Új privát üzeneted érkezett!

[quote]Z írta:öldi
nekem nagyon teccene a két satyesz uccsó képen zöld kockás és zöld csíkos, ha jól látom, ha fiús az.

Kubu! A zöld csíkos 2-es méret (barátném 10 hós nagyfejű fiára nagy) 820.-, a sárga kockás (nem zöld) az meg 3-as és 680.-

[quote]Z írta:öldi! Egy csúszásgátlós vastag zoknit lestoppolhatok? Van 22-24-es lábra? Esetleg nagyobb?

Enikő! Csak nagyobb van fiuba, egy 26-os és egy 28-as.

[quote]Z írta:öldi!

Ezek mekkorák?

Zsebi! Konkrétan mik?

[quote] írta:s ha már elkezdtem az almalevet meddig várhatok még a pürével?

Lyndee! Igazság szerint nyugodtan lehet kezdeni pürével is. Hann semilyen levet nem evett még, és már 4 féle pürét habzsol.

[quote]z írta:öldi
részemről számíthatsz majd egy telóra a westendben mert foggalmam sincsen hol a tetőkertes lift!!!4

Vera! El kell jönni a középen lévő átriumig - ahol a szökőkút és a masszázsfotelek vannak, és ott a lift a mosdók mellett a beugróban. Hívjál, ha nem oké!

[quote]b írta:oltot nyitottál??
mi még 62-ekbe nyomjuk:))))

Az is van...nektek meg gondolom épp másra köll a lé ;) Mikor lesz a lakásavató? :)
Viszek egy-két 62-es cuccot holnap, jó?

Kép
zölddisznó

Zöldi, hozol 74es cuccot is? Kukuccsolnék...

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf! Privi ment tornázóról.

Na jó, viszek. :)

Kép
zölddisznó

29.900Ft/2fő/3nap a sárvári Park Inn Hotelben svédasztalos reggelivel, fürdőbelépővel
...akit érdekel, küdjön emilcímet!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Zöldi! Kérem szépem mindkét csúszásgátlósat! Hogy oldjuk meg a fizetést??? Nem tudom mikor járok arra?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

50-52 satyek fiúban nincs véletlenül?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Zöldi! Nem igazán sikerül a listát afényképekkel összehoznom, de ami konkrétan érdekelne, napozó, bár a listán 74-esben nem látok, a 80-asat pedig nem találom a fényképen:). A napozós fényképen tetszik a legalsó kék szegélyű barna kék csíkos, ill. kék szegélyű fehér. De ha más napozó van ebben a méretben, azt is megnézném.
Ujjatlan bodyk is érdekelnének, ott látok egy kék szegélyű vajszinűt és egy keki-barna csíkosat, ami tetszik. Esetleg rövidnaci 74-80-asban?

A fruttapurához hasonló van a Müllernek saját terméke Bebivita néven, picit olcsóbb.

zsebi_baba

Jó reggelt!

Ma reggeli horror: hajnalban az újsághordó kiugrott a lépcsőházunk 2. emeletéről és szörnyethalt.

Huni tegnap úgy kiütötte magát, hogy már 8 óra pár perckor elaludt, és 3/4 6-kor kelt. 3/4 8 óta megint alszik!

Hihetetlen, hogy lassan a legkisebb babáink is mind betöltik az 5 hónapot. Noli, Arni, boldog hófordulót! :lol:

Zöldi! Engem 74-es fiú napozó érdekelne, meg ujjatlan body, illetve 50-es nyári sapka, ha van. Aranyos vagy, hogy a sok nyűgünk mellé még ezzel is nyaggathatunk! Mi lenne velünk nélküled! :lol:

Sapka ügyben egyébként ki vagyok akadva. Valamelyik nap majdnem vettem egy nyári kis vékony szart Huninak, de amikor megláttam az árát, azonnal letettem. 2.200 Ft egy bébisapkáért, amiben alig van anyag! :? Ma viszont már muszáj lesz vennem, mert iszonyúan süt a nap, nem lehet anélkül kimenni, főleg kenguruban nem.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

köszönjük a köszöntéseket!
Én is alig hiszem el hogy már 5 hónapos a kis rosszcsont!

boci:igazából nem oldódott meg a dolog csak annyi hogy többet fejek napközben és az utolsó szopi után.általában reggelre nagyon sok tejcsi van de estére sajnos vmi miatt már nincs benne annyi.
egyébként továbbra is felüldögél szopi közben és néha megmérem hogy mennyit eszik....és sajnos van hogy csak 80-60-at,ami sztem elég kevés.csak ezzel az a baj hogy általában este próbálná bepótolni de akkor már nincs annyi.
ja és a cumisüvegnél(fagyitejcsinél) nem üldögél fel :?

mi 4200gr-al születtünk és most vagyunk 7600gr.vagyis mi még nem dupláztuk meg a születési súlyunkat.tudom hogy 6 hóig kell de szerintem mi egy hónap alatt nem tudunk 800grammot hízni.
szerintetek baj?

