Új privát üzeneted érkezett!

Csajszik!

Ezt nektek csináltam! Aki kéri, annak átküldöm mélben.

Anikó

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Boldog névnapot Julcsinak!!!

Nagyon jó lehetett a tegnapi tali. Írtó édesek a gyerkőcök. És az anyukák is természetesen :wink: .

Sajnos innen kertvárosból nem tudok egyedül nekiindulni. Főleg, hogy óránként 1 busz megy arra. Apa meg sajnos dolgozik, és a kocsi nála van :cry: . De nagyon szerettem volna menni.
Ha rendben lenne a kert, akkor lehet majd nálunk is tali. Vszínű jövőre :? .

Zsanka
Lili isteni aranyos. Imádom az ilyen hajas babákat.

Lrita
Jól látom, Mírának is hullámosodik a hajacskája? Ő is kis göndör lesz, mint bátyus.

Készítek ám még egy képet, amin anyukák is vannak. De azt csak holnapra ígérem, mert du. rokonok jönnek.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

A kérdésre válaszolva: mi is szeretnénk még egy kislányt (ha sikerül). De egy picit később.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Nagyon örülök hogy jól éreztétek magatokat.

Lola!
Jó utat.Klasszak a képek amiket feltettél,jópofa szöveggel.Nem is láttam hogy csináltál képet a szerelmes párról is.

Anikó!
Köszönjük szépen hogy fáradoztál ezzel a remekművel.

Angika!
Boldog Névnapot Julcsinak!!

Emeseanyu!
Én még nem is főztem,most jöttem meg takarításból.Itthon is kellett,hogy a két pasim mit művelt..
Istikét elaltattam az előbb,aztán irok nektek és rohanok a boltba.
A labda a mienk,de nem kell vissza.

Judit!
A pancsolós partit Isti imádni fogja.
Mi picit bezséltünk a babatémáról,szerintem Te is hajlasz a harmadik felé. :wink:

Betti

Kép
berna23

Szilvia!
Huu nehéz döntés a Tiétek.
De tudom a muszály nagy úr.

Kép
berna23

Ritának is Boldog Névnapot kivánunk!!

Kép
berna23

Sziasztok!

Eddig nem engedett be a babanet. Látom, azért titeket igen!

V. Erika: ezért nem is tudom, elment a privim??

Betti: dehogynem, visszaadom a labdát! Köszi, itt is van egy halom kacat! :)

Anikó: nagyon édes vagy, nagyon jó a kollázs! Hát miért nem szóltál előbb?? Judit is Kertvárosból jött (kocsival) és Gabi is onnan (érte Betti ment el). Ejnye-ejnye... megoldjuk!!! Nekem küld majd át légyszí a képet.
hsszilvia@freemail.hu KÖSZI!!!

Na most futok is, megyünk Emese régi ovijába gyereknapra. Bár pont bealudt szegény Bencém! Nálunk végül is tortellini volt. Mindenki szereti!

Ja, Betti: még egyszer millió hálám nyuszi ügyben!!!!!!

Ja, tényleg, ma taliztunk Centrumnál nyuszi ügyben, erre véletlenül összefutottunk Judittal és Mátéjával, illetve Moncsival és Zsocival. Mini tali volt! :)

Moncsi: hívtam a lelle parkot, amit beszéltünk. Ott már nincs hely júliusra! :( Nekünk apa munkaleállása miatt pedig akkor kéne.
Másiktól, ahova Ti mentek, várom a választ, levélben írtam.

Na tényleg rohanok!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ritának én már küldtem iwiwen, de itt is: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziisztok csajok!
Sajna többre msot nincs időm,de nagyon szépen köszönöm,hogy gondoltatok rám!

Míra ma a topon volt :evil: :shock:

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

ja Anikó én is kérném :ritus78@gmail.com
köszi

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Anikó!
bernadett0326@freemail.hu

Emeseanyu!
Sztem Szilvinek szól a hála,tőlük lett pótnyuszitok. :D

Kép
berna23

Írtó jó a kollázs!!! :lol:

Szuperek a talis képek!!! Annyira édesek!!!

Névnaposoknak én is sok boldogságot kívánok!!!

Jövök pár jópofa képpel: (tudom nem talis, de remélem legközelebb az lesz)

Réka még az anyák napján
Kép

Kép

Roli a szülinapon oviban

Kép

Kép

Kép

Itthon a csodarózsámmal

Kép

Kép

Réka csajosat játszik
Igazi bugyit húzott (pelusra :lol: ) és magas sarkút! Egyedül csinálta és még járni is tudott benne!

Kép

Kép

Szép hétvégét! Jövök majd az itthoni képekkel!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Jaj, Szilvi: igen, Neked akartam írni a nyuszi köszit! :) KÖSZIKE!!!

Cirmike: tök arik a képek. Gyönyörű a füvetek és a rózsád!!!

Jó éjszakát, most én sem írok többet, hulla vagyok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
[color=darkred]Rita, Julcsi: Nagyon boldog névnapot!!![/color]

Anikó nagyon jó, amit csináltál, én is küldöm majd a mélcímemet. Köszönjük, hogy ennyit melóztál vele! Mi is autóval mentünk a talira, simán beugorhattunk volna értetek Kertvárosba! Na majd legközelebb.

