Új privát üzeneted érkezett!

Kata,huu de jó barátnődéknek :) Most egy kicsit pletyizhettek is :) Milyen az idő?

Bori,igen eltaláltad :) Az orruk nagyon hasonlít egymásra :)

Ádibaba,megy a drukk a terhelés eredményéhez!:)

Irdab,előfordul az hogy leesszük magunkat :wink:

Bim-bam,nekem is tetszenek az erősebb színek,de pl nappaliba nem festenék iylen bordót,de hálóban sztem jó lesz a fehéres szőnyeggel és vmi szép fehér függönnyel :)
És már a gyerekszobára húzzák a színt perceken belül :)

Beus,de ti legalább nem ott laktok,mi meg itt vagyunk a porba,piszokba.Hiába takarítok itt lent az mégsem olyan.De legalább már látszódik a vége!A tiétek meg emeletes is lesz,azzal meg még több meló van,de utána nagyon szépek lesztek :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi
Tél van. 10-15 fokokkal :cry:
Vendég

Kép
Kép
Kép

27. hetes Mili-lak :wink:
Vendég

Csilla!
Végül nem vettem meg....mert kaptunk sima hordozót....de ha a Titi kocsit vesszük meg majd...az szinte ugyan így és ezt fogja tudni a hordozóval!

Bori!Te még több mindent kaptál...cici krém-fogkrém-betét....az pl. nem is volt!Mam cici betét vagy-e.ü. betét....most kapcsolok...cici betét volt benne!Az a hosszúkás!

Tündi!Ilyen a színetek???Nekünk,ilyen a hálónk!Férjem erre esküszik,hogy ezért maradtam terhes...ettől a vad színtől...
:wink: Kép-de attól függ milyen a fényviszony...nem mindig vad szín! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Szép a Mili lak!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Kata,szép nagy a Mili-lak is :) Huha akkor ott most hideg van :?

Kandi,nekünk is fény függő a dolog.Nagyon tetszik a szobátok :)
A mien nagyjából ilyen: Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Kandi, cicikrém volt benne és Carefree tisztasági betét. Melltartóbetét nem volt.

Csajok, a mi hálónk is vörös/piros! Úgy látszik, ez mostanában sokaknak bejön! Mi effekt-festékkel festettük, nagyon jól néz ki! Látszanak az ecsetvonások, ezen kívül apró fehér pöttyök is vannak benne, olyan, mintha porcukorral lenne beszórva. Szóval nekem nagyon tetszik, remélem Kis-Csucsink is otthonosabban érzi majd magát a pirosas falak között, mint majd eleinte a csúnya kórházban (gondolom most a pocakomban is vöröses érzete lehet...)! :)

Kép

Kép
hmbori

Tündi
Nem akartam rádijeszetni evvel a méhszájas témával, csak "hangosan gondolkodtam" :( :( :oops: .....mostanában páran írtátok, hogy kinyílt a méhszája, meg hogy ki mikor volt dokinál, én meg elkezdtem agyalni, hogy úristen, én a kötelező uh-kon kívül 3 hónapja nem voltam a dokimnál, azóta nem nézett meg hüvelyen keresztül...és ezért kérdezősködtem, nehogy én itt nyugodtan elvagyok, közben meg baj is lehetne .... :? . De jövő héten mindenképpen elmegyek !!
Remélem neked tényleg "csak" bacid van, de a legjobb lenne, ha az sem lenne !

Kenderike
Sajnálom, hogy te is csatlakoztál a cukros kismamikhoz ! :(

Earhart
Hogy megnőtt hirtelen a pocid ! :D

Kandi, Tündi
Szépek a piros szobák ! :lol:

Kép
Kép
rilla_

Rilla,gondolkodj csak nyugodtan hangosan :wink: No problem :D Nem baj az hogy "rám ijesztettél",minél többen reagálunk egy vmire,annál okosabbak leszünk.Nekem havonta kell menni egyébként dokihoz.De holnap lesz 6 hete,hogy találkoztunk,mert a múltkori találkozáskor azt mondta akkor menjek legközelebb ha meglesz a cukorterhelés eredménye.Most meg juni.10től 3hétig nem lesz.Úgyhogy valszeg megint nem megyek egy darabig,hacsak azt nem mondja,hogy előtte azért még menjek el.
És mindig megvizsgál+uh-t is csinál kemény 10ezer ft-ért :roll:

Bori,mi platinummal festettük :) Furcsa már bemenni,hogy nem minden fehér :)

Kép
Kép
tundi24

Rilla,

itt van egy link a babakocsiról, amit választottunk:
http://www.arzuhanas.com/4kerek%FBek-Ka ... 45531.html
A képen nem látszanak jól a színek, mert ez valójában narancs-barna, nem narancs-fekete.

Én 4 hetente megyek orvoshoz, akkor a vérnyomás-, súlymérésen, vérvizsgálaton, szívhanghallgatáson (bár legutóbb már CTG) felül mindig van hüvelyi vizsgálat, pH mérés és mikroszkópos kenetvizsgálat is.
Viszont folyton elfelejtem megkérdezni, hogy a méhszáj zárt-e. Mindig utólag jut eszembe, ő meg magától nem mondja, csak annyit, hogy minden OK. (Úgyhogy gondolom zárt, a kiskönyben sajnos nincs erről beírás, de szerinte úszhatok, szóval gondolom...) Vagyis sajnos a legutóbbi két alkalommal nem volt teljesen OK, mert látott a mirkoszkópban néhány bacit, ezért C-vitaminos hüvelytablettát kellett használnom. Ami viszont nem mulasztotta el, :(, ennek ellénre nem akar antibiotikumra átállni. Felírt valami tejsavas tablettát, azt kell kb. hetente, vagy amikor "úgy érzem" (sosem érzem úgy), használom...

