Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Melisch
Nagy oleles majd minnya megnezem a gorbed 8) nem hinnem,hogy elkiabaltuk...tudod ha ott a bebi akkor ott van teljesen mind1 mi mit irunk itt :wink: de nekem tenyleg igy maradt a szam mikor tegnap meglattam :o :lol: En nem mondom,hogy uj ho uj remeny mert nekem ettol felall a nem letezo szor a hatamon :twisted: :oops: :? Inkabb csak azt tudom mondani,hogy kicsit legyel pozitiv mert en tenyleg tudok itt a bneten olyan lanyt akinek apacskaval voltak gondok es a dokik 1%eselyt adtak a fogantatasra...hat ha jol tom 3szor is babas volt ugy 3ev alatt :!: Mert ha igenis epp a jo katona er el a petidhez abbol baba lesz :wink:

Paroddal nem beszelgettel :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.05.20 14:43-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na ha mar nyomtam egy ilyen laptetut legalabb beteszek valami csini kepet nekunk kezdesre 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget jó ötlet a kép, tedd csak be!!!!!
Párommal nem beszéltünk erről, szerintem tudja ősszel elindulunk meddőségibe. Annyi van a fején egymás után ellenőrök voltak az elmúlt 2 hétben, pénzünk nem volt a bankszámlán, a fiuk nem úgy haladtak a munkával ahogy ő akarta, na sorolhatnám így olyan szomorú, hogy nem akarom még a babaprojekt sikertelenségével is szomorítani.
A csodákban én is hiszek. Egyik unokatesóméknak volt vagy 4 vetélésük, a doki egy az egyben azt mondta, hogy törődjenek bele mert soha nem lesz gyerekük és kezdjék el a papírokat az örökbefogadáshoz. Azt mondták azt már nem nekik lesz közös gyerekük és mikor a lánnyal terhes lett a doki szája tátva maradt, hogy hozták ezt össze és kihordta, gyönyörű 3 éves kislány, aztán gondoltak egy okosat, hogy jöhet a második egyik nap és másik nap megfogant a fiú. Azt is egészségesen megszülte. Most egy boldog család holott a doki megmondta nekik, hogy tegyenek le róla. Ilyen az élet ha valamit nagyon akarsz azt megkapod :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melsich
Akkor neked kene kicsit megnyugodni :roll: ha te ultimatumban majd oszig varsz akkor probalj kicsi addig is lazitani :roll: Bar ez a most sok a gond nem zaklatom vele ez nem a legjobb szerintem de ez nem az en dolgom :oops: Tudod csak mondom :wink: Mert en parom is allando stresszben van a meloja miatt ahol marha nagy osszegekkel dolgoznak...aztan a sok uzletkotes akkor itt van a nyakunkon a koltozes...kozben meg egy csomo kisebb reszletet nem is beszeltek meg a fonokkel es most kapkod...es akkor jovok en a nyavajammal :? :oops: gondolhatod :roll: de mindig kivarom a megfelelo alkalmat :roll: mondjuk o nem haritja a dolgokat hanem beszelgetunk rola ha szoba kerul :roll: sot miota dokihoz jarok mindeig kerdi na mi volt , meg mi a kovetkezo lepes meg ilyenek :) Altalaban szeretem hetvegen elkapni mert hetkoznap is ha hazajon akkor o meg leul dolgozni es meg az agyba nem megyunk folyamatos emailezeseket folytat a munkatelojan :x ES persze beszelgetes szinten hozom fel nem olyan na akkor mikor lesz ez vgy az :roll:

Annyira szeretnem mar ha ti is haladnatok valamerre :roll:
Ugyhogy akkor kicsit nyugodj meg es lazits aztan remeljuk nalatok is sitty-sutty valtoznak a dolgok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Azért döntöttem az ősz mellett mert Szegedre szeretnék majd menni ami 300km, kéne jöjjön velem és most nem tudna hiányozni, hogy velem járjon a vizsgálatokra. Nem parázok csak reménykedem, az az érzésem nem leszek szomorú ha megjön piri, talán még jobb is lenne, mert tudod csak több aggódást raknák a férjem nyakára. El is kell menjen messzire dolgozni akkor még azon is aggódna mi van itthon velem. Nem tudom akkor mit csinálna így is maximumon ki van használva az idege. De imádok tesztelni, ha nem felejtem el és a hőmet is mérni. Így nem tudtam elszakadni ezektől a dolgoktól se tőletek. De nem vagyok most görcsös élek, bízok és próbálom kapcsolatunkat kihasználni míg csak ketten vagyunk :lol: Akkor te is tudod milyen elfoglalt a párod és képzeld el, hogy az enyémnek 2 saját cégét kell igazgatnia :cry: így néha jobb ha :cry: semmit nem is kérdezek már este tőle.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Köszi a sok üdvözlést :D Az tartja a lelket bennem hogy nektek írok meg az hogy tudom van esély és meg is teszünk érte mindent mert csak így lehet kibírni.Közben meg bömbizek :cry:
Esthajnal priviben küldöm a rendelést!
Csajok aztán szurkolok ám én is hogy minél előbb két csíkosak legyünk!!!

Kép
anyci

Esthajnal!