EDB-anyu: nem jött privim!

Cirmike: Jók a képek! Édes Réka a nőcis szeróban! Lassan dugdoshatod előle a tűsarkúidat, mert abban akar majd ovba menni :lol:
Olvastam, hogy indultál a kertes pályázaton. Drukkolok!

V.erika
v.erika

Berna: Megmutattam Tamarának a talis képeket, és azóta nem bírunk elszakadni a géptől, mert a csajom megállás nélkül kiabálja, hogy: áááááááhhhh Istiiiii, Istiiiii !!!! És újra, meg újra meg kell mutatnom neki. Szerinted????? :lol: :lol: :lol:
v.erika

Sziasztok!

Látom a tali nagyon jól sikerült,szuperek a képek!!!!!!!!!!!!!
Elvileg mi is el tudtunk volna menni,de pont aznapra volt pulmonológiai időpontunk amire 3 hónapot vártunk :shock:
Viki ekcémás bőre miatt gondoltunk az allergia vizsgálatra......először megcsinálták neki a popntosat,elég gáz lett.....
macskaszőr,pázsitfűfélék,korai virágzású fák kicsit,parlagfűre eléggé allergiás.
Utána átmentünk vérvételre.....hát szegénykémet jól megkínozták.....
jobb kezén a könyökhajlatban nem találtk vénát,aztán a bal kézfejéből nyomkodtak ki valamennyit :cry: úgy sírt szegénykém....majdnem én is :evil: :evil:
1 hónap múlva lesz ételallergia eredmény.......
de mindezek az eredmények tudatában még elviszem egy biorezonancia vizsgálatra is,megnézetjük magunkat....
Nekem olyan allergiás,gégegyulladásos fulladós köhögésem,rekedt hangom van már 1 hete lassan :cry: idén ez a 4. alkalom,ami nem túl normális :cry:
Amúgy az allergológián 1/2 9-re volt időpontunk és 12.30-kor jöttünk ki,észbontó!!!!!!!!!!!!!!

Kedden fogászati kontrollon voltunk,ott szeencsére minden oké.....Viki kapott egy pár apróságot a bátorságáért :lol:
Szemészetre jún.3-án mehetünk....csak kíváncsiságból viszem el,meg ajánlotta a védőnő 3 éves kor után.

Ma sportnap volt az oviban....nagyon jól sikerült!!!!!!!!!!
Viki még ajándékokat is kapott/labda,innivaló,piskóta tallér,kakaópor,oklevél a kimagasló teljesítményért.
Olyan ügyes volt,nagyon büszke vagyok rá!!!!!!!!!
És ma kakilt először az oviba a kiswc-be!!!!!!!!!!!!!!

Jelenleg anyukáméknál van,mivel holnap dolgozom :cry:

Legközelebbi talira jó lenne ha nagyobbak is el tudnának jönni :lol:

egy jó oldal:www.kovatskeramia.hu
június 1-jén családi napjuk lesz,érdemes elmenni,tapasztalatból tudom,hogy szuper egy hely!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szuper hétvégét,sziasztok:ERika

cseriviola

Rita,Julcsi
nagyon sok boldog névnapot kvánunk!!!!!!!!!!!!!!

cseriviola

kívánunk:)

cseriviola

Küldtem mindenkinek, aki kérte a képet. Remélem, odaért.

Anikó

A megígért anyukás képes összeállítás

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: Köszi megint a jó kis kollázst! Milyen programmal készítetted??

Velünk minden ok. Főzök. Rántott husi lesz, kukoricás rizs, gomba leves. Bencének: répa, pulykamell, durum tészta, sajt, kis rizsliszt. Ő már be kajált. Én meg sütöm a húst.

Mennem is kell, Emese leborított egy fél pohár gyümi lét itt a szobában. A nemrég kimosott függöny is olyan lett. Persze, itt kell labdázni a szobában! :twisted: Ez van...

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia Szilvi!

Photoshoppal készítettem. Örülök, hogy tetszik.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Itt is rántott husi van:)

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó!

Aranyos vagy, hogy szántál időt a képösszeállításokra. Nagyon jók lettek! És itt vettem észre, hogy minden anyuka a gyerekével szerepel a képeken kivéve mi Danival. Itthon sincs sok közös képünk vele, mert nagyon izgő mozgó.

Ebéd: pásztortarhonyát csináltam ma. Tegnap nem volt erőm délután a konyhában poshadni, így gyors tésztafőzés és mindenki tett rá azt amit akart. Tegnap megcsináltam a sajtos csigát (köszi Szilvi a tippet, nem tudom saját kútfőből miért nem jutott eszembe a net).

Tegnap voltunk melóba bográcsozni. Kicsit féltem a találkozástól a többiekkel, kellett egy kis idő míg feloldódtam. A többiek nagyon aranyosak voltak, hamar "visszafogadtak". A kaja is jó volt, gyerekek is jól elvoltak, fél 9-kor jöttünk el. Mindkét gyerek hamar beájult utána. Dani lábujja alakulgat, bár néha nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz irányba. Gennyedzik neki kicsit, gyakran fújjuk Aloe Verás spray-el, meg ezüst kolloiddal.

