Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Szilvia1981. Küldöm a számom, hívjál nyugodtan 9 előtt akkor!

lola77

Sziasztok!

Lola!
Persze megvárhatjuk a többieket.

Gabi!
Húú de klassz a tesókocsitok.
Gergőre majd rá se ismertem.Nagyon anygot nőtt.De Dani is!!

Judit!
Meseszép a zöld füvetek.
Hát nálunk inkább most sárga,úgy kiégett.
Locsolni kéne,de hát.... :oops:

Csajok hogy nektek milyen jól alvó(későn kelő)porontyaitok vannak.

Gabi!
akkor még benézek hogy irtál-e,és egyeztetünk.

Betti

többieknek:negyed tízre tesconál leszünk

Kép
berna23

Sajna a kutyát nem vállalták.
De megvan kötve,nem fog zavarni senkit.

Kép
berna23

Sziasztok!

Gabi: nagyon jók a fotók! Tényleg jól néz ki Gergő! Dani egyáltalán nem sovány!!! Ezt hívják átlagnak!

Betti: engem sem zavar a kutya, ha meg van kötve! :)

Úgy döntöttem, elmegyünk mi is holnap. Ha valakinek van ezzel kapcsolatban ellenvetése, ellenérzése, csak szóljon! Tényleg nem vészesek, ma találkoztunk Lolával, az ő véleményét is kikértem. Ő is mondta, hogy kis orrfolyástól nyugodtan menjünk. Legfeljebb nem csókoloznak a gyerekeim! :)

Na megyek, holnap talizunk! 9,15-9,30 között a tesconál!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti!

Ne haragudj, hogy most írok, ha nem olvasnád (na ezt jól leírtam) holnap reggel írok sms-t.

Tudnánk menni holnap, Zoli anyukája olyan 9 fele tudja Gergőt vállalni. Hát tejcit azt nem valószínű, hogy sikerül neki összegyüjtenem, így fagyasztósat kell hogy egyen, de nem biztos hogy megeszik. Akkor viszont haza kell mennem idő előtt (ez olyan 11 felét jelentene). Jaj de problémás vagyok, ilyenkor inkább azon vagyok, hogy itthon maradok nem szeretek más terhére lenni

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szia Gabi!

9-re tudnék érted menni már?
Csak mert 9-15-kor tesconál tali a csajokkal.Ugye még oda is kell érni.
Gondold át.Nekem nem vagy terhemre.
Ha jönnél,irdd meg légyszi majd a cimed is ,vagy talizhatnánk profi parkoloban??

Kép
berna23

sziasztok,

Lola,
lemaradt a számod:) Még reggel gyors megpróbálok bekukkantani, és akkor felhívlak. De ha esetleg nem tudok, akkor a tesconál negyed és fél tíz között találkozunk. Én ott a kishídnál leparkolok, onnan babakocsizok.

Jó éjt!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Gabi: és ha eljönnél mindkét picivel? Akkor tejci gond is megoldódna. Lesz itt elég felnőtt, besegítünk, a múltkori talin nekem is segítettek a lányok, mikor Bencét rendeztem, figyeltek Dórira. A kocsiba biztos befértek. És akkor nem kell aggódnod az otthon maradt Gergő miatt.
Különben nem vagy problémás, mindenki (főleg én:)), megértem milyen két picivel!

Korán keltünk, elkészítem Emesét és mi is nekiállunk készülődni.

Sziasztok, a talin!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!!

Gabi!
Akkor megyek érted kilencre!Piros suzuki swift-el leszek.
Bocsi hogy a másik számról irtam.
Tegnap este nyolcig gyerekre vigyáztam(5 éves)igy még a telom sincs feltöltve.
ha nem érnénk hamar haza akkor letesszük a kocsit a tesconál,hogy ne várakozzanak annyit a többiek.

Csajok!
Akkor tesconál találkozunk.

betti

Kép
berna23

Szilvia1981!
70/363-77-85 de priviben elküldtem tegnap. Na majd rádcsörizek akkor én fél óra múlva...

lola77

Á basszus, visszakeresem a számod Szilvi, mert a kölcsön telómban nincs benne.... :oops:

lola77

Á basszus, visszakeresem a számod Szilvi, mert a kölcsön telómban nincs benne.... :oops:

lola77

Sziasztok!

