Új privát üzeneted érkezett!

Rilla,
de jó lesz nektek. Nekem még 5 hét a Balaton.

Én most egész évben táppénzen voltam, vagyis a teljes évi szabim bent maradt. Jó lesz, mikor majd vissza kell mennem, egy egész hónappal többet lehetek majd előtte itthon. Ja, hogy nem lesz hova visszamennem, mert ki vagyok rúgva....ezt elfelejtettem :oops: De szerintem nem csinálom rosszul, 2007 novemberében kaptam meg a felmondólevelem, talán 2012-ben el tudnak küldeni egy csomó végkielégítéssel :lol:

Ja, és apának ugye idén plusz 9 nap szabija lesz. Nekiadtam a gyerekek után járó 2x2 napot, meg kapja a gyerekszületéskor az 5-öt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska mi van kicsit lemaradtam.
Ki vagy rúgva?

Adri

Kép

Kép
irdab

Anetto,
a 30 kiló hízásra visszatérve... Egyébként tudtál volna valamit tenni ellene???? Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy cseszegethetnek akárhogy a hízással, az ember nem direkt hízik akár 20-30 kilókat, hanem valamiért ennyit kíván meg a szervezete.
Vagy ugye vizesedik, azzal sem lehet azért sokmindent kezdeni. Szerintem nagyon kevés kivételtől eltekintve az ember éli babásan is a megszokott életét, nem kezd el zabálni... Ha valakinek van egy kis tartaléka esetleg abból használ, és nem hízik annyit, ha valaki nagyon vékonyan kezdi, esetleg többet raktároz el. Lilivel én csak 9-et híztam, de 15-tel többel kezdtem. Most lehet, hogy lesz 12, de akkor sem megyek annyival szülni, mint vele.

Ma reggel tökre összevesztem apával, úgy hogy még be is lázasodtam. Félt a kutya a viharban, szétszedte a szúnyoghálót, fáig kikaparta a bejárati ajtót, és kb. úgy nézett ki, hogy én vagyok a hibás, mert ez a kutya ugye eredetileg apukáméké volt, csak mikor eladták a családi házukat mi fogadtuk be. A kutyát is cseszegette, engem is, rámvágta az ajtót, hogy akkor oldjam meg, hogy hogy lesz megjavítva az ajtó... Néha annyira elegem van, mintha tudomást sem venne arról, hogy épp a fiával vagyok 7. hónapos terhes. Úgyhogy mérgemben ma zárat cserélem a garázson, 2 éve rossz kb, és azalatt nem sikerült megcsinálni. Nem hiszem, hogy ezeket nekem kellene amúgy, de hátha észbe kap egy kicsit, hogy tán lehetne segíteni is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tiszta zizi vagyok! Kiment a fejemből, hogy a Mini Manóban ma 4-kor ingyenes babakelengye bemutató lesz (mi mire jó és miért vegye meg nálunk-féle). Most nem is tudom, mit csináljak, necces lesz két napon belül kétszer elkérni magam...
Zuglóban lesz, a Nagy Lajos 112-ben, ahol az üzletük is van, és vacillálok... Valaki nem akar még menni? Akkor könnyebb lenne rászánnom magam, hogy a 7-essel átszeljem a várost. :?
Hm. Egy hideg fagyi, felpolcolt lábú pihi egy hűs, szellős kertben annyival jobban tudna esni.
rilla - Olyan sokáig dolgozol? Ha én aug. 1-ig dolgoznék, lehet, hogy múzeumi babám lenne, mivel 6-ra vagyok kiírva. :lol: Nagyon irigyellek Horvátországért, mi is gyakran megyünk; Trogír az egyik nagy kedvenc, de tavaly kis szigetekre is mentünk (Brac, Supetar, Hvar), hát ha lehet még jobb! Ti hová készültök? Milyen a fürdőrucid? Én csak a Balcsira vállalkozom, de egyenlőre nem ruháztam be fürdőruhára. Valahogy.. nem is tudom... Lehet, hogy inkább egy sátrat húzok magamra... Nem is a poci.. az összes többi...
jimbone - Vigyázz magadra, elég hülye az idő is, lehet, hogy csak azt érzed sokkal jobban, de azért drukk, hogy minden rendben menjen + a vizsgák is! Írj, mi újság.