Írtam privit, 2x is próbáltam elküldeni, de mindegyik bennragadt a kimenő fiókban! :roll:
Légyszi, másold majd be nekem az LH tesztek pontos használati útmutatóját!
Vagy megtalálom valahol visszább esetleg?

Ezer köszönet előre is!!!!!

Közben lesem a postást, és jelzek, ha ideért a csomi! :wink:

Kép
Kép
babamacc

Melisch
Te otthon vgyol amugy :roll: Vgy suliba jarsz?Ned haragudj lehet mondtad mar de nem emlexem :oops: Milyen volt a napod?

Anyci
Ne bombizz mert azzal nem leszel elorebb soot :roll: Legyel pozitiv,mint mikor az elso hsz-ed irtad :wink: aztan jonni fog az a baba lassan :roll: Most kicsit regeneralodsz addig itt kicsit dumcsizunk es majd nevetve gondolsz vissza a mai napok bombizeseire :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszi bridget!
Csak néha tör rám a bömbi,ma kimondottan jól érzem magam az eddigi napokhoz képest.Ma voltam táppénzt intézni és szerencsére sokág itthon maradhatok így bőven kipihenhetem magam és apukával huncutkodhatunk nyugodtan :D Aztán tényleg beindul a babagyár :wink:

Kép
anyci

Anyci
Na ez a beszed...csak lazan...most eloszor is testileg es lelkileg erositsd fel magad :wink: Aztan eszre sem veszed es mar jon is az utod 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Melyik országban élsz most?...Lehet nem néztem rendesen meg a topicod :roll: Nektek az első vegy hányadik baba lesz amin dolgoztok?Bocs hogy ennyit kérdezek de szimpik az írásaid,bár lehet nem jegyeztem meg mindent mindenkiről :wink:
Melisch nem kell idegeskedni a barátnőm sógoráék hasonló cipőben voltak,több mint két évig nem jött össze,orvostól orvosig,vizsgálatok mindenfelé meg amit eltudsz képzelni aztán amikor a ház építés elkezdődött mire befejezték jött is a baba,azt mondták előtte hogy pont most nem kéne összejönnie neki, nem volt pénzük se úgy meg minden bajuk volt.Van remény csak nem szabad feladni én se akarom és remélem őszre mind a ketten elmondhatjuk hogy igen jön a baba :D :D

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy így bepoff... Szeretnék kérdezni. Ti már úgy kiművelődtetek a témában. :lol:
Szóval azt szeretném +tudni, ha nincs domináns tüszi, vagy legalábbis nem elég nagy (vagy ez egy és ugyanaz? :roll: :oops: ), attól még az LH teszt lehet full pozitív??? Mert Bridget, ha jól rémlik, Nálad most pont így van, nem? :shock: :roll:
Jaj, annyira zabálnivaó pincurbaba képet raktál fel, köszönjük!!!!! :wink:

Köszi előre is a segítséget, és bocs a tudatlanságomért, de igazából nem is magam miatt puhatolózom, hanem a barátnőm a babásodni vágyó... már vagy 3,5 éve. :cry: ... és hosszas könyörgéseimre most végre elszánta magát az LH tesztelésre. Meglátjuk, mit tudunk meg...

Szívből drukkolok Mindannyiótoknak, hogy mihamarabb szépséges zebráitok legyenek!!! :wink: :D
Kismamiknak pedig pocaksimi! :lol:

Kép
Kép
babamacc

Babamacc
Hat az LH az akkor pozi mikor ugye van tuszo!Vgy van sok kicsi tuszo ami ugye pcos tunet volt is itt Hajnalka asszem evvel a problemaval...meg ha egy nagy van akkor is :roll: delutan tesztelget a barinod ugye? :roll: mert a reggelik lehetnek jostesztek is terhessegre bar en nem lottem meg el ugy es nem is fogok mert arra ott a hcg-s teszt 8)

Engem elegge meglepett,hogy majdnem pozi tesztem van :shock: most hogy viszont mondod elfelejtettem loni ma :oops: :? :roll: a francba vgy meg nem keso?

Szoval nem full pozi de en 2napod adnek a pe-re az en tesztem lattam :shock: viszont ha most sok kicsi tuszom van meg mivel csak az elejen vgyok es ugye ne felejtsuk el clostit szedtem 5napig!Ugyhogy nekem lehet attol csikosabb a tesztem...bar mondom nem full pozi :roll: na majd lehet meg ma megmutizom ha lesz idom ha nem akkor holnap :oops:

Anyci
Japanbol irok 8) Ha jol emlexem 2oldallal elorebb egy kis oneletrajzot irtam magamrol :oops: :lol: Bar mostmar csak roviditett formaban van ott de a doktori resze mind szerepel :wink:
Elso baba es 31eves vgyok :roll: Korai petefeszek kimerultsegben szenvedek :roll: Koszonom a hizelgo bokot :oops: ngyon jolesett amit irtal :) En szivemre veszem ngyon masok bajat is es annyira szeretnek enkik is egy kicsit segiteni ha csak par jo szoval is :roll: Na persze nem csak ugy olyan neked is egyszer osszejon....meg igy meg ugy formaban...hanem realisan latva a dolgokat es nem amitani a masikat hanem tenyleg a velemenyed megirni neki ha jo ha nem :roll: Mert annal nincs rosszabb mikor csak hitegetik az embert es ures szavakat beszelnek a korulotte levok alandoan :roll: Szal csakis oszinten es kedves szavakkal na meg egy kis beszelgetessel,hulyulessel,poenkodassal Esthajnal tesztjeinek bongeszesevel igy lehet elutni azt a hosszu idot amit mi a csodara varunk :)

