakran előfordul, ha sokszor van hallójárat gyulladás!!
Azt hittem, hogy megcibálom a dokit, hogy miért húzta ilyen sokáig az időt.
Miután kijöttünk Mátém mondta,hogy: " milyen bátor voltál anya a doktornénivel!! "
Mondtam neki,hogy nem bátor voltam, hanem nagypofájú..
Figyeljetek csajok! Ezt muszáj így kezelni.. mert különben nagyobb baj is lehetett volna.
Most alaposabban kitisztította és kiszívta de ezt is nekem kellett mondanom!
Áááá azt hiszem,hogy elmegyek egy magánhoz vele.
Ja és kértem,hogy egy röntgent csináljunk.. azt mondta ,hogy ő nem akarja elküldeni, úgyhogy nem is ad beutalót.
No comment !!!
Jövőhéten megyek és kérek a dokinktól röntgen beutalót.. sz...ok annak a dokinak a fejére.
Ne tudjátok meg,hogy milyen nagyon dühös vagyok rá. A fiam hallásával és egészségével játszadozik!!!

Bocsi, de most nem tudok többet írni.

szeder74

sziasztok sorry a zavarásért csak lehet valakit érdekel mert kb ez a 6-11kg-ig M.méret a Ti kismanóitok mérete.
én a csajaimnak vettem de ők óriásmancik comboskák
bolti árnak a feléért 1500ft /db a posta ajánlva 300ft
pü-ben várom az érdeklődést sziasztok Very Happy
Kép
Kép

lanyané

Korábban írtam a sokat szenvedett barátnőmről,aki babát vár. Végre megszületett Olivér! Jaj, olyan jó a kedvem!!!!

Holka! Ha esetleg olvasod, és van időd válaszolni: a babának magas vércukorszintet mértek születés után, és az intenzív osztályon van. Ez gyakran előfordul? Jól kezelhető dolog? Egy "kúrával" ez beállítható, vagy rendszeres kezelést fog igényelni várhatóan? Bocs, ha hülye a kérdésem....

Remélem mindenki lóg a szabadban. Jól eltűntünk!

Anyoo! Hát jól beleültetted a bogarat a fülembe. Én nagyon hamar szeretném a következőt, úgyhogy utánajárok.

Szeder! nagyon megértelek. Ilyenkor fel tud menni a pumpa...

Még egy érdekes dolog. ha valaki nem akar szomorú dolgokat olvasni, attól elnézést, és ugorjon. Régen versenyszerűen futottam hosszútávot. A csoportban hatan voltunk lányok. Egyikük, a barátnőm, akiről írtam, hogy 8 évig próbálkoztak minden elképzelhető módszerrel, műtétek, kezelések, többször majdnem meghalt, és most ennyi idő után természetesen fogant a babája. Két lány kb 6 éve próbálkozik, abszolút sikertelenül, hasonló hányattatásokkal. Egy lánynak két babája van, az egyikük a koránál kicsit éretlenebb szellemileg. Egy lánynak van két egészséges gyereke. És vagyok én. Megdöbbentem, amikor végiggondoltam: hatunk közül egyetlen embernek volt probléma nélküli a gyerek téma. nem mondom, hogy a sporttól van, csak nagyon elkondolkodtatott.... (ne értsetek félre, vitaminokon kívül mást természetesen nem szedtünk,)
blúmi

Blúmi
A babáknak születés után általában alacsonyat szoktak mérni nem magasat,ha egyáltalán eltérés van. Azok cukros infuzióval rendezhetőek.
Mennyire magasat mértek? Hanyadik hétre született a pici?
Gratulálunk a családnak!

Bizony,rá kell jönni mekkora áldás és ajándék az élettől,hogy itt vannak nekünk a gyermekeink,egészségesen.
Heni csodás és gondtalan babavárása és viszonylag egyszerű születése után volt magam felé egy olyan gondolatom,hogy azt nem tudom elképzelni,hogy a többi terhességem is ilyen gondtalan és egyszerű legyen....háát a következő 2 terhességem nem is volt az...
holka

Blúmi
azt is kérdezném anyuka nem volt terhesség alatt diabos?
most mennem kell de este benézek.
holka

Sziasztok!

Én reggel óta most álltam meg egy jegeskávéra. Eddig folyamatosan tettem vettem. Jönnek ismerőseink kerti grillezni. Ezért volt akkora felfordulás eddig. Most pihenek.. és gondoltam jövök megnézem,hogy mi van veletek.

Hát hol vagytok ???? :wink: Ugye mindenki kint a szabadban! :P
Majd jöjjetek sok-sok képpel vissza!

Holka!
Jövőhéten elmegyek Kiához megint.. azt hiszem,hogy most már a végére kell járni ennek a szentségesnyavajámnakmertkivagyoktőle! Majd hívlak ide nem akarok írni -erről.

Eszike!
Javulgatok, de még nem az igazi.
ÉN nem tudom,hogy megyünk-e Pünkösdkor valamerre, azt hiszem,hogy nem, mert nekünk a nagy utazásunk a költözés lesz, de azt már úgy várom, mint a Messiást.