Legközelebb június 9-én kell mennem, akkor lesz végre UH is (a 30 hetes)! Már nagyon várom.
Attól fogva 2 hetente kell majd mennem.

Kata,
nagyon tágasnak hat már a babalak.
Egyszer már én is feltehetnék képet.

Hétfőn-kedden volt lehűlés?? Akkor még ott voltunk, de én majd meghaltam a melegtől.
Bár most itt is elég meleg van, és még ráadásul a nap sem süt. Itt elég nagy a páratartalom mindig, úgyhogy annyira nem kellemes most az idő. Kíváncsi leszek, ilyen lesz-e az egész nyár...

Lányok, ti milyen bababútort vesztek/vettetek? Én ebben még elég határozatlan vagyok.
És a fürdetésnél a kiskádhoz állvány vagy a kádra keresztben valami? De ahhoz nagyon hajolgatni kell, nem?

Hát, itt nincs ilyen várandós csomag, irigykedek is... :)

Most ajánlott egy ismerősöm aventis mellszívót. Én most meg vagyok zavarodva: az avent és az aventis az ugyanaz??

Kép
bikmakk

Nagyon jók a képek!
Vendég

Rilla
Addig dolgozz, amíg nem érzed tehernek :wink:
Én is dolgozom még folyamatosan...

Tifa
Még egy lányos mami :lol:

Védőnők :cry: :evil:

Irdab
Én is leeszem magam :oops: :wink:

Méhszájat nekem eddig 2-szer nézett a doktor.
Vendég

Megjöttünk a Heim Pálból, tisztára kivagyok. 8-ra odaértünk, fél 1-kor szabadultunk. 1,5 órába telt, mire végre Lili pisilt. Persze, mert előtte az UH-n kipisilt magából mindent. Nem győztem itatni.
Aztán a munkahelyem előtt meg beesett a villamos váró széke és üvegfala közötti 10 centibe. Fenékkel lefele, lábai a fejénél, alig bírtam előbányászni.

Rilla,
3 hónapja nem voltál dokinál??? :shock: Akkor tényleg ideje elmenni.
A háton alvás onnantól nem javasolt, hogy neked gondot okoz, szédülsz, nem kapsz levegőt...

Kenderike,
sajnálom a cukrot. Ez a 9,2 a cukros lötyi utáni érték?
Én a Ceres sütő Graham kenyerét eszem. Kivéve ma, amikor nem tudtam beszerezni, most egy rozskenyér van itthon. A cukros diétában pedig nagyon fontos, hogy reggel 7-ig kaját kapjon a szervezet, ezzel indul be egyátalán az anyagcsere. Nekem is olyan rossz, főleg hétvégén, hogy most ezért keljek fel, hogy egyek.

Irdab,
na megnéztem gyorsan a gyümitáblázatot, hogy uzsira közel 30 deka epret meg lehet enni, mert ugye most nyomtam be egy adagot. Megnyugodtam, hogy na azért 30 deka nem volt, bár némi porcukor került rá. De én már rájöttem, hogy nekem nem a cukor, hanem a liszt tesz be inkább.

Hmbori,
az enyémben sem volt víz. Aventes pohár, cumi, cicikenőcs, teák, minden más, de víz nem.

Csatlakozok én is a vörös hálószobások táborához :lol:

Bikmakk,
nincs olyan a kiskönyvedben, hogy Cervix Score, és mondjuk 3000, vagy 2000, mert ha három 0 a vége, akkor zárt a méhszáj.
A pH-t nekem is méri most a doki, Lilinél ilyen nem volt, pedig ugyanaz az orvos. De vizsgálat, meg UH az mindig van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Csajok!

Tegnap sajna nem tudtam jönni, egésznap úton voltam, aztán meg itthoni teendők vártak! A mai napom sem túl unalmas, de itt vagyok, mert már annyira akartam írni nektek, hogy mi volt tegnap a dokinéninél! A méhszáj szép azt mondta( gondolom , akkor nem nyílt ki), egy kis folyás van, de az sem vész! az uh-n nem akarta magát mutogatni Dominika! Befelé van fordulva és persze keze-lába-zsinór, minden a pofi előtt! Azért nagy nehezen sikerül meglesni a pofiját! Szívhang: tökéletes! Mindene rendben van! méreteire azt mondta az ultrahangos nőci, hogy pont a 28 hét+1 napnak felel meg! 1165 gramm, BPD 72 mm, HC: 26,75, AC:24,35, Fl:4,92 Szóval rendben vagyunk! :lol: A kismanó úgy fekszik, hogy a lábai a feje fölött vannak, és pár napon belül le fog fordulni, mert olyan pozicióban van! Hát remélem is, hogy fejjel lefelé lesz!

kovisziszka

Linácska!
Bocsi Lilitől :oops: :oops: De ezen a beesett a 10cm likba olyan jt vigyorogtam.Tudom ez az adott szituban nem nevetséges(bár én mindenen képes vagyok rötyögni),de így leírva olyan komikus.
Én nem tudom??Ezek a kölkök képesek a legkisebb lukba is bele pottyanni,csúszni.

