Lányok, nagyon köszönöm a biztatásokat és a vigaszokat a súlyom miatt! Annyira, de annyira megnyugtató volt olvasni és ez a szülés utáni fogyi fórum határozottan jó ötlet!
Kriszti! Az a cipő aranyárban van!
Anyukád azért biztos jobban tudja ezeket a visszeres problémákat mint más "halandó", de én úgy tapasztaltam, hogy azok akik valamilyen egészségüggyel kapcsolatos téren otthon vannak benne, azok mindig eltúlozzák a dolgot.
Ne aggódj a visszerek miatt, látod nekem ekkora hízásokkal nem lett visszerem, csak ami a terhességeim előtt volt, az a kicsi maradt meg a vádlimon.
Azért jó fej anyukád van!
Tulipános! Uh, a fogfájás legalább annyira rossz mint a fejfájás! 3 hét nagyon sok, hogy fájdalommal élj. Nem tudnál máshova elmenni?
Anita! Tényleg nagyon eltűntél!
Én is jövő héten megyek uh-ra csütörtökön, akkor még csak 11+2 napos leszek, sajnos a következő héten mikor valóban jó lett volna az időpont, pont nincs a nyaki redő mérő uh-os dokibácsi. Itt nálunk egy héten egyszer van lehetőség menni a 12. heti uh-ra. Vagy bemehetnék a kórházba, de a SOTE I-en minimum 3 óra a várakozás. Viszont a fiam nem tudom hova tenni annyi időre.
Így ilyen korán megyek most erre. Remélem ha baj van, azt a korai időponttól függetlenül látni fogja, nem lesz nagyon kicsi hozzá. Szerintetek?
Óh,
Csillag! Annyira sajnállak! Nincs már nagyon felmaródva a nyelőcsöved a sok hányástól? Elmúlhatna már tényleg ez az állapot. Nem érzed egy kicsit sem úgy, mintha már javulnál?
Nem gondoltam volna, hogy van még valaki rajtam kívül aki ennyire vágyakozik a jó öreg csokító után!
A lányommal nem szedtem egyáltalán semmilyen vitamint, a fiammal sem az elején, csak a 20. héttől, ne kérdezzétek miért!
A harmadiknál az első naptól kezdve elkezdtem szedni az elevitet minden nap 1-et, egészen a 9. héten lévő missed ab.-ig. Most a 7. hétig minden nap szedtem, azóta kb 3 naponta.