Megjártam a labort reggel, 6 üveggel megcsapoltak!
Voltam egy órát sétálni is, most kerítésszélén ücsiztünk, ittuk a limonádét.
NAGYON meleg van!
Gina! Igazság szerint én nem várom még, hogy megszülessen. Utolsó terhességem, minden percét ki akarom élvezni és sokszor gondolok egy nap arra, hogy utoljára vagyok az életben 10 hetes 1 napos vagy épp annyi idős terhes amennyi vagyok. Fura érzés, olyan mintha klimaxolni készülnék. Nagyon jó babásnak lenni!
Tulipános! De jó a kép! Az elsőn pont elölről látni, nagyon édes!
Írtad, hogy nem fogadsz dokit csak szülésznőt, viszont a nem körzeti kórházadban csinálnak ingyenes kombinált tesztet. Hogy szerzel oda beutalót, kitől? Mert a körzeti nődoki csak a körzeti kórházba tud adni vagy ahol Ő maga vezeti a szüléseket. Háziorvostól???
m&g! Én is szeretnék menni 4D-re még soha nem voltam, most ebből sem maradok ki!
A 18. heti 2D-s genetikai uh után gondoltam, max. a 20. héten. Az Istenhegyire megyek, Hajdú Krisztinához, nagyon jó híre van. 14 ezer ft.
Jót mosolyogtam ezen az "anyák 10-20 évvel ezelőtt" szövegen! Mert 11 évvel ezelőtt azért volt ám uh, pont abban a terhességi hetekben és ugyanannyi számú mint most. Ennek ellenére a lányunk sosem mutatta meg magát, szüléskor derült ki. De ez csak véletlen volt. 4D viszont tényleg nem volt.
Pumipumi! Mi most sem vetetünk le őssejtet. Ha lenne felesleges 360 ezer ft-om, akkor levetetném, de nincs. Ha ennyi pénzem kp-ban lenne, akkor gazdag embernek tartanám magam, hitelt pedig soha nem veszünk fel semmire! Nem gazdagítunk másokat olyanért amiért nem dolgoztak meg. Elvi kérdés.
Nekünk nem kell venni semmit sem, nagyon szentimentális vagyok, így még a lányom összes babaruhája, ruhácskája is megvan, szépen kimosva, kivasalva, nagy standard kartonokba zárva a gardróbban. Tavaly adtam egy nagy zsáknyit oda a barátnőmnek belőle, így ha kislány lesz, akkor visszakapjuk és abban biztos vagyok, hogy még rá is kontráz jópár ruhadarabbal. Neki nagy szüksége volt akkor ruhákra, így nem bírtam megállni, hogy nem segítek, de halkan mondom, hogy azért sokszor gondolok rá, hogy milyen jó lenne ha még itt lennének azok a gyönyörű ruhák is.
Mindenünk megvan, az utolsó textilpelenkától a babakocsiig.
Tedorka! Lehet tudatalatti a szín választás, érzed, hogy lányod lesz...