linacska - Azt hiszem, ugyanúgy reagálunk bizonyos dolgokra. Remélem, a párod azóta már jelentkezett, és kibékültetek, vagy ő is belátta, hogy rajtad vezette le a mérgét, amit a szegény kutyuson nem tudott. Néha a pasik olyan indulatáttétellel dolgoznak, hogy csak néz az ember lánya. Ha lehet, ne vedd át, és ugye nem gyűjtötted össze az elmúlt időszak összes sérelmét, hogy majd délután te is megmondhasd neki a magadét? (mert én néha így szoktam) :wink: Kívánok nyugisabb délutánt és derűsebb estét!

Kép
goldplast

Rilla, Linácska: de jó Nektek! Egy nyaralást én is elbírnék (főleg, hgoy kb. 15 éve mindig megyünk valahova), de most babácska miatt nem fér bele. Se időben (nekem csak a rekkenő hőség és tengerpart jöhet szóba, vagyis július-augusztus), se pénzben. Ha megengeditek, lélekben veletek leszek! :lol:

Sissi: Márknak sok boldogságot kívánok! Remélhetőleg nem viseli meg majd nagyon kistesó érkezése!

Linácska: nyugodj meg és ne vedd olyan komolyan apa viselkedését - biztos nem akar szándékosan bántani Titeket, csak rossz percei vannak! Most pihend/aludd ki ezt a fránya lázat, próbálj meggyógyulni, Levi miatt (is) fontos!

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!
Hát mire végig olvastam,elfelejtettem mindent és mennem is kell mindjárt...

Márknak nagyon boldog szülinapot!
Milunak boldog névnapot!

Rilla!Most végül a János kórház mellett döntöttem.

Lina!Én úgy gondolom Lilinél lehet esetleg valami lelki oka a bepisilésnek bekakilásnak.De a fene tudja.Én nem vagyok szaki...
Én csak annyit szeretnék neked ezzel kapcsolatban mondani,hogy légyszi ne szíd meg érte...
Hogy érthető legyek.Nagyon döbbenetes szitunak voltam szem fültanuja.Rokon kisfiú hasonló korú szintén nem teljesen szobatiszta,de annyira sem még mint a SZabi.Szerintem ez előfordul,majd eljön az ő idejük is...
Viszont tegnap együtt játszott a kettő gyerek náluk..Rokon kisfiú bekakílt nagyon sírt,rémülten kétségbe esve.Az anyukája üvöltött vele,hogy ő már nagy gyerek és szégyelje magát stb.És menjen büntetésbe...Kicsit össze tettebb volt a dolog,mert káromkodás is volt,és tényleg nagyon fájdalmas volt nekem is hallani a szídást :cry:
Ma is ott játszott a kölköm,ma is bepisilt bekaiklt a gyerek.És büntetésben volt emiatt.Én nem hiszem,hogy ez a megoldás egy 3,5éves gyereknél.Talán lehet azért kakil be,hogy a figyelmet felkeltse.SZerettem volna neki mondani,hogy ez nem megoldás.De én az ő szemükben csak egy fontoskodó hülye vagyok,és már nem merek beleszólni,tanácsot adni.De azt hiszem a lehető legrosszabb úton haladnak a gyerekkel.Ebből később gond lehet.Nem szobatisztaság terén,hanem az élet bármely területén.
Szóval a lényeg.Annyira megrázó volt és annyira fájdalmas döbbenetes nekem is,amit kapott a gyerek,meg lett előttem és a fiam előtt szégyenlítve.És csak azt szeretném,hogy erre figyelj,hogy ne így.Jó?? :wink:
SZerintem az ,hogy segítsen össze takarítani,kilögybölni kézzel felmosni az jó ötlet.Ennél több nem is kell.Émn mindig mondom a kölkömnek,hogy semmi baj..
Sőt a tegnap után,sokkal inkább figyelek mit hogyan mondok a szobatisztaságrol...