Bocs hogy idetolakszom ennyi sok idő után.(régen én is írtam párszor de sajna úúgy alakult hogy nem tudtam jönni).
Azóta 2009.04.27-én megszülett Tomika Tb-n dr. Jánoska Éva és Fazekas Erzsi segítségével :lol: így már 3 kisfiú boldog anyukája vagyok.
Egy kérdésem lenne hozzátok:
Van köztetek valaki aki hordoz, kendőre gondolok? Szeretnék hordozni de minden Pestre koncentrálódik sajna :cry:

Előre is köszi kata
sznékata

Sziasztok!

Mi nem leszünk ott a Tecskónál, kizárt, hogy addigra elkészülünk :oops: úgyhogy mi egyből kéróra megyünk! :lol:

Csáóóóó!
v.erika

Na sziasztok!

Hazaértünk! Gergő nem evett a fagyis tejből így, fél üveg teával meg ordítással elvolt. De mikor megérkeztem, akkor sem nagyon evett, csak immel-ámmal meg nézelődött.
Dani már ágyikóban van, nagyon elfáradt. A zoknija kicsit véres lett, de most levettem, szellőzik neki.

Nagyon jó volt veletek talizni, bár nem mindenkivel tudtam beszélgetni annyit amennyit szerettem volna.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Nagyon jó volt veletek találkozni csajok.!!
Bocsánat hogy nem mindenkivel tudtam többet beszélgetni.
na de lesz még remélem alkalom.

Emeseanyu!
Végigmentem az uton tescoig,meg vissza,nem volt sehol a nyuszi.
Ugy sajnálom hogy nem lett meg.Valaki tuti felvette azt.
Bocs hogy nem csörizek,de Istike bealudt majd csak délután tudom feltölteni a kártyám.

Gabi!
Szegény Geri,de azért minden oké ugye?
Legközelebb tényleg hozd el őt is.
Daninak puszi a lábára.nem semmi,hogy mennyit gyalogolt a bibis lábával.

Erika!
Köszönöm szépen a hózikat!nagyon szépek.

Betti

Képeket estefelé teszek

Kép
berna23

Ja Istit alvás előtt le kellett fürdetnem mert magára boritotta a gyümilét,ragadt szegény meg tiszta kosz volt.

Kép
berna23

Valaki itt felejtett nálunk egy textilpelust cica van belehímezve.

Kép
berna23

Sziasztok!

Én is jóléreztem magam,kár hogy nem tudtunk tovább maradni,közben mire hazaértem férjemnek telóztak is hogy mennie kell dolgozni,ugyhogy épp időben jöttem.
Minden anyuka és gyerkőc nagyon aranyos volt!
Betti köszi mégegyszer a vendéglátást, a pelus a mienké,majd legközelebb elhozod.a motorboltnál tűnt fel,de már nem akartam visszamenni.

sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok,

Mi is jól éreztük magunkat Mátéval. Köszönjük a meghivást Betti! Kár, hogy ilyen hamar elszaladt az idő.
Mindenki nagyon aranyos, a gyerekek meg imádnivalóak.

Ime az általam készitett képek:
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
jutte

Sziasztok!

Örülök,hogy jól sikerült a tali,ma végre igazán jó időtök volt!!!!

Betti!
:oops: ,csak pirulok mait tegnap rólam írtál,eset még férjecskémnek is megmutiztam! :lol: .Amúgy az én véleményem is ua,mint neked rólam csak a kismamit kihagyva(egyenlőre) :wink: ,Isti megkapta az oltást?