Koszonom a kepdicsit...nektek hoztam lanyok 8)

Esthajnalcsillag
Hol vgy :?: Csak nem baj van :shock: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es koszi a drukkokat es nana mennek mindenki masnak 8)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Már emlékszem csak annyi emberről olvastam hogy már nem tudtam ki kicsoda :wink: Nekem ez még új így nem leveleztem még senkivel :roll: Én 34 éves vagyok és a második babám lett volna de a harmadik már egézségesz lesz remélem.A páromnak az első babája lett volna mert a nagy lányom nem tőle van.Nehéz most neki de tudja hogy van remény és nem akarja feladni mindenképp az idén szeretne babát,ha lehet már ősszel. :D
Nagyon szurkolok neked hogy minél előbb sikerüljön megérdemled és mindenki más is aki bébire vágyik :P :D :D
Esthajnaltól kapom majd a cuccokat és majd én is jelentem hogy állunk :D :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!

Anyci, örülök, hogy idetaláltál! :lol: Én is nagyon sokat bömbiztem... Egymástól független helyzetekben... Volt, hogy elmentünk egy "buliba", ahol mindenkinek tök jó hangulata volt, és erre bejött 3 (aza HÁROM) kismama... Nem is kellett több.. Bőgés, és mentünk haza. Szóval én megértem amit írsz, és sírj csak, egy idő után úgyis elfogynak a könnyek! :lol:

Ami nekem segített, hogy tudtam, hogy nem szeretnék beteg gyereket. És felfogtam egy idő után, hogy jó, jó, miért pont én? de így is jobb, mintha utána lenne beteg, vagy utána halna meg... :? :cry: Szóval fel a fejjel!!!!

Bridget, nagyon szép helyen élsz, a párom azt mondta egyszer még kijutunk oda egy 2 hetes nyaralásra... ! Most építkezünk.... Szerintem kb 5 év múlva... :lol:

Melisch, az én barátnőm megjárta a Kaálit (addig is eltelt jópár év), inszeminációt, beültetést, semmi.... Rá fél évre teherbe esett, és azóta 2 gyerekes anyuka! Nem is értem!!! :shock: De csodák iganis vannak!!! :lol: :lol: :D
melike30
Győr

Bridget, köszönöm, hogy hiányolsz, aranyos tőled, nincs ám semmi baj, csak többnyire az itthoni teendőket végzem, és a lurkóimmal vagyok éjjel-nappal, tudod, ez olyan állandó 24 órás műszak.
Ma pl. a kisebbik manócskám benáthásodott, de most nem tudom mitől, lehet, hogy a tegnapi pancsitól, vagy mert az uncsitesótól elkapta a mandulagyuszit. :roll: Remélem, inkább csak egy kis megfázás, viszont ma szegény kincsem hányt is egyet. Valahogy nincs formában sajna, de nyomatom bele a C vitamint, azzal gyorsabban túljut rajta.

Ma új pancsolómedencét vettem nekik, annyira aranyosan játszottak tegnap benne, de a tavalyi medence már teljesen lestrapálódott. Ma viszont kicsi manóm nem nagyon díjazta a pancsizást, és délelőtt nagyon-nagyon sírt, szinte vígasztalhatatlan volt, ebből gondoltam, hogy betegség bújkálhat benne. :(

Lányok, továbbra is figyelem a topicot, olvasom, mit írtok, csak sokszor írni már sem időm, sem erőm, de azért igyekszem. Privikre amint tudok, válaszolok mindenképpen, és természetesen küldöm a csomagokat is ahogy tudom.

Drukk és ölelés, na meg sok-sok kitartás mindenkinek, pocisimi a babásoknak. :wink:
esthajnalcsillag

Bridget,
köszi a gyors választ! Még nem tesztelget a barinőm, Esthajnal tegnap adta postára a teszteket, kb holnapra várom, aztán a csajszi viszi is haza a cuccost, és belevág...végre! :wink:
Te lőttél azért még így elkésve is? (Amúgy miért késő 5-kor?? Nem du. a legjobb???) Mit mutat??

Kép
Kép
babamacc

Szia Babamacc! :wink: Ami itt du. 5 óra, az Brigetnél késő este (talán 11óra?!) Nemtudom pontosan :oops: :lol:
Nagyon szurkolok a barinődnek, remélem hamar bebabásodik!

Esthajnal, jobbulást a kisebbik manócskádnak!