Szép idő van ma is. Mára H Astra találkozóra való kimenetelt terveztük, de Dani most aludt el. Mondtam Zolinak, hogy akkor menjen csak Ő, de egyedül meg nem igazán akar. Majd meglátja!

Na még este megpróbálok bekukk!

Szilvi (EDB)!

Örülök, hogy meglett Dórika alvós nyuszija!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Látom mindenki valami klassz programot talált ki a hétvégére.
Mi tegnap medencés szülinapi bulin voltunk,Istikét ki sem lehetett rángatni a 1.2m mély vizből. :shock: Fuu annyira féltettem.
Jövőhéten esküvőre megyünk.

Mennem kell apának segitek bambuszrolot felfúrni,illetve tartani.
Puszi mindenkinek.
majd még jelentkezem.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Mi sem tűntünk el, csak pörgős napok voltak nálunk is!

Gabi: nem lett meg Dóri alvós nyuszija, volt egy teljesen új, origi Szilviéknek, és nagyon kedvesen odaadta, mert Áron nem használta.

A héten csinálhatnánk egy jubi talit, vagy jövő héten. Mert ma hallgattam az időjárást, holnap este jön egy hidegront, szerdától eső, szél várható (király). Hogy meddig lesz, nem tudom...
Majd nézek időjárás előrejelzést neten, jövő hét kedd 06.02 első menetben??

Üdülésünket intézem napok óta. Miután kinéztem a szemeimet a neten, pár helyről kértem árajánlatot és iszonyat pofátlan árakat kaptam (volt, ahol egy hét 360.000 lett volna, félpanzióval, úgy, hogy a kicsikre nem kellett volna fizetni!!), írtam egy körüzenetet iwiwen (gondolom láttátok páran). Megkeresett a régi melóhelyemről egy volt munkatársam, aki az üdülési részekkel foglalkozott és mondta, hogy menjünk a siófoki üdülőbe! Nagyon boldog voltam, mert elfogadnak üdülési csekket, voltunk itt már háromszor és nagyon jó. Kaja is nagyon fini, elégséges. Meg zárt parkoló van, kis játszótér a gyerekeknek, ping-pong, nyugágyak, konyha stb. Kb. 1 perc a Balaton... SZUPER!! Ma hívtam őket időpontot lefoglalni!!

Aztán redőnyt intézek. Évek óta szeretnénk, mert itt a magasban nagyon meleg van mindig, meg a reluxa nem sokat sötétít. De úgy voltunk vele két éve már, hogy lehet, hogy a szocpollal tudunk nagyobb lakásba menni (szocpol törölve :twisted: ), akkor már minek. De muszáj. Mivel a kicsik elég korán alszanak este, meg Emese is a suli miatt, iszonyat altatni, mikor tök világos van. Úgyhogy tettünk rá kis pénzt, mert nyáron lesz mindannyiunk szülinapja, névnapja ilyesmi, és a családtól ezt kértük, hogy egészítsék ki.
Ma felhívtam vagy 6 céget árajánlat ügyileg. Egy dózsakerti lesz a nyerő, szerintem!!

Ma nekiálltam a fogyinak is, muszáj, üdülésre le akarok fogyni vagy 20 kilót!!

Lola:
amit elküldtél új strand árakat, nagyon durva. Kiszámoltam, ha nem kell fizetnünk is a két kicsire, 5800 forint nekünk és Emesének a beugró!! Ok, hogy szép, színvonalas, de könyörgöm!!! Régen, amikor gyerekek voltunk, emlékszem, hogy két-három naponta kivitt minket anyu, suli szünetben! Most ezt hol lehet megtenni? Ilyen árak mellett szerintem max. kétszer kimegyünk!!! Király...
És amúgy milyen volt?? Gondoltam rátok, szuper idő volt!! Voltunk pénteken a kodály ovis gyereknapon. Emese nagyon élvezte, mert jöttek volt csopi társak, osztálytársak. Tök jókat játszottak. Tüzoltó habba persze belement. Dórit is bele akartam rakni, de mikor hozzáért a lábához, üvöltött! Inkább futkosott, csúzdázott. Bencus is el volt!

Betti: most néztem a fotóidat iwiwen (egy B betűs ismerősömet kerestem és ha már ott jártam, megnéztem :)). Nagyon jól állt Neked a sötét vörös, frufrus haj!!

Tegnap meg férjuram munkatársának kertjébe voltunk hivatalosak (erőmű). Ott volt bográcsgulyás. Gyerekek nagyon élvezték a szabadban a napot! Homokoztak, futkostak, játszottak. Este jöttünk csak be (előtte jó kis Stopos fagyizás volt - iszonyat tömeg volt!).

Na megyek, elég a kisregényemből! :) Tényleg, Cserieri: hogy áll a fogyi? Ügyes vagy nagyon!!

Főznöm nem kell, csak Bencunak. Tökfőzeléket csinálok neki!