Köszi mindnekinek aki gondolt rám,és szoritott kedden,remélem meg lesz az eredménye.Két hét múlva tudjuk csak meg kinek hog ysikerült...Hétfő este tartottunk még egy utolsó megbeszélést 18-30-tól éjjel 1-ig tartott a végére már azt hittem lefordulok a székről,se kaja se pia,szegény Levi már úgy rugdosott!!Na jó 1 csomag ropim volt,de hát az édes kevés...
Hazaértem ,megpróbáltam aludni,de úgy pörgött az agyam,felkeltem 5-kor hogy mégegyszer összegezzem amit előző éjjel megbeszéltünk,és 8-kor már indultam is,odafelé sokszor azon kaptam magam,hogy csak megy az autó én meg tök nem oda figyelek,mintha aludtam volna...utánna meg jó kis 3 órás írásbeli,hát mire végeztem már nagyon fáradt voltam...
Délután még mentem nődokihoz is.
Szerintem eléggé nehéz kérdések voltak,olyan számítások voltak amit sztem az életben nem fogok használni,pl:krnológikus áltlag,beruházásszámítás,hitelszámítás,árfolyamszámítás,pénzáram számítás,na és a végén volt egy ignecsak öszetett adós számítás is,abban benne volt mindneki még a nagymama is telekörökösdés,vállalk,tb-je,anya nettó jöv-e,apa gépjárműadója,kedvezmények,ááááá az a röhely hogy a végén meg összeegyeztettük,és majdnem mindnekinek más eredmény jött ki. :? Na mindegy én megírtam,sztem mindnet beleadtam,ha így sem sikerül,akkor más pályát kell választanom...
Dokinál mindne rendben van!!!!!Levi még mindig koponyavégű fekvésű,mindne megvan,veséi,egyik oldalon a tágulat elmúlt,másik oldalon is minimális csak!!!! :lol: :lol: ,nem nyúlszájú,most ahogy néztem a Dorkára hasonlít olyan kis széles szép pofija van neki is 8) ,tuti kisfiú,leszálltak a heréi állítólag,azt mondja a doki ez jó...köldökzsinór is jól van,tehát mindne okés vele,egyedül az a bibi,hogy most vagyok ugye durván 32 hetes és már most 2360g-nak mérte,tehát óriásbébink lesz!!!és emiatt lehet hogy nem megy majd a természetes szülés :cry: ,majdnem 3 héttel nagyobb a kelleténél,férjem szerint el van számolva valami és elöbb fogant,mint ahogy a menzim volt,sztetek?

Nah eldugultam,szép napot mindnekinek,napot kerülni!!!!

Ági

Kép

Kép
ági01

Köszi a képeket Judit!

Máté nagyon édi ezen az utolsó képen.Mennyit sikerült igy aludnia? :D

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ági!
Szép méretek,nekem is 33héten mikor kórházba voltam 2400 és 2900 közöttinek mérték Mírát.6hét mulva pedig 3900-al született.

Szerintem a kettes meglesz és gondolom az a lényeg. :wink:

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Nem volt nálam óra, fél órát biztos aludt. Igy jár, aki hajnalban kel :)
Van még valaki, akinek éjszaka csak 8-8,5 órát alszik a kislánya vagy kisfia? Jó lenne, ha Máté is lusti baba lenne, ébredés után még hemperegne egyet az ágyában... Egy kicsit én is tovább tudnék aludni. De ő amint kinyitja a szemét, már száll is ki az ágyból, és megy játszani, nehogy lemaradjon aznap valamiről.
Tele van energiával, ami persze nem baj.

Olyan jó volt látni a két kis csajszit! Olyan édesek. Hogy tellik az idő, nemrég még Laura is ilyen picike volt.

Tényleg szeretne még valaki második vagy harmadik vagy negyedik babát? (értelemszerűen kinek hány van)

Judit
jutte

Sziasztok csajok!

Mi még csak most értünk haza fél órája. Kettőre mentünk ugye Emeséért, addig tescoban voltunk, meg kajáltunk. A tescoig kipurcant mindkét gyerekem. És igen, mikor elaludt Dóri, elhagytuk nyuszit, úgyhogy Szilvi, HELP!!! Mégiscsak sürgős a nyuszi. Van neki egy, de ez kevés. Ha ezt is elhagyjuk, engem kitagad a család! :) Visszamentem én is valamennyit, meg a tescoban is néztem, de nem találtam! :(

Betti: nagyon édi vagy, hogy megnézted nyuszit. És köszönjük még egyszer a vendéglátást. Még mindig ari vagy! :) Istike is tündéri! Nagyon aranyos a házatok és a kertre irigy-irigy!!

