hahó
suzy: beadattam neki, eddig minden ok! este elfelejtettem lázkúpot is adni neki, pedig eddig minden oltás után adtam egy felet, de akkora migrénem volt, h megint a wc előtt térdeltem az esti fürdetés előtt-után:(ugyh esti szopi után én is lefeküdtem. igaz alig aludtam vmit, de hajnalra elmult és elaludtam vhogy és igy legalább éjjel meg-megnéztem a homlokát.
én igazából nem a láztól félek, hanem h kijön rajta megint vmi köhögős nyavalya, mert ugye nálunk az a veszélyes.
reggel köhörészett, de azt végülis szokta máskor is és nagyon bizok benne, h nem lesz semmi baja!
dokinéni szerint nem szoktak ettől megbetegedni és egyáltalán nem biztos h a multkor is az oltás miatt lett beteg(igaz másnap jött ki rajta kb)
na bizzunk!
most megint alvósban nyomja lassan másfél órája ami tőle elég szokatlan
főleg h éjjel is aludt reggel 8kor hallottam h fent van de nem sirt csak gügyögött meg tornázott:)de már kivettem megetetni a cicik is durrantak ugyis.
nemtom velem mi van v a meleg v a holnapi eső v az ideg de tökre szédülök az esti migrénől ne beszéljünk. ráadásul apa is utazós napon van és anyum sincs itthon mert elutazott papámhoz:( na mind1 este mind2en itthon lesznek addig kell kibirnom.
ez stilszerű a témátokhoz amit irtatok h mi van ha vmi történik velünk amig itt vagyunk a bébivel.
ez sztem a felelősség terhe és tök természetes minden anyukánál. örülök h nemcsak én vagyok igy. néha rendesen szorongok ha nem vok jól és egyedül vagyok sokáig a babával. igaz én hajlamos vok erre amugy is.lényeg h kezelni kell tudni.
én eccer hagytam itt a babát 5 percre v még annyi sem a tárolóban felejtettem a telót a babakocsiban és azért szaladtam le addig ő a mózesben volt az erkélyen naná h akkor csengetett a védőnő! odalent kellett kaput nyitni neki és szabadkozni h csak leugrottam 2 percre:)de mondom fent alszik az erkélyen. megyünk fel erre nem ott üvölt?
ez a murphy törvény!
olyan hőség van h nem igaz! ma lehet bekapcsolom a klimát csak Regi miatt nem merem.
vmit főzni is kéne meg kitakaritani. aszem megvárom apát majd akkor.
holnap szerencsére szabin van. szombaton akarunk utazni remélem nem lesz semmi bajunk és mehet midnen a tervek szerint. dokinéni szerint ha péntekig nem lesz semmi baja akkor utána már tuti nem és utazzunk nyugodtan.
ja hizás: mult hóban 3adára, e hóban ill utsó két hétben meg 5ödére csökkent! már kicsit keveslem is. mult hóban heti 10 dkg volt most meg csak 5
igaz pont kb 2hete annyit mozog mint a motolla biztos attól. meg lehet már téleg nem elég neki a tejcsi sem ugyh jövő héten mégis alma lesz ugy érzem ebből.
ami miatt meg még van aggódni valóm h hetek óta zöldes nyálkás a kaki már irtam aszem. igazából a betegség óta nem jött helyre úgy látom. hiába a normaflore. ok hasmenés nincs meg a szaga sem gáz de az állaga.. lényeg h megint kakitenyésztés:( ma mg nem volt kaki este igen de az pont normális volt ugyh most megvárok egy olyan zöldet és abból viszek be. doki mindenféle ijesztő dolgokat irt a vélt diagnózisba pl. bélféreg, meg vmi blaucitoakármi nemtom de védőnő szerint nem féljek mert ezeket csak azért irják rá h be lehessen utalni meg ha vmi baja lenne akkor tuti lenne más tünet is szal lehet csak megváltozott az emésztése. de semmi ujat nem eszik! na mind1 ez is kb jövő hétre derül ki..
és azért is vok megijedve mert képzeljétek a váróban beszéltem egy családdak akiknek 9hós a kislányuk és 7hósan minden előzmény nélkül elkezdett hányni, azonnal vitték ügyeletre ahol azt mondták h biztos tulette magát
mondták h nem, mind1vitték körzetihez mert nem mult az beutalta egri kórházba ahol uh, és mondták h bélösszetolódása van meg ciszta a gyomrában!
és azonnak meg kell műteni mert kiszárad meg stb és v pest v miskolc, vitték miskolcra éjfélkor műtötték meg gondoljátok már el, és egy hétig kórház és ki volt kötözve mert infúzióval meg szondával táplálták amugy az ujját szopizza mindig igy nem tudta és sirt végig nem lehetett szoptatni és a csajnak el is ment a teje az egy hét alatt ugyh azóta tápszer, és éjjelre nem engedték h a gyerek mellett maradjon merth gyereksebészet de a többi anyának se mindenkinek lent kellett aldni az alagsorban annyira durva én elsirtam magam mikor mesélték, egy csomót fogyott már hizik vissza azóta 2 hó telt el de olyan hihetetlen és azt mondták nekik h 7-8 hóig ez csomó babával előfordul hát nemtom én még nem hallottam és 5centis vágás van a hasán gyomorműtét! és még "jó" mert a ciszta amugy ki se derült volna stb.
brrr a hideg ráz még mindig.
főleg h nekünk is furakakink van.
na megyek mert felkelt végre.
andy
bocs ha sok voltam