Eredmény mikor lesz a vizsgálatokra?

mimi12

Kovisziszka, gratulálok a tökéletes babácskához :)

Rilla, addig dolgozz, ameddig jólesik. De azt kalkuláld be, hogy most ugyan jól vagy, de egyik napról a másikra lemerülhetsz és elég lehet. Akkor viszont állj fel és ne akard végigdolgozni az előre eltervezett időt!

Lina, Lili :lol: :wink:
Én most nagyon csúnyán bevacsoráztam :oops: Megettem fél kg epret, nagyon jól esett. De fél óra múlva úgy éreztem éhen pusztulok! Beküldtem egy rozsos szendvicset jól megrakva minden földi jóval, és utána még egy lekváros fánk is lecsúszott :oops: :oops: :oops:
De most nagyon jól vagyok :)
Vendég

Mimi,
nyugi, én is szoktam nevetni. Egyszer a férjem lépett ki a gatyájából, és beleakadt a lába, és az orrom előtt az a 120 kilós ember hasraesett. Én olyan jót nevettem. Ő meg megsértődött, hogy nem segítek, meg nem azt nézem, hogy lett-e baja. Hát könyörgöm. Ezen minden jóérzésű ember nevetett volna...
Meg mikor a spájzban beesett a szatyrok-táskák közé egy székről, és csak feküdt, a lábai a széken, és fogalma nem volt, hogy jöjjön ki.
Amúgy Lilivel az volt a mák, hogy ugye fenekével előre esett be, lába a fejénél, és a lába szabadult ki előbb, nem a feje, mert akkor az koppan a betonon, vagy a váró fémalkatrészein. És még nagyon nem is tudtam volna mit csinálni. A könyökét verte be nagyon, de mozgott, nem vérzett, úgyhogy gondolom nagy baja nem lett.
Eredmények már vannak, mire megyünk a doktornőhöz addigra megvan mindig minden. Pisi negatív, az UH-n eltűnt a vesetágulat, viszont a jobb továbbra sem nő megfelelően. Ettől állítólag 90 éves koráig símán élhet, csak ha véletlen újra lenne vesemedencegyulladása, akkor fertőtleníteni kell a vizeletét, mert az előző gyulladás heggel gyógyult, és ugye arra nem jó az újabb baci. Majd novemberben kell menni újra. Az Uh-s nő aranyos volt, megmutogatta, hogy ok, hogy csak 1 cm a különbség, de az lényeges különbség, és nézzem meg, hogy UH képen is mennyire eltér. Tényleg.

Cscsi,
néha kell a zaba is. Nálam is van ilyen, hogy muszáj. Most majd a súlyomra próbálok kicsit figyelni, legalábbis néha ráállok hóközben is a mérlegre, nehogy nagyon elszaladjon a ló.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Én Lilin csak elmosolyodtam, de látom nem lett baja. Vagyis nem látom, de érted.
A férjeden viszont elröhögtem magam, már ott hogy kiugrott a gatyából .

Hát csajok én is annyi epret meg cseresznyét megeszek, hogy azt se tudom hova fér. Ádámmal is sokat ettem. Most meg csak azt hallgatom "még" "még" és nem győzöm magozni neki.

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Meg van aterheléses eredménye 6,6 lett :D .Dokim mondta,hogy folytassam a diétát és ennyi.Örülök neki.Az ellenayagom megint pozitiv lkett,majd 4 hét múlva kell újból mennem.

Máhszájat nekem a dokim 4 hetente néz, eddig mindig 3000-s volt.Remélem még egy ideig ennyi lesz.

Kata.nagyon szép nő a pocid.Hétről-hétre átszik a változás

Holnap nem nagyon leszek regel Márkkal megyünk egy bnőmhőz,majd viszem anyuékhoz mert ott alszik.Igy én nyugodtan tudk takaritani és várni a vendégeket szombaton.mAJD akkor csináltatok már én is pociképet,mert kb 3 hete volt az utcsó.

Lina:örülök,hogy minden rednebn Lilivel.z az esés nem lehetett semmi.
Vendég

Sziasztok

Linácska
Igen cukros lötyi után lett annyi két hete még 4,8 volt éhgyomori lötyi után 7,7 a közeli határ miatt ismételtük meg, most meg nem tudom mennyi az éhgyomori, de lötyi után 9,2 volt azt mondta telefonba doktornő, majd hétfőn kapom kezembe a lelete.

Azon méláztam el , hogy ok kismamaként csinálnak terheléses vizsgálatot és kiderül hogy valamiféle gond van, de ha nem vagyunk kismamák, akkor csak éhgyomri van. Az meg szinte mindenkinek jó lett, ha emlékezetem nem csal. Így viszont lehet, hogy már előtte is volt gond. Most lett egyik ismerősöm inzulinos, lehet évek óta voltak gondjai, de orvosok csak akkor jöttek rá, amikor már éhgyomorra is rossz lett az eredmény. Szerintem rengeteg emberről derülne ki, ha vérvizsgálatnál mindig készítenének terheléses cukrot nem csak éhgyomrit.