Bejci?????????????
Am???????????????

Márti!
Többször kérdeztelek, hogy mi van a gyerekekkel????? Tegyél képet róluk!!

Mennem kell.

Legyen mindenkinek szép napja!

Ui:
Ez mi, amit feltett a csaj??? Fürdőbugyi?? De akkor miért kötős???? - vagy én vagyok hülye :oops: :oops: :lol:

szeder74

hi :)
nagy a pangás ma :)

szeder :)
ha jól látom, akkor ezek moshatós fürdőpelusok

blúmi :)
érdekes, amit írtál, de nem feltétlenül van összefüggés. Nekem is viszonylag sok ismerősöm küzdött a babáért, lombikoztak/nak stb.
Grat és drukk a barátnődnek

Kép
Kép
Kép
minyu

Eszike!
Nagyon Boldog névnapot kívánok holnapra!

Kép
Kép
a.m.

Holka! Köszi, hogy írtál. A cukorszintet pontosan nem tudom, nem akartam faggatózni a nagy örömben. Volt diabos terhesség alatt a mama, és a 38. hétre jött a baba.

Minyu!Persze, persze, én sem akartam ilyen határozott következtetést levonni a versenysport, és a fenti problémák között. Csak nagyon meglepő, hogy én azelőtt alig hallottam ilyen problémákról - nyilván még nem is foglalkoztatott - aztán körülnézek, és csak a közvetlen környezetemben, akikkel történetesen együtt sportoltam, ennyit találok. Nem is beszélve a munkahelyemen ismert több esetről...

Én ma, ha lehet, még mélyebb szerelembe estem a fiammal! Én nem gondoltam volna, hogy ez ekkora boldogság lesz, pedig mennyire vágytam rá...
blúmi

Blúmi
ment.

Szeder
legkésőbb kedden beszélünk,puszi
holka

Csongi tegnap óta lázas. :cry: Fog miatt lehet 38.8 ? Semmi más tünet nincs. Jókedvű, nem köhög, nem folyik orra...

Kép
Kép
Kép
minyu

Hahó!
Köszi a hiányolást :D ,de nyomós okom volt rá. Nagy háznézőben voltunk már ősz óta :D ..... éééééés meg van az új házikónk. Sikrült rá megalkudnunk. Hát van még mit alakítani rajta,de vége elköltözhetünk a panel 4.ről.

Mindjárt folyt. csak reggeli...

Kép
Kép
a.m.

a.m: köszönöm szépen a köszöntést!
Tyűű ez jól hangzik, házikó! Én is néha már úgy érzem beposhadok a panelba.... főleg most, hogy van Noncsi is.
Mesélj a házikóról valamit!
Vendég

Minyu
igen lehet,főleg ha egyszerre több készül kibújni.
Viszont a húgyúti fertőzést illene kizárni!

a.m.
EZ SZUUUPEEERRR!!!!!!!!!
De örülök!!! :D
holka

Minyu!
Nem vagyok szakértő,de szerintem lehet a fogtól ha más tünet nincs.Remélem semmi komolyabb :?

Naptej,nekünk Nívea 50-es van ez bevált eddig. :) Gyorsan beszívódik.

A pelenkázás nálunk is dettó :roll: már nem tudom mit adjak a kezébe,mert egyre jobban utálja ha pelusozom....Azt szoktam mondani,hogy oké fiam akkor rászokunk a bilire :lol:

Blúmi!
Gratulálok a barátnődnek :D Sajnálom a magas cukrot.Remélem múlandó dolog...
Az én legjobb barátnőmnek még kb. 2 hónapja van a szülésig :D .És úgy néz ki,hogy mi leszünk kereszt szülők.

Kép
Kép
a.m.

"Nevelés" ügyben azt hiszem Blúmi írta a hozzám legközelebb álló verziót. Szóval én már akkor elkezdtem mondani,hogy "nem szabad" (ezt mindig határozottabb hangod adom elő,hogy tudja ez most valami más és nem dicséret) amikor az almát elkezdet berregve kifújni a száján... és biztosan ért valami,mert ha most modom,hogy "nem szabad" akkor megáll és visszatolat onnan.Persze többször megpróbálja,de legalább megáll és hallgat rám.(most még :lol:)

Szeder!
Sanálom,hogy Máténak ennyit kell szenvedni,de remélem most már pont kerül a végére az ügynek.

Folyadék:
nagyon változó van amikor a napi táp mellet csak 150 ml fogy a tea+gyümilé keverékből,de volt már,hogy 500 ml.

Eszike!
80 nm-es az alsó szint. A felsőt még teljesen be kell épteni. 650 nm-es a telek.Szóval lehet kertészkedni amit én eddig nem igen csináltam. 2 szobás alol 18 és 20 nm-esek.A konyha 12 nm-es.
MAjd teszek képet,de egyenlőre csak kívülről....

Kép
Kép
a.m.

Holka :)
irtam PÜ-t!

