Sziasztok lányok!
Kicsit átmentem olvasó üzemmódba. Minden összejött, volt áramszünet párszor, meg időhiány. Olvasni is csak részletekben tudtam. Folyton versenyt futok az idővel, főleg délelőtt. Mamám megint kemot kap, szarul viseli, úgyhogy most őket is rendezgetni kell. Mondjuk a neheze anyu dolga délután, de én főzök nekik és hát tudjátok az öregek délben szeretnek enni (mindig mondják, hogy nem baj, ha nincs kész, esznek később, de igyekszem megcsinálni). Posta, gyógyszertár, hentes, bolt 10-nél előbb nem érek haza és akkor gyorsan főzni, meg rendezni a 2 gyereket. Az a baj, hogy a mamám mindig este találja ki, hogy mit enne másnap, ezért nem tudok előre készülni. Anyu főz nekik hétvégén, meg néha hétköznap is, de sokszor itt van délután, takarít náluk, meg lelkiznek sokat, mert különben feladná a mama. Most megint napi 2 injekciót is kap, a reggelit én adom, az estit anyu.
Na most jól rátok zúdítottam, kellett nekem jönni.
Délután meg megyek a gyerekekkel játszótérre, Levinek már annyira kell a társaság, de most sem vették fel az oviba.
Dorcsika már 1 hete feláll minden mellett, úgy mászik mint a villám, fél szemem mindig rajta kell legyen.
Foga még mindig nincs.
Winchi: tök jók ezek a képek is, de nálam a csúcs Matyi a csomagtartóban. Nekünk is bejött a lila tescos pelus.
Lara: köszi, hogy hiányoltál! Nekünk is mammos fogápolós készlet van, de még nincs mit mosni.
Anyany: szegény Zsófit így megviselte a betegség, hogy fogyott is. Dorcsi nagyobb súlyú, mint a lánykád. De majd most visszaszedi. Te meg milyen ügyes vagy, hogy lefogytál, lehet Zsófi téged utánoz.
Gégéé: mit csinál az a ciszta?
Ancsi: hogy megy a vezetés? Emlékszem én úgy izgultam a városban. Látom Dorka is veled együtt tanul.
Visszaállt már az éjszakai rend? Nekünk is ilyen hintánk van, csak kék.
Katinka: nagyon szépek a gyerekek! Mi újság Natival? Jó korán összeszedte a kullancsot. Leviben is volt 2 hete, ez volt az első. A fejéből szedtem ki, még jó, hogy rövid a haja és megláttam benne. Buzi kullancsok!!!
S. Zsófia: nagyon édik a Pocak Mancik! Boldog névnapot így utólag!
Meg Anyany Zsófijának is boldog névnapot!
Meg Sarmi Mózesének is!
Sarmi: milyen ügyes már Írisz is, meg apátok is, hogy ilyen szupi hintát csinált.
Szösz: én nem szedtem antibiotikumot szoptatás alatt, de a barátnőm igen, úgyhogy biztos van olyan, amit lehet szedni. Jobbulást neked!
Bende: 62?
Naspi: milyen az új lakás? Sikerült elpakolászni?
Salátafőzelék: Dorcsi is imádja, de mi is úgy kapjuk anyuék kertjéből.
A védőnőnk ajánlotta a retekfőzeléket, csinált már valaki?
Jaffa: bocsi, el is felejtettem írni, de Vera már február óta nincs, helyettesítőnk van azóta.
Altatás: én kézben altatok énekelve, ringatva. Levinél is így csináltam, miután már nem cicizett. Utána megy a kiságyba.
Már le kellett engednünk a kiságyat teljesen, miután feláll a kisasszony mindenhol. Levi ült a széken, oda kepesztett fel először, aztán a mosógéphez (elöltöltős), azóta meg mindenhol feláll.