Sziasztok!
Mi sem tűntünk el, csak pörgős napok voltak nálunk is!
Gabi: nem lett meg Dóri alvós nyuszija, volt egy teljesen új, origi Szilviéknek, és nagyon kedvesen odaadta, mert Áron nem használta.
A héten csinálhatnánk egy jubi talit, vagy jövő héten. Mert ma hallgattam az időjárást, holnap este jön egy hidegront, szerdától eső, szél várható (király). Hogy meddig lesz, nem tudom...
Majd nézek időjárás előrejelzést neten, jövő hét kedd 06.02 első menetben??
Üdülésünket intézem napok óta. Miután kinéztem a szemeimet a neten, pár helyről kértem árajánlatot és iszonyat pofátlan árakat kaptam (volt, ahol egy hét 360.000 lett volna, félpanzióval, úgy, hogy a kicsikre nem kellett volna fizetni!!), írtam egy körüzenetet iwiwen (gondolom láttátok páran). Megkeresett a régi melóhelyemről egy volt munkatársam, aki az üdülési részekkel foglalkozott és mondta, hogy menjünk a siófoki üdülőbe! Nagyon boldog voltam, mert elfogadnak üdülési csekket, voltunk itt már háromszor és nagyon jó. Kaja is nagyon fini, elégséges. Meg zárt parkoló van, kis játszótér a gyerekeknek, ping-pong, nyugágyak, konyha stb. Kb. 1 perc a Balaton... SZUPER!! Ma hívtam őket időpontot lefoglalni!!
Aztán redőnyt intézek. Évek óta szeretnénk, mert itt a magasban nagyon meleg van mindig, meg a reluxa nem sokat sötétít. De úgy voltunk vele két éve már, hogy lehet, hogy a szocpollal tudunk nagyobb lakásba menni (szocpol törölve
), akkor már minek. De muszáj. Mivel a kicsik elég korán alszanak este, meg Emese is a suli miatt, iszonyat altatni, mikor tök világos van. Úgyhogy tettünk rá kis pénzt, mert nyáron lesz mindannyiunk szülinapja, névnapja ilyesmi, és a családtól ezt kértük, hogy egészítsék ki.
Ma felhívtam vagy 6 céget árajánlat ügyileg. Egy dózsakerti lesz a nyerő, szerintem!!
Ma nekiálltam a fogyinak is, muszáj, üdülésre le akarok fogyni vagy 20 kilót!!
Lola: amit elküldtél új strand árakat, nagyon durva. Kiszámoltam, ha nem kell fizetnünk is a két kicsire, 5800 forint nekünk és Emesének a beugró!! Ok, hogy szép, színvonalas, de könyörgöm!!! Régen, amikor gyerekek voltunk, emlékszem, hogy két-három naponta kivitt minket anyu, suli szünetben! Most ezt hol lehet megtenni? Ilyen árak mellett szerintem max. kétszer kimegyünk!!! Király...
És amúgy milyen volt?? Gondoltam rátok, szuper idő volt!! Voltunk pénteken a kodály ovis gyereknapon. Emese nagyon élvezte, mert jöttek volt csopi társak, osztálytársak. Tök jókat játszottak. Tüzoltó habba persze belement. Dórit is bele akartam rakni, de mikor hozzáért a lábához, üvöltött! Inkább futkosott, csúzdázott. Bencus is el volt!
Betti: most néztem a fotóidat iwiwen (egy B betűs ismerősömet kerestem és ha már ott jártam, megnéztem
). Nagyon jól állt Neked a sötét vörös, frufrus haj!!
Tegnap meg férjuram munkatársának kertjébe voltunk hivatalosak (erőmű). Ott volt bográcsgulyás. Gyerekek nagyon élvezték a szabadban a napot! Homokoztak, futkostak, játszottak. Este jöttünk csak be (előtte jó kis Stopos fagyizás volt - iszonyat tömeg volt!).
Na megyek, elég a kisregényemből!
Tényleg, Cserieri: hogy áll a fogyi? Ügyes vagy nagyon!!
Főznöm nem kell, csak Bencunak. Tökfőzeléket csinálok neki!
Sziasztok
Szilvia
UI: Szilvi: újabb hír apa skóciai munkájáról?