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu
ment a válasz.
holka

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem tudok mostanában jönni. Semmi gond, mi jól vagyunk!
Csak egy gyors kérdésem lenne:
Valaki feltett a múltkor egy linket, hogy valamilyen alapítványt ha támogatunk, akkor olcsóbban lehet menni az állatkertbe.
Feltennétek mégegyszer? Elfelejtettem lementeni. :cry:

gwini

Sziasztok,

Csak egy gyors bejelentkezés
Sajnos, mióta visszamentem dolgozni, örülök, hogy élek
Hazajövök, nincs gép, csak gyerek
Bent sok a munka, onnan sincs sok gép - csak néha tudok bejelentkezni

Visszaolvasni sem volt most időm, csak a képeket néztem, mert olyan szépek a babák, és olyan jó őket nézegetni
Gyuszika, Flóra, Csongi, és mind, aki fennvolt most az utóbbi pár napban - gyönyörűek :D

Rólunk csak annyit, hogy nagyon szépen fejlődik babó
Már 2 hete felállt és most már körbe járkál a járókában, meg a kiságyban. Nagyon gyorsan tud mászni, általában váltott lábbal-kézzel, de néha megunja és mindkét lábát behúzza maga alá :D
Nekem még reggel és este van kb 150-180 tejem, amihez még kap egy kis tápit, amúgy napközben már csak babakaját kap

Hosszára viszont nem nagyon nőtt, így továbbra is kisgömböcök vagyunk :) De hát nővérke is ilyen volt

És mivel mi is betöltöttük a 8 hónapot, hoztam is 8 hós fotókat
Kép Kiskád vége - felálltam
Kép Tesóval
Kép Hinta élmény
Kép Kiránduláson
És még egy
Kép
Meg egy babakocsis
Kép
Na ennyi mára elég jázminból :oops:

Kép
Kép
csibe21

Gwini
Értelmi Fogyatékosok Fővárosi
Érdekvédelmi Egyesülete
Budapest 1078 Hernád u. 27
hétfőn és szerdán van nyitva az iroda,10 és 3 között
Ott személyesen el tudod intézni,a kártyát rögtön megkapod.

2 gyerekeseknek 1200ft/fő (Nálunk anya-apa-heni kapott kártyát)
1 gyerekes családok esetében 2500/fő

Kedvezménnyel az Állatkert 300Ft/fő
Szentendrei Skanzen ingyenes
Csodák Palotája ingyenes (voltunk mindhárom helyen a kártyával szóval tuti így van :D )

Csibe
Jázmin tündéri!!! A 4.kép valami csodás :D
Gratu a felálláshoz.

Minyu
írtam.

Noni
küldtem email-t.puszi
holka

Nálunk beindult a duma...Gyagyagya,tyatyatya és úgy nyomja levegőt is alig vesz közben :lol: ...de olyan cukin darálja,hogy néha Heni is utánozza meg én is...szóval emma előre mi meg visszafejlődünk... 8) :lol:
holka

holka,

a duma nálunk is megy, csak papapapa, bababa, tatatata, meg sok éneklés (mássalhangzók nélkül, és rengeteg sok hangszínnel)
ma reggel teljesen olyan volt, mintha mondta volna a papáéknak, hogy tátá, mikor eljöttünk otthonról
meg már a kezét is felemeli néha hozzá, de még nem nevezném integetésnek

Kép
Kép
csibe21

most megyek Jázminnal haemoangioma rendelésre
van valakinek tapsztalata?
milyen gyorsan fejlődik vissza a véranyajegy a fagyasztás után? 1 elég lesz, vagy menni kell még? ha igen, milyen gyakran?
fáj a gyerkőcnek utána?

Kép
Kép
csibe21

Holka!

Köszi! :lol:

gwini

Sziasztok!

Gyors leszek. - Végre eljutok fodrászhoz, úgyhogy szednem kell a kezeimet,hogy végezzek a tennivalóimmal.

Csibe!
Csatlakozom Holkához, mert nekem is a 4. kép a kedvencem!!
Nagyon édes, helyes kislányod(aid) vannak!!

S.o.s.
Segítsetek, mert olyan béna vagyok a következőkben:
túrót ki ad már a babájának?? úgy tudom,hogy lehet már, de hogyan készítitek el??
Kis túró és gyümölcs - összetörve, vagy turmixolva - mindezt uzsonnára?? Így jól csinálnám???
A fiaimnak soha ilyet nem adtam .. eszembe se jutott anno. :oops: :oops: :oops: 8)
Vettem meggyet és azt is lehetne bele tenni.
Mondjuk:
alma-meggy - túró. Semmi ízesítés.. csak így - Én még cukrot nem adtam Adélnak. Most se szeretnék, csak mondjuk banánnal lehetne még édesebbé tenni ugye??
Segítsetek már csajok a jó idő ellenére is -tudom,hogy jöttök olvastok, de idő nincs már írni, de most léccccccccci írjatok erre, mert tanácstalan vagyok. Hülyeséget meg nem szeretnék tenni :)
Mondjuk, ha még sem jönne senki uzsonnáig, akkor holnapra halasztom.
Köszönöm!!

szeder74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?