Sziasztok!
Ma voltam diabetológián, illetve a hétfői vérvételes eredményemért. Reggeli utánni 60 perces cukor értékem 5 mmol/l lett. És a vízeletben sincs baktérium
2 csajszival járok át, és mind a kettőnek adták ma az inzulint is mivel az egyiknek 8,26 a másiknak 7,4 lett a cukra reggeli után. De mind a kettő mondta, hogy nem nagyon tartották be a diétát.
Én igen
Linácska, Tündi: a babák nagyon hasonlítanak egymásra,
Csilla, Judi: nekem is sokat fáj a csípőm, de nekem már a 20. héttől. Hól jobban hol kevésbé. De mikor az elején megindult a pocaknövekedés akkor nagyon nagyon. Ja és volt olyan is, hogy én oldalra sem tudtam felemelni a lábamat.
Linácska: akkor sikerült a munkáltatódnál jól kijönni az egészből. És szerencse, hogy Levi pont összejött
Tudta mikor kell jönnie
Pont most dumáltam a diabon egy csajszival 36 hetes, és a munkáltató pont most akar vele aláíratni egy közös megegyezéssel megszünő munkaviszonyt. Mivel a cég elköltözik Tatabányáról valami másik városba. A csaj épp a bíróságra ment utánna valami szakértőhöz, persze esze ágában sincs aláírni. De milyen szemét a munkáltató, jah és április végéig dolgozott pedig inzulinozza magát, és 6 éve ott van a cégnél.
Én hajnal háromkor arra keltem, hogy a hátamon fekszem, és mindjárt elhányom magam
.
Aztán kinyitottam az ablakot, és oda űltem elé a számító gépes székbe egyszáll semmibe, h. most hányok vagy nem. De aztán nem lett belőle semmi. (bocs
)
Nem tudom hogy kerültem a hátamra mert oldalt alszom már az elejétől kezdve.
Mandaran: tegnap sajnos nem jutottam el végül is a szoptatásos előadásra, mivel elkezdtem keményedni, ezért jobbnak éreztem magam vízszintesbe helyezni.
Bener: a szülőszoba látogatást a kórház szervezi. Védőnő add tájékoztatást róla, meg a kórház is. Én sem úgy gondoltam, hogy elindulok és bekéreckedek
61 kg, mielött apával megismerkedtem akkor 57 kg voltam. Aztán az összeköltözés, meg a boldogság, szépen jöttek fel a kg-ok. De kb ez a cél majd szülés, és szoptatás után
Diétázók: valami ebédre főt kaja ötletet tudtok adni? Fogalmam sincs mit főzzek holnapra