Sziasztok

Szilvia

UI: Szilvi: újabb hír apa skóciai munkájáról?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emeseanyu!
Nem semmi árak vannak az biztos.Emlékszem én is hogy mi is sokat jártunk ki a strandra,pedig kertesházban laktunk.Megfizethető árak voltak akkor még.Vittünk tócsit,zsíros kenyeret ettünk apu termelte paradicsommal paprikával.Már csak fagyira kellett költeni. :D
Mi drága urammal nagyon szégyenlősek vagyunk,igy mamáék viszik standolni a lurkót.
Sok sikert a fogyihoz.
Most növesztem épp le a hajamról a föstéket(mamám után szabadon),remélem végigtudom csinálni.Aztán hagyon nőni a nagyvilágba,tiszta olyan leszek pár év mulva mint a Kelly family. :D

Taliba benne vagyok!

Lola!
Mesélj!!

Betti

Ui.:nem is meséltem csajok hogy pár napja miben volt részem.Anyósoméktól jöttünk haza,én mindig kilépek előbb a kapunk hogy nem-e jön bicós vagy ilyesmi,majd csak ezután toljuk ki Istikét babakocsival.Kiléptem és látom hogy jön egy katona(akkor még azthittem),gondoltam megvárom mig elmegy,annyira tág szemekkel nézett rám,hatalmas mosollyal az arcán,gondoltam milyen jó kedve van ennek,de jó lenne ha szedné már a lábát.
ekkor néztem le a kezére és látom hogy egyikben zacskó van a másikban higitós üveg,folyik a nyála,és pont odaért elém és elkezdett "babanyelven" hablatyolni nekem.Tiszta pánikba estem mert csak elémállt és mondta mondta a magáét,gyors befutottam anyósékhoz Istikémhez és hivtam apóst hogy nem megy el ez az ürge,mire kiértünk már szépen ballagott az állomás felé.
Gondolom nem akart bántani,de én még nem találkoztam szipussal,agyuk nulla,bármi kitellhet belőlük,még jó hogy ott voltunk anyósék előtt.

Kép
berna23

Sziasztok!

Megjöttünk, minden szupi volt! Majd visszaolvasok és jövök még, ígérem... :D (képekkel, ok?)

lola77

Most csak gyorsan tömören:

Jó időnk volt pénteken, az útat jól bírták a lurkók, egy 3 perces megállással... azonban az utolsó 10! km-en Noé elkezdett nyűglödni, akkor gyorsan megálltunk egy egyszerű benzinkuton, megnéztem, nincs kaka, így mentünk tovább, hisz 5 perc múlva célhoz érünk. Na, igen gondoltam Én, de Ő nem, lányok az utolsó 3 km-t konkrétan végigüvöltötte. Beértünk a faluba, kikaptam hátulról és beültem vele előre (amíg megkerestük az utcát), ott már vigyorgott....
Hazafelé dettó! Környétől ordított.... (férjem már majdnem átment az utolsó kereszteződésben a piroson....)

Pénteken mentünk az éményfürdőbe 4-7-ig, utána vissza a szállásra, pont hazaértünk, vihar, villany elment. TÖk hangulatos volt... :shock:
Szupi volt a szállásunk. Noé elvolt az utazó ágyba. Első éjjelt végigaludta este 8-tól, másodikon 1-szer kelt.
Szombaton egész nap fürcsiztünk. Sógornőmmel délután 2-fél/6-ig kimenőt kértünk a fiúktól és élveztük: gőzszauna, aztán hagyományos 95 fokos jeges felöntéssel, utána tea-jakuzzi, pihi-relax. Majd folyt. köv sós felöntéssel szauna, megint jakuzzi, lávaköves masszírozós folyosó... és a végén : MÉZES felöntéses szauna! Olyan méregtelenek lettünk, hogy csak na, bőrünk tök szupi!
Ja és millió mesztelen faszi! :wink: :?
Na ezért ne irigykedjetek, egyik csúfabb volt mint a másik.... :(
Fiúk addig játszószobába voltak, meg fürödtek.
Csúszdázni csak én csúsztam. Noé is élvezte a vizet.

Grillezni nem tudtunk az eső miatt, de a lurkók élvezték a kertet.
rövid volt, tegnap hazafele Veszprémbe megálltunk az állatkertbe. Hát szép nagyon, de nem babakocsibarát...
Balaton mellett jöttünk el, elég kihalt még, de olyan jó volt látni.

Képek majd később, mert mennem kell ügyintézni, meg melóba!

lola77

Lola: itt semmi eső, vihar nem volt a három nap alatt!!! Tegnap is annyi csak, hogy délelőtt borult az idő, de meleg volt! Délután meg ezerrel sütött!

Örülök, hogy jól sikerült a mini nyaralásotok! Én is várom a mienket! Relax-massszázs-pihi miatt, irigy-irigy, de nagyon! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Anikó,
én is kérem szépen a képeket: szilvia1981@freemail.hu
köszönöm!

Lola,
lemaradtam...hol voltatok? Irigyellek:)

Szilvi
nagyon szívesen a nyuszit!

Külföldi munkával kapcsolatban, úgy néz ki, Apa kb egy hónap múlva utazik :roll: Segítenek abban, hogy mi is kimehessünk, papírokat intézni stb. De én nem vagyok benne biztos, h ogy ott szeretnék élni :shock: Már nézegettük a repjegyet, hogy néha-néha mi is kimehessünk, de hát elég drága...meglátjuk. Most ott tartunk, hogy lesz két hét a kiutazás előtt, amikor itthon lesz Apa, és akkor csak hárman leszünk. És tervezünk egy kisebb "nyaralást" arra az időre.