KépKép
lyndee

Bébic:
Nekünk ugyanilyen Angelcare-ünk van .
A házban 4 kisgyerek bébiőrrel, plusz vékony falak, és nem zavart be még eddig . (Mi kaptunk hozzá szartartályt is.. :wink: )

Aida:
Boldog hófordulót Nolinak! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Úgy emlékszem, korábban volt szó ivóvízminőségről, víztisztítókról. Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket:
http://hvg.hu/kkv/20090518_viztisztito_ ... m_oki.aspx

zsebi_baba

Helló Csajok!

Köszi a "miben altassuk gyerekünket hőség idején?" kérdésemre a válaszokat!

Zsófi tegnap napközben 3 x fél órát aludt. :evil: Most meg végre több, mint egy órája szunyál!!! :-D

Lyndee!
Zsófi 4100 g-mal született, hétfői mérés szerint 6620 g. 2 hét alatt ő sem fog másfél kilót hízni, csak azért, hogy megduplázza a születési súlyát. :-D Ezt sem lehet ráhúzni minden gyerekre, ugyanúgy mint a sok baromságot, amit a védőnénik, doktornénik kitalálnak. :evil:

Arninak boldog hófordulót!

Aida!
Noelnak is boldog hófordulót!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Bébiőr: Nekünk légzésfigyuszos Angelcare-ünk van, eddig nagyon meg voltam vele elégedve. Kétszintes családi házban lakunk, gyerekszoba emeleten, én lent a nappaliban, vagy a kertben... muszáj használnom. Nálunk senki nem zavar be az adásba. :-D

Zöldi!
A 21 fokos éjszakai hőmérséklet miatt irigylem a bérház udvarára néző földszinti kecódat! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Linde! Arninak tökéletes a súlya, nincs miért aggódnod! A nagyobb súllyal született babáknál ez nem elvárás!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt! :lol: :lol:

Bébic: hát én lehet hogy nagyon laza vagyok ezen a téren. Ha 1-2 perces dolgom van (pl. postás) simán kimegyek, de igyekszem befelé. Ha kinti meló van, általában viszem a kispasit. Vagy kint alszik vagy éppen fent van, bent ül a kocsijába és nézi mit csinálok. Bár hozzáteszem kint nem sok dolog van. Idén a kertbe bukfencen és a meglévő epren kívül nem vetettünk semmit. Amúgy sem vagyok oda az ilyen fajta kertészkedésért. Van egy kisebb virágoskertem, annak rendezése hamar megvan, ja és az ablakban lévő virágok locsolása is. Még kinti melóm kutyuk és macsek reggeli etetése, az is kb. 3 perc. Amúgy az udvaron még füvet kell nyírni (már a készen lévő részen) és ennyi. Ez apa melója!!! :lol: :lol: Hozzáteszem nem ítélek el senkit aki használja, de mivel most minden egyes forinton spórolni kell (ma vitte be az uram a GYED igényt :cry: :cry: ) nem akarok erre feleslegesen kiadni pézt. Ja és hozzáteszem légzésfigyelőnk sincs.

Lyndee: Hát sajnálom ezt a dolgot. Reggelre nekem is tele van rendesen. 7-kor kiscsávó kiszopázta, azóta durmol. A duplázással meg ne foglalkozz, ez tényleg nem általános. Én csak azért örülök neki, hogy sikerült, mert ugye az utolsó havi hízásunkat keveselte a védőnéni, a doki szerint meg ez tökéletes. És szerintem ez alkat és egyénfüggő is. Én rajtam minden kaja meglátszik, apa ehet annyit amennyit akar, abszolút nem hízik. 11 éve ismerem és azóta ugyanannyi kiló. Na jó persze sportol is és eléggé izgő-mozgó. Lehet Marcim is ilyen???!!!!

Szeles: hát nem semmi ahogy a napotok kezdődött!!!!
Vendég

Sziasztok,
majd visszaolvasok, de agyhalál, holnap du jog vizsga, úgyhogy próbálok tanulni.