mimi12

Mimi,
dehogy szoktuk megszidni, isten ments. Sőt, van egy meséje, a Felejtsd el a pelust, Elmo, abban is elmondják, hogy ugye ezt is tanulni kell, és balesetek mindig vannak, de ez nem baj...
Szóval most is mikor bekakilt, bepisilt, és csak ült benne, akkor csak megkérdeztük, hogy nem vette észre, vagy nem érezte, vagy ugye miért nem szól, hogy úgymond "kész van". Aztán összetakarítottuk háromasban apával. Meg megbeszéltük, hogy ez nem baj, Elmo is mondta, hogy ez előfordul, ő meg meg is erősítette, hogy a Grover is ezt mondta :lol:
Én még mindig a Balcsira hajtok, hogy majd ott. Tudod a lelkem mélyén úgy érzem, hogy ebben az egészben én is hibás vagyok annyiban, hogy mivel a pelenkázást (főleg a kakist) már nagyon rosszul viselem, öklendezek, minden, tartok attól, hogy mi van, ha leveszem a pelust, és mondjuk a kanapéból kell mindezt kitakarítani. És talán ezért bízok kevésbé, és halogatom a peluslevételt. És ezért bízom a Balcsiban, mert egyrészt ott nem kell takarítani, másrészt ha mégis, akkor anyu ott lesz egész héten. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hú ha jól termeltetek csajok :P

Márknak és Milunak Boldog szül és névnapot :P

Irjátok már le mert belezavarodtam....1 vagy 2 könyvet kell a védőnőtől kapnunk ...?És mi a cime/ük? Köszike :wink:

Én kopp-kopp szerencsés vagyok a "szobatisztassággal" igaz nállunk ez is fordítva mükszik mint álltalában.. 8) 18 hótól kezdve teljesen önállóan magától ágytiszta se kaki se pisi semmi és most jutottunk el arra a szintre egy pár hónapja,hogy a kakira sem kér pellust :P de ez is teljesen magától volt.

Noémi a szomszéd (bocsi) nem komplett :twisted:

Áginak kell a email cimet a teloval küldeni?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Linácska,én is kiakadok néha apára..főleg,hogy itt a felújítás,szinte alig maradt itthon.rám maradt afőzés,az anyagbeszerzés..és midnen más ami ezzel együtt jár..Mondtam is neki,hogy néha olyan mintha elfelejtené,hogy terhes vok :roll:
Apáék amugy ma írták a tesztet,nem tudom,hogy mikor lesz eredménye,és hogy akkor egy hónap megy-e USA-ba vagy sem,de ha nem akkor a balcsin randizunk :)

Mimi,hát azért sztem sem így kellene megdorgálni ezt a kisfiút azrét mert bekakil :(

Bori,majd balcsi partról gondulunk rád :)

goldplast,nekem egy sima bikinim van,csak nagyobb méretben,mint amugy kellene :P Nézegettem én anno kismama bikiniket,de 10ezreket nem adok érte :roll:

Jimbone,te már akkor nagy államvizsgázós vagy :)

Rilla,köszike.Jó sokáig tervezel melózni.Nem lesz egy kicsit sok?

Anetto,miért lennél te csúnya??? :roll: :roll: Én +14kg-val mentem szülni,ls -11el jöttem ki a kórházból :) Örültem is neki.Szopival lement még 6kg,de ahogy abbahagytuk vissza is jött :?