Szép napot mindenkinek! Ja, milyen tali? Én nem találtam az előzményeket....

KépKép
szilvia1981

Szilvia1981!
Kehidakustányban voltunk.
Én is beszari vagyok külföldre költözés ügyben. De ha lenne rá lehetőség, biztos belevágnék, aztán lenne honvágy rendesen! De a net sokmindent kárpótol azért. Fogdd fel úgy, hogy nem véletlen ez a lehetőség, élj Vele, menjetek a Férjed után. Jó kaland. Pár évet le tudtok ott húzni aztán visszajöttök!

Szilvianyu!
A strandon a családi belépő "csak" 5000, de ha csak strandra mentek akkor 4000. Hát én sejtettem hogy ennyi lesz sajna. 2-3 naponta biztos nem tudunk kimennő, de még minden hétvégén sem.... Ráadásul ilyen helyre ugye kitelepülnek a nyalókások, rétesesek, ilyen-olyan kajások, légvárosok. Szóval örülj, ha 8-10.000-ből megúszod. Ááááá!
Redőny: kérjél mindenképpen rá a leengedőre könnyitett verziót. Tudod, a zsinór (vagy mi) amivel engeded le. Mert Nekünk az van, nagyon jó. Anyuéknak nincs és kell az izomerő hozzá. Ja Nekünk fehér van és imádom, nyáron délben tök sötétet lehet vele csinálni.

Betti, strandra annó mi is mentünk sokat, ide a Cserire, ami most Gyémántfürdő lesz. Mi mindig sült csirkecombit vittünk paradicsom-paprikával, kenyérrel!
Miért vagy szégyenlős???? Tök csini alakod van, de tényleg. POnt jó! NE máááá!

Folyt. köv. majd este otthonról! (Most Anyuéknál vagyok.)

lola77

Na visszajöttem és mindenki eltűnt???? :( :( :(

Pedig a Picasamban fennt vannak a képek!

Gabi!
A genny a gyógyulás jele, sz.tem csak továbbra is tisztítsad...
Ilyen melegben pogit sütni? Na jó, ha az ember megkívánja...

Betti! 1,2 m-es vízben nem egyedül volt Istid nem?
Ez a szipus hapi? Azta? Ilyenkor tök gáz még magyarázkodni is a gyereknek, hogy mi is volt ez....

V.erika! Dórival harcba száll Tamara Istiért? Na Betti, leshetsz 15 év múlva, mi lesz ott csajok terén, ha már most így buknak rá a csajok.

Anikó! Mikor jönne a hugi?2-3 év múlva? Szorítok hogy puncis legyen!

Na megyek fürcsi idő...

lola77

Jelentem, megnéztem Lola fotókat! Tök jók!! Olyan ari rajta Noé!! Mikor nevet, olyan a szeme, mint a Tied! Soma néha morcinak tűnik a fotókon. Jól látom??
A játszótér a szállásotokhoz volt? Nagyon jól nézett ki!!

Jó éjszakát

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Bettinek akartam még írni: miért is vagy szégyenlős??? Ne butáskodj! Csini vagy, meg különben sem ez számít. Ha az embernek gyerkőce van, félre kell tenni az önérzetét néha, mert Istikének közös élményekre is szüksége van, a strandon is. Te, ha én felveszek fürdőruhát és illegetem magam a strandon, akkor Neked kutya kötelességed! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok

Lola,
megnéztem a képeket, tök jók :D Át küldenéd a szállás elérhetőségét?
Köszi

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Cirmike
nagyon aranyos Réka az anyáknapi képeken!!!!!!!!!
És olyan csodás a kép rólato a rózsabokor előtt,nagyon jól eltaláltátok!

LOla
szueprek a képek!!!!!!!!nagyon jó helyen voltatok!
MI idén Zamárdiba megyünk autós kempingbe,augusztus elején 1 hétre.....már várjuk nagyon!

EDB anyu
a fogyókúrát csinálom,bár már kicsit lazábban mint eddig,mert ma reggel is hánytam:(a gyümölcs elkezdte marni a pocimat,így gyüminapokat ritkítom,többi marad ugyanúgy.
Bár a fogyás most kicsit megállt,de ez várható volt......majd beindul újra :lol:

SAjnos én eléggé köhögök még mindig,sokszor rohamszerűen jön rám :cry: remélem szerdán kiderülnek a bajaim.....

Talira sajnos nem tudunk menni jövő kedden,csüt-ön leszek szabados..

Sziasztok:Erika

cseriviola

Szilvia1981!
www.kehida.hu
Mi a Réka vendégházba voltunk. Van telefon is fenn a honlapon. A Danit is láttuk, ott laknak a tulajék, ott vettük át a kulcsokat. Gyerekekkel inkább a Rékát ajánlották. És tényleg, nagyon jó szállás volt. Nem luxus, inkább családias-házias berendezés.
Üdülési csekket előlegnek is elfogadtak.

Szilvianyu!
Igen a játszótér a ház kertjében volt, lábtengó és focipályával. Hatalmas területen, fa játszószerekkel, kemencével, fedett padokkal, csúszda, homokozó, minden.
Hát jól láttad Somát. Konkrétan az volt a problémája, hogy Ő ugye már nem akart a babapancsolóban lenni, hanem a másik medencékbe ment volna Apjával. Ami érthető, hisz nemrég tanulta meg belerakni a fejét a vízbe, ezt élvezte, meg hogy Zotyó dobálja a vízbe... stb. Na de hát férjem Noéval+Velem is akart lenni ugye, ezért muszáj volt ott lennie kicsit velünk...
Állatkertbe meg már unta a végét, mert ugye az Állatkert előtt 620.000 játékárus, ugrálóváras, vattacukor árusnak ki kell települnie.... Áááááá! És még volt a locsolóvagyonából, amit feltétlen el akart költeni v.mi kacatra. (Sikerült is, persze kiegészítve a Szülei pénztárcájából választott egy tengeri herkentyűs állatszettet.... :shock: )
Hova mentek Siófokra? Tök rendik, hogy hívtak!(Takszöv?)

Körkérdésem:
Ebben a melegben mit adtok este a porontyokra? Én tescos rugit (h.ujjú) bodi nélkül, de szopi közben úgy megizzadt. Viszont takarót ugye lerúgja 5 perc alatt. Hálózsákom is van 1 vékony, van hogy az alá adok egy ujjatlan bodit, slussz.

Judit!
A következő gyerek kérdésedre. (Meglepődtem mennyien akarnak még.... szóval most jön egy ellenpélda!)
Nem, én nem szeretnék 3-at. Persze ha látok picurt, elfog a vágy már most, hát még 2-3-4 év múlva. De győzni fognak az észérvek, hogy fel kell nevelni őket. Szeretném őket különórákra vinni, engedni. M.hely mellett (pedig ugye sima 1 szakosban voltam-leszek) ez időben is sok lesz, hát még pénzben. Nyáron táborokba, csereüdülésekre... stb. Ez mind pénz, nem kevés.
Én annó gyerektelenül azt mondtam, ha fiam lesz, nem lesz második gyerek! Fiam lett, sokáig nem is akartam másodikat, de mivel annyira jó terhességem volt, azt mondtam, ezt át kell élni még egyszer! Csak tudtam, hogy nagy korkülönbséget szeretnék. Így is lett, ahogy terveztük. Mostmár úgy tekintek Noéra, hogy nem lesz több ilyen, kiélvezem, kész. Majd lesz a családban még kisgyerek, majd vigyázok azokra, megyek babázni máshova. 24 órában nem szeretnék már...
Jó, hogy soha nem mondja az ember, hogy SOHA, tudom. Természetesen megtartanám, ha kopogtatna és szívből szeretném/nk is... Ennyi.
Bocs, h ogy kisregényke lett.

lola77

Cseriviola!
Bátrak vagytok elindulni autós kempingbe! Remélem jó időtök lesz.
Lehet a tali csütörtökön is, nem többiek???

lola77

Sziasztok!

Lola!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás és azért szép időtök is volt. Gyerekvállalás terén hasonlóan gondolom én is, bár ezt végtelenszer átélné az ember, de fel kell nevelni őket és ez kell hogy fontos legyen, ne az hogy pillanatnyilag egy síró, szopizó, gügyögő kisbabára vágyjunk.

EDB anyu!

REdőnyt anno Dózsakertbe csináltattuk mi is, a nevét nem tudom a cégnek, most a Sétálóban vannak a Rossman előtt egy pár üzlettel. Ők voltak nálunk a nyerők, de voltak nagyon "elszállós" árak. Fogyihoz sok akaraterőt, sikert!

Betti!

Nem semmi sztori (anyagos fazon). Hát valszínű én is hasonló hebegés habogással és kétségbeeséssel küzdöttem volna. De jó hogy felhoztátok ezt a strand témát.
Mi is szinte minden hétvégén kimentünk a Cserire. Nálunk a fasírt, rántott csirke, kovi ubival volt a sláger. Na néha megengedtünk egy kis hasábkrumplit is.

Ja ma el is mentünk körbenézni, hogy milyen lesz a strand. Kivülről szupi. Bővebben majd holnap!
Leragad a szemem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Lola: édes Soma... ilyenkor azért már megmutatkozik az akarat. Figyeld majd meg jövőre!!!
Nem, a Főtáv szólt, az első munkahelyem, ahol 7 évig voltam. Nagyon örültem neki. Balatonszéplak, part menti hely, ez Siófok része. Kb. 15 perc gyalog Siófok "bele". Jó, jó lenne valamilyen szempontból új helyeket is megismerni a Balatonon, de úgy vagyok vele, ha már az ember elindul három gyerekkel, akkor jó egy ismert hely. Tudjuk, hol a Tesco, a meki, a Coca-cola beach stb. Siófokon, hol van pl. Széplakon egy isteni középkori étterem! Nyami...