Jutte: NEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMM!!! Határozottan!!! Én már nem akarok több gyereket. Imádom őket, ez az életem, de ha lennének millióim, meg egy családi házam, szerintem akkor sem vállalnék többet. Nem tudnék mindegyikre annyi időt szentelni, amennyit ők igényelnek. Így is néha elég nehéz!
Nagyon aranyos volt Máté és Te is. Bár nem sokat tudtunk beszélgetni, majd legközelebb! Jubi parkba is jönnétek a köv. talira?

Alvás: nekem Dóri ugyan alszik 10-11 órát, de néhányszor fent van éjjel. Csak percekre, de nekem pont elég. Bence is elromlott ilyen téren, ő is többet felébred. Gondolom ő a foga miatt. De ő is alszik elég sokat.

Gabi:
Dani is édes gyerek, sajnálom a lábát! Kicsit vékonyabb, mint Istike, de egyáltalán nem vékony egyik fiú sem. Átlagosak. De nagyon huncut mindkettő! És tök hasonlítanak egymásra! :)

Erika: Tamarád még mindig édi, akaratos, mint én kis libám! Örülök, hogy jöttél!

Zsanka: Lili egy csuda tündér! Nagyon bírom a kis haját! Jó, hogy ott voltatok. Legközelebb Mátét is hozd!

Rita: Mírus is egy tündér. Nagyon csini vagy, jól áll a rövid haj! (A csiniség bezzeg nem mondható el, Judit képén úgy nézek ki, mint egy tank! :) Hiába, az utolsó két terhesség megviselt eléggé, bár sose voltam sovány. Na majd ha rászánom magam megint a fogyira...)

Lola: Neked nem írok semmit (eleget dumcsizunk mindig)! :) Ja, köszi még egyszer a papírt!!

Szilvi:
Áron is édes pofa volt, mint mindig. Nyuszira szükségünk lenne majd! :)

Hát remélem, hogy senkit nem hagytam ki a mai talis partiról...

Ági: örülök, hogy minden okés Levivel! Hajrá, már nemsoká itt van!!
Szerintem is lehet, hogy elszámolták a dokik. Ha ők is azt mondják, hogy három héttel megelőzi a korát, lehet, hogy a mensi időpontjánál már kismama voltál és még egy mensid volt. Anyum is így volt nálunk. És így lehet, hogy előbb is születik! Úgyhogy készüljetek fel azért előbb!
Vizsgádra tojjál rá!!

Na megyek, én is lefürdettem a kicsiket, mikor hazajöttünk, Dóri ki is dőlt. Bencét is altatom, de bekakilt. Az előbb meg a fürdővízbe! Király volt! :)

Sziasztok

Jó volt a mai délelőtt!!

Majd én is rakok képeket, bár sokat nem tudtam csinálni, mert lemerült.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi,

Sajnálom a nyuszit! :cry:
Nagyon dühitő, mikor elhagyod a legkedvesebb tárgyat és valaki azonnal lenyúlja. Ilyenkor nem gondol arra a "becses megtaláló", hogy talán fontos annak, aki elhagyta és biztos visszamegy majd keresni?
Lauránál jártam igy egy zsiráffal.
Meg volt mégegy eset. Laurának megvettük a legelső szandiját, persze Brendbonban, betétes, hipi-szupi, nagyon drága. Két nap múlva ráadtam első alkalommal, picit nagy volt még neki. Az Államkincstárnál még a lábán volt, a régi piac elött vettem észre, hogy már csak az egyik lábán van szandi, rohantam vissza babakocsistól, gyerekestül, kétszer megjártam az útvonalat, de már hült helye volt. Boltokba bementem nem adott-e le valaki egy fél pár szandit. Csak azt nem értem, hogy mi a fenét csinált a fél pár szandival az, aki felvette a földről?

Bárhova elmegyek Mátéval ha nincs kötelező programunk. Mindenhova autóval kell mennem, igy mindegy melyik játszóra megyünk.

Ha már lesz felfújható medence a kertünkben, akkor nálunk is tarthatnánk egy "pancsizós" talit. Sajnos nálunk nincs sok árnyék, de majd megoldjuk napernyővel.

Nagyon tetszett Bettinél a cseresznyefa, egyrészt jó nagy árnyékot ad, másrészt jó sok cseresznyét lehet enni. Nyami.
jutte

Örülök, hogy végre összejött a tali csajszik.
Kár hogy nem tudtunk menni, de nem akartam kivenni őket oviból.
Rolinak ma ovis szülinapja volt (lementem fényképezni, jó kis muri volt) Rékának meg jött a mozgásterapeuta az oviba hozzá.

Filóztam rajta, hogy elmenjek egyedül és besegítsek a babázásban, de végül találtam hasznos elfoglaltásot (deichmanban megérkezett amire vártam Rékának lányos gumi szandi)... aztán eszembe jutott hogy nem vittem le az éthordót az oviba és azt muszáj volt , utána pedig már nem akartam kocsikázni.
Uzsi után hoztam el őket. Majd Dunaalmáson lovagolt Réka. Micsoda hőség volt, de Roli is jól elvolt szerencsére...

Most rángatnak az udvarra és igazuk van.
Legalább levágom a sövényt ha kint vagyunk...
Apa is várható ma estére haza! :lol:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Örülök hogy jóléreztétek magatokat!!Mindenki csuda kedves anyuka.

Hazafelé úgy sajnáltalak Titeket,abban a hőségben hazamenni.

Rita!
Legközelebbi talira elviszem a pelust.

Judit!
Köszi a képeket.
Mátéd igazi örökmozgó,mindent megvizsgált.Nagyon tünemény volt.

Gyerekvállalás:Én imádom őket,legalább négyet eltudnék magam körül képzelni.Jó nagy szalonnasütések velük,100palacsinta alapból,Vasárnap együtt lustálkodnánk,és még sorolhatnánk.
Sztem két gyermekünk lesz,kicsit nagyobb korkülönbséggel.

Teszek képeket!!

Kép
berna23

Kép Kép Kép

Kép
berna23

Kép Kép Kép

Kép
berna23

Kép Kép

Kép
berna23

Kép

Kép
berna23

Sziasztok!

Nagyon jók a talis fotók! sajnálom, hogy lemaradtunk :( Dehát vessek magamra, miért nem nézek ba gyakrabban. Nagyon meleg volt ma, azthiszem nem fogom annyira szeretni az idei nyarat a nagy pocakkal :roll:

Én is köszönöm mindenkinek a drukkokat, az edddigi 3 vizsgám mind meglett :D Szombatron is megyek kettőből, bár arra még nem tom hogy fogok tanulni,mert Julcsira nem tud senki vigyázni. De majd csak lesz valami... max józan paraszti ésszel makogok valamit. Aztán még a jövő hét lesz durva, akkor három elég nehéz vizsga lesz ...

Betti!
SAjnálom, hogy megint nem beszéltünk ,meg persze, hogy a taliról is lemaradtunk. Legközelebb remélem már úgy találkozunk, hogy tudunk pár szót váltani.
Ja, és köszönöm szépen a bókot!!! :oops: irulok-pirulok

Ági!
Legalább túl vagy a vizsgán!!! Bár az elég rossz hogy két hét mire eredmény is lesz.
Sógornődék hazajöttek?
Örülök, hogy Levivel minden rendben! :D A méret saccolásnak Uh alapján én nem nagyon hiszek, mert Julcsira is azt mondták, hogy óriásbébi lesz 4 kiló feletti, stb.. aztán 3450 volt és 51 cm ami teljesen átlagos. És ő ugye 10 nappal született a kiírt időpont előtt.
De azért nem árt felkészülni a korábbi érkezésre, hátha mégis...
angika

Na közben Julcsinál valami egetrengető probléma van amit csak én tudok szerinte megoldani. Igyekszem majd gyakrabban benézni...