Bridget, készülök a holnapra.....miattad....mert ha azt akarom, hogy keresztbe legyen kezem-lábam, akkor valami extra pozíciót kell keresnem, hogy kibírjam úgy egész nap :lol: :lol: :lol: :lol:
Rettentően szorítok neked a tüszőkukucsra holnap++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elvégre mégiscsak 1 napon születtünk..... :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Tenyleg en errol mar elis feledkezdtem :) :oops: 8) Amugy te is 77-es vgy?Te is holnap mesz dokkerhoz van ki volt az aki aszonta o is penteken megy :roll:

Csillag
Hianyollak persze mert nem jottel...a gyerekek miatt valo tavollet az igazolt :wink: Kisebbik gyerkocnek pedig jobbulast :roll:

Kép

Babamacc
Ami otthon 5ora delutan az itt ejfel :idea: Azert az mar keso en olyan du.4korul szoktam de van,hogy 6-7fele kezdem csak el ztan persze minden nap ugyanabban az idoben probalom :wink: Nem lottem mar tegnap mert barmi is lett volna lehet rafogom,hogy mar keso van :? Na de majd ma 8) aztan hozom a fotot is :wink:
Barinodnek meg sok cserencset 8)

Melike
Koszonom en is ngyon szeretek itt elni.Normalis emberek,kulturaltak,udvariasak,biztonsagos az orszag,nincs borravaloegeszseges kajak...mit mondjak meg :lol: A repjegy kicsit draga de ha valaki kijon szerintem semmikepp ne szallassal egyutt meg programokkal egyutt fizesse be az utat mert ugy marha sokra jon ki :x Interneten angolul lehet olcsoert szallast szerezni es egy utikonyv megvasarlasa utan mar te magad is eljutsz a nevezetesebb helyekre :wink:
Te mikor is mesz dokkerhez? 8)

Anyci
Tudom tudom semmi gaz neha meg en sem vgyok kepben vgy keverek szemelyeket...nyugodtan kerdezz ra mindig ha valamit elfelejtessz :wink: Neked akkor ha jol ertem semmi meddosegi problemad nincs ugye?

Csajok
Koszi a drukkokat 8) Holnapra osszecsomagolom es viszem magammal uhu-ra :lol: :wink:
En is kuldom mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Én még új vagyok itt-és kezdő tesztelő :)Esthajnalcsillagtól kaptam a teszteket és ma lesz a 4.nap,hogy használom. Meg hőmérőzni is kezdtem,ebben sincs nagy gyakorlatom.
Segítenétek nekem?
Olvastam,hogy du jó használni az LH-tesztet...viszont nekem csak este van rá lehetőségem,ez gond?
Ha írnátok pár praktikus tanácsot,megköszönném!
További szép napot mindenkinek!
Üdv,
milyennincsmég (bocs az idióta névért,de bármit írtam be foglalt volt :) )
Vendég

Bridget, én 78-as vagyok.
Amúgy nem én megyek holnap dokkerhoz, hétfőn voltam UH-n, tudod, amikor megkaptam a tüszőrepit :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyennincsmég :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez nagyon tetszik!!! :lol: :lol: :lol:

Szóval a hődet minden reggel azonos időben mérd, rögtön ébredés után, de szigorúan felkelés előtt, még ágyban. Szájban, vagy hüvelyben mérd. Van pár oldal: ciklus.hu, fertilityfriend.com..., ahol vezetheted is.
A ciklus első felében alacsony a hő, majd peteérés után felugrik, és ott marad, amíg meg nem jön a menszesz. Akkor megint leesik, és kezdődik előről az egész. Kivéve, ha terhes vagy, mert akkor fent marad.
Az LH tesztet is érdemes azonos időben inkább délután csinálni, de mondjuk este 7 sztem nem késő.
Sok sikert, és mielőbbi babásodást neked!!! :wink:

betty615

Melike köszi az együttérzést,tudom lassan elapadnak a könnyeim csak az a rossz hogy a tesóméknál is jön a baba és elég rossz a sógornőmet pocakosan látni :cry: Azért rendesek mert amikor anyánknál vagyunk ők diszkréten odébb vonulnak ne zavarjon engem.
Bridget!
Eddig még nem volt meddősségi problémám és remélem nem most kezdődik el,mert a párommal minél előbb szeretnénk másik babát ha már ilyen kegyetlen módon elvette tőlünk a kisöreg ott fent.Melike ajánlotta az lh tesztet hogy azzal is előbbre lehetünk a projektben.
:wink: Ja és gyönyörű helyen élsz,a lányom meg van bolondulva Japánért imád mindent ami Japán még a nyelvet is elkezdte tanulni :roll: Ami mondanom se kell nem könnyű de ezt te úgyis tudod.
Esthajnal!Jobbulást a kisebbik manócskádnak :D A privimet megkaptad?
Szia milyennincsmég én is új vagyok és üdvözöllek :lol: Nekem még semmilyen gyakorlatom nincs én is majd hamarosan kezdem a dolgokat,bár nekem nincs meddősségi problémám.Nekem
egy hete kellett megszülnöm a 20 hetes babám mert Edwards kóros volt ami egy súlyos kromoszóma rendellenesség :cry:

Kép
anyci

Anyci
Nem is lesz meddosegi bajod csak kivancsi voltam amugy volt e valamilyen vizsgalatod :wink: Lh teszezes az jo otlet en is hasznalom :wink: sokkal jobb igy tudni mikor van ido mint vagtaban lovoldozni aztan minden honapban csak remenykedni :roll: Koszonom a dicsit 8) Lanyodnak van izlese :wink: :lol:

Milyennincsmeg :lol:
Asszem Betty leirta a fobb dolgokat :) Meg annyit tudnek hozzafuzni kisebb fortely 8) hogy akciozas utan gyertyaban allas :wink: aztan parnaval popsi alatt alvas(na ez nekem sosem ngyon ment :? )
Jah es Udv a csapatban 8)
Kép

