Új privát üzeneted érkezett!

szosz: amikor nekem begyulladt a spirálom, én augmentint kaptam, azt mondta a doki, hogy az mellett lehet szoptatni, de mondjuk én azt nem bírom, mert hasmenésem van tőle, amikor madulagyuszim volt, akkor meg maripen extrát kaptam, elvileg azzal is lehet szoptatni, de azért inkább kérdezd meg a védőnénit, háziorvost, vagy a fogdokit.

Lara: ok, várom a képeket, biztos édes volt Hannus.

Gégéé: mi újság, mi volt tegnap, én is gondoltam sokat rátok. És nagyon szorítottam.+++++++++++++++

MILÓNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!

Puszika mindenkinek!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!!!

ELŐSZÖR IS A GYERKŐCÖK GYÖNYÖRŰEK!!!!!

Lara, köszi az érdeklődést, itt vagyunk már pesten, de még mindig pakolászok amikor a Milán elaludt , szvl még nem sok időm van, lassan én is szokom az új környezetet, már egy kiscsajos anyukával megismerkedtem, sajna játszótér gyalog 30 percre van tőlünk, ami közel van az zárt terület.
villamossal kimehetünk majd a városligetbe, v a margitszigetre, sztem nyáron heti kétszer minimum kimegyünk, ott jobb a levegő és hűs is van a sok fa árnyékától.

Milán már mászik ezerrel, már nagyon oda kell rá figyeljek, mert a múltkor pl. bekapcsolta a szgépet :lol: egyszer meg az erkély ajtóból szedtem össze, ebben még rutINT kell szerezzek, egy-két biztonsági dolgot már vásáltunk, de h pl. mit hová rakok még gyakorlat kell

csüt.-ön megyünk védőbe meg a gyerekorvos is látja majd, szurit fog kapni júniusban meg májusban is vmikor, már előre sajnálom édesem

:cry:

mi is liberót használunk, sztem korábban azért folyt ki nekünk a pisi, mert akkor még az aktuális méret még nagy volt egy picit neki, már csak tényleg ritkán folyik ki a pisi, hál istennek!!

csajok, van vkinek MBT cipője? vélemények róla? apa szeretne nekem venni, de neten olvastam róla, h a minősége nem mindig a legjobb és megoszlanak a vélemények :shock: :D :D

Kép
naspolyácska

Ancsi:Este felteszem a képeket :wink:
Boldog hófordulót Dorkának :D :D :D :D :D :D :D

Szösz:A doki bizti meg tudja mondani hogy lehet-e szoptatni a gyógyszer mellett,jaj szegény remélem nem sokáig fog kínozni.

Milónak boldog névnapot :D :D :D :D

Ha a Hannus felébred mi is megyünk pasizni a barátömmel meg a kisfiával megyünk sétálni :D
Vendég

Ancsi: köszönjük :lol: :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

Szia Naspolyácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bendének van mbt cipője én nagyon jókat hallottam róla és rengeteg orvos is ilyet hord szerintem biztos nagyon jó.
Örülök hogy már van babás ismerős :D tényleg nincs közel a játszótér :( mi jó helyen lakunk 10 perc séta távolságra 5 játszótér van nálunk,mindegyik irányba egy :D
Hát igen nekem is nagyon figyelni kell mert a Hannus is mindent elér ő általába kikapcsolni szokta a számítógépet :D
Milyen oltást kap Miló?
Vendég

köszi a Miló nevében!!!

pneumot meg meningot asszem :shock: :shock:

hát a játszótér igaz később lenne jó, de már most hintázunk, meg nézzük a többi gyereket, a Miló imádja :lol: nagyokat kiabál nekik :lol: lehet h lesz majd a lakóparknak, majd megérdeklődjük :shock:

Kép
naspolyácska

Jaj szegényem nem szeretem az oltásokat,dehát muszály.
Mi is szoktunk hintázni meg a Hannus is nagyon szereti a gyerekeket még kiabálni is szokott nekik :D
Legtöbbször a városba szoktunk besétálni akkor mindig találkozunk ismerőssel.
Vendég

Sziasztok!

De jó felpörgött kicsit a topik :lol:

Naspi örülök, hogy lassan berendezkedtek a nagyvárosban :wink:

Mbt-t én mindig csak csodálom egyszer ha sok pénzem lesz szeretnék én is, akinek ismerősnek volt az dicsérte.

Milánnak boldog névnapot! :D

Szösz szerintem ha mondod hogy szoptatsz akkor olyan gyógyszert irnak fel ami mellett lehet továbbra is. Én a gyomorgörcsömre kaptam még szurit is és az mellett is szopizott Matyi.

Gégéé mizu???

Tegnap beszélgettem egy ismerőssel akinek a nővére most fogad majd örökbe egy majdnem két éves fiúcskát és egy 8 éves kislányt. Nevelőszülőnél vannak most a gyerekek de már az összeszokáson anyának kezdték hivni, hát a szemem is könnybe lábadt, hogy mennyire más vágyakozás ez, mint aki a pocakjában hordja a babáját. Nagyon szorítok nekik, hogy minden úgy sikerüljön ahogy szeretnék

KépKép
winchi

Sziasztok lányok!

