Sziasztok!
Orsy, a többiek már sok mindent írtak, csak ami eszembe jutott, hogy amikor én voltam bent, akkor a csecsemősök teljesen normálisan álltak a dologhoz, hogy akarod hogy nálad maradjon a baba vagy sem. Tehát egyáltalán nem kellett erőszakoskodni, elfogadták, a döntésed.
Én is sokszor gondolok rá, hogy mennyire vártam már, hogy megszüljek, és ugyanakkor tényleg hiányzik a pocak.
Judit, üdv köreinkben és gratula a pocaklakódhoz!
Én a szülésznőválasztáshoz az orvosomat kérdeztem, hogy kit ajánl. Először azt mondta, hogy igazából ő mindenkivel nagyon szeret együtt dolgozni, de ha engem megnyugtat, akkor legközelebbre mond egy nevet. Fehérfi Krisztit ajánlotta. Fel is hívtam, de sajna már megvolt neki az 5 ember februárra. Akkor úgy döntöttem, hogy nem választok mást, úgyis mindenkiről jókat hallottam. De szerencsére éppen Kriszti volt az ügyeletes, és így mégis nála szültem. Én is csak jókat tudok róla mondani!
Barbi, nagyon ügyi Bence, ha már ennyire fogni akar mindent!
Fáradtság, hát hiába alszik ennyit Kitti, azért én is néha hullának érzem magam.
Ed, annyira azért nem nagy macera a tejleadás, csak nagyon oda kell figyelni. "Bemosakodás", kézfertőtlenítés, ne érj hozzá semmihez stb. De igazából kb. 5-10 perccel vesz el több időt. Legalábbis én mindent még egy csomószor átolvastam, hogy jól csináljam. Aztán persze majd belejön az ember. Én csak reggel szoktam fejni, akkor még vissza tudom tenni a gyereket aludni. Napi 100 ml-ért már kijönnek, szóval szerintem, ha van rá lehetőséged próbáld meg.
Hajrá Laura!
Pusza,
Tünde