Betty
Jah igen tudom ezt mar megbeszeltuk egyszer de elfelejtettem :oops: (marmint a szulinapcsit 8) )Na akkor neked most jon a beagyazodas 8) :wink: Mennek a babaragacsok 8) Mikor mesz dokkerhez? :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Majd jövőhéten megyek dokihoz aztán megbeszéljük a további teendőt és még mennem kell a genetikushoz is még ő is elmondja hogy kell-e valamilyen vizsgálat mert a picinek genetikai baja volt :cry:
Az meg hogy mitől alakult ki azt is még csak jövőhéten tudom meg,az biztos nem öröklődött dolog volt csak rosszkor rossz időben találkoztak a sejtjeink :( Én csak előre látó vagyok és mindent megakarunk tenni a sikerért :D Ha melikének sikerült akkor bízom benne hogy nekünk is sikerülhet,elvégre a többi is hamar össze jött csak megszán már a kisöreg ott fönt ha már ennyi rosszat adott nekünk :roll: :wink:

Kép
anyci

Bridg, dokihoz majd csak teszt eredmény után kell mennem.
De most azt hiszem az időzítés ebben a hónapban jó volt, legalábbis a hőgörbém szerint...ma berakta a pé.-t a 12. cn.-ra, amikor is a tüszőrepim volt. Egy hetes kihagyással akkor voltunk együtt (meg másnap, megy harmadnap... :lol: )

betty615

Lányok,köszönöm a kedves fogadtatást!
Nagyon szeretném,ha ez a hónapunk végre sikeres lenne-szeptember óta várunk ...Na meg azért is,mert beígértek egy komplett betekintést,átjárhatóságit stb.Ha nem muszáj inkább kihagynék egy újabb műtétet.A nyarat még azt hiszem végigvárom,tesztelem-jobbanmondva,remélem,hogy már nem kell várni...
Eddig a Jónás-módszer csődöt mondott,pedig anno a fiamnál a második hónap sikeres volt (igaz előtte másfél évig nem jött össze Ő sem).
Vendég

Anyci,nagyon sajnálom és együttérzek.
Fel a fejjel,hidd el,leszel még boldog Anyuka!
Vendég

Milyen..., nálunk pont most volt az első olyan hónap, amikor a jónás időpont akkor volt, mikor a pé.-m is.
Szal most passzent minden.
Már nagyon ránk férne egy bébi az tény... :lol: :wink:

betty615

Hol tartasz a ciklusodban Milyen...? (bocsi, hogy nem írom ki a neved :lol: , de naon hosszi)

betty615

Sziasztok!

Nekem nagyon jó ismerősom dr Boga Péter a győri Kaáliban. Mi nem jártunk hozzá, de amikor mondtam neki az lh teszteket, ő ajánlotta nekem, hogy naponta kétszer nézzem, reggel és este, mert lehet, hogy közben van peteérés. Így is tettem. :lol:

Milyennincsmég! Üdv közöttünk! Én most tutira akartam menni. :oops: Így a peteérést mikor kimutatta az lh teszt, előtte és utána nap este voltunk együtt. Akció után gyertyában álltam, majd legalább egy órát jó nagy párna volt alattam! És lám, összejött!!! :lol:

Régebben azt hittem, hogy akkor kell együtt lenni, mikor az lh pozitív. Aztán itt világosítottak fel, hogy utána 24 órára van kb tüszőrepedés. Ja, és az se hülyeség, hogy a mindennapi akciótól meg gyengébbek a katonák... Ezért voltunk mi peteérés előtt és után együtt, nem aznap.

Lehet, hogy kicsit zavarosan írtam, bocsi...

Bridget, nagyon szorítok!!!

Anyci, neked meg még egy kicsi türelmet kívánok, aztán remélem úgy jársz, mint én!!! :lol:

Akella remélem minden ok, jól vagy?

Betti, érted is nagyon szorítok!!! :lol:
melike30
Győr

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságot, kisbabám már jobban van szerencsére!

Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenkinek írni, de nem nagyon jutok gép elé, írásra meg még kevesebb időm van, de csendben figyelek és drukkolok, és örülök, hogy egyre többen csatlakoznak hozzánk, remélhetőleg hamarosan mindegyikőtök babás lesz (aki még nem az :D )!

Pusssszzz

U.i.: ha kérdésetek van bármiről hozzám, akár tesztekről, akár hőmérőzésről, stb, kérlek, hogy priviben kérdezzetek!

És íme a jelenleg kapható tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 275 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Külön kérésre rendelek spermatesztet a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Szintén külön rendelésre, 1 hét átfutási idővel szerezhetek be LH vizeletsugaras tesztet, ára 350 Ft/db.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor Budaörsön készpénzben.
esthajnalcsillag

Anyci
Jovoheten kiwi leszek mit mondanak a dokik :roll: Te is csinalhatnal egy jo kis vonalzit 8) Akarmilyen lehet...mondjuk kovetkezo konzultacioig,vgy szulinapos vgy valamilyem :wink:

Betty
Gorbednek nincs ben a linkje igy en nem latom de akkor nagy remenyeket taplalsz ehhez a honaphoz ahogy hallom 8) :lol:

Milyen n.m.
A beled kuksizas es az atjarhatosagi is jol hangzik en csak osztani tudom a dokik velemenyet ezugyben :wink: Mert ha minden rendben az tok megnyugtato es tenyleg pikk pakk osszejon majd a babo de ha gebasz van es te meg csak varsz es varsz...hat az sok csalodassal fog jarni :roll: de legyen ugy,hogy meg mindezek elott bebabasodsz 8) :lol:

Holnap jovok dokker utan :roll: bar utana meg barinommel talizom es olyan keso delutan jovok elmeletben haza de az meg othon akkor is del elott van :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget reggel írtam de nem ment a nettem nem tudtam elküldeni :twisted: Én dolgozom, mint könyvelő a férjem 2 cégjénél, ami most döcög. Mikor megismertem utolsó éves voltam. Neki megvolt az egyik cégje de nem csinált vele semmit. Majd lagzi előtt kezdet vele foglalkozni de én nem ellenőriztem. Aztán nagyon megindult nem tudta egyedül csinálni és aki könyvelt neki nem vette komolyan mennyire felgyorsultak a dolgok. Akkor kérte csinálja a babrás papírmunkát sógornőm. Nem értett hozzá így esténként én csináltam. Na de nagy fejetlenség lett a vége. Aztán átvettem én a könyvelését otthagytam a régi melóm és azóta csak nekünk dolgozom. Igaz közben még megcsináltam a 2 éves mesterit is. Még van mit tanulni de egyenlőre nincs kedvem most inkább csak melózóm. Bár nincs állandóan munkám és akkor nettezek, hanyagolva a nem fontos dolgokat :oops: :oops:
Sok sikert holnapra küldők pozitív drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinek mit írtam már nem tudom. :cry: :oops:

Esthajnal gyógyulást kis manódnak, puszi neki!

Milyenmégnincs üdv!!!!

Betty nagyon drukkolok neked!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Ma kicsit sz...napom volt elkapott valami tehetetlen düh még szegény párommal is mufurc voltam de jól kibőgtem magam és most már okés vagyok.
Melike igyekszem elfoglalni magam minden félével így könnyebb várakozni :wink:
Bridget megpróbálok valami vonalzót majd köviben meglátod :D
A többieknek sok sikert és szurkolok mindenkinek :D :D :D

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!

Ritkábban írok, de ha tehetem folyamatosan olvaslak Titeket!

Anyci sajnálom ami Veletek történt, de fel a fejjel! Csak pozitívan szabad folytatni, bár tudom ilyenkor ezt a legkönnyebb mondani.
Itt jó társaságra találtál, a lányok tündérek és segítőkészek :lol:

Milyenmégnincs Neked is sok szerencsét kívánok a babásodáshoz!

Melike köszönöm jól vagyunk :wink: Voltam már tanácsadáson és az első vérvételen. Már nagyon várom a 12. heti UH-t, de félek is tőle egy kicsit.
Te hogy vagy? Van valami érezhető változás?

Bridget, Melisch nagyon szorítok Nektek!!! :D
Bridget tündéri a babás kép amit feltettél 8)

Csillag jobbulást kívánok a picidnek!

Puszi Mindenkinek és vigyázzatok Magatokra!

Kép
Kép
akella

Bridget!Tessék a vonalzóm a drága gyermekem segített mert még szűz vagyok ebben ezért az ő szülinapját jelöltem be. :D

Kép
anyci

betty szerintem jól tettétek, hogy egymás utáni napokon jól éreztétek egymást :lol:
Mi is így csináltuk :wink:
Mikor csinálsz tesztet?

Kép
Kép
akella

Betty!Drukkolok Nektek! Nekem most lesz a Jónás napom 25-én (az a 10-11.napom)

Most vagyok a 6.(vagy 7.) napon-azért nem tudom mert múlt péntek este jött meg,az hová tartozik??
Melike!
Köszi a jótanácsokat,mindenre vevő vagyok!

Akella,Melisch,köszi Nektek is!
Bridget!
Igazad van,csak még a lelkemnek kell felkészülni rá...de nem várhatok sokáig a korom miatt sem...de nemrég költöztünk,egy csomó stressz volt stb,mostanra lenyugodtam,ezt a 3 hónapot még megadom magamnak,magunknak és ha még kell,ősszel belevágunk.
Vendég

Bridget!
azt hiszem az én ébrenléti ritmusom tökéletes lenne nálatok :-D felébresztett a párom, hogy fáj a foga, mit csináljon én meg nem tudok aludni azóta.....rögtön eszembe jutottál, hogy milyen jo neked, mert már reggel van :D így viszont már löttek amai hőmérőzésemnek is. :evil:
arról meg ne is ábrándozzak, hogy fájos foggal bármit is szeretne az én uram :cry: , pedig pont most kellene szerintem. bár már nem is tudom. tegnap egy tizedet esett le a hőm(gondolom ma reggel esett volna le jobban, viszont az lh tesztek full negatívok :cry: kétnaponta csináltamkb a 11 naptol de csak a kontroll csik van rajta :roll: nem is értem.....