Nekem sajnos ébredés nem gond babóka 5:40 és 6 között legkésőbb felkel még hétvégén is és kirúgja oldalam. Meg nagyok is 6:30 kelnek sulihoz, szóval 7 órai evés nekem nem gond.

Szegény Lili, még szerencse nem lett semmi baja.

Kenderike
Kép
kenderike

Kenderike,
hát igen, sajnos, ha az ember nem megy utána a dolgoknak, nem derül ki.
Én mikor 2007-ben elvesztettem egy babát, kértem mindenféle vizsgálatot. Tudom, hogy egy 5 hetes terhesség ha nem marad meg az nem egy különleges eset, de akkor is, nem hagyott nyugodni, hátha van valami tényleges, és kideríthető oka, főleg, hogy előtte évben még híztam is 16 kilót.
Aztán kiderült, hogy a szülés nálam is kihozta azt a pajzsmirigybetegséget, amire való hajlamot anyutól örökölhettem. Bár 17 éves koromban nézték, de akkor még nem volt, most meg már igen. Ill. elmentem ilyen terheléses cukor+inzulin vizsgálatra, és ott is kiderült, hogy nem terhesen is gond van. Már megemelkedett inzulintermeléssel sem tudtam a vércukrot jó tartományban tartani. Terhesen most sokkal jobb. Amúgy még a terheléses cukor sem mindig elég, jó nézetni hozzá az inzulint is. A barátnőm most eljött velem, neki az éhgyomri meg a terhelt is 4,8 körül van, de az már látszik, hogy mind az éhgyomrinál, mint a terheltnél jól meg van emelkedve az inzulin. Vagyis már többet kell termelni ahhoz, hogy tartani tudja. A hasnyálmirigy meg egyszer csak beint, aztán nem termeli...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt, habár látom már volt aki megelőzött :lol:

Mostmár tudom milyen ez a szín, és nagyon tetszik :lol:
Nekem a nagyszobában a bútoroknak van hasonló színe.
Tündi végül is sütöttél valami sütit tegnap?

Kata, nagyon szép a pocakod, kerekedik-kerekedik, és nagyon látványosan.

Linácska, örülök, hogy jó lett Lili eredménye. Én is tegnap uzsonnára epret ettem, 285 g-ot :lol: , nagyon fini volt. Igaz simán bírtam volna még nyomatni :? . Mondjuk én nem raktam rá semmit.
És Lili esésén nem nevettem, hanem ahogy a férjedről írtál a spájzban :lol:

Csilla: egészségedre :lol:

Tegnap a Tescoba vettem 3 db hálóinget+ egy trikós bugyis összeállítást. Le voltak árazva és nagyon jó kis anyaguk van, és lengék. Azt hiszem elég lesz a kórházba, legalább ezek már megvannak.

Visszaolvasok az elöző oldalra mert már elfelejtettem mit akartam írni :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

Bikmakk szerintem a két mellszívó ugyan az, de persze nem vagyok 100 %-ban bíztos magamban :shock:
Én kaptam egy aventes kézit, csak üveg részét kell venni hozzá (mármint tudom, hogy müanyag) szóval amibe megy a tejci.
De kapok egy elektromosat is Medalion azthiszem a neve. Nah ezek után remélem tejci is lesz.
Bútorok, kiságyat matraccal kaptunk, pelenkázót is kapunk, hétvégén hozzuk el ha tetszik, ha nem akkor nézek majd valamit.
Még ágynemű húzat kellene :lol:

Szilvi gratula a jó vizsgálati eredményhez.

Rilla, a dokid nem hívott vissza, vagy Te nem mentél hozzá?
Én is 3-4 hetente járok hozzá.
Persze amikor valami bajom volt gyakrabban.
És nálam is néz mindent, és be is írja a kiskönyvbe a méhszáj állapotát, meg mindent.

Linácska még azt szerettem volna kérdezni, hogy esetleg nem tudod, hogy az a fagyi amit diabetikus fagyinak árulnak a fagyisoknál gombócba, abba kb mennyi Ch lehet?
Persze tölcsér nélkül.

Adri

Kép

Kép
irdab

Jó reggelt !

Tündi
Örülök, hogy azért annyira nem hoztam Rád a frászt !!! :lol:

Bikmakk
Tetszik nagyon a babakocsi és olyan jó érzés lesz ám megvenni ! :)
Bababútor : Nekünk ezen hála égnek nem kell gondolkodnunk, mert fenyő bútorok voltak eddig a leendő babaszobában és szerintem a babának is jók lesznek. Kiságyat persze még vennünk kell, de már azt is kinéztem.
Pelenkázóasztalt most csináltatom a nagybátyámmal, de nálunk az a fürdőben lesz.
Kád : szerintem én nem veszek állványt, hanem a földre teszem majd a kiskádat...

Ágota
Te meddig tervezel dolgozni ?

Cscsi
Ígérem, ha már nem bírom, akkor beintek a munkahelyemnek ! :wink: :lol:

Linácska, Irdab
A kötelező uh-hon voltam persze, na meg védőnőnél is, aki vérnyomást, szívhangot és a vizeletet nézte, egyedül hüvelyen keresztül nem láttak az elmúlt 3 hónapban. Nekem a doki nem mondta, hogy havonta menjek hozzá és a védőnőm szerint is felesleges, ha nincs panaszom....na de azért mostmár elmegyek jövő héten !