Kicsit átmentem olvasó üzemmódba. Minden összejött, volt áramszünet párszor, meg időhiány. Olvasni is csak részletekben tudtam. Folyton versenyt futok az idővel, főleg délelőtt. Mamám megint kemot kap, szarul viseli, úgyhogy most őket is rendezgetni kell. Mondjuk a neheze anyu dolga délután, de én főzök nekik és hát tudjátok az öregek délben szeretnek enni (mindig mondják, hogy nem baj, ha nincs kész, esznek később, de igyekszem megcsinálni). Posta, gyógyszertár, hentes, bolt 10-nél előbb nem érek haza és akkor gyorsan főzni, meg rendezni a 2 gyereket. Az a baj, hogy a mamám mindig este találja ki, hogy mit enne másnap, ezért nem tudok előre készülni. Anyu főz nekik hétvégén, meg néha hétköznap is, de sokszor itt van délután, takarít náluk, meg lelkiznek sokat, mert különben feladná a mama. Most megint napi 2 injekciót is kap, a reggelit én adom, az estit anyu.
Na most jól rátok zúdítottam, kellett nekem jönni.
Délután meg megyek a gyerekekkel játszótérre, Levinek már annyira kell a társaság, de most sem vették fel az oviba.
Dorcsika már 1 hete feláll minden mellett, úgy mászik mint a villám, fél szemem mindig rajta kell legyen.
Foga még mindig nincs.

Winchi: tök jók ezek a képek is, de nálam a csúcs Matyi a csomagtartóban. Nekünk is bejött a lila tescos pelus.

Lara: köszi, hogy hiányoltál! Nekünk is mammos fogápolós készlet van, de még nincs mit mosni.

Anyany: szegény Zsófit így megviselte a betegség, hogy fogyott is. Dorcsi nagyobb súlyú, mint a lánykád. De majd most visszaszedi. Te meg milyen ügyes vagy, hogy lefogytál, lehet Zsófi téged utánoz. :)

Gégéé: mit csinál az a ciszta?

Ancsi: hogy megy a vezetés? Emlékszem én úgy izgultam a városban. Látom Dorka is veled együtt tanul. :lol: Visszaállt már az éjszakai rend? Nekünk is ilyen hintánk van, csak kék.

Katinka: nagyon szépek a gyerekek! Mi újság Natival? Jó korán összeszedte a kullancsot. Leviben is volt 2 hete, ez volt az első. A fejéből szedtem ki, még jó, hogy rövid a haja és megláttam benne. Buzi kullancsok!!! :evil:

S. Zsófia: nagyon édik a Pocak Mancik! Boldog névnapot így utólag!
Meg Anyany Zsófijának is boldog névnapot!
Meg Sarmi Mózesének is!

Sarmi: milyen ügyes már Írisz is, meg apátok is, hogy ilyen szupi hintát csinált.

Szösz: én nem szedtem antibiotikumot szoptatás alatt, de a barátnőm igen, úgyhogy biztos van olyan, amit lehet szedni. Jobbulást neked!

Bende: 62?

Naspi: milyen az új lakás? Sikerült elpakolászni?

Salátafőzelék: Dorcsi is imádja, de mi is úgy kapjuk anyuék kertjéből.

A védőnőnk ajánlotta a retekfőzeléket, csinált már valaki?

Jaffa: bocsi, el is felejtettem írni, de Vera már február óta nincs, helyettesítőnk van azóta.

Altatás: én kézben altatok énekelve, ringatva. Levinél is így csináltam, miután már nem cicizett. Utána megy a kiságyba.

Már le kellett engednünk a kiságyat teljesen, miután feláll a kisasszony mindenhol. Levi ült a széken, oda kepesztett fel először, aztán a mosógéphez (elöltöltős), azóta meg mindenhol feláll.
Vendég

sziasztok!

szépek a babácskák!

szösz: biztos tudnak felírni olyat, amit lehet szedni. a dologél jó felnőttek fogínygyulladására is.
a banánt villával törtem össze:)

na megjártuk a kórházat: felére csökkent emma cisztája, ami nagyon-nagyon szuper.

lara: nem voltam dokibácsinál, mert sajna nincs most pénzünk magándokira, így marad az sztk, ha van valami.

sarmi sajnálom a gondokat, ha gondolod írd le nyugodtan, akár priviben is, hátha az segít.

most lépek. pápá

Évi&Emma

KépKép
gégéé

hű mancs, nagyon nehéz lehet neked most. sajnálom.

levit, hogy-hogy nem vették fel?

a ciszta? hát hosszú történet, még a pocakomban volt emma, amikor 4 centis cisztát talált a petefészkén a deák doktorúr.

mikor megszületett haza sem akartak minket engedni, műtétről beszéltek stb. a para az, hogy ha nő a ciszta, akkor nyomja a szerveit...most már "csak 2 centis" :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Na, mire megírtam mennyien írtatok!

Naspi: de jó, hogy jelentkeztél te is! Milónak sok puszi! Jól viseli az új helyet? Levi majdnem 2 éves volt, mikor költöztünk, de jól bírta. Csak én voltam kikészülve, mire mindennek megtaláltam a helyét.