Szeles,
úristen, munka közben ? vagy ott lakott a házban ?
Satyi: apa vett megkötös, kendős, könnyed darabot 600 ft-ért tescoban, korábban raktam is fel róla képet.

Manna,
várjuk a híreket.

Csajok holnap lehet az enyém drukkok szempontjából ?
1., sikerüljön a vizsga
2., ne sikerüljön eladni a balatoni nyaralót (holnap nézik meg) mert akkor én hova megyek ezen a nyáron ???? Abban bízom h előny a gázos családomnál h a 3 tulaj (nagyi, két lánya - ebből az egyik az anyukám) évek óta nem beszélnek, tehát mire a kapcsolatfelvétel megtörténik stb. stb. szóval lesz abból még szeptember is, feltéve ha teccik a vevőnek a hely. Bárcsak ne !!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Bocika! Én mikor Levente kicsi volt 1-szer mentem ki piacra( az tölűnk 100 méterre van és igyekeztem is, de rettenetesen éreztem magam! Nem is annyira attól féltem, hogy a gyereknek baja lesz, de mi van ha velem történik valami, elvisz a mentő, aztán várhat a gyerek és senki nem tudja, hogy egyedül van! Szóval én akkor annyira rosszul éreztem magam, hogy soha többé nem hagytam így magára!

Laura! Jézusom! Mi történik az emberekkel! Minden hétre jut egy? :shock:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kubu: én drukkolok. Nagyon utáltam a jog vizsgát anno!!!! Na és akkor ne is feleljen meg a vevőnek a kéró!!! :lol: :lol:
Vendég

Enikő: én a házból (kerítésen kívül) ki sem teszem a lábam gyerek vagy felügyelet nélkül. Ha meg valami történik velem, akkor tök mindegy hogy ott a bébiőr vagy sem!!!! Ilyenen én is aggódok amúgy!!!! Na mindegy, ezen a véleményem nem fog megváltozni!!!
Vendég

Sziasztok!

Kincsőnek boldog hófordulót!

Kubu! Druuuuukkkkk!! Miért akarják eladni a nyaralót? Én annyira szeretnék egy balatoni nyaralót imádok ott lenni és úgy néz ki azt is eladják ahova mi szoktunk járni :evil: Úgyhogy lehet, hogy iden sem tudunk nyaralni menni :cry:

Laura! ez szörnyű! Egyik nap hallottam, hogy a válság óta mennyire megnőtt az öngyilkosságok száma.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika,
hát mert mi egy ilyen furcsa család vagyunk. Oszt mivel a granny csinálja az egészet ő már unja, anyám meg csak pénzt akar és már szerintem azért is belemegy h én nyáron ne ott lopjam a napot.

Zöldi
engem érdekelne pls pls kérek pü-t.
Kötönöm

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kukk, most keltünk :oops: :lol: , csak visszaolvastam gyorsan, majd jövök "alaposabban", most csak:

Kösziiiii a bébiőrös tapsztalatokat, asszem az Angelcare nyert! :wink:

Mági: Találtam egy helyet, ahol kicsit olcsóbb, mint a többi helyen, és ahhoz is adnak most ajiba "szartartályt"! :lol: :lol: (onnan van a babakocsink is :D )

Mush: Boooooldog hófordulót Kincsőbébinek!
bébic

Sziasztok!

Bébic: Nekem olyan bébiőröm van és nagyon szeretem. A mobil egység nagyon praktikus.

Lyndee: Mi is 3900-el születtünk és 6700-nál tartunk…szerintem nem baj.

Kubu: Drukkolok mindkettőhöz!!!! A holnapi jog vizsgára is. Ha kérdés van, írj!

Az ügylettel kapcsolatos bizonyos rohadt telefonra még várok, így ZÖLDI NAGYON SORRY de nem fogok tudni odamenni a westendhez.

Kép
mannababoca

hali!

Apa elment, vasárnap jön haza, nejjóóóó :(
Amúgy is szarul indult a mai nap, tele volt vele a tököm, de most már megnyugodtam.

Bébiőr: én télen használtam sokat, amikor Kobold kint aludt. Mostanában ritkán kell, de jó, hogy van :)

Lé-püré: első nap vacakoltam a lével, de másnap már Kobold is tolta a pürét :)

Utólah boldog 5. hót Arninak és Noelnak!

