Sziasztok!
Visszaolvastam
végre, volt egy kis időm. Igaz, 2 hétig majdnem minden nap volt programunk, ezen a héten pedig szüleimnél vagyunk Dáviddal kettesben vidéken és persze itt is minden nap volt valami
Panndi,
Nagyon gratulálok, szép és gyors szülésed volt és gyönyörűek vagytok!
Veronika,
Ha Pálmi éhes lenne, nem aludna 12 órát kaja nélkül, hidd el, tudja, mennyire van szüksége!
Dytke,
köszi, hogy kérdezted, nem alszunk
Van, hogy 2-3 órát fenn vagyunk éjszaka, de kitartok a módszerben, hogy csak hajnalban szoptatom meg, talán mégis lesz eredménye (részben már volt, mert 8-ról 4-re csökkent a kelések száma). Nem sír a kezemben, szóval nem éhes, mert akkor nem tudnám visszaaltatni. Már több, mint 2 hete következetesen ezt a módszert viszem, de az első gyors fejlődés után megrekedtünk: most 3-4-szer kelünk éjszaka. Van, hogy zene+hátsimi és már alszik is, vagy cumi, de van, hogy fél óráig- óráig ringatom a kezemben. Hát a hátam és a térdem totál kikészült. Még reménykedem, hogy lesz előrelépés, de már kezdem elfogadni, hogy mi sokáig sokszor fogunk éjjel kelni. Pedig este fürdés előtt pép, fürdés után szopi, szóval jól belakik szerintem éjszakára, de nem segít. Szerintem a pocakja is kelti többször.
Dávid kétszer kap kanalasat: délben gyümi vagy főzelék, este fürdés előtt pedig pép (sinlac vagy tejmentes almapép). Mindkét esetben pár kanál után csikarja a pocakja és nagy dünnyögések, nyögések következnek, pukizások, stb. szóval nagyon lassan haladunk, ráadásul soha nem tudom, hogy a kaját unja már, vagy nem bír kakilni. Hétfőn elkezdtem az Infacolt adni neki újra, hátha segít az új kaják miatti gázoknál, és talán az éjszakáknál is. Majd még az Espumisant is kibróbáljuk, nálatok mi a tapasztalat?
Úgy veszem észre, hogy tegnap óta már nincs akkora csikarás, talán használt valamit az Infacol? Többet is tud enni kicsit, meg jobban is esik neki szerintem. Kétszer hányt a múlt héten, egyszer az oltás napján (szerintem azért), egyszer pedig sokat evett és még 40ml vizet is itattam vele, szerintem az sok volt a pocakjának, azóta nem adok közvetlenül vizet neki, de később meg nem kéri. Nem tudok sem vizet sem teát adni, pedig már kispohárból tud inni, pedig ilyen melegekben kellene, nem?