Winchi: nekem is van egy ismerősöm, akik örökbefogadtak egy kislányt. Sok-sok évig próbálkoztak babával, de nem sikerült nekik. Az utolsó próbálkozásukkor az egész falu szurkolt nekik (boltjuk van), de sajna az 5. hónapban meghalt a babájuk a pocakjában.
Nyílt örökbefogadásuk volt, 2 éve decemberben hívták őket, hogy lesz egy baba, anyukája lemond róla, ők hozhatják haza a kórházból rögtön szülés után. Szenteste hozhatták haza a kislányt. Már lemondtak róla, hogy szülők legyenek, mert meg van szabva, hogy hány éves korig lehetnek örökbefogadó szülők és az utolsó évben kapták a lányukat.
Vendég

Milánnak boldog névnapot, a kis drágámnak :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé: ez jó hír!!! Remélem mire legközelebb mentek már ott sem lesz.

Levit azért nem vették fel, mert nagyon sok a gyerek, így akinek otthon van az anyuja, azt csak 5 évesen veszik fel. 36 jelentkező volt asszem és 4 férőhely az oviban.

Mennem kell, felébredt a kisasszony.

Próbálok jönni most már minden nap!
Vendég

ez az örökbefogadás...
a hugom férjének a nővérének már van egy 11éves kislánya. azaz naglyánya. de ő is csak véletlen, mert a nőci teste megöli a spermiumokat. egy aláírásra várnak még és hazavihetik a kislányukat. asszem mostmár 8hónapos körül van.

köszönjük a névnapikat. az ifjabb Zsófinak és az anyukájának is bodog névnapot!
meg nemrégen volt mózes is, neki is boldog névnapot!
meg milánkának is boldog névnapot!

hát mi meg jól vagyunk, Zsófi itt rosszalkodik meg bemászik a lábam között az asztal alá, a vezetkékeket huzkodni :(
nem győzöm kiszedni.
nagy erőkkel próbálkzik egyedül megállni, ha elfeledkezik, magáról, pl tapsol, akkor fél percig is áll
utána leguggol és olyan, mint egy kis gomba a fűben.
:)

és képzeljétek! 60 alatt vagyok! ma már 59et mutatott a mérleg, reggel!
augusztusra már le fog menni a felesleg nagy része.
na megyünk ebédelni!

gégéé! örülök, hogy emma cisztával is kezd minden rendben lenni!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a fogdokitól, gyökérkezelni kell a fogamat, de nem kaptam antibiotikumot, csak egy gyógyszeres tömést. Most nem fáj, bár még zsibbadok.

Ancsi: Boldog hófodulót Dorkának! :D

Naspi: akkor már alakul a pesti életetek. Örülök, hogy már van sétapartnered is. Merre laktok?
Milónak boldog nénapot! :D

Mancsa: nagyon sajnálom a mamát. De te nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent tudsz csinálni! :D
Az ovis dolog felháborító! Éppen nemrég hallottam, hogy van valami új törvény, hogy aki otthon van kisbabával, annak nem veszik fel oviba a nagyobbját sem. Itt Fehérváron is sokan nem kerülnek be oviba.

Gégéé: De jó! Örülök, hogy töpörödik a ciszta. Akkor lehet, hogy teljesen elmúlik magától? Mikor kell mennetek legközelebb? A különszobában alvás azóta is jól megy? Mi még mindig egyszobában vagyunk, de készülünk a költözésre.

Anyany: Gratulálok, ügyes vagy. Augusztusra nagyon csini leszel! :D Te magánban voltál rákszűrésen, vagy sztk-ban? Arra lennék kíváncsi, ha magánba, hogy 1x kellett fizetni, vagy az eredményért is?

Lara: Mi van a házzal? Meg nem írtad, hogy tetszett Hannusnak az állatkert?

Winchi: vettünk Rékának adamo-s hintát. :wink:

Tegnap voltunk féléves viziten. Réka icipici: 6050g, 64 cm. Bár szerintem a hosszát nem jól mérték, mert simán végig éri a 68-as rucikat. A doki meg azt mondta, hogy mivel ilyen vékonyka, ahogy elkezdjük enni a főzelékeket, rögtön tegyek bele kis olajat, meg keverjek bele rizst. Ti hogyan csináljátok a manóknak a rizst? Vagy úgy, mint magunknak?

Szösz

KépKép
szosz

szösz,
nem kötelező rizst, a krumpli is jó. az is csupa keményítő. egyébként só nélkül vízben főztem a rizst.

mancsa! jobbulást a mamádnak.

rákszűrés: a nővédelmiben voltam, időpontot kértem schwarczingerhez. (remélem jól írtam a nevét:))
de ha még szoptatsz, nem lehet megcsinálni, azt mondta.
nem járok magánban. de az időpont Zsófi miatt fontos volt, de így is várni kellett.

szombaton nekem is meghalt az egyik nagymamám, az apai. 87éves volt. tüdőembólia... sajnos nem tudok menni a temetésre. nagyon messze van, battonyán temetik. (békés megye túlsó csücske).
Vendég

ja és jó hír is :)
Zsófi lelkesen gyakorolja a felállást guggolásból, elengedett kézzel. ma délután annyi gyakorolta, hogy még rubint réka is megirigyelné. meg én is. :)

hát ha csini nem is leszek, lógó mell, meg kinyúlt bőr, de legalább a elbírom a testemet.
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtok valakit aki venne Angelcare AC300-as légzésfigyelöt??
Mienk eladó összesen 4 hó használtuk.