Cscsi,Milunak nagyon sok boldog névnapot!:)
Kép
Lakással kapcsoltban,sok jó ember kis helyen is elfér!!!És majd lecseélitek úgyis nagyobbra ha tudjátok.egyébként nekem sem votl külön szobám.Félős is vok,mint a fene.Amíg apa misszióban volt,addig esténként a mamám jött aludni.Szégyen vagy nem,de nagyon féltem egyedül...Mondjuk ez is érdekes dolgo,emrt amíg a panelben laktunk apával semmi ilyen gondom nem volt,de itt a kertesben van.

Judi79,engem is az vígasztal,hogy utána szépek leszünk,és egy darabig nem kell újítani,majdcsak kívülről,mert kint olyan mint egy putri,ahogy leverték a vakolatot a vizesedés miatt.De arra mostmáér nem futja,meg kell neki 1-2 év amíg kiszárad.

Kép
Kép
tundi24

Bim-bam,igen neki kell küldeni :)

Kép
Kép
tundi24

Márknak boldog szülinapot!
Milunak boldog névnapot!

Köszi Rilla :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Köszi Tündi :P

Ági küldtem privit :lol:

Nállunk ez a felújjításos kérdés pont fordítva van.Apát szerintem ez spannolja fel ha valamit intézhet szervezthet fúrhat faraghat...engem ez tud kikészíteni :x de nagyon...
Ha valamit megcsinálunk már töri a kobakját és számol oszt szoroz,hogy mit lehetne még, mi mennyiből jön ki stb....5 percre nem tud kikapcsolni...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Hizás..én szerintem már 9-nél is járok...Nolival azt hiszem olyan 16-18-at híztam de nekem(kopp-kopp) amilyen könnyen jön úgy megy is :lol: .Szopi után 2-3 hó inntenzív spinning és újból elérem a versenysúllyomat...vagyis nagyon remélem ,hogy igy lesz :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Márknak, Milunak

Kép
Vendég

PÜ-ket vettem :wink:

Én olyan 7-8 kilónál járok most...
Vendég

Nem mentem kelengye bemutatóra. :oops: Annyi a munka idebent, hogy pofátlanságnak éreztem 3-kor ellibegni babaholmit nézegetni, miközben ti ilyen klassz listákat tettetek közzé, amiből azért ösze lehet szedni, ami kell.
A védőnőtől el fogom kérni a a Várandós Anyák könyvét, én sem kaptam még, de lehet, hogy nem volt már neki (menteget, menteget :?: ).
Egész nap tiszta kóma, ritka hülye idő van: fülledt és változó, nem nekünk való ez...
Megyek, egy topográfiai DVD-t adunk ki (életrajzi ki hol élt), azt pofozgatom tovább, és leadási határidő van. + Rekognitáznom is kell egy csomó angol és német szöveget, amihez tiszta fej kell(ene), én meg kuponokon bosszankodom. Jaj, nagyon Kismamából vagyok mostanság. :lol:

Kép
goldplast

Kicsit eltűntem ebéd után, eldöltem, mint egy krumpliszsák

jimbone: Tényleg XVII. keröleti vagy? Ha van kedved összefuthatnánk, tarthatnák egymásban a lelket! :lol: Melyik részen laktok? Mi a Lidl-nél!
Igaza van noéminek, lehet, hogy az idő miatt nem vagy jól, meg a vzsga is! De azért menj dokihoz, biztos, ami biztos!

linacska: úgy látom a pasiknál is front van! :lol: az én párom is azt hiszi, hogy olyan baromi könnyű! A második terhességemnél én festettem, meg mindent megbírtam csinálni, de most nem megy! Eleve kettővel nem egyszerű, de nem is vagyok olyan hiperaktív, mint akkoriban! Én sem örülök neki, de meg próbálom elfogadni a tényt, hogy ez most nehezebb! De rá is szükségem lenne! Szóval nemcsak a te párod terhesdepressziós! :lol:
A szobatisztaság miatt ne izgulj! Mondhatod neki, hogy irgum-burgum, ha besikerül, de ezt mosolyógva! Ha meg sikerül bilizni, dicsérd meg!!!! Tudom most nincs úgy türelme a kismaminak az ilyenekhez, mint máskor! De átlendültök majd és hipp-hopp szobatiszta lesz!

tündi, goldplast: bikininek előástam, amik eddig nagyok voltak rám, szóval én nem veszek, de strandkendőt kötök a hasamra, és igyekszem árnyékban tartózkodni egy kicsit!