Kovisziszka
Fotó nincs a tökéletes babáról ?? :D

Kép
Kép
rilla_

Nem is mondtam...
Tegnap, hogy ott voltunk a kontrollon a Heim Pálban, találkoztam egy anyukával, kb. egyidős terhesek vagyunk, 4 hónap volt a nagyobb gyerekeink között..., szóval jól elbeszélgettünk, és kiderült, hogy nekik is a 15 hós védőoltás után pár nappal lett a vesemedencegyulladás, nekünk is, meg még volt pár ilyen gyerek a kórházban. Elgondolkodtam, hogy lehet valami összefüggés???

Rilla,
fura, hogy nem mondta a dokid, hogy mikor menj. Nekem sem kell havonta, eddig 6 hetente kellett, most mondta először, hogy legyen inkább már 4 így a vége fele. Amúgy nekem Lilivel is végig ez a 4 hét volt. Utolsó pár hétben meg már direkt nem vizsgált, a kórházban nst-n meg úgyis találkoztunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab,
én még nem ettem diabetikus fagyit, csak ezt az Algida Light-ot, amit persze ma nem kaptam. Ha eszek, símán eszek rendes fagyit, bár nem vagyok nagy fagyis.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab,
mikor még nem voltam babás, csak már oda kellett figyelni, még Lili fagyiját se nyaltam körbe, ha folyt, mert nem szabad... na rájöttem, hogy ez azért marhaság.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska,jó,hogy Lili szerencsésen esett.A 15hós védőoltással kapcsolatban én is hallottam már rossz dolgokat..
Apátok esése sem lehetett semmi :)

Irdab,majd rakj képeket az új szerzeményeitekről!:)

Sissi,gratula a jó eredményhez!:)

Ádibaba,Luca is tömi magába a sok friss gyümit.Milyen lett a terhelésed?

Cscsi,egészségedre:Nagyon fincsiket ettél :)

Irdab,igen sütöttem.Nem sikerült vmi fantasztikusra,de ízlett nekik :) Persze én is ettem belőlle. :oops: Pedig rá kellene vennem magam a diétára,hogy ne szaladjanak el a kilók,na meg azért nem 100%-osan jó az a terhelés eredménye.De délután majd elmondja a doki mi a helyzet.Remélem mindent rendben fog találni.

Süti receptje:http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=28772082 Verden beste nevű sütike :)

Kép
Kép
tundi24

Jimbone,megy a drukk!!!És nem lesz semmi baj!!!!!Vkinek azért próbálj meg üzeni,hogy mi a helyzet veletek!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Na megvannak az eredményeim

Éhgyomor:4,2
Lötyi után fél óra: 5,8,
rá fél órára: 8,3
rá 1 órára, vagyis lötyi után 2 óra: 4,6

Először megijedtem a 8,3-tól, de a doki azt mondta hogy minden ok.
Szerencsére a vizeletem is rendben van.

Jimbone: remélem nem lesz gond, ha tudsz jelentkezz!

Kép

Kép
ádibaba

Jimbone: Kívánom, hogy minden rendben legyen.

Kenderike
Kép
kenderike

Ádibaba,
hogyhogy ilyen részletesen nézték a cukrot, ha jól számolok ez négy szúrás :o :o :o

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jimbone!

szorítok nagyon, hogy ne legyen baj! Biztos csak az idő meg a stressz!

Hát ez a május nem a mi hónapunk az tuti. Minden hétvégére betegek vagyunk, múlt péntek óta apa nyomta az ágyat. Hasmenés láz, délelőtt óta fáj a hasam és kezd menni is. Ma mindenképp elmegyek az orvoshoz , hogy tényleg az miatt fáj -e a hasam de egyre inkább hasmenős érzésem van. :cry: Olyan elegem van ezekböl a rohadt bacikból. Totál kész vagyok nem is tudom Nospa mehet-e ha jobban fáj. Este 19:20 -ra van időpontom dokihoz, szerintetek felhívjam hátha mehetek előbb? De ha meg elmondom milyen bajom van lehet nem is akarja majd, hogy menjek nehogy megfertőzzem a többi kismamit. Most mit tegyek? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nikó

Sziasztok lányok!

Nekem is 4 hetente kell a doktornőhöz mennem, olyankor méhszájat néz, szívhangot hallgatunk, receptet ír, ha kell (Neo-Ferro-Folgamma), meg megbeszéljük a következő lépést, feltehetem a kérdéseimet, stb. Ált. nem tart sokáig 1-1 ilyen alkalom, mindenesetre megnyugtató. Egyébként nekem a kiskönyvembe ő nem ír semmit, ő külön kezelőlapra írja az eredményeket és a védőnőm vezeti be a kiskönyvbe. Ahány ház, annyi szokás!

Bikmakk, én is júni 9-e körül (az fix, hogy azon a héten és én a keddi napra gondoltam) megyek a 30 hetes uh-ra, már én is nagyon várom :)!

Örülök, hogy jók lettek a cukoreredmények :)!

Rilla, Te tervezed, hogy aug. elejéig dolgozol? Le a kalappal, ha addig bírod! Nekem már most is jólesik, ha egy kicsit lazább a napom, 2-3 hete tapasztalom, hogy nem bírok annyit, mint előtte.

Kata, jó sokat nőtt a pocid az utóbbi időben, szép kerek :)!