Kép
Kép
s. zsófia

mancsa ez felháborító
Én is nagyon félek a héten vagy jövöhéten tudjuk meg,hogy Dórkát felveszik vagy nem.
Kb 50 jelentkezö 30 helyre :cry:
Pedig nagyon kell a gyereknek a társaság stb.
Most szeptemberben sem kezdheti el??

Kép
Kép
s. zsófia

Anyany: Nagyon ügyes lánykád van! Részvétem a mamád miatt.

Szösz: köszi, mamám néha feladja a harcot, ilyenkor anyum tud bele lelket önteni és akkor újra küzd a rák ellen. Hát én azt kívánom legyen köztünk még sokáig csak fájdalmak nélkül.
Gyökérkezelés: grrr, komolyan mondom én félek a fogorvostól. Nem valami barátságos a dokinéni itt mifelénk. 1x voltam Fehérváron ügyeleten, valami Berényi úton, vagy hol. Na oda visszamennék lelkesebben. Nagyon barátságosak voltak és nem fájt egyáltalán. De szerintem baromi drága hely lehet.

S. Zsófia: szeptembertől sem kezdheti, majd csak jövő szeptembertől. Hát nem akarlak elkeseríteni, de ha nálatok is kevés a hely, akkor kimaradnak azok a gyerekek, akiknek kisebb tesójuk van.
Légzésfigyelő: nekem AC100-as van, még Levinek vettük, de pár hétig használtuk csak. Unokatesóm többet használta, mint én.
Férjem talált rá vevőt, erre a huga szólt, hogy el ne adjuk, mert nekik kell majd. Holnap megkérdeztetem az urammal, hogy kell-e még és jelzek.

Na mennem kell meseolvasás, altatás.
Joccakát!
Vendég

Ja és Milónak boldog névnapot!!!
Vendég

Sziasztok!!

először is, mkinek köszi a dicsiket!!!!

én hulla vok, mivel a napi levegőzésünk alapból egy óra séta-fél óra oda-fél óra vissza, a játszótéren lötyögünk, pléden babázunk, majd a fiatalúr visszafelé elalszik a babakocsiba, ezért még ráhúzok egy kicsit, tolom még, h legalább egy fél órát alszizzon, majd pennybe bevásálok, és így eltelik min. 3 óra mindennel együtt :cry: :cry: hhh, fárasztó, estére már kidőlök, de így h itt vunk, legalább apa átveszi, babázik vele, eteti, elmosogat, bár a Miló este már nagyon anyás, sokszor sír az apja kezében...

Anyum kórházban van, ettől is kivagyok, érszűkület vizsg.-on elbacták a kezét, és most durván lila az egész karja, hónaalja, majdnem h fekete, terjed, most kap gyógyszert, meg jegelik és lehet h műteni kell, majd holnap derül ki, tök kivagyok.....

elszomorító, h ennnyire nincs hely az ovikban, még mi sem voltunk a bölcsiben érdeklődni, de vmikor a héten tervezem h benézünk, azért előre félek, h mit mondanak
:shock: :shock: :shock:

Anyany: nagy gratula a fogyihoz, és h a Zsófid milyen ügyes!!!!

Mancsa: hallod, a Dorka mennyivel fiatalabb, mint a Miló, és már felkapaszkodik!!!tök ügyi!!!!
:lol:
nna, megyek...pussz mkinek

Kép
naspolyácska

Naspi: Nagyon sajnálom anyudat, ez az érsebészet felháborító! Hol van, remélem nem a fehérvári érsebészeten, és nagyon remélem nem kell műteni! Ha igen nagyon-nagyon figyeljetek oda rá! Az én apumat tavaly májusban műtötték érszűkülettel, a dokik szerint sikerült a műtét, hiába mondogatta apu utána, hogy fáj a lába, hogy nem jó. Augusztusban apu meghalt. Ezzel nem megijeszteni akarlak, csak nagyon figyeljetek oda, én nem gondoltam volna, hogy akkor ilyen nagy a baj!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok Lányok!

Szösz:Szegény Apukád nem láthatta Rékát,sajnálom :cry:
A házzal még nincs semmi mert még többet megnézünk most mennek lefelé az árak meg persze a mi lakásunk ára is.Épp most voltunk megérdeklődni hogy átvihetjük-e a hitelt családi házra és hála égnek át lehet igy nem bukunk rajta annyit most szeretnénk egy új házat is megnézni még nincs befejezve válás miatt adják el kivülröl nagyon tetszik.Aztán majd meglátjuk most kezdjük el a telket hirdetni aztán a lakást is.
Nem voltunk benn az állatkertbe szerintem a Hannust még nem köti le elötte volt rendezvény meg a parkba és ott voltunk majd jövöre bemegyünk addigra már jobban figyel.
Hogy megy a kóstolgatás?

Naspolyácska:Szegény Anyukád jobbulást neki!!!