én a nagy buszozás után ma a gyerekekkel betértem a Lidl-be tölcséresfagyiért, nagyon jól esett! :lol:

kovisziszka

Kovisziszka,én elolvastam,most hogy így említed :) Hát nem semmi...

Kép
Kép
tundi24

Irdab,
bocs, délután egyszerre írtunk, és most vettem észre, hogy nem is válaszoltam a kérdésedre.
Szóval igen, 2007 decembere óta ki vagyok rúgva. Megkaptam a felmondásom, hogy a felmondási védelem lejártával megszűnik a munkaviszonyom. Én ugye a Magyar Telekomnál dolgozom, de az az igazgatóság, ahol én konkrétan voltam 2007. dec. 31-gyel megszűnt. A 72 kollegából 12 maradt. Meg 3, dolgozó, bár GYES-en lévő anyuka, akit a gyerek 3 éves koráig nem lehet elküldeni. Kivéve, ha a cég jogutód nélkül megszűnik. Na most ugye maga a Telekom nem szűnt meg, így tartaniuk kellett. Egy kismama elment, a másik kettő, többek közt én meg a védelem alatt újra babásak lettünk. Nekem necces volt azért, mert Lili dec. 20-án 3 éves lett, nov. 20-án értesítettek is (szigorúan egy hónappal előtte), csak ugye a magzat fogantatásától védett, az meg nekünk november 17, és dec 2-án ki is derült. Így most Levi 3 éves koráig védett vagyok, persze, ha nem változnak a jogszabályok. Ezalatt meg gyűlik a végkielégítés, azt hiszem akkor már 17 havit fogok kapni.
Ja, amúgy már beszereztem az inszemről is igazolást, mert mesterséges babaprojekt alatt is védett az ember.
Na ezt most jó részletesen leírtam.

Mimi,
képzeld, Lili most bekakilt a pelusba mire hazaértünk. Apa mondta neki, hogy tiszta pisi, erre közölte, hogy nem pisi, kaki. Ez idáig ok. De apának nem engedte levenni, sírt, kiabált, hogy ne vegyük le. Végül nekem megengedte. Próbáltam neki mondani, hogy tudjuk, hogy az övé, nem akarjuk elvenni tőle, de hát a wc-ben lakik tovább, és lesz másik. Úgyhogy együtt elküldük a tengerbe együtt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szerintetek hasonlítanak???

Lili 33+5
Kép

Levi 27+5
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina:szerintem igen :D

Mimi.nagyon durva igy megszidni azt agyereket.
De én már nem lepődők meg semmin,ma hallottam a bnőmtől,hogy a szomszéd anyuka (aki mellesleg a 4. gyerekét várja) úgy pofon vágta a lassan 2 éves kisfiat,hogy meglátszott a keze nyoma az arcán.Mindig is tzudtam,hogy hülye az a nő,de ,hogy egy hisztiért pofon vágni a gyereket.

Tegnap voltam terheléses cukron,majd csüt-ön hivom a dokimat. Remélem jó lett az eredméyn.

Jimbone:remélem már jobban vagy.Ha nem akkor tényleg menj el a kórházba.Neked már ki van nyilva a méhszáj vmennyire?
Remélem csak az időjárás kavar be.

Kb 2 napja egyre aktivabb Ati :D :D
Vendég

Hmbori:Márk szokta simizni apocakom és mondja a tesó nevét ill. mindig mondja,hogy aranyos :D :D
Remélem ez a születése után sem fog megváltozni.
Vendég

Dbea:Nagyon édesek a kicsi babóca fotók!!!Nagyon kis fotogén! :lol:
Nagyon jó a konyhátok!Nekem nagyon tetszik!!A miénk is hasonló, csak a szekrény színe nekünk más!!És milyen volt a lakásavató?!?

