Szia
Petra!
Először gratulálok a babához!
És hogy minden rendben van! Meg az is jó, hogy nincs hányingered és egyéb.
Én is "pici" kismama voltam, 164 cm és 46 kg a terhesség végén talán 50 kg ha lehettem és csak az utolsó pár hétben kerekedett ki a pocim. A kisfiam makkegészségesen 3340 grammal született az 1 nap híján betöltött 39. héten.
Az én pici fiam tegnap volt 5 hónapos, majdnem karácsonyi baba: 2008. december 20-án született. Ja és lassan 3 hónapja egyedül nevelem már..
sajnos.
Engem a gátseb fájdalma viselt meg szülés után, én természetes úton szültem, de vákuum segítségével, így elég nagy lett a sebecske. Így az kellemetlen is volt jó ideig.
Tervezett baba volt? Kisfiú vagy kislány? Mi lesz a neve? Apuka mennyi idős?
Kata, marha jók a képek, főleg az uborkaevős!
Nyuszi, nem jött helyre semmi, sőt egyre és egyre kilátástalanabb minden. Találtam szép, jó és olcsó albit, erre minden kerületi bölcsiből elutasítottak... felhívtam a gyermekjólétiseket, ők meg annyit mondtak keressek egy jó szomszédot aki vigyáz a picire. Köszi!!
Nem tudom még hogy hogyan lesz, egyre jobban mélyen érzem már magam és lassan most már gyűlölködni fogok, hiába nem akarok. Elsz*rták az életem az biztos. Még jó hogy Noel baba ilyen gyönyörű és még így is értelmet ad a mosolyával az életnek. Mert rajta kívül nem sok van.