Mancsa:Mamádnak is jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!
Igen az ovi egyre több helyen van így pedig kellene a gyerektársaság Anyuéknál úgy szokták ha otthon van az Anyuka pici tesóval azért délelöttre beveszik a nagyot és akkor tud játszani a többiekkel délután meg otthon van.Nagyon ügyes Dorka :D :D :D

Anyany:Részvétem a Mamád miatt :cry:

Gégéé:Jaj de jóóóóóóóóóóóóó :D :D :D :D Akkor mire legközelebb mentek már ott sem lesz!!!!!!!!!!!Nagyon örülök neki :D :D :D

De jó tegnap kicsit felpörgött a topik remélem nem csak egy napra.
Képzeljétek tegnap a Hannus meglátta a Zétit(barátnőm kisfia)és kb 10 percig mondta neki annyira édes volt aztán utánna megsimogatta Zéti kicsit félénk de a Hannus kezdeményez :lol:
Vendég

Lara: köszi. Azzal nyugtatom magam, hogy azért fentről látja.
Ezek szerint elhatároztátok magatokat kertesház ügyileg. De jó!!! Drukkolok, hogy találjatok egy szuper házikót! Hannusnak nagyon jó lesz majd!!!!!! :D
Én is arra gondoltam, hogy még kicsik a manóink az állatkerthez, azért is kérdeztem, hogy tetszett. Ezek szerint még nem tetszett. :lol: Már úgy vinném Rékát, de majd csak jövőre megyünk.
Úszógumis képek?
Réka szereti az almát is, a banánt is. Egyre ügyesebben eszik, egyre nagyobb adagokat. A héten még megpróbáljuk a barackot, jövő héten meg a főziket kezdjük kóstolni.
Réka is nagyon barátkozós, mindenkire vigyorog, és más babák kezét megsimogatja. :D

Szösz

KépKép
szosz

Réka még minden evésnél vagy csak szopizik, vagy szopizik is. A védőnő szerint így elég folyadékot kap, akármilyen meleg is van. Szerintetek? Nem kellene még valami plusz folyadék? Víz vagy valami?

Szösz

KépKép
szosz

Szösz, Nati is szinte még minden étkezésnél szopizik (is), az ebédnél próbálom elhagyni, akkor vizet szoktam adni Neki (csőrös pohárból), de nem nagyon issza. Meg ha nyügi napközben, akkor is megkínálom, de nem igazán fogy belőle mennyiség. Gondolom, ha szomjas lenne, többet inna. Vettem Babamosoly teát is (csipkebogyó, hibiszkusz+kamilla, Herbáriás, filteres), ezt is próbáltam ízesítetlenül, ennél a víz is jobban csúszik, pedig finom, megkóstoltam. Szóval szerintem kínáld meg Te is Rékát, ha szomjas, biztosan elfogadja. (És csak csendben jegyzem meg, a víz nagyon jó, Lili a mai napig a tejen, kakón kívül csak ezt issza, most már néha pici szénsavassal.)

Jó éjt,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Hello Lányok!

Milyen sokat írtatok....

Gégéé:hurrrááááááááá, nagyon örülök, hogy csökken a ciszta, remélem a következő vizsgálatra el is múlik az egész. De jó, izgultam értetek nagyon.

Anyany: őszinte részvétem, nagyon sajnálom, és azt meg főleg, hogy nem tudsz elmenni a temetésre.
Zsófikád nagyon ügyes. Dorka is gyakorolja már az állásból leülést, de kapaszkodva a járókában. Néha guggolni is sikerül, meg térdelni. Én mindig csak csodálkozom, hogy nincs izomlázuk, és nem fáradnak el.... :D:D Neked pedig gratulálok a fogyáshoz. Ügyes vagy nagyon.

Lara: Veszprémben néztetek házat? Nem semmi ez a pasizós story. Hannus ilyen kis kezdeményező típus??? :D:D

Mancsa: nagyon sajnálom a mamádat. Nem lehet könnyű neked, nektek. Kitartás. Ha gondolod, gyere nyugodtan, öntsd ki a szíved. Meghallgatunk. Durva, hogy nem veszik fel Levit az oviba. Én nem is értem ezt az egészet. Egyre rosszabb lesz a helyzet Magyarországon. És még így akarják csökkenteni a gyed időtartamát????
Dorcsika nagyon ügyes, miket csinál már.... gyorsan fejlődik. Lassan szalad Levi után.

Naspi: örülök, hogy sikerült berendezkedni. Jó kis sétákat teszel akkor nap mint nap. Nem semmi. Jobbulást kívánok az anyukádnak, remélem nem kell műteni, szegénykém...

szosz: én is krumplival szoktam sűríteni a főzelékeket. Néha rizzsel is csináltam, én ici-pici sóval vízben főztem meg, és úgy kevertem a főzelékhez.

KépKép
ancsi_pancsi

Jó reggelt!

Matyi ma este 8tól reggel 6ig aludt :lol: Most meg újra bealudt, almos volt még. Persze ennek az az előzménye, hogy tegnap napközben aludt déltől egyig meg 5 körül egy fél órát... :roll: mostanában nem viszi túlzásba a napközbeni alvást

Anyany sajnálom a mamádat, rossz ha az ember távol van a családjától, én még nagyobb tehetetlenséget szoktam érezni ha otthon történik valami és én nem vagyok a közelben.

Mancsa le a kalappal előtted, sokat segítesz nagyon, jobbulást mamádnak!

Szösz fogad hogy van??? Adamos képet kérek szépen!!!! :D

Matyi rizst még nem evett úgy igazán, csak ami a babakajákban van rizspehely, lehet hogy főzök is neki majd.