Ádibaba:Aszódon voltam a Várkonyi dokinál!Már az utóbbi 2-3 alkalommal oda kellett hozzá mennem!!De már a következő vizsgálatnál Tarcsára megyünk!!!Jobban szeretem, ha oda megyünk, mert ott sokkal jobbak a gépek és képet is kapok a kis Manóról!!!Itt Aszódon nem tud a géppel képet csinálni!!!És én meg igénylem, hogy azért a terhesség minden szakaszából legyen egy kis fotó a kicsi Lánykámról!!!De szerintem ezzel nem csak én vagyok így!!! :D
Te Tarcsára szoktál járni hozzá?!?

Jimbone:Drukkolok a pénteki vizsgához?!?!Remélem nem lesz gond a kis Manóval, a keményedés miatt!!!

Csilla:Neked is sok sikert a vizsgákhoz!!!

Lányok:Én megtaláltam a kupont, és be is váltottuk!!!Nagyon ügyes a kis csomag!!Van benne egy aventes pohár, termékminták, nadrág pelenka, teák, babavíz, katalógusok, stb...!

Irdab:Szerinted csak simán be lehet menni a szülőszobára, ha én felmegyek a kórházba?!?De még ha beszélek is telefonon valakivel, akkor is, nem is tudom, hogy be e fognak vinni!!Nem tudom elképzelni az itteni kórházról!!Pedig nem lenne rossz, és érdekelne a dolog!!!

Noémi, Ádibaba, Flór Ferencesek Nem akar valaki eljönni ilyen szülőszoba nézésre?!?

Súly:Én per pillanat 5,5 kg-nál tartok, mint Anetto, ha jól emlékszem!!!Azt hiszem, hogy ez tökéletesen megfelelő!!Én is úgy hallottam, hogy egy terhesség alatt 12-12,5 kg tök normális!!!

Rilla:Tökéletesen megfelel a kép júliusban is!:lol:

Linácska:Nem lehet, hogy Apának csak rossz napja volt!?!Nyugi!!!Te ne húzd fel magad!!Tudom, könnyű ezt mondani, de gondolj a kis Manóra!!! :D

Kép
bener

Sissi!
Nagyon boldog szülinapot kívánok nagy fiacskádnak!!!

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Csilla!Milunak meg nagyon boldog névnapot kívánok! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Adri: Tegnap a fogkövet szedte le. Jövőhéten meg tömni fog egyett. Nekem nagyon rosszak a fogaim. De az a legszarabb, hogy érzékenyek is. Na meg állítólag ínysorvadásom is van.
Vagyis totál gáz a fogazatom.

Tündi: www.libero.hu-n mindent megtalálsz. Ha beütöd a vonalkódot még azt is kiírja hogy hány pontot ér. Én a vonalkódot általában beküldöm, a nyuszikat meg gyűjtöm egy borítékba. Hátha jó lesz még egyszer.

Bener: Én is mindkét helyre járok (azt hittem Aszód neked messze van). Én is Jobban szeretek Tarcsára járni, mert ott jobb a gép.
Én most nem megyek szülőszoba nézőbe. Már egyszer átéltem, mindenre pontosan emlékszem.
Ádámmal én is voltam, és szerintem tök jó hogy van rá lehetőség hogy körbevezessenek. Nem egy idegen helyre fogsz majd belépni.

Kép

Kép
ádibaba

Jó reggelt !

Ma megyek védőnőhöz, kíváncsi vagyok mit mond a kilókra ... :roll:

Figyusztok, akinek kinyílt a méhszája, annak volt valami előjele, vagy csak elmentetek a dokihoz és közölte veletek váratlanul ???...most elkezdtem emiatt aggódni, ezért jövő héten el is megyek a dokimhoz, nehogy nekünk is valami baj legyen úgy, hogy nem is tudok róla ! :? Vagy ez görcsöléssel , esetleg vérzéssel jár ??

