Köszi Linácska, még nem sikerült mindig beszereznem, de már kiderítettem h ebben a városban csak a Profiban lehet kapni. Persze az összes többi boltban jártam már csak még ott nem
. Most meg olyan lusta vagyok, nincs kedvem elsétálni sem, pedig kb 15 perc séta lenne
. Ma reggeli után visszafeküdtem, és sikerült visszaaludnom, és az elöbb keltem
Tök jó, hogy Lili ilyen ügyes már.
Tündi köszi a receptet, már anyumnak el is jutattam , és mondtam neki ha megszülök ilyet akarok enni
Nem merek nekiállni, mert nem biztos, hogy megbírnám állni, hogy ne egyek belőle
Ha már itt lesz a pelenkázó, és meglesz a babaágynemű is akkor igérem rakok fel képet. Kb 2 hét.
Lassan beakarok mindent szerezni, mert megmondom őszintén nincs nagy kedvem a dög melegben a boltokat járni, és úgy érzem ez most nem lustaság, hanem a nagy meleget nem nagyon bírom.
Szilvi, még jó, hogy nem lett komolyabb gond. Én már nem vezetek, mert a pocak és a kormány között nagyon minimális a távolság, mivel nem vagyok magas sem, nem nagyon tudok állítani semmin, hogy a pedált is elérjem.
De szerintem ez a nagy meleg is csökkenti a koncentráló képességet.
De nagyon hiányzik a vezetés, mert imádok vezetni, és már mindenhova kocsival jártam. Mondjuk itt vidéken kell is, mert itt a tömegközlekedés katasztrófális.
Nikó, de jó, hogy babócával minden rendben, és nagyon édi lehetett ahogy szopizta az ujjacskáját
Remélem Te is mihamarabb rendbe jössz, pihengess minnél többet.
Beusmimi, szegény Jázmin, gondolom volt nagy sírás. Jobbulást neki.
Én még nem is hallottam olyat, hogy az nst-ért fízetni kelljen.
Sissi: várom a képeket nagyon. Annyira bírom, hogy írod, ezt csinálom, azt csinálom folyamatosan csak pörögsz
Mennyi vendéget vársz? A menű is szuperül hangzik.
Ádibaba: gratulálok a jó cukor eredményhez
Rilla: tényleg ahány ház annyi szokás.
Jimbone: remélem minden rendben van veled, nagyon szorítok nektek. Jó lenne ha valahogy életjelet tudnál adni magadról.
Tegnap megint megnyírattam magam, és még rövidebb lett a hajam mint a múltkor. Soha nem volt ennyire rövid még, de most nagyon élvezem. Hétfőn meg jön a kozmetikus, aztán így már jó leszek Egerbe. Mondtam is apának, hogy tök kár, hogy most nem ehetek, meg nem használhatom ki a velnes részt, mivel mindent a cég áll
. Nah de nem baj, így is jó lesz
Már nagyon várom.
Ma meg lesz itt Tatán a Patara, aztán apa dolgozik egyig, lemegyünk eszünk ebédre gyros tálat, és utánna meg kisétálunk a tópartra megnézni a rendezvényt.
http://www.vendegvaro.hu/Tatai-Patara
Ha esetleg valakit érdekel, Bp-ről autópályán fél óra alatt le lehet érni.
Nálam előkerültek a ruhácskák. Igaz némelyikben olyan vagyok mintha egy zsákot húztam volna magamra, de ebben a melegben nem mindig bírom elviselni a nacikat.
Nah még akartam valamit írni, de nem tudom, hogy mit
Jah, azt szerettem volna megkérdezni a tapasztalt anyukáktól, hogy milyen pelust ajánlotok az újszülött babának vásárolni? Ki mire esküszik, és miért?
A másik a szoptatással kapcsolatos azt szerettem volna kérdezni, hogy milyen tejserkentő teát javasoltok, és mikortól? Illetve volt e valaki, aki az első babánál használt ilyen szilikonos bimbóvédőt? És ha igen, mi volt a tapasztalata?