Lara remélem összejön a kertes ház nektek!!! :wink:

Gégéé de jó hogy megy össze a ciszta!!!! Tök jó már arányaiban jóval kisebb mint Emma születésekor! Emma nől a ciszta csökken, csak így tovább :wink:

Naspi jó túrákat teszel, néha én is elkóválygok a faluba de az max két óra és akkor már a fél falu megcsodálta a Matykót

Voltak itt kolléganőmék kedden, az egyikük kislánya másfél éves, Matyinak nagyon tetszett, hogy ott pörög körülötte :lol:
A tegnapi ringatót is élvezte, már egy csomót ül és úgy "dolgozik" :lol:

KépKép
winchi

Kép
napoztunk kicsit :lol:

Kép
Anya a gatyám nem adtad rám! :lol:

KépKép
winchi

Winchi: köszi, jól vagyok. Fogam nem fáj, majd 1,5 hét múlva kell visszamennem.
Jó az új vonalzód, és a napozós képek! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szosz 2009.05.21 09:54-kor.

Szösz

KépKép
szosz

A hinta:

Kép

Kép

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Naspi: Dorka azért siet ennyire szerintem, mert állandóan Levi után megy. Folyton keresi merre van. Levi játszik, Dorcsi belemászik az ölébe, felkapaszkodik a hátánál, Levike meg mindig arrébb költözik, de a kisasszony már olyan gyorsan utoléri, hogy mindig nyafog, hogy nem tud játszani, mert piszkálja a hugi.
Mikor először felállt, akkor is Levi után ment, mert Levi felült a székre, hogy az asztalnál játsszon, azt nem éri fel a kicsi.
Levi is rafkós, mert mikor alszik Dorcsi, akkor meg hiányzik neki, hogy nem követi. Szerencsére imádják egymást, állandóan ölelkeznek. Levi élvezi, hogy ő a nagy és kiabál, hogy a Dorcsi a polcról pakol, vagy jaj, megy a konnektor felé!
Sajnálom anyudat, remélem elkerülheti a műtétet.

Lara: igazad van, állatkert majd jövőre lesz neki jó. Mi is készülünk, minden nyáron elmentünk eddig a pestibe és a veszprémibe is.
Amúgy az ovit annyira nem bánom még. Jó, Levinek már jó lenne a társaság, meg a közösködés a játékokon, mert néha begyűjt mindent magának. De ha azt nézem, hogy félnapos lenne, így reggel fél 9-re vinném, utána bolt ( néha posta, gyógyszertár, hentes) hazajönni, főzni, etetni, altatni és rohanni érte fél délre, hát nem biztos, hogy mindennel elkészülnék.

S.Zsófia: sajna már vettek a teszveszen légzésfigyelőt.

Katinka: Levi is csak vizet iszik az esti kakaón kívül. Néha megissza a gyümölcsleveket, de utána kér vizet. Sőt a gyümilevet is higítani kell neki. Ja és nem szereti a szénsavasat, szúrós vizet nem kér.

Szösz: szerintem is bízd Rékára a dolgot, ha elfogadja a vizet, az jó, ha nem akkor meg elég a cici. Többször kér ebben a melegben cicit? Nagyon szuper ez a hinta.

Ancsi: Dorkád is nagyon ügyes. Köszi, tényleg megkönnyebbül az ember, ha kicsit kiírja magából a baját.

Winch: tök jó az új vonalzód! Cukik a képek. Levinek is tetszik, most nézte, hogy a Hüvelyk Matyié a csiga-biga? Fényképeken mindig azt hiszi Matyiról, hogy a Dorcsi. Matyi meg átalussza az éjszakát???
Dorcsika is 2x 40 percet alszik napközben, de éjjel még 2x kel.

Anyany: esküvő időpont megvan már?

Megyek befejezem az ubisalit, a többi már kész. Csirkecombokat sütöttem mellette sült krumplival, almával, répával. Leves maradt tegnapról. Ma tök gyorsan kész lettem, Dorcsika alszik, Levi meg a szőnyeg közepén csónakázik a plüss állatokkal a teregetős lavóromban. Majd én is jövök képekkel, az új kocsival is tartozok még, meg állós kép is van, csak az még nincs a gépen.
Vendég

Szösz de édes Réka a hintában :lol: Tényleg picurka de olyan szép formás kiscsajszi :lol: Ti is megfúrtátok az ajtófélfát? :wink:

Mancsa összefutott a nyál a számban ahogy olvastam, hogy mi finomakat csináltál :D
Rám megint rámtört a főzhetnék, ma már elraktam a bodzaszörpöt, ebédünk az volt még de most épp kitaláltam, hogy pezsgőkrémet csinálok, mert van itthon egy rakat pezsgő mindig kapjuk csak sose isszuk meg, ez jó felhasználása lenne ha beválik :D

Dorka nagyon ügyes hogy ennyire nem hagyja már a bátyust játszani :lol: Egy gyereknél csak egy jobb dolog lehet: kettő :lol: :lol:

KépKép
winchi

11 hónaposak vagyunk!!!
majd hozok képet is!

a kisbékám 78cm, 8,3kg. esetleg azóta pár grammal nehezebb.
Vendég

winchi! jó az új vonalzótok!

szosz!
jó a hinta! édes benne Rékababa! örülök, hogy nem lett nagyobb baj a fogaddal!

mancsa!
Dorka milyen ügyes! sajnálom az ovit.
Vendég

na itt vagyok és hoztam képeket.
Kép szoknyás guggolós

Kép kócos kisbékám
Vendég

Sziasztok!

Ma nem nagyon vagytok...

Anyany Zsófinak boldog hófordulót, jövő hónapban már szülinapja lesz! :lol:
Zsófi nagyon helyes, zabálnivaló a szoknyában guggolós képen :lol:

Szösz hoztam egy képet, Matyi most ekkora a hintában :wink:
Kép

KépKép
winchi

http://www.youtube.com/watch?v=FxGD5BBdhow

http://www.youtube.com/watch?v=Gs7dg6BZWDw

http://www.youtube.com/watch?v=FO7CYOCnztU

Egy csomó mese van fent kedvenceimből szemezgettem :lol:

Megyek nézek még egy kis Kalánka nénit :lol:

KépKép
winchi

Anyany: te jó ég, Zsófi mindjárt 1 éves! :shock: Úúúúúúgy megy az idő! Nagyon cuki, nekem is a szoknyás lett a favorit.

Winch: iiiigen, Levi ezeket nyomatja, a 3. a kedvence. Meg a Magyar Népmesék.
Ja most fedeztük fel a mesetv.hu-t azt nézted már?

Dorcsinak hőemelkedése van és folyik az orra. Most ebből vagy fog lesz vagy betegség. Remélem nem kell dokihoz mennünk hétvégén, messze van az ügyelet, meg nem is szeretem őket.
Inkább a fogára gyanakszom, mert az ökle a szájában van mindig, de már 3 hónapja mondom, hogy jön a foga és még mindig nincs.

Délelőtt voltunk kint 1.5 órát, most meg arra várunk mikor nem lesz ilyen bazi meleg, erre valami vihar közeleg, a szele már itt van.

Tegnap délután Levi kapott a homokozójába pár vödör vizet, úgy élvezte a sározást, csak egy gatya volt rajta. Öröm volt nézni. Utána zuhanyozásnál 2 kiló homok jött le róla.
Vendég

Sziasztok!

Mindenki hétvégézik???

Mi bejöttünk Fehérvárra, párom ma pecázik mi meg flangáltunk egyet Matyival, a Fő utcán egy csomó szupi autó van kint, csák ámultam meg bámultam :lol: Matyi még lufikutyát is kapott, már szétszedte, kígyó lett belőle :lol:

Mancsa Dorcsi hogy van?
Levi jó hogy élvezte a sározást én is imádtam gyerekkoromban :roll:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Anyany: Boldog 11 hónaposságot a kicsi Zsófinak! :D Nagyon édi, és a szoknyában már milyen nagy! Gondolkodtok már a szülinapon? Milyen tortája lesz? Mit kap ajcsinak?

Winchi: Matyi is nagyon édi a hintában! :D Réka is sokszor elalszik benne, bár nem hosszút, csak kb. fél órát szokott benne szundizni.
A Mei Tai szabásmintáját honnan szerezted? Bevált? Úgy is be lehet rakni a manócikat, hogy előrefele nézzenek?

Szösz

KépKép
szosz

szösz!
hát még nem tudom, mit kap. valami játékot szeretnék neki venni.
a tortáját úgy néz ki, hogy a leendő keresztanyja süti, csokisat.
otthon leszünk anyuéknál, azt tervezzük.

a mei tai szabásmintája a neten is fenn van.
http://www.babakozelben.hu/cikkek/varras_mt.htm
én is akartam varrni, de ahhoz gép kellene. meg mire gépközelbe kerültem volna, addigra már meg fkog tanulni Zsófi a saját lábán is járni. :lol:

nagyon gyakorol, egyelőre inogó térdekkel naponta legalább 200szor guggol, feláll, terpeszben, egyensúlyozva és koncentrálva.
és ha sikerül, akkor mosolyog és tapsol is.
én meg vele tapsolok!
Vendég

Sziasztok!Hoztam a képeket :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Anyany:Boldog hófordulót Zsófinak nagyon édes a szoknyás képen ,meg a másikon is kis huncút :D milyen hosszú haja van :D

Winchi:Nagyon édesen alszik Matyi a hintába :D meg a napzós :lol:
Nagyon tatszik az új vonalzód :wink:

Szösz:Réka nagyon édes kis vidám gyerkőc nagyon édesen alszik :D

Ancsi:Igen Hannus ilyen kezdeményező igy nagyon vigyázni kell rá nehogy idő elött elkeljen :lol:
Á veszprémbe nem tudnánk házat venni 15 km-re innen,én ott nőttem fel.Hogy megy a vezetés?

Mancsa:Hát igen a fél napnak nem sok értelme van mert úgy is rohanás az egész nap.
Vendég

Sziasztok!

Winch: mit fogott a párod? Az enyém is pecázott, minden pénteken éjszakai peca van, ilyet még soha nem csinált a drágám! :lol: Mikor pakolászott hajnalban összeszedte a bottartókat és kihúzta azt is, amire a szák volt akasztva, benne kb 10 kg ponty és kárász. Hát az elúszott! Ráadásul nem is tűnt fel neki, mikor mindent összepakolt, akkor akarta kivenni a halakat...
Szegény úgy szidja magát azóta is. Most már azt mondta reméli kifogja valaki, mert sokáig nem maradnak életben a szákban.
Dorcsi tiszta takony lett, már múlik neki, úúútálja az orrszívást. Én is elkaptam éjjel nagyon sokat fújtam az orrom, most már kicsit jobb.