Goldplast
Szerintem simán tudok majd aug. 1-ig dolgozni, mert csak aug. 20-ra vagyok kiírva, de ha nem megy, persze akkor eljövök előbb !
Horvátország : az egészet szeretnénk bejárni...a Plitvicei tavaknál indítunk és lecsordogálunk egészen Dubrovnikig, lesz rá 2 egész hetünk, jajjj de várom már !!
Fürdőruha : én nem fogok 10 ezerért kismamarucit venni erre a kis időre, hanem felveszem a sima fürdőrucimat, akinek nem tetszik, ne nézzen oda ! :wink:

Linácska
Szerintem nagyon hasonlítanak a tesók !! :lol:

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Ma nem tudom mi van velem tök korán kidobott az ágyikó..pedig alig tudok aludni.... :cry:

Linácska jók a képek :P

Szerntem ez a kilós dolog nagyon alkat függő meg minden ...de dossztom sincs.Anyum nem egy kövér alkat olyan mint én...ő mindkét terhességnél 7-8 kilót hízott meg se lehetett látni igazán tök édi képek vannak rólla csak pocija van...hát én már úgye a 9 kilóval nem igy vagyokelértem a 61 .kilót :?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam,
egyszer érném én el a 61. kilót, de boldog lennék, csak az a baj, hogy felülről közelítem :lol: Bár a 85-ből már 66 körül voltam, mire babás lettem.

Rilla,
ne keresd a problémákat, általában keményedéstől, görcsöléstől nyílik a méhszáj. És ha mondjuk a belső ki is nyílik egy kicsit, attól még a középső és a külső zárt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Rilla jól feldobtad magadnak a labdát az aug 1. dátummal :P
Én Nolival 7,5 hóig doliztam de már akkor sem birtam.
:oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Köszönöm a névnapi jókívánságokat Milu nevében is!

Nekem nagyon recseg-ropog a csípőm és a medencém, másnak is?
Vendég

sziasztok!

Linácska,sztem hasonlítanak.Majd én is mutizok mindjárt Lucáról is,hogy milyen volt :)

Sissi,nálunk Luca még csak azt mondja a kistesóra,hogy baba,simizi,puszilgatja a pocakomat :) Megy a drukk a a jó eredményhez!:)

Ádibaba,tehát akkor lehet ellenőrzi a vonalkódokat is :) köszi az infókat. :)

Rilla,miért mit mondana a védőnő a súlyodra?Nem híztál még olyan sokat.Nem?Nekem az 5kg-ra azt mondta nem szól érte,mert előző hónapban meg semmit nem híztam.És így tartok 7nél,de hozzátette a doki majd mond rá amit akar.
A fürdőrucit én sem vettem meg,mármint a kismamisat,mert drágának találtam,ezért vettem bikinit és kész.És ahogy írtad is,akinek nem tetszik nem néz ránk :wink:

Kép
Kép
tundi24

Képek :

Kép Luca 29 hetesen

Kép Zsombi 23 hetesen

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Kicsit elvagyok tűnve de a lakás felújítás nem enged jönni.
Gyors helyzetjelentés, voltam védőnőnél 56,4 kg vagyok eddig 8 kilót híztam. 89cm a poci körfogat, 131-et vert babóca szive 1 perc alatt, vizelet rendben. Pénteken megyünk nőgyógyászhoz végre választok szülésznőt is. Viszont lenne egy kérdésem ami lehet hülyén hangzik de a védőnő összezavart teljesen. Álló helyzetben nektek is feszes a pocitok? De azt mondta nem jó, hogy ilyen feszes de nekem mindig ilyen ha ülök vagy fekszek akkor nem akkor tökre puha. Én úgy olvastam ez normális de most már nem tudom mi van. :lol:

Névnaposoknak utólag is nagyon boldog névnapot.
nikó

Sziasztok Kismamik!

