Sziasztok csajok!
Mi még csak most értünk haza fél órája. Kettőre mentünk ugye Emeséért, addig tescoban voltunk, meg kajáltunk. A tescoig kipurcant mindkét gyerekem. És igen, mikor elaludt Dóri, elhagytuk nyuszit, úgyhogy Szilvi, HELP!!! Mégiscsak sürgős a nyuszi. Van neki egy, de ez kevés. Ha ezt is elhagyjuk, engem kitagad a család!
Visszamentem én is valamennyit, meg a tescoban is néztem, de nem találtam!
Betti: nagyon édi vagy, hogy megnézted nyuszit. És köszönjük még egyszer a vendéglátást. Még mindig ari vagy!
Istike is tündéri! Nagyon aranyos a házatok és a kertre irigy-irigy!!
Jutte: NEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMM!!! Határozottan!!! Én már nem akarok több gyereket. Imádom őket, ez az életem, de ha lennének millióim, meg egy családi házam, szerintem akkor sem vállalnék többet. Nem tudnék mindegyikre annyi időt szentelni, amennyit ők igényelnek. Így is néha elég nehéz!
Nagyon aranyos volt Máté és Te is. Bár nem sokat tudtunk beszélgetni, majd legközelebb! Jubi parkba is jönnétek a köv. talira?
Alvás: nekem Dóri ugyan alszik 10-11 órát, de néhányszor fent van éjjel. Csak percekre, de nekem pont elég. Bence is elromlott ilyen téren, ő is többet felébred. Gondolom ő a foga miatt. De ő is alszik elég sokat.
Gabi: Dani is édes gyerek, sajnálom a lábát! Kicsit vékonyabb, mint Istike, de egyáltalán nem vékony egyik fiú sem. Átlagosak. De nagyon huncut mindkettő! És tök hasonlítanak egymásra!
Erika: Tamarád még mindig édi, akaratos, mint én kis libám! Örülök, hogy jöttél!
Zsanka: Lili egy csuda tündér! Nagyon bírom a kis haját! Jó, hogy ott voltatok. Legközelebb Mátét is hozd!
Rita: Mírus is egy tündér. Nagyon csini vagy, jól áll a rövid haj! (A csiniség bezzeg nem mondható el, Judit képén úgy nézek ki, mint egy tank!
Hiába, az utolsó két terhesség megviselt eléggé, bár sose voltam sovány. Na majd ha rászánom magam megint a fogyira...)
Lola: Neked nem írok semmit (eleget dumcsizunk mindig)!
Ja, köszi még egyszer a papírt!!
Szilvi: Áron is édes pofa volt, mint mindig. Nyuszira szükségünk lenne majd!
Hát remélem, hogy senkit nem hagytam ki a mai talis partiról...
Ági: örülök, hogy minden okés Levivel! Hajrá, már nemsoká itt van!!
Szerintem is lehet, hogy elszámolták a dokik. Ha ők is azt mondják, hogy három héttel megelőzi a korát, lehet, hogy a mensi időpontjánál már kismama voltál és még egy mensid volt. Anyum is így volt nálunk. És így lehet, hogy előbb is születik! Úgyhogy készüljetek fel azért előbb!
Vizsgádra tojjál rá!!
Na megyek, én is lefürdettem a kicsiket, mikor hazajöttünk, Dóri ki is dőlt. Bencét is altatom, de bekakilt. Az előbb meg a fürdővízbe! Király volt!
Sziasztok
Jó volt a mai délelőtt!!
Majd én is rakok képeket, bár sokat nem tudtam csinálni, mert lemerült.