Hali
Igy indulas elott nagyon osszemosodnak a napok, minden napra jut valami tennivalo, most is csak gyorsan
Monica, nagylanyodnak utolag is nagyon boldog szulinapot! Szepen novoget tesobaba odabent, ti is keszulodtok lassan haza? Nagybevasarlas?
Edu, huu, sajnalom M-et, remelem nem lesz semmi gond vele az ut soran, es a laza is lecsillapodik. Nyugos lenne egy lazas gyerekkel vakaciozni
Jo utat Nektek es elvezzetek!!!!!
Ja, dvd cimeket akartam irni Neked, itt is volt a fejemben, aztan majdnem elfelejtettem
Nagyon bele tudok valasztani az unalmasok koze, de van 1-2 egyszer megnezheto nem agytekervenyeket megmozgato film, amiket az utobbi idoben lattam (azert akad kozte jobb is) bar mint tudjuk, mindenki izlese MAS es MAS:
1. New in town (Renee Zellweger) 1* megnezheto
2. Bride's war (Anne Hathaway, Kate Hudson) 1* megnezheto
3. Doubt (Meryl Streep) ez egesz jo volt
4. The Changeling (Angelina Jolie) ez is jo volt, 1* szemeltakaros resz vigyazni vele, ja drama, bevallom megkonnyeztem
5. Vicky, Cristina Barcelona (Woody Allan film - Penelope Cruz) kicsit uncsi
6. The Dutchess (Keira Knightley) ezt ajanlom
7. The uninvited (thiller) 1* megnezheto, szemeltakaros neha...neha
8. The curious case of Benjamin Button (Brad Pitt) hmm, jo volt, megkonnyeztem
9. What happens in Vegas (Cameron Diaz, Ashton Kutcher) 1* megnezheto, ebben azert az 1-2-nel tobbet nevettem
10. 27 dresses (Katherine Heigl) kis romantikus love story, apa lehet nem ertekelne
11. Becoming Jane (Anne Hathaway) so-so, az uram nem birta vegig nezni
12. Pride & Prejudice (Keira Knightley) nekem tetszett, a konyvtol nem sokban ter el, kosztumos!
Huu, van meg egy jo par, de kolcson adtam, es mar nem emlekszem a cimekre, bocsi.... a nagyon pite filmeket meg nem irom le, jelen pillanatban a Kite Runnert nezem.... ismeros ajanlotta. Remelem lesz mikozul valogatnod!
Na, hogy element az ido, a pitem kozben megsult
tudjatok charity-re kellett kesziteni valamit, a felesegek itt nagyon komolyan veszik ezt
en meg "kotelezobol" nem maradhatok el az uram szerint.
Rima, orulok, hogy tul vagy a vizsgan, es hogy lepipaltad az osztalyt!
A fonok hetvegere is be akar fogni dolgozni?? Jol kerd meg akkor az arat, ha igent mondasz!
Jo sokaig lesztek otthon! Mindjart itt a junius! Mi kb. juni 6-10-ig Szegeden, aztan vissza, ennyi az ossz Mo. tartozkodasunk napja, csak lejelentkezunk
Ha az uram nincs velem, akkor termeszetesen hosszabb szokott lenni, de vele nem lehet, egyszeruen nem fer meg a feneken
Kolyok, Ti is pont akkor indultok vissza, amikor mi megerkezunk
es sajnos Bp.-hez semmi kotodesem, igy utba sem ejtjuk
meg jo, hogy ilyen szetszorva vagyunk
kivancsi lennek mindenkire, de ez nem olyan egyszeru.
Kata, persze teljesen megertem a nezeted, en sem szeretnek IKREKET meg az uram sem
nem egyszeru, meg ha elso szulottek is, segitseg nelkul pedig szinte keptelenseg
Jo sok petet "csinaltak" Neked, 13
nem faaajt? De legalabb most egy jo darabig nem kell, kitartast, most mar ossze kell jonnie! Ja, es nagyon orulok, hogy maradhattok meg Ausztraliaban, 6 het az mar egyaltalan nem sok, mar szervezheted is a koltozest!
Meglesz a "teli" program!
Huu, elkesem, robogok, puszi mindenkinek!