Gyors bekukk.

Sajna nem nagyon tudok jönni görcsölget a pocakom, ezért megint sok pihit rendelt el az orvosom :cry: Igaz nem szigorú fekvés de nem igazán jó ülni.

Milunak Boldog Névnapot, Márknak Boldog Szülinapot így utólag is.

Nagyon szépek a bébik.

Nikó: nekem is feszes a pocakom amikor állok de nincs ezzel semmi baj szerintem, Jázminnal is ilyen volt.

Tündi, Linácska, hogy hasonlítanak a gyerekek.

Mondjuk Jázmin és Marci is nagyon hasonlítanak uh képen, majd kiváncsi leszek mikor előbújnak.

Dbea: Olyan hasonlóak az adataink, egy idős terhesek vagyunk ugyanúgy hívnak és a gyerekeket is ugynúgy fogják hívni és ugyanott szülünk :D

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Ma voltam diabetológián, illetve a hétfői vérvételes eredményemért. Reggeli utánni 60 perces cukor értékem 5 mmol/l lett. És a vízeletben sincs baktérium :lol:
2 csajszival járok át, és mind a kettőnek adták ma az inzulint is mivel az egyiknek 8,26 a másiknak 7,4 lett a cukra reggeli után. De mind a kettő mondta, hogy nem nagyon tartották be a diétát.
Én igen :lol:

Linácska, Tündi: a babák nagyon hasonlítanak egymásra, :lol:

Csilla, Judi: nekem is sokat fáj a csípőm, de nekem már a 20. héttől. Hól jobban hol kevésbé. De mikor az elején megindult a pocaknövekedés akkor nagyon nagyon. Ja és volt olyan is, hogy én oldalra sem tudtam felemelni a lábamat.

Linácska: akkor sikerült a munkáltatódnál jól kijönni az egészből. És szerencse, hogy Levi pont összejött :lol:
Tudta mikor kell jönnie :lol: Pont most dumáltam a diabon egy csajszival 36 hetes, és a munkáltató pont most akar vele aláíratni egy közös megegyezéssel megszünő munkaviszonyt. Mivel a cég elköltözik Tatabányáról valami másik városba. A csaj épp a bíróságra ment utánna valami szakértőhöz, persze esze ágában sincs aláírni. De milyen szemét a munkáltató, jah és április végéig dolgozott pedig inzulinozza magát, és 6 éve ott van a cégnél.

Én hajnal háromkor arra keltem, hogy a hátamon fekszem, és mindjárt elhányom magam :shock: .
Aztán kinyitottam az ablakot, és oda űltem elé a számító gépes székbe egyszáll semmibe, h. most hányok vagy nem. De aztán nem lett belőle semmi. (bocs :oops: )
Nem tudom hogy kerültem a hátamra mert oldalt alszom már az elejétől kezdve.

Mandaran: tegnap sajnos nem jutottam el végül is a szoptatásos előadásra, mivel elkezdtem keményedni, ezért jobbnak éreztem magam vízszintesbe helyezni.

Bener: a szülőszoba látogatást a kórház szervezi. Védőnő add tájékoztatást róla, meg a kórház is. Én sem úgy gondoltam, hogy elindulok és bekéreckedek :shock:

61 kg, mielött apával megismerkedtem akkor 57 kg voltam. Aztán az összeköltözés, meg a boldogság, szépen jöttek fel a kg-ok. De kb ez a cél majd szülés, és szoptatás után :lol:

Diétázók: valami ebédre főt kaja ötletet tudtok adni? Fogalmam sincs mit főzzek holnapra :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Besumi!

Köszi a megnyugtatást. Sajnálom a görcsölgetést pihizz amennyit csak tudsz, bár elég nehéz lehet Mimi mellett. Biztos nem tesz jót ez a bolondos idő sem mert én is érzem a pocimon nem az igazi de pihenