Sziasztok Csajszik!
Hát el kell, hogy szomorítsalak Benneteket, egyik képet sem Ancsa csinálta!!!
A kalaposon kívül mindegyiket ÉN
csináltam!!!
És most veszem csak észre, hogy a kalaposban benne maradt egy kicsit az orrom!!!
Kalaposat Apa csinálta egyik Barátunk legújabb Canon 5D II. gépével!!! 21 megapixeles, 200-as objektív.....soroljam még???
Zoli átugrott hozzánk megmutatni új szerzeményét és ilyenkor a Fiúk......mondanom sem kell képesek órákon keresztül nyomni a gombot!!!
Max. az szab határt a dolognak, mikor lemerül az aksi!!!
És kikérem a "zsebfényképezők"
nevében a dolgot (na persze csak ha Canon!!!
) mert az "én" gépemmel (Canon G3) is nagyon jó képeket lehet csinálni!!!
Bár azért a "nagyokkal" tényleg jobb fotózni, mert lehet mahinálni a "RAW" képeket, míg a JPG-et nem naon!!
Na jó, befejezem a "szakmaiskodást"!!!
A végén még azt hiszitek, hogy tényleg értek hozzá!!!
( mondjuk azért valamennyire igen....jó a tanárom!!!
)
Kriszta!
Hogy hasonlít egymásra ez a két Édi-bébi!!!!
Na akkor Panka meg lehet Veled elégedve, hogy még tojiért is képes voltál elmenni a boltba, csak hogy megfőzhesd Neki, amit ígértél!!!
Judy! Ren! Tenci!
Mondjuk Tőletek az nagy sértés lett volna, ha Zolee-ért/miatt csalódtok bennem!!!
És ha még azt is elmondom, hogy Adrinak a "Bumm a fejbe..." a kedvenc száma Tőle.....
És hogy inkább az Irigy Honaljmirigyet csípi még (tik vagytok parasztok, dikmán szevasztok)
.....de azért vannak ezen kívül még szolidíbb "kategóriájú" kedvencek is!!!
Mondjuk a Magna Cum Laude: Szinezd újra...!!!
Ha ez megy a rádióban és éppen velem utazik az autóban....hát mondanom sem kell, hogy a hangerő totál fullon van!!
Judy!
Akkor kitartás még a hét hátralévő napjaira, aztááááán..... Hajrááááá-hávájdídzsé!!!!
Tenci!
Bakker!!! Engem már meg sem hívsz a Dunaparty-partira??????
CukorBrigi!
Ne izgass ezzel a ruhatémával!!
"Sajnos" annyi ruhájuk van, mint a nyüvek!!!
Köszi, de engem most nem!
Egyébként hogy bírod ezt a nagy meleget???
Na Adri felkelt, meg a mosómasám is kész lett, úgy hogy ki kell teregetnem és ki kell mennem!!
Éjszaka még jövök!!!
Addig is további minden szépet és jót!!!
Pussz!