Cs.Eri: mi is aug. elején megyünk nyaralni, Zamárdi közel van Siófokhoz! :)

Gabi: most döntenünk kell redőny ügyileg. Ahol Ti is voltatok 70ezret mondott az egész lakásra, egy másik, akit ismerünk, ő csinálta az ablakot, az is, de mondott egy szuperinfóból kinézett ürge 65-t is. Elmondta, hogy nagyon jó a redőnyük, halk, rozsdamentes tokkal stb. De nem tudom, hogy 5 ezer forintért kockáztassam e az ismeretlent.

Régi strand emlékek: nálunk is fasírt volt legtöbbször kenyérrel, paradicsom, paprika, lángos, fagyi! :) De jó is volt!!! Azért bárki bármint mond, régen nem volt ilyen kutyavilág...

V.Erika: írj ám néha, van időd! Jó hallani felőletek!

De ezt természetesen mindenkire írhatnám!!

Nekem jó a jövő hét kedd és csütörtök is, ha Cserieri akkor szabadnapos.

Na megyek, nekiállok főzni nemsoká. Fasírt, petrezselymes krumpli. Bencének sertés darált husi (Lola, én is kipróbálom Bencunak. Főzöd, vagy olajon párolod??), sajt és répa lesz ma.

Sziasztok

Szilvia

Ja, Betti: szipus! Nem semmi! Biztos én is beszartam volna, pedig elég nagyszájú vagyok, csak sajnos nekem elég élénk a fantáziám és tuti beleláttam volna, hogy ránk akarja önteni a higítót! :twisted:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Lola,
Örülök, hogy jól sikerült a rövid kis kiruccanás. Nagyon szép helyen voltatok.

Betti,
Igaza van Szilviának, miért szégyenled a tested? Nagyon csinos vagy és az alakod is szuper.

Szilvi,
A helyedben lehet, hogy kimennék a párod után. De ezt a múltkor megbeszéltük.

Lauráék ma mennek ovis kirándulásra Malomvölgybe. Úgy izgult reggel és persze én is. Annyi gyerek lesz, remélem nem lesz semmi baja. Olyan aranyos volt, ahogy a kutyusos hátizsákjába pakolta lelkesen a cuccokat.

Lányok, tegnap voltam fodrásznál. Elég merészen váltottam szőkéből elég sötétre, barna réz volt a megnevezése a sornak, amiből választottam. Ha rásüt a nap kicsit vöröses árnyalata van. Jóval rövidebb is, mint volt. Most még nagyon fura. Laurának és Lacinak is tetszett. Máté kicsit tartózkodó volt velem, de ma reggel már nem volt semmi baja a hajammal. Előző este megkérdeztem Laurát, milyen szinű legyen a hajam. Azt válaszolta, hogy piros, mint az Arielnek:) Azt azért nem mertem bevállalni.

Szép napot mindenkinek!

Judit
jutte

Jutte: FOTÓT KÉRÜNK ÚJ HAJRÓL!!!!!! Akkor a merészebb változatot választottad! :)

Lola: én rövidujjú bodyban, zokniban altatom őket éjjel. Még ha kitakaróznak sem fáznak meg. Persze, most jön megint kis lehűlés, akkor lehet, hogy a rövidujjú bodyra adok egy vékony pamut gatyát. De volt már, hogy zoknit sem adtam, pl. ma éjjel. Jó idő van nálunk teljesen!

Ma Emeséék is mennek kicsit csavizni. A rajszakkörös tanítónéni viszi őket fagyizni, meg sétálni, ott meg rajzolnak. Ő is várta már. Meg kiviszi őket a tanítónéni egyik nap az új strandra, mert minden iskolásnak, ovisnak egyszer ingyenes. De nem szívesen engedjük egyedül, úgyhogy valószínű megy apa is mókázni! :)
(ő mondta, hogy nem engedi el egyedül!).

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na mi van, mindenki kidőlt??? :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!!!!

Lola!
Klasszak a képek!Éljen kehida!
Isti is hosszúujjú tescos rugiban nyomja éjjel,alatta ő is pucér.
Ez tényleg vékony de mégis fedve van a kis teste,mert a takcsi fél pillanat alatt lemegy róla.

Fürdőruha:gyerekkorom óta nem voltam strandon,nagyon szégyenlős vagyok.Mióta meg szültem azóta mégúgysem merek levetkőzni.Annyira rondán csikos lett a bőröm,hogy azt mondta egy idősebb szülésznő hogy ilyet még ő sem látott.A terhes pocimon még a kirepedt bőr(striia) is kirepedt,sokszor vérzett,olyan mintha a "husom" is kinn lett volna.A combom,még a nunim is totál kicsikozodott.Még most is lila,mintha most szültem volna.

Folytatom..
Istike..

Kép
berna23

Szilvia1981!
Ma megdumáltuk Jubiban a külföldöt... köszi a pénzt vissza! Remélem lesz időpontotok Kehidára akkor!
Ja, csak hosszúkávé főzős kávéfőző van, vigyetek ha presszót akartok inni.

Szilvianyu!
Holnap megyek szülőire a suliba, jaj úgy izgulok, egész idáig kerestem az igazolv. képét Somának a diákigazolványba. Ma oviba menet ezt magyaráztam neki, hogy mi az hogy diák, miért lesz igazolványa....
Darálthusit belefőztem a zöldségek közti vízbe.
Cseresznyét adsz Bencének? (Szilvia1981 Te? most néztem a gyerek kiskönyvbe, hogy 8-10 hótól lehet...)
Noé is elromlott,hogy szaviddal éljek. Nappal alig akar elaludni ugye mindig feláll a kiságyba. Dög álmos, dörgöli a szemét, de ha otthagyom, ordít.
Most este is több mint fél órát altattam.... Jaj de jó világ volt eddig.

Judit!
Azta nem semmi változtatás. Én is kíváncsi v.ok. Most már elárulhatod, hogy Te szeretnél 3. babát????

Betti!
Akartam kérdezni, hogy ez a telek, amin a házatok van, ezt Ti vettétek és már Ti építettétek rá a házat, vagy így készen vettétek házastul? Na érted mit akarok.... mert a kertben a cseresznyefa tényleg tuti, az nem 1-2 éves!
Amúgy a szipus eset kapcsán megállapítottam, hogy milyen ügyi vagy, hogy sose engeded ki Istit előre az utcára, hanem Te lépsz ki elsőnek. Na ez nekem eszembe se jutna... :oops: Felelőtlen Anya vagyok??? :?: :? :(

lola77

Cirmike!
Réka nagyon tuti a cipődben. Igaza van, én is mindig ezt játszottam, sőt még a kulcscsomót is elvettem és eljátszottam hogy elmegyek-hazajövök...
Te Rolid mosolya, hallod! Annyira pasis, édes, bugyilecsúszós, hogy nagyon!
Csinik voltak nagyon mindketten!

Cseriviola!
Jobbulást? Biorezonanciára mész szerdán? Ott kiderül, hogy miért köhögsz ennyit? Allergia Neked is talán?
(Én mondtam annó, hogy készülj a pullmonológián kismillióan vannak...)

lola77

Folyt.

Lola!
Eddig ébren tetted be az ágyba szopi után Noét és elaludt?
Dehogy vagy felelőtlen.itt mindig a járdán bicóznak,futnak ilyesmi,igy inkább én megyek ki előre.
A telket házastól mindenestől vettük,csak az udvar volt romokban,még kerités sem volt sehol,a kertszomszédból három kutya járt fel,igy gyorsan csináltunk keritést.25 évig fogjuk fizetni,illetve mostmár csak 22 van vissza.

Judit!
kérünk képet!Sztem nagyon csini lettél,illetve vagy is.

Annyi mindenre akartam reagálni,de szita az agyam.Ma az egyik energiavámpír nőrokonom töltötte nálunk a napot,tiszta leszívott agyilag.

Holnap frissen üdén jövök.
Jó éjt!

Betti

Kép
berna23

Hát ilyen lett az új hajszin:

Kép Kép

És három kép a gyerekekről:

Kép Laura és barátnője
Kép Máté babám Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Megyek én is aludni!

Judit
jutte

Sziasztok!

Nagyon klasszul sikerült a szombati sulis-szülős parti! Tomi egyik osztálytársának a nyaralójában voltunk, vagy 60-an :lol: Voltak mindenféle játékok nekik, játékos tesz a családoknak, szalonnasütés. Nem kis derültséget keltettem a kb. 80 centi hosszú, fél disznó méretű tábla szalonnámmal. :lol:
Aztán következett a számháború, amit azóta is emlegetnek a gyerekek! Hát én ilyen jót, ilyen önfeledten rég játszottam! Mintha vérre ment volna, úgy csúsztunk másztunk az avarban rohangáltunk a fák mögé, és annyit röhögtünk! Szerintem folyt. köv, mert nagyon bejött mindenkinek.
Tamarát nem vittük el, ami nagyon jó ötletnek bizonyult.
Sajnos Tomikámnak sikerült szuvenír gyanánt egy kullancsot hazaszállítania a hátában, de úgy láttam nem fúródott még bele csak kapaszkodott. Gyorsan kiszedtem neki, most pedig figyeljük a helyét. Bízom benne, hogy nem lesz semmi... Azért az érdekes, hogy a családból egyedül ő volt befújva risztóval, és mégis...
Ennyit a kullancsspréről...

Lola: De jó lehetett Kehidán! Klassz a fürdő már mi is voltunk.

Berna: szegény ennyire csíkos lettél? nincsenek krémek amik esetleg enyhítik a csíkokat? Olyan jó lenne azért néha strandolni együtt Istivel, nem?

Cserieri: hétfőn délben voltam nálatok a boltban, de nem tudom ott voltál-e? Nem mertem nagyon bámulni :oops: :lol:

EDBanyuSzilvi: Köszi, ari vagy! Tök jó, hogy sikerült Siófokon helyet találni! Mi is ott leszünk, de nem tudom mikor. Már voltunk lent 2 hete is, nagyon jó volt. Ha egyszerre megyünk talizhatunk.
Egyszerre mennek a strandra a Kodályos gyerekek, elhiszem, hogy féltitek Emesét, én is Tomit, pedig már harmadikos.

Cseristrandról kaptam képeket. Nagyon szép. Ha valakit érdekel elküldöm.

Na befejezem a novellát, igen hosszú lettem.... :oops: :roll:

Sziasztok!
v.erika

Jutte: Nagyon klassz lett a hajad! Jól áll! És gyönyörű Laura és Máté!!!
v.erika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?