Anyany: mi van a mamáddal? Megműtötték már?

Lara: Hannus gyönyörű! Az utolsó kép tetszik legjobban. Szuper az úszógumitok, nekem is ilyet kell venni Dorcsinak, Levinek is ilyen volt, de tavaly elszakadt az egyik pántja. Biztos már nem bírta el a súlyát, de féltem beletenni még simába.
oviról: Levi mindenképpen félnapos lesz majd egyszer ha felveszik, nem is maradhat délutánra, akinek tesója van, de nem is hagynám ott, mert ő már nem alszik délután, akkor meg ne szenvedjen, ha úgyis itthon vagyok.

Mennem kell szurit adni! Majd még benézek!
Vendég

Hello Lányok!

Lara: Hannus gyönyörű, és milyen jó kis úszógumija van. Nagyon szuper. Már én is várom, hogy menyjünk Dorkával strandolni. Nagyon aranyos a hintás nevetős is. Látom Hannus is imádja a hintát.

szosz: Réka baba is nagyon cuki, a mosolygós kép nagyon tetszik, de az alvóson is gyönyörű. Milyen kis picurika..... :) De tényleg nagyon kis formás baba. Jó ez a hinta!

winchi: a kis vőlegényünknek nagyon szexi kis popsija van! De azért vigyázzon, meg ne égesse a napocska :D:D:D:D

Anyany: Zsófinak nagyon boldog hófordulót kívánok! Mindjárt egy éves a kis hölgy. Jajj, én is már ezen gondolkozom, és mintha csak tegnap születtek volna, igaz? Olyan gyorsan megy az idő, néha kicsit megállítanám....
Nagyon csini a kis szoknyás! Olyan igazi kis bájos kislány! :)

mancsa: nálatok aztán pörög az élet, gyere majd, ha tudsz. Jobbulást Dorcsikának. Én meg a hülye légkondis autóban fáztam meg, azóta fáj a hátam, mellkasom minden vezetés után..brrr.

Mi: voltunk védőben mi is, 76 cm és 8 kg 84 dkg a kisasszony. Szerintem jön a felső foga, mert nagyon nyűgi éjszakáink vannak megint. Sokszor arra ébredek, hogy mindig forgolódik a kiságyban, és beveri a lábát, kezét, fejét, hiába a fejvédő... már azon gondolkoztam, majd valami plédet teszek melllé....
A vezetés megyeget, most voltam csüt, pént, szombaton. A hétköznapi rossz volt, mert nagy a forgalom, de szombaton már elég jól ment. Kéne itthon gyakorolni, csak nem tudok, mert apa alig van itthon. Már jó lenne levizsgázni, mert már úúúútálok menni, de a mi kocsinkkal már szívesen mennék...

Hadd osszam meg veletek a nagy örömömet:
Szombaton nyertem egy ajándékcsomagot a Rádió 1-nél. Suzuki Bartás ajándékcsomag volt. Ma vettem át! Volt benne egy izzókészlet, elsősegélycsomag, elakadásjelző, térkép, bor, esernyő, árnyékoló, kulcstartó. Szupi hasznos dolgok. Életem első nyereménye! Soha nem nyertem még semmit. Ideje volt elkezdeni! :):):):)

Bartánőm meg meghívott minket júni 13-14-ére Jásd-ra egy piknikezésre, bográcsozásra, remélem el tudunk menni, jó lenne, bár még nem aludtunk ott sehol Dorkával. Kicsit félek tőle, de majd meglátjuk.

Gégéé????? Trundike? Bende? Többiek??

Pusz mindenkinek!

KépKép
ancsi_pancsi

szosz: ha holnap nem jönnék, akkor már előre is Nagyon-nagyon Boldog szülinapot kívánok neked!!! :)

Kép

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok.
Csütörtökön voltunk a vese-kontrollon,Írisz homlokából vettek két csőnyi vért.Pici vérszegénységet leszámítva nincs nagy gond.
Elsőre nem sikerült,csak harmadszorra tudott a doki vért csapolni tőle...szerintetek mennyire sírt???!!!Én meg ott vele együtt.
A vizelete oké,az ultrahangon megállapították,hogy a helyzet változatlan,szeptemberben kell mennünk ismét.
Szombaton jöttek gyermekeim keresztszüleik,itt aludtak,bográcsoztunk,sárkányt eregettünk.vasárnap lezajlott a keresztelő 22 összlétszámmal.
A képeket nézegetve majdnem hánytam saját magamtól,így nagy elhatározásomra a mai nappal elkezdtem a 90 napos diétát.Aug.22-ig.lesz ami lesz,valamennyit le kell adnom mert ennyire kövér még életemben nem voltam,még terhesen se.
Megmondom őszintén éhes vagyok mint az állat.
Ennyit magunkról,szépek a babás képek,visszaolvasni sajnos nem nagyon sikerült,most mosom még az abroszokat,konyharuhákat. Puszi lányok!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?