Kép
angelita

Nikó, remélem, nem lesz semmi komoly! Szerintem menj oda a rendelés kezdetére, így biztosan hamarabb sorra kerülsz :).

Kép
angelita

Linácska
Ma voltam terhes gondozáson és megkérdeztem a dokit (nem az én dokim volt), hogy kellene-e havonta járnom a dokimhoz, hogy megvizsgáljon és azt mondta, hogy egyáltalán nem (elég a kötelező uh-k és vérvételek, védőnő...), sőt azt mondta, hogy egyáltalán nem tartja jónak, hogy a kismamák havonta megnézetik magukat, mert nem jó ennyit nézegetni a méhszájat, állítólag elég csak az utolsó 2 hónapban !....szóval ezek szerint itt Sopronban ez nem divat és ezért is nem hívták fel rá a figyelmemet !

Jimbone
Remélem nem lesz semmi gond, menjetek mihamarabb dokihoz !! jelentkezz, amint tudsz !
(drukkolok, hogy jó legyen a szigorlatod !)

Niko
Neked is jobbulást !!

Angelita
Én még ugyanúgy bírom a munkát, mint terhesség előtt !...na persze nem hinném, hogy ez végig így is marad ! :D

Kép
Kép
rilla_

Linácska: Én is nagyon meglepődtem, mikor közölte a nő hogy fél óra múlva újra szúr. Azt mondta a doki így kérte.
érdekes, mert Ádival máshol voltam vérvételen és ott is a 120 perc volt.
Na mindegy, a lényeg hogy jók az eredmények.

Én a dokihoz havonta járok. A méhszájat meg két havonta nézi.

Angelika, Bikkmak: Most néztem én is június 9-én megyek uh-ra :D

Kép

Kép
ádibaba

Rilla,
akkor állítólag felétek így szokás.
Volt már felétek vihar???

Mimi,
képzeld el, ma egész nap pelus nélkül volt Lili az oviban, állítólag nem is szólt, hogy kell pisilni, hanem ment, és intézte magának. Aztán mentünk fülészetre, akkor is bugyit akart, nem is volt gond, de utána szó nélkül telepisilte a bugyit, nadrágot, cipőt, zoknit, mindent. Mikor már folyt, akkor mondta, hogy most a fűre pisiltem.
Itthon fürdés előtt ráült a wc-re, semmi, majd rá fél percre bele a kádba. Szóval még nem megbízható a dolog, vagy ezzel is úgy lesz, mint sokmindennel, hogy az oviban tudja, itthon nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Szerintem a sok apró lépés eredményt fog hozni.Csak türelem! :wink:

mimi12

Sziasztok!

Jimbone:remélem minden rendben van veletek.

Niko: mi volt a dokinál? Remélem nem kaptad el apától a betegséget.

Mi ma bnőztünk utána meg anyuméknál voltunk.Márk most ott aludt, én készülök a honapra (akkor tartjuk a szülinapját).Csinálok szendvicskeet ill majonézes kukoricát, tészta salátát.
Márknak lesz autós torta.Majd csinálunk képeket Márkról és a pociról is és ha tudom akkor fel isteszem majd.
Itt még csak fúj a szél,de jó lenne egy kis eső.
Vmi bizos lesz mivel Márk alvás után nagyon hisztis volt. Az esőt már pici korában is megérezte.

Én 5-én megyek a 30. hetes uh-ra.

Ádibaba:gratu a jó eredményhez.

éN ma carte dor zserbós fagyit ettem. Sajna néztem a boltban és itt nem lehet kapni algida light fagyit,de majd holnap az auchanban megnézem.Ott remélem lesz.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Tegnap voltam a szülésznőnél, nagyon kedves, elég sokat beszélgettünk megakart mutogatni mindent, de mondtam, hogy köszönöm már ismerem a helyet. Szóval őt választottam sajna fizetni kell majd az nst-ért mert magánban csinálja. De kibírható összeg.

Képzeljétek Jámin akkorát esett ma az udvaron a betonon, hogy a fél arcáról lement a plazúr, annyira megijedetm mert a szeme alatt is lehorzsolódott és be is dagadt és lilult is. Ott álltam 2 méterre. Olyan szörnyű volt ekkorát még nemesett sosem.

Kata: milyen szép nagy már Mili lak.

Jó éjszakát
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Beus,
nst magánban??? De a kórházban, vagy van sajátja? Mert ha a kórházban, akkor durva, hogy fizetni kell érte.
Jázmin jól van? Lili tegnapi zakójából szerencsére nem látszik semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sissi, Rilla , Angelita!
Jó későn értünk haza dokitol, minden rendben volt. A méhnyak 3000-es, kicsi kincsünk méretei teljesen korának megfelelőek. 840 g-a súlya kb. Nagyon édes volt szopizta az ujját éppen mikor uh-ozta az orvos . Majd szopi vége és öltögette a nyelvecskéjét.
Választottam szülésznőt is, nagyon szimpi kb annyi idős mint és és augusztus 28.án született én akkora vagyok kiírva. :)

Sajna úgyfest bekaptam apa baciját, nem tudok aludni úgy fortyog a pocim. Eddig mondjuk aludtam, ma mentem volna tesómmal ikeába hát annak lőttek azt hiszem. :D Nospa mehet meg láz esetén Algopiryn.
nikó

Sziasztok Kismamik!

Mostanában egy kicsit zűrösek a napjaim, így keveset tudok jönni! :cry:

nikó: jobbulást! Reméljük gyorsan elmúlik ez a nyavaja! :wink: Jó korán felkeltél ma! Gratulálok a jó eredményhez! Olyan édesek, amikor odabent szopiznak!

linacska: szerintem már nagy lépéseket tett Lili a szobatisztaságért! Kitartás! Ügyik vagytok mindketten! :wink:

Beus: Sok gyógypuszi Jázmin arcocskájára!

sissi: Jó szülinapozást nektek! Képeket várunk!

ádibaba: Örülök, hogy jó lett az eredményed! :wink:

jimbone: Hű de jó lenne jelentkeznél, hogy nincs semmi baj!

Ez a május nekem sem túl jó! Az idő is kikészít!
A tegnapi napom egész jól telt volna! De aztán mentem a gyerekeimért kikartam kanyarodni, és nem tudom, hogy hogy, de elém került egy autó, és nekikoccantam! Félreálltunk, hát egy ismerős volt a másik autóba! Szerencsére éppencsak megnyomtam a lökhárítóját! Én nem is éreztem a koccanást! Csak hangja volt. De teljesen kiborított! Megijedtem, hogy mi van ha nagyobb baj történik! A vicc az egészben, hogy az autót a Drágám szerdán délután vette nekem, és az eleje törött volt egy picit! Megcsinálta és hát hol, ha nem pontosan ugyanott nyomtam meg az elejét!

kovisziszka

Irdab,
most néztem az Algida Lightot, valamit a múltkor elszámoltam, mert az egész dobozban van 25g CH :lol: Meg van adva grammban is meg milliliterben is, és én a grammos CH-t szoroztam össze a millilitertartalmával a doboznak. Na mindegy, szóval ebédre mehet két doboz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Tegnap du voltam dokinál.Szerencsére mindent rendben talált.
Méretek:BPD:71 TT:77 FL:50 Azt mondta jó nagy baba lesz.28 hetesnek is megfelelő méretei vannak.
Kérdeztem tőle a szúrkálást,azt mondta több minden is okozhatja.De a méhszáj teljesen zárt.A kilókra is azt mondta elmegy...:) A vizesedést is rendben találta,azt mondta diétázgassak,de nem kell olyan szigorúan.A cukor terhelést majd egyszer még meg kell ismételni az előzmények miatt.

Beus,Luca is foltos mindenhol,feszt elesik,rám meg a frászt hozzá!

Kovi,mi a gond???

Sissi,hm..de fincsit ettél :)

Nikó,neked milyen méreteket mért a doki?Örülök,hogy minden rendben van!

Linácska,rendben lesz ez a szobatisztaság Lilinél ne aggódj!!!

Jimbone-kről tud vki vmit?????

Kép
Kép
tundi24

Köszi Linácska, még nem sikerült mindig beszereznem, de már kiderítettem h ebben a városban csak a Profiban lehet kapni. Persze az összes többi boltban jártam már csak még ott nem :evil: . Most meg olyan lusta vagyok, nincs kedvem elsétálni sem, pedig kb 15 perc séta lenne :oops: . Ma reggeli után visszafeküdtem, és sikerült visszaaludnom, és az elöbb keltem :shock:
Tök jó, hogy Lili ilyen ügyes már. :lol:

Tündi köszi a receptet, már anyumnak el is jutattam , és mondtam neki ha megszülök ilyet akarok enni :lol: Nem merek nekiállni, mert nem biztos, hogy megbírnám állni, hogy ne egyek belőle :roll:
Ha már itt lesz a pelenkázó, és meglesz a babaágynemű is akkor igérem rakok fel képet. Kb 2 hét.

Lassan beakarok mindent szerezni, mert megmondom őszintén nincs nagy kedvem a dög melegben a boltokat járni, és úgy érzem ez most nem lustaság, hanem a nagy meleget nem nagyon bírom.

Szilvi, még jó, hogy nem lett komolyabb gond. Én már nem vezetek, mert a pocak és a kormány között nagyon minimális a távolság, mivel nem vagyok magas sem, nem nagyon tudok állítani semmin, hogy a pedált is elérjem.
De szerintem ez a nagy meleg is csökkenti a koncentráló képességet.
De nagyon hiányzik a vezetés, mert imádok vezetni, és már mindenhova kocsival jártam. Mondjuk itt vidéken kell is, mert itt a tömegközlekedés katasztrófális.

Nikó, de jó, hogy babócával minden rendben, és nagyon édi lehetett ahogy szopizta az ujjacskáját :lol:
Remélem Te is mihamarabb rendbe jössz, pihengess minnél többet.

Beusmimi, szegény Jázmin, gondolom volt nagy sírás. Jobbulást neki.
Én még nem is hallottam olyat, hogy az nst-ért fízetni kelljen.

Sissi: várom a képeket nagyon. Annyira bírom, hogy írod, ezt csinálom, azt csinálom folyamatosan csak pörögsz :lol:
Mennyi vendéget vársz? A menű is szuperül hangzik.

Ádibaba: gratulálok a jó cukor eredményhez :lol:

Rilla: tényleg ahány ház annyi szokás. :lol:

Jimbone: remélem minden rendben van veled, nagyon szorítok nektek. Jó lenne ha valahogy életjelet tudnál adni magadról.