Boldog hófordulót Sophie Kincsőnek

Mush:
el vagy tűnve! Megérkezett ma a nyaktámasz, de a postából elegem van erre a hétre, a jövő hét elején küldöm :)

Zöldi:engem nyári sapi (legalább 46-os), színes atlétabody, napozó és rövidgatyesz érdekelne (74-80), ha gyerek lekattan rólam, megnézem a listát. a cuccokat meg (már ami marad :)) jövő héten meg tudnám kukkolni, amikor a habtapiért megyek.

Laura: hát ez szörnyű. családja volt?

Boci: bocsi, a takarós kép elkerülte a figyelmemet :oops:

Szerintem akartam még valamit, de nincs energiám gondolkodni...

Ja, igen:

Kubu: mennek a drukkok mindkét vonalon :D

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Musiék nyaralnak!

Zöldi! engem érdekelne a zöld csíkos sapi, barátnőm kisfia 1 éves, neki biztos jó.

Kép
Kép
Kép
erika26

hahó

suzy: beadattam neki, eddig minden ok! este elfelejtettem lázkúpot is adni neki, pedig eddig minden oltás után adtam egy felet, de akkora migrénem volt, h megint a wc előtt térdeltem az esti fürdetés előtt-után:(ugyh esti szopi után én is lefeküdtem. igaz alig aludtam vmit, de hajnalra elmult és elaludtam vhogy és igy legalább éjjel meg-megnéztem a homlokát.
én igazából nem a láztól félek, hanem h kijön rajta megint vmi köhögős nyavalya, mert ugye nálunk az a veszélyes.
reggel köhörészett, de azt végülis szokta máskor is és nagyon bizok benne, h nem lesz semmi baja!

dokinéni szerint nem szoktak ettől megbetegedni és egyáltalán nem biztos h a multkor is az oltás miatt lett beteg(igaz másnap jött ki rajta kb)

na bizzunk!

most megint alvósban nyomja lassan másfél órája ami tőle elég szokatlan :roll: főleg h éjjel is aludt reggel 8kor hallottam h fent van de nem sirt csak gügyögött meg tornázott:)de már kivettem megetetni a cicik is durrantak ugyis.

nemtom velem mi van v a meleg v a holnapi eső v az ideg de tökre szédülök az esti migrénől ne beszéljünk. ráadásul apa is utazós napon van és anyum sincs itthon mert elutazott papámhoz:( na mind1 este mind2en itthon lesznek addig kell kibirnom.

ez stilszerű a témátokhoz amit irtatok h mi van ha vmi történik velünk amig itt vagyunk a bébivel.
ez sztem a felelősség terhe és tök természetes minden anyukánál. örülök h nemcsak én vagyok igy. néha rendesen szorongok ha nem vok jól és egyedül vagyok sokáig a babával. igaz én hajlamos vok erre amugy is.lényeg h kezelni kell tudni.

én eccer hagytam itt a babát 5 percre v még annyi sem a tárolóban felejtettem a telót a babakocsiban és azért szaladtam le addig ő a mózesben volt az erkélyen naná h akkor csengetett a védőnő! odalent kellett kaput nyitni neki és szabadkozni h csak leugrottam 2 percre:)de mondom fent alszik az erkélyen. megyünk fel erre nem ott üvölt? :lol: ez a murphy törvény!

olyan hőség van h nem igaz! ma lehet bekapcsolom a klimát csak Regi miatt nem merem.

vmit főzni is kéne meg kitakaritani. aszem megvárom apát majd akkor.
holnap szerencsére szabin van. szombaton akarunk utazni remélem nem lesz semmi bajunk és mehet midnen a tervek szerint. dokinéni szerint ha péntekig nem lesz semmi baja akkor utána már tuti nem és utazzunk nyugodtan.

ja hizás: mult hóban 3adára, e hóban ill utsó két hétben meg 5ödére csökkent! már kicsit keveslem is. mult hóban heti 10 dkg volt most meg csak 5 :shock: igaz pont kb 2hete annyit mozog mint a motolla biztos attól. meg lehet már téleg nem elég neki a tejcsi sem ugyh jövő héten mégis alma lesz ugy érzem ebből.

ami miatt meg még van aggódni valóm h hetek óta zöldes nyálkás a kaki már irtam aszem. igazából a betegség óta nem jött helyre úgy látom. hiába a normaflore. ok hasmenés nincs meg a szaga sem gáz de az állaga.. lényeg h megint kakitenyésztés:( ma mg nem volt kaki este igen de az pont normális volt ugyh most megvárok egy olyan zöldet és abból viszek be. doki mindenféle ijesztő dolgokat irt a vélt diagnózisba pl. bélféreg, meg vmi blaucitoakármi nemtom de védőnő szerint nem féljek mert ezeket csak azért irják rá h be lehessen utalni meg ha vmi baja lenne akkor tuti lenne más tünet is szal lehet csak megváltozott az emésztése. de semmi ujat nem eszik! na mind1 ez is kb jövő hétre derül ki..