Kép
rabbe2

Sziasztok :!:

Nagyon aktiv lett a tokpik, udv anci, milyen :lol:
En nagyban keszulok az utunkra, meg benyeltem a jovo hetre 2 baby showert - amire most megyek eletemben eloszor, nem tudtam mi hianyzik - szoval suthetek, fozhetek, pakolhatok, foglalhatok, utvonalat tervezhetek ......... :roll:

Bridgetnek + Bettynek hatalmas drukkok a tuszokhoz :!: :!: :!: :!: Joooooo sokat, meg egeszsegeset, osztodosat kivanok! 8) Nagggggyon szoritok Nektek! Kép

Apa ma este elutazik ( Bridget golf :wink: ) holnap este vissza, aztan hetfon este megint elmegy, szerdan este vissza :!: Hmm, a peteeres koruli idoszakom mindig veszelyben :? Mult honapban is akkor ment el, elotte is, nagyon szar :oops:

Rabbe, ha egy ferfi szenved, akkor nagyon sok kitartas kell a felesegnek :!: Szoval kitartas :wink:

Melisch, en is konyvelo lenni 8) aztan valtottam, mert sok(k) volt a vegere. Nem is tudom, Neked sok erot, kitartast, es munkat kivanok, aztan majd ha egyenesbe jottok, sokkal egyszerubb lesz a babara valo koncentralas is... most ugy latom tul sok a stressz :(

Puszi mindenkinek
Vendég

Bridget vártalak a hírekkel de látom sokáig traccsoltok a barinőddel :lol: :lol: :lol: jól teszitek. Remélem jó eredményekkel jössz.

Aranyeső én sokáig matektanárnő akartam lenni. De sok ellenérvet kaptam, majd volt egy nemtörődöm tanárom és az betette az ajtót. Aztán 11.-es koromban fogalmam sem volt mi is legyek. Majd 12.-ben alakult ki ez a szakma utáni vágyakozás. Bár semmit nem tudtam róla. Imádtam írni, rendben tartani a füzeteim, stb. Mikor kölcsönadtam egy barátomnak egyik füzetem visszaadáskor mondta, hogy jó szakmát választottam mert olyan rendbe volta a füzetem mint egy könyvelőnek. Címek kiemelve, fontos dolgok pirossal írva. Csak töltött tollal írtam és csak piros szint használtam, hogy minden formás legyen. Szeretem a szakmám de kezd elegem lenni a sok ellenőrzés miatt mikor olyasmikbe kötnek bele ami marhaság csak értelmetlen írogatás a mai világban.
Nálunk is most pé előtt volt az uram elutazva de késett a pé-m így hazaért időben :lol: Szoktam tudatni vele mikor van itt az idő, hogy időben tudja beosztani az idejét.
1 hét múlva ti jösztök Mo-ra, vagy hova lesz a nyaralás????

Anyci :shock: jó nagy lányod van már én nem tudnom elképzelni milyen lesz az életem ha olyan nagy gyerekem lesz. Hú kamaszkor, brrr félek tőle már előre főleg ha lányom lesz. Párom a sógornőm 18 éves lányát is védené nagyon.

Kép
Kép
melisch

Milyen..., este 6 után már a kövi nap számít :wink:

Köszike mindenkinek a szorítást!

Akella, minden nap tesztelek, mert ez tüszőrepis hónap, és nem akarom, hogy esetleg még menszesz előtt elnyomok egyet, plusszos, örülök, mint majom a farkának, aztán meg kiderül, csak a tüszőrepi miatt volt. Múltkor így jártam, most megelőzöm.. :lol:

Bridget, siess ám, mert már megesz a rosseb!! :lol: :lol:

Felteszem az épp aktuális görbém képét, az első napokban elfelejtettem a mérést :oops: , de a lényeg ott van.
A 12. cn.-on 1 hét önmegtartóztatás után voltunk együtt, aztán felraktam magam a falra(mármint a lábaimat :lol: ) egy jó fél órát úgy voltam (már fájt mindenem a végére), aztán párna a segg alá, és reggelig alvás abban a helyzetben....úgyhogy jól éreztem magam reggel :lol: , de nem baj, a szlogen, mindent a bébiért. :wink: Aztán másnap megint ez, aztán meg megint. De ahogy a hőmet is nézem, pont jókor volt minden.
Hát reméljük a legjobbakat...

http://www.fertilityfriend.com/home/1961ad

betty615

Szia akella!Nagyon örülök ennek a topicnak mert itt tényleg aranyosak és segítőkészek a lányok :D
Aranyeső neked is üdv jól érzem magam itt köztetek :lol:
Melisch!
Kicsit korán jött baba volt a lányom,de én azt mondtam inkább megszülöm mint megkaparjanak :? Abban az időben sajnos rossz híreket lehetett hallani róla,de én akkor is megmutattam a világnak hogy tini fejjel igenis feltudok nevelni egy gyereket tisztességesen. :D
Amúgy nem olyan rossz az a kamaszkor csak túl kell élni meg nevelés kérdése az én lányommal nem igazán van gond néha szájal de nem vészes,olyankor vissza szólok aztán megbeszéljük.Bulizni nem jár nagyon nem szereti a dijungdisu zenét így dizsibe nem jár a barátja se szereti az ilyen zenét ezért más szórakozást keresnek.Úgyhogy neaggodj te is jól fogod kezelni a dolgokat :D
Milyennincsmég!Üdvözöllek :lol: Megkérdezhetem mennyi idős vagy?
Ha nem pofátlan a kérédésem :wink:

Kép
anyci

Betty :shock: micsoda görbéd van, hogy ennyire magasak a hormonjaid gondolom a stimulációnak is köszönhető, az enyém is felment de azért nem annyi napig. Mindent bele, hátha hátha megtörik nálatok is a sok sikertelen hónap

Bridget merre vagy?????????????????????????? :(

Anyci ha nekem is megtörtént volna a balesett én is megtartottam volna. Egyszer késett pár napot. Az akkori barátommal már régen jártunk szerettük is egymást bár 18 éves voltam de vállaltuk volna a babát. Sajnálta is mikor megjött. Lehet akkor másképp alakult volna az a kapcsolatunk. Annyira komoly volt már, hogy tényleg a házasság lett volna a következő lépés. De mi még azt nem akartuk így inkább szenvedtünk kicsit és külön utakra mentünk. Ki-ki a maga álma után. Nehezen viselte, hogy egyetemre mentem. Aztán begyógyult a seb és rá 4 évre rátaláltam a férjemre, akit imádok. Minidig is fiatal anyuka akartam lenni. Terveim szerint 25 éves koromra 2 babát akartam. Aztán az egyetem miatt azt mondtam jó lesz egy is de már betöltöttem a 26 évem és nem jön a baba. Ember tervez Isten végez. Anyukám 21 évesen szült engem és mindig nagyon büszke voltam, hogy fiatal anyukám van és sok mindent meg tudtunk beszélni, igaz ő nagyon szigorú volt és volt amit jobb volt neki nem elmondani, mert még az a régi felfogása van. De aztán mikor feldolgozta, hogy az öcsémmel felnőttünk ő is jobban belátta, hogy már nem tud parancsolni nekünk és ismét jóra fordult a kapcsolatunk.
:lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch!
Tényleg jó fiatal anyukának lenni mindig azt hiszik a tesóm vagy a barátnőm a lányom(én se nézek ki annyinak amennyi vagyok) :D
Bridget tényleg hol vagy? :(
Lányok!
Mi az a Jónás módszer :?: :roll: Nem akarok maflának tünni de itt annyi új dolgot hallok tőletek hogy csuda :idea: :shock:
Betty!ezerrel szurkolok neked!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci nekem sem igazán mondják meg hány éves vagyok :lol: De volt kínos is. Tudni kell, hogy értsd a storyt sógornőmék mind derék emberek én meg éppen voltam 50kg ruhástól és 1,60 m. Lagzi előtt álltunk amikor kis nyári ruhába, papuccsal tengtem sógornőméknél. Éppen egy ismerős volt nála. Köszöntünk egymásnak és annyi. Míg ők traccsoltak megjött a párom. Normális odamentem hozzá és adtam neki egy puszit. Reakció a nőnél nagy levegővétel, rövid szünet és megszólal: ő a menyasszony??? Igen, válasz. Hát én azt gondoltam, hogy a lányod egyik barátnője és jött hozzá játszani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ne tudd meg legszívesebben elsüllyedtem volna a lánya 16 éves, azért mégsem néztem ki taknyos pulyának. Hát utána jót röhögtünk és ezzel cukkoltak, főleg, hogy abban a családban én vagyok a legkisebb súlyra és magasságra is. De persze a nőt is annyira sokkolta, hogy nem felejtett el. Ő jogásznő és mikor lagzi után mentem valami papírt hitelesíteni be kellett mennem az ügyvédhez és ő jött velem. Kinyitotta az ajtót és fennhangon azt kérdezte az ügyvéd úrtól, hogy el tudja képzelni, hogy ez a kislány már férjnél van? Rögtön voltam 23 éves és ő ki volt akadva, hogy férjhez mentem, mikor más már babázik abba a korba. Na én ezért ki voltam akadva, hogy ennyire gyereknek nem nézek ki. Bár leginkább kisasszonynak szólítanak bárhova megyek :lol: :lol: :lol: Férjem már ígérte, hogy a homlokomra ragasza a születési bizonyítványomat, hogy lássák már elmúltam 18 éves. :lol: :lol: :lol: Imádok sportosan öltözni így inkább néznek licisnek mint könyvelőnek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Anyci!

Nem pofátlanság ;) napok kérdése és 37 éves vagyok.És ugyebár mennek a napok,hetek,szeretnénk már nagyon a babát (férjem főleg,mert neki még nincs)

A Jónás módszer lényege,hogy a holdállások határozzák meg a pé-t.Konkrétan-ha jól emlékszem-olyan holdállásban tud megfoganni a baba,amilyenben az anya született (lásd "véletlen" babák)
Nekem másfél év sikertelenség után így fogant a fiam a menstruációm alatt.A napját is pontosan tudom,mert akkor már Jónás-naptár alapján működtünk...Persze sokszor a középidőre esik a jÓnás-nap-ezt a születési időd alapján lehet kiszámolni.
Vendég

Bridget remélem minden rendben, nagyon aggódtam ma érted, nem jöttél, remélem csak jól érezted magad a barinőddel és azért nem volt időd írni. Nagyon remélem, hogy minden ok volt ma a dokinál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?