Szép estét mindenkinek!!!!!!!
angika

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin :) jó volt veletek talizni és megismerkedni és a gyerkőcöket megnézni! Betti még1x köszönjük szépen a meghívást. Csak tényleg szerettem volna többet beszélgetni veletek.
Hazaértünk rendeltem kaját, a Lilit betettem a kiságyba, elaludt, jött a kaja, felébredt, megvigasztaltam aztán aludt 1/2 3-ig, akkor már keltettem hogy kéne enni, mert megyünk a Mátéért. :) :) :) szerintem álomkóros... :) :) :)

Szilvi,
legközelebb jön a Matyesz is, csak a fürdés a kedvence a böliben, és így ment inkább oda. Amúgy mesélték a gondozók, hogy fürdés után bebugyolálta magát a törcsibe, és lefeküdt napozni!! :) mondták biztosan sokat járunk strandra (nem is :) ) szóval maximálisan élvezi a lelkem..

Ági,
szorítunk hogy görbüljön az az érdemjegy! :)
Levi becsült súlyával ne törődj szerintem, mert az sohasem jó, nekem a doki azt mondta, 30. héten megmondja aztán nem, mert ugysem valós. Inkább a méreteket kellene nézni, hogy nagy - e a combcsontja, a buksija stb. Lehet hogy az többet elmond. Szerintem simán megjöhet terhességnél. Van akinek utána még 3-4 hónapig is megvan. SZÓVAL PAKOLJ ÖSSZE A KÓRHÁZBA HA MÉG NEM TETTED VOLNA MEG!! :):):)
Az meg nagyon szuper, hogy a veséi OK. A nyúlszáj honnan jött?

Angi,
ajaj ennyi vizsga... Mikor végzel?
Pocakosfotót kérünk!

Cirmike,
kár hogy nem jöttél.. :)

Ja Betti,
elfelejtettük a fecskefüvet :) :) :) majd legközelebb.

Évi-Lola,
jó utazást, érezzétek jól magatokat!

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Hááát Betti, le a kalappal, nagyon jó vendéglátó vagy... Istid pedig jól viselkedett, sz.tem élvezte hogy ennyi gyerek van ott.... :D
Máskor pedig olyat ne csinálj, hogy becsempészed nekem az 5 l-es üdítőt! Így is leizzadtam mire hazatoltam a tökit. Ja és leégett a vállam! Azta, én a kreol bőrömmel!
Jól éreztem magam én is nagyon, olyan hamar eltelt az idő...

Na a képek, gyorsan:

Úton Isti Dóri.... bimbózó románca látható:
Kép

9-10 hós korosztály egybegyűjtve:
Kép

A topik Fényevői:
Kép

... és akik tudnak enni:
Kép
Kép
Kép

Dani-Dóri szerel:
Kép

Minicsajok:
Kép
Kép

Zsanka, pedig talin is aludt végig Lilid. Fecskefűvet én kaptam.... hehe. (Férjem megkérdezte, mi ez a gaz???) :x

Ági, azta éjjelig suli-megbeszélés??? Te marha lelkiismeretes vagy, hogy nay pocakkal végigülted. Jól bírtátok Levivel. Sz.tem is legyen kész mindened, de csak nem lesz 4 kg-os!

Na megyek, mert holnap korán kelek, még vasalnom kell pólókat.

lola77

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali ma, kár, hgoy Áron ilyen hamar megunta...

Betti,
köszönöm a vendéglátást, aranyos vagy :D

Szilvi,
akkor holnap viszem a nyuszit!

Lola,
én is leégtem, tök csúnya a vállam...pfff, mondjuk, mi pont délben sétáltunk vissza a tescóhoz Ritával és Mira babával. :? Még mondtuk is...jajjjjjjajjjj a pénz nálam maradt!!!!!

Rita,
tök édi volt Mira baba, milyen jó kislány :shock: olyan kis nyugodt baba.

Zsanka,
Lilid tényleg álomkóros :lol: Olyan jó baba Ő is, édes pofa :D

Erika,
TAmara gyönyörűség...és megint nem vittem a könyvet... :oops: legközelebb...

Jutte,
mi sem tudtunk sokat beszélni, de lesz még rá alkalom úgyis. Máté tök arin aludt a hintába. Szegény, nagyon kényelmetlen lehetett! Én szeretnék még legalább egy gyerkőcöt, de nem bánom azt sem, ha még kettő lesz :D És Te?