és azért is vok megijedve mert képzeljétek a váróban beszéltem egy családdak akiknek 9hós a kislányuk és 7hósan minden előzmény nélkül elkezdett hányni, azonnal vitték ügyeletre ahol azt mondták h biztos tulette magát :? mondták h nem, mind1vitték körzetihez mert nem mult az beutalta egri kórházba ahol uh, és mondták h bélösszetolódása van meg ciszta a gyomrában! :shock: és azonnak meg kell műteni mert kiszárad meg stb és v pest v miskolc, vitték miskolcra éjfélkor műtötték meg gondoljátok már el, és egy hétig kórház és ki volt kötözve mert infúzióval meg szondával táplálták amugy az ujját szopizza mindig igy nem tudta és sirt végig nem lehetett szoptatni és a csajnak el is ment a teje az egy hét alatt ugyh azóta tápszer, és éjjelre nem engedték h a gyerek mellett maradjon merth gyereksebészet de a többi anyának se mindenkinek lent kellett aldni az alagsorban annyira durva én elsirtam magam mikor mesélték, egy csomót fogyott már hizik vissza azóta 2 hó telt el de olyan hihetetlen és azt mondták nekik h 7-8 hóig ez csomó babával előfordul hát nemtom én még nem hallottam és 5centis vágás van a hasán gyomorműtét! és még "jó" mert a ciszta amugy ki se derült volna stb.

brrr a hideg ráz még mindig.
főleg h nekünk is furakakink van.

na megyek mert felkelt végre.

andy

bocs ha sok voltam

Kép
andy30

Reggeli történet folyt.: A pasi először szépen szétrakosgatta a postaládákba az újságokat, majd felment az ötödikre (az a legfelső szint + van tetőtér). A lépcsőházból lehet kimenni a külső folyosókra, onnan nyílnak a lakások. A külső folyosók azonban általában zárva vannak, csak azoknak a családoknak van kulcsuk, akik ott laknak. Szerencsétlen próbálkozott egyre lejjebb, a másodikon találta nyitva az ajtót. Onnan is nagyot tudott esni, állítólag teljesen szétment a feje.

Vettem 2 sapit, 1.450 meg 1.550 volt az ára. Mellettünk van a Plaza, ott van egy bababolt. Most akciós a Libero, 2.460-ért vettem a 60 db-ost. :lol:

Mushmama! Boldog hófordulót kis Kincsőnek!

A mai naptól dolgozó nő vagyok, persze még szabadságon, tegnap letelt a GYÁS. :cry: Tegnap azt beszéltük apával, hogy ha bejön ez az állítólagos adócsökkentés, talán tényleg nem süllyedünk már lejjebb. Vagyonadóra nem vagyunk esélyesek, az ÁFA- és jövedékiadó emelés nem visz el annyit, mint amennyivel nő kettőnk nettója. Persze majd hiszem, ha látom!

Kubu: DRUKK, DRUKK, DRUKK!!!

Kép
Kép
szeles4

Ja, és Huni már másodszor alszik ma napközben, előző másfél órás volt, ez fél órája tart! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Én ezekkel a bébiőr ,mérleg, hasonló kütyükkel úgy vagyok, hogy zutána simán el tudom adni... A mérleget pl. 2 év használat után 10 ezerért adtam el a héten, 13-ért vettük. Egy havi bérleti díj több, mint amennyiért 2 évig használtuk :wink:
A bébiőrt is el fogom adni, tartós bérletnek fogom fel a meglétét :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hozzátápival kapcsolatban:

Már szerettem volna kérdezni, hogy miért adjátok a babákban a kész babakaját? Ha elmegyünk valahova, vagy rohanás van akkor okké, de egyébként nem a friss papi a legjobb neki? Eszik még elég szart az életében.

Suzy a mélyhűtéssel kapcsolatban pedig csak az a baj, hogy a finom és tápláló répapűréd fele kuka, mert a fagyponton szépen elsétálnak a vitaminok meg a tápanyagok egy része.

Nu mindegy, csak szerintem az a két perc amíg összetrutyákolunk egy kis friss cuccot tényleg megéri.

Zöldi: Milyen pűűűűűűréket is kajol Hanna baba?

Kép
mannababoca

Laura: de hülye vagyok, tényleg! :oops: Mindent elfelejtek.... :x

Andy: a prevenartól nálunk is elég tompi volt Kobold kb. 2 napig (a többi oltás hatása meg se látszott rajta), és akkor még nem is volt ez a borzasztó meleg.
Ilyen történeteket meg ne is hallgass, aggódsz amúgy is eleget. Olvastam erről a bélösszecsúszás dologról, és pont azt, hogy ritka.

Kép

Kép
gabilany79

Manna:
Amellett,hogy én is folyton főztem,pároltam, reszeltem Annának, tudatosan néha adtam neki otthon is kész kaját. Mégpedig azért is, hogy ne járjak úgy, hogy, amikor utazunk, nem eszi meg, mert nem ismeri az ízét, és nem fogadja el. Arról nem is beszélve, hogy néha kell az a kis könnyebbség is, hogy amikor az ember azt mondja, ma nem csinálok semmit, akkor felbont egy ilyet és kész. Azért ezek nem olyan szarok ám, mint az instant zacskós leves, meg szósz. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote]N írta:u mindegy, csak szerintem az a két perc amíg összetrutyákolunk egy kis friss cuccot tényleg megéri.

Tényleg meg, de a 2 perc azért barokkos túlzás :wink:

Az üvegesnél meg meg kell nézni, mi van benne (a legtöbb "mindenmentes" egyébként, sőt egyenesen biogazdálkodásból származik), és osztom Mági véleményét.
Másrészt a változatossághoz vannak olyanok, amiket nem kapsz meg frissen, mert nem idény, vagy nem veszel meg ipari mennyiségben azért, hogy csak a gyerek egye (pölö nálunk a sütőtök).

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!

Megvolt a tanácsadás megkaptuk végre az elmaradt oltásokat.7920g és 67cm az én"dagim" :lol: :lol:
Dokinéni megdícsért minket h még mindig csak szopizunk,úgyhogy megnyugodtam hogy nem vagyunk elkésve.

Zöldi:hihi én 10percre lakok sárvártól :lol: :lol: :lol:

Kubu:mennek drukkok!!!!

Lyndee,Aida:Boldog hófordulót manóitoknak!!!

Mush:Kincsőnek is sok sok Boldogat!!!

Laura:ez szörnyű :(

Gyerekfelügyelet,bébiőr:nekünk nincs bébiőr,úgy volt h veszünk de aztán mégsincs rá nagy szükségünk.
Én is szoktam egyedül hagyni Olit ha vmi dolgom van,de mióta elkezdett forogni,nem merem.

Kaja:én úgy vagyok vele hogy inkább azt egye amit én kutyulok,de persze utazásnál a bébiétel a nyerő

Andy:bocsi h nem írtam vissza pü-t,köszönöm a segítséget
Nekünk is sokszor még zöldes a kaki meg nyálkás,és van h megint többször kell szívni az orrát,de mondta dokinő h nálunk le volt rakódva azért normális,ha sokáig náthás.de mutattam neki a kakit és mondta h rendben van,az a gáz ha napi 10-12szer van hasmenés illetve olyan kaki

Ki mennyi vigantolt ad a manónak?Mert nekünk ma azt mondta a dokinő h kicsit nagyobb a kutacsa Olinak ahhoz h 5hós,erre kérdeztem h akkor nem kéne 2csepp vigantolt adni,azt mondta nem,mert minden gyereknél más méretű a kutacs

solya051020
Káld

Migrén:azzal mit lehet kezdeni?van rá vmi gyógyszer?Mert nekem is 3napja fáj a fekem,tegnap éjjel volt a csúcs,3-kor még fent voltam,annyira rosszul voltam,hányingerem volt...ma már kicsit jobb

solya051020
Káld

Helló Csajok!

Zsófi a tegnapi egész napos nyekergéséhez képest ma minta csaj!!! Éjszakát átaludta, reggel egyedül játszott jó sokáig, aztán 8-tól 10-ig megint aludt, majd Dévényeztünk (jövő héten lesz az uccsó!), aztán megint aludt vagy egy órát és most pörög-forog a játszószőnyegén, meg a nagy szőnyegen, dumál és tömi a szájába a játékait. :-D Most meg hasonfekve engem néz és vigyorog. Imádom!!!

Amúgy tegnap már nagyon ki voltam akadva, tudjátok, mint a nő a Magne-B6-os reklámban. :-D Zsófi egész nap nem bírt magával... :evil: Nálatok is szokott olyan lenni, hogy besokalltok? Remélem nem csak én vagyok ilyen elvetemült rossz anya. :-D

Andy!
Szerintem te eléggé túlparázod a gyerkőccel kapcsolatos dolgokat. Rémtörténeteket meg ne olvass!!! Minden gyerek más és tökéletesen máshogy reagálnak pl. egy oltásra is. Zsófinak pl. az első Prevenarnál hőemelkedése lett és iszonyatosan bevörösödött a combja az oltás helyén, a másodiknál már koránt sem voltak ilyen durvák a tünetek. De pl. a Rotarixtől semmi baja sem volt!

Mági!
Én is minden babaholmit hosszútávú bérletre szánok. :-D Reméljük lesz még kistesó, nála használjuk, aztán majd mi is eladjuk.

Manna!
Igaza van Gabinak és Máginak, a 2 perces kotyvasztás tényleg barokkos túlzás, főleg ha már minden étkezésre mást kell kotyvasztani. Én eddig még csak almalét adtam korábban Zsófinak, de ahhoz képest, hogy kapott belőle néhány kanállal, elég sok pepecs van vele.

Kubu!
Megy a drukk mindkét téma vonatkozásában!!!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Megint le vagyok maradva, mint a borravaló....

Tegnap voltunk mázsálni kereken 8,5 kiló és 71 cm. Én nem tudom hova fog nőni a kicsi fiam, de ha így folytatja, kosaras lesz...

A dokinál minden ok, semmit nem talált a fülén, hála istennek. Ja igen nem is sírt vizsgálat közben, érdekes a másik dokinál 3-an fogták le...

Remélem mindenki jól van, a betegek meggyógyultak!

Kubu: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!! Kína összes termése!

Laura: hát nem semmi! Én még nagyon régen láttam egy ilyen esetet élőben (!) voltam vagy 10, a nő akkorát puffant a betonon, hogy csak na, mondjuk ő a 8-ról ugrott..., mint egy rongybábu, úgy érkezett a földre...

Megjött a gyerekülés, hiper mega giga szjúper jó! Szerintem...
Danim bele volt ijedve, kapaszkodott, mikor megnéztük, hogyan működik! :D

Boci kicsit le vagyok maradva, miért kell 5-én megsütnöm a tortádat?

Minden béjbinek boldog hófordulót, aki a napokban érintett!

Solya: ajándékötlet! Csináltass egy nagy tortát! Fényképezd le magatokat az aprónéppel, majd olyan cukorképet csináltass (persze, csak ha tudsz), rakd rá a tortára, majd tegyél rá egy focilabda és egy méhecske marcipánfigurát. És annyi gyetyát ahány évesek vagytok! ebben minden benn van, ami a párod számára fontos...

D-vitamin: nekem van, amikor bizony több csepp megy a szájába, mint 1, ilyenkor annyi napig nem kap, ahánníal több ment be...

Kép

Kép
dcili81

Berni én is be szoktam sokallni, néha, de mostanában, lekopogom nagyon jó gyerek....

Kép

Kép
dcili81

berni: mennyi volt a hője zsófinak a prevenartól? és hanyadik nap és meddig tartott? a kivörösödés is.
mert reggel 37volt de. 37,2 most meg 37,4 a hője. mikor adjak neki lázkúpot? ja és az oltás helye körül olyan kis duncs van de nem vörös.
a többi oltástól ilyenek nem voltak neki.

Kép
andy30

Ja igen én éjszakára csak egy rövidujjú body-t egy zoknit, meg a egy plédet adok rá, de így is néha beizzad a kis feje...

Kép

Kép
dcili81

Berni: na én ma sokkaltam be! Alig tudtam elaltatni, semmi nem tetszett neki. Cici után sírt, kapott fagyi tejcsit (nem nagyon kellett neki, csak gondoltam hátha kevés), tisztába tettem, a pelenkázón üvöltött, énekeltem üvöltött................ kész voltam!!!! :cry: :cry: Én meg néha úgy érzem, hogy nem tudok a gyerekkel mit kezdeni!!! Játszunk ezt, meg azt, de van úgy hogy kifogyok ötletből, vagy belefáradok a gügyögésbe. :cry: :cry:

Cili: nem semmi méreteitek vannak. Milyen az autósülés?? Torta: hát Kubunak meg nekem akkor lesz a szülinapom!!!! :cry: :cry: :cry: Én elkezdem a 3.X-et!!!! :cry: :cry: :cry:

Solya: Cili tortaötlete jó. Mi most anyóséknak csináltattunk fényképest. Anno tettem fel róla képet!!!! Én apának figurásat is szoktam csináltatni. Volt már focilabda, focicipő.......apumnak meg egyszer halat csináltattam (nagy horgász).
Mióta Marci forgolódik és ki kell lépnem valamiért, vagy a WC-re menni akkor beteszem a járókába vagy a kiságyába!!!!
Vendég

Andy: nálunk a prevenártól nem volt semmi gáz, pedig egyszerre kapta a 4 hós kötelezővel (6 hósan kapja a kövit). Szerintem ha még emelkedik adjál neki egy kúpot és nyugodtan egy egészet!!!! Szerintem!!! :oops: :oops:
Vendég

Andy!
Zsófinak olyan 37,2 körül volt a hője még az oltás napján estefele. Kb. délelőtt 11-kor kapta meg, ez meg este 6 felé volt. Üvöltött, mint a sakál, az egész combja tiszta vörös volt, forró és duzzadt. Az egész!!! combja. De benyomta neki egy kúpot, meg gyorsan borogattam a combját és kb. fél óra múlva már semmi baja nem volt. A másodiknál már előre figyeltem és amikor láttam, hogy kezd vörösödni, borogattam, de az már korántsem volt annyira durva, mint az első. Szóval no para!!!

Boci!
Bocs, de azért örülök, hogy másnak is vannak szar napjai. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Boci nekem tegnap este nem akart elaludni, már fél 10 is volt, mire a kezemben elaludt..., gondoltam magamban, hogy ó majd alszunk reggel 8-ig, de fél 7 után már erre keltem: eöoöööoeoöööö..., meg a hatalmas pukikra... :shock: :shock:

Szülinap jó! 3x nem annyira, de hát ez van!

Kép

Kép
dcili81

Cili:szupcsi az ötlet,köszönöm :lol:

Boci:igen emlékszem a tortára :wink: én a játszószőnyegre szoktam letenni az urfit,már ha elmarad rajta

Berni:én pölö ma vagyok annyira kiakadva a kicsi fiamon,alig tudok eljönni mellőle...de mostanában elég sűrűn vannak ilyen napok :( most nem tudom vagy az idő miatt vagy a fog miatt vagy csak alapban ilyen.ja és alig alszik napközben tuti ez is közre játszik

solya051020
Káld

Hát, ez a nap nálunk se írja be magát a Szép emlékek könyvébe.
A délelőtti szarakodás miatt borult az alvás rendje, és hihetetlen, mennyire számít!
Délelőtt nem tudott rendesen aludni, aztán meg nem is akart, most hulla fáradt, de egyszerűen nem alszik el és már sehogy se jó neki. Remélem, azért el tudom altatni, mert ennyit nem is tudom, mióta sírt utoljára napközbeni alváskor. :(

Kép

Kép
gabilany79

Tortáról jut eszembe:öcsémnek azt a tortát csináltattuk a szülinapjára(kb két hete)

Kép

solya051020
Káld

Gabi:sajnálom :( :( nálunk tegnap volt ilyen egyetlen egyszer aludt csak Oli napközben azt is masszás után nem tartott 10percig,és aztán már hiába próbáltam bármit(60szor cicire raktam nem aludt el..aztán hagytam had sírjon,és az esti evés után be is ájult...remélem ilyen napunk nem lesz mostanában)

solya051020
Káld

Természetesen ha már minden étkezésre kutyulni kell az más. És persze ha néha adsz neki egy kis babapapit az szerintem teljesen rendben van, én is így teszek. Én csak azt írtam le, hogy szerintem a néhánál gyakrabban nem biztos, hogy a kész papi, hanem anya kutyuléka a megfelelő.

A barokkos túlzással kapcsolatban pedig: Én két perc alatt megpucolok egy almát bevágom a mixerbe és kész. :D Nyilván nem a csirkehúsos cukkinire gondoltam, de szerintem az még úgy is túl korai...

Kép
mannababoca

berni boci köszi. akkor 37,4re adjak kupot mi? meg akkor borogatok is mingyá.
ez az h tegnap még semmi baja nem volt.
na szoritsatok

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?