Tegnap megint megnyírattam magam, és még rövidebb lett a hajam mint a múltkor. Soha nem volt ennyire rövid még, de most nagyon élvezem. Hétfőn meg jön a kozmetikus, aztán így már jó leszek Egerbe. Mondtam is apának, hogy tök kár, hogy most nem ehetek, meg nem használhatom ki a velnes részt, mivel mindent a cég áll :twisted: . Nah de nem baj, így is jó lesz :lol: Már nagyon várom.

Ma meg lesz itt Tatán a Patara, aztán apa dolgozik egyig, lemegyünk eszünk ebédre gyros tálat, és utánna meg kisétálunk a tópartra megnézni a rendezvényt.

http://www.vendegvaro.hu/Tatai-Patara

Ha esetleg valakit érdekel, Bp-ről autópályán fél óra alatt le lehet érni.

Nálam előkerültek a ruhácskák. Igaz némelyikben olyan vagyok mintha egy zsákot húztam volna magamra, de ebben a melegben nem mindig bírom elviselni a nacikat.

Nah még akartam valamit írni, de nem tudom, hogy mit :shock:

Jah, azt szerettem volna megkérdezni a tapasztalt anyukáktól, hogy milyen pelust ajánlotok az újszülött babának vásárolni? Ki mire esküszik, és miért?
A másik a szoptatással kapcsolatos azt szerettem volna kérdezni, hogy milyen tejserkentő teát javasoltok, és mikortól? Illetve volt e valaki, aki az első babánál használt ilyen szilikonos bimbóvédőt? És ha igen, mi volt a tapasztalata?

Adri

Kép

Kép
irdab

sziasztok!
nem nagyon tudtam jönni a héten, kissé be voltam havazva a mhelyemen, meg nem is vagyok túl jól pár napja (vmi hasmenős cart összeszedtem), de a lényeg, hogy Zsigi bébi jól van. Normaflort szedek, remélem, attól rendbe jövök. HÁt, ez van, vagy szorul vagy borul... :roll:
Most megint egyedül vagyok, remélem, ma sikerül befejezni a betonozást a kisházban...

Ti hogy vagytok????? én sokkal fáradkékonyabb vagyok, mint voltam pár hete. MÁr tényleg nyügi is vagyok a melótól. pErsze a melegtől is lehet, nálunk valahogy nem akar enyhülni az idő ---pedig mától mondták, nem???

Ja, valamelyik nap elkezdtem a nagytakarítást... :roll: Hát nem sokáig jutottam. Nagy elánnal kipakoltam a konyhaszekrényt, mindent átmosogattam, szépen letöröltem a polcokat, iszonyat, mi volt már!!! :oops: Aztán a felső polcoknál már egyre kevésbé volt energiám meg kedvem.... :wink: csak másnap fejeztem be. kiszanáltam egy csomó műanyag vackot, nem is tudom, miaszarért raktam őket el... :?
a lényeg, hogy rájöttem, lassan mindent így végig kellene mosni, mert nem lesz erőm a végén ilyenekre...

ja, haskörméret, nekem is már 100cm!!!! :shock: :shock:

voltam védőnéninél is. Kilóra ua., mint egy hónapja ---tudom az okát... :? szóval összességében csak 3 kiló plusznál tartok... :roll: na, majd ha vége lesz a sulinak és itthon fogok fetrengeni!!!! :roll:

Bocs, hogy önző dög módjára csak magamról írtam, majd visszaolvasok oszt reagálok! :D

pusszantás!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hello ADri :lol: :lol:
Milyenek a leletek???
Voltál végül is valamelyik előadáson v. a tornán???? én tök sajnálom, hogy kimaradt. Főleg a randi miatt...
én a dm-et kukkantottam meg kicsit alaposabban. Azt már kinéztem, hogy eldobható bugyit 5-ös kiszerelésben lehet venni, ill. melltartóbetétet is láttam. Egyik sem volt vmi nagy összeg! Csak még azt nem tudom, hogy mekkorát nő a sejhajom a végéig :wink: M-s vagy L-st kell vennem??

Ja, és megkérdeztem a védőnőt csüt.-ön a szülésfelkészítőről, hát jól lemaradtam róla, mert nem szólt :evil: :evil: . Annyit mondott, hogy a mostaniakkal már a közepénél tartanak, a köv. meg szeptemberben lesz, mert nyáron nem tartanak... :twisted: :twisted: :twisted: Ja, és hogy én a tesóim gyerkőceivel ugye biztosan sokat babáztam, tudom, mit kell csinálni!!!!! Persze a párom bőszen bólogatott!! Nem semmi védőnő... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Mandaran: de jó, hogy jelentkeztél :lol:
Hát én itt a szomszédban sem fázom. :lol:
Meddig melozól még?

Csak lassan azzal a nagytakarítással :wink: . Mondjuk amikor ennyi idős terhes voltam mint te mi is akkor festettük az egész lakást, és én is átpakoltam az egészet. 3 napig nagy tempóban bírtam, aztán egyre kevesebbet :cry: De nagyon megnyugtató számomra, hogy túl vagyok rajta :lol:
Remélem férjedék ma tényleg végeznek már.
Hasmenés :? , szegénykém. De én nekem még sohasem volt, nem tudom milyen lehet 8)

Adri

Kép

Kép
irdab

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?