Lányok....úgy néz ki, Apa egy hónap múlva Skóciába megy dolgozni. Havonta egyszer fog hazajönni :shock: :evil: :cry: :roll: kész vagyok idegileg. A cégünk anyavállalatánál folytatja a munkát. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Most megyek lefekszem, alszom egyet erre a mellbevágó hírre...

Jó éjt Nektek!

KépKép
szilvia1981

ui. EDB-anyu: sajnálom a nyuszit!!!!
Sziasztok Csajok!

Látom ma dübörög az éjszakai műszak! :lol: :lol:

Én is csak csatlakozni tudok: Nagyon jó volt a mai tali! Köszönjük Berna, hogy találkozhattunk Nálatok! Nagyon helyes kis kertetek van és a nagy cseresznyefára igen irígy vagyok!!! A miénk még olyan kicsi, hogy nagyítóval kell keresni a kertben! A múltkor nézegettem, hogy hová vet árnyékot: hát sehová, akkora :lol: :lol:

A gyerkőcök előtt le a kalappal, mindegyik nagyon szuperül elvolt, se egy hiszti, se egy-két fejbekólintás a másiknak.
Istike és Dani fényevőkéink konkrétan egész délelőtt tolták befelé a rágcsát, nagyon helyesek voltak!

A két minicsaj zabálnivaló! A 10 hónapos triumvirátus, mint a kis kukacok tök jól elmolyoltak a pléden. :lol: Máté meg a hintában, ahogy bealudt áááááá, nagyon cuki volt!

A majdnemkétéves "nagycsajok" meg emberükre találtak egymásban! Na ott aztán nem volt udvariaskodás! Határozott nőszemélyek az biztos! :lol:

Ági, Angika: Bele tudom már élni magam én is ebbe a tanulás-mizéria problémába, lánc viszonyszámok és társaik... Most is ippeg tételeket kéne irogatnom, ha nem pont Nektek ínék... De ez jobban megy. :lol: :oops: :lol:

Szilvi81: Akkor ezek szerint összejött a skóciai meló Apának? Húúú, ez gáz a családnak nem tesz jót, de bizony élni kell valamiből. És itt a környéken sehol semmi lehetőség? Pesten esetleg? Oda be lehetne járni... Fú, tudom nehéz mostanság...

Na megyek, jók legyetek!

V.erika
v.erika

Sziasztok!

Lola: jót röhögtem a kép hozzászólásaidon, amiket felraktál! :) Remélem szuper lesz Nektek!!

Szilvi: hívlak, délelőtt nyuszi tali! :)

Ági: hát... kár, hogy nem jöttetek, jó lenne életben is megismerkedni. A tegnapi tök szupi csapat volt!
Csak kár, hogy nem jöttek Cserieriék, Moncsiék. A többi régit nem említem most, mert teljesen elhanyagoltak minket! :(

Na megyek, kajáltatás meg volt, de csinálom a dolgom!

Sziasztok

Mai ebéd tipp??

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, még Anikóékat nem akartam kihagyni. Ti is jöhettetek volna Bendivel, Matyival...

Kép
Kép
Kép
emesedora

(Cirmikéék igazoltan voltak távol):)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Gergőt már megint kidobta az ágy ilyen korán!

Nagyon jól éreztük magunkat tegnap.

Betti!

Köszönjük hogy helyet adtál a talinak. Pluszba én még azt is, hogy eljöttél értem. Istikéd nagyon vagány pasi és elcsodálkoztam, hogy milyen jól beszélget már. Tudod nekem furcsa, hogy Dani meg nem igazán. Amúgy sok a gyerekekben a hasonlóság, de ezt beszéltük is.

V.eri!

Nagyon édes Tamarád is! Ő is beszédesebb mint Danim. És tök jó, hogy Dórikával így hárman egy korúak. Legalább ez is kiderült, mert ugye alul a vonalzóról sok mindent nem lehet leolvasni.

Judit!

Köszönöm a hazafuvart még egyszer. Laurád is nagyon helyes kiscsaj és milyen jól el voltak Danival...
:) Máténak nem fáj a nyaka ezután az alvós póz után??? A talin már láttam sokat mosolyogni.

Lola!

Nektek jó utat és érezzétek jól magatokat! Noé is nagyon helyes kiskrapek!

EDB anyu!

Hát élőben is tapasztaltam, hogy nagyon nyugodt, türelmes és laza anyuka vagy. De igazad is van.

Szilvia1981!

Hát sajna mi nem sokat tudtunk beszélgetni, de reméljük legközelebb lesz rá idő. Áronod nagyon édes gombóc és hogy tolta befelé a Kukit :D
Apa, hogy külföldre megy melózni?! Hát nem egyszerű! Jól beszéljétek át a dolgot!

Zsanka!

Hát Lilid haján elámultam!

Rita! Mira baba is nagyon helyes.

Én még egy harmadik gyerekbe benne lennék, a férjem sem zárkózik el tőle, de semmiféleképpen nem mostanság így még változhat a szemlélet.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Egy ebéd tipp nekem is jó lenne. Sütni akartam dutánra sajtos csigát, de nem találom a receptet :(

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Még az kimaradt az előbb, hogy véletlenül elhoztunk egy kis tarka, plüss csörgő labdát (nekünk is van hasonló, azt is vittük, de kettőt hoztam haza). :) Kié??

Szilvi: külföldi meló... hát nehéz ügy! Ha nem hosszú időre menne, mondjuk max. fél év, egy év, az is átgondolandó, de lehet, hogy annyi elég, hogy rendbe jöjjetek és haza jöhet. Csak tényleg sok mérlegelni való van: fent állhat (bármennyire erős is egy kapcsolat) egy esetleges elhidegülés, meg Neked sem lenne itt könnyű egyedül, meg hát Áron sok fontos pillanatáról maradna le... de hát a muszáj nagy úr! Nem irigyellek.... :(

Na mentem

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mindig kimarad valami:

Gabi: köszi a bókot, igyekszem jó anyuci lenni! :)
Sajtos csiga recept neten esetleg?

JULCSINAK BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT kívánok!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt! :D

Lemaradtam egy körrel, Loláék hová mennek? :oops:

Nálunk a kaja frankfurti leves+túrós tészta, (harmadik napja :oops: :oops: :oops: , de még tartja magát :lol: )
Viszont vasárnapra ki kell gyorsan találnom valamit, mert megyünk a piacra és meg kellene venni... Belenézek a Stahlkönyvbe asszem.

Egyébként a reggelt a számháború játékszabályának tanulmányozásával töltöttem, mert holnap sulis gyerek-szülő kirándulásunk lesz Aggostyánba, ahol többek között számháborúzni is fogunk jómagam és egy barinőm vezényletével. :lol: Lesznek játékok, szalonnasütés, este meg kullancsvadászat a gyerekeken, asszem.

Szép Napot!

V.erika
v.erika

Köszi Szilvi!

Találtam is egy hasonlót! Ez is sütőporos, nem kell a kelesztésre várni és Dani is szeretni fogja (talán).

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Még kimaradt:

Képzeljétek, kisfiam megtanult felmászni az ágyra (nem tanítottam). A kihúzhatós ágyunkra, ami kb. 20-25 centi magas, már felmászik! :oops:

Erika: küldtem privit!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Angi!!!

Julcsinak nagyon sok Boldog nÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!

Dodó,Ági,Bazsi,Levi

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Angi,
Julcsinak boldog névnapot kívánunk!!!
Tekerd meg azt a gyönyörű göndör haját is helyettem :) :) :)

Rita,
neked is boldog névnapot kívánunk!

Szilvi1981,
húúú keményen hangzik ez a skóciai meló. Ti nem tudnátok kimenni vele? Végül is ha megoldható, legalább nem szakadnátok szét...

További gyerekek kérdés: Épp tegnap beszéltük a Ritával, hogy én még szeretnék egy 3. babót is kb. 5 év múlva. Jó mert a Zoli sincs ellene (legalábbis csak nagy szemeket mereszt, mikor szóba kerül :) )de ez sok mindentől függ. Pénz, lakás, stb... majd meglátjuk. De jó lenne mégegy lurkó.

Nálunk a kaja ma csirkemájas rizotto. Leves szerintem nem lesz.
Baromi meleg van, nem akarok a konyhában bűvészkedni.

na felkelt a Lilus. Jééé

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?