Babamacc
Hat az LH az akkor pozi mikor ugye van tuszo!Vgy van sok kicsi tuszo ami ugye pcos tunet volt is itt Hajnalka asszem evvel a problemaval...meg ha egy nagy van akkor is
delutan tesztelget a barinod ugye?
mert a reggelik lehetnek jostesztek is terhessegre bar en nem lottem meg el ugy es nem is fogok mert arra ott a hcg-s teszt
Engem elegge meglepett,hogy majdnem pozi tesztem van
most hogy viszont mondod elfelejtettem loni ma
a francba vgy meg nem keso?
Szoval nem full pozi de en 2napod adnek a pe-re az en tesztem lattam
viszont ha most sok kicsi tuszom van meg mivel csak az elejen vgyok es ugye ne felejtsuk el clostit szedtem 5napig!Ugyhogy nekem lehet attol csikosabb a tesztem...bar mondom nem full pozi
na majd lehet meg ma megmutizom ha lesz idom ha nem akkor holnap
Anyci
Japanbol irok Ha jol emlexem 2oldallal elorebb egy kis oneletrajzot irtam magamrol
Bar mostmar csak roviditett formaban van ott de a doktori resze mind szerepel
Elso baba es 31eves vgyok
Korai petefeszek kimerultsegben szenvedek
Koszonom a hizelgo bokot
ngyon jolesett amit irtal
En szivemre veszem ngyon masok bajat is es annyira szeretnek enkik is egy kicsit segiteni ha csak par jo szoval is
Na persze nem csak ugy olyan neked is egyszer osszejon....meg igy meg ugy formaban...hanem realisan latva a dolgokat es nem amitani a masikat hanem tenyleg a velemenyed megirni neki ha jo ha nem
Mert annal nincs rosszabb mikor csak hitegetik az embert es ures szavakat beszelnek a korulotte levok alandoan
Szal csakis oszinten es kedves szavakkal na meg egy kis beszelgetessel,hulyulessel,poenkodassal Esthajnal tesztjeinek bongeszesevel igy lehet elutni azt a hosszu idot amit mi a csodara varunk
Koszonom a kepdicsit...nektek hoztam lanyok
Esthajnalcsillag
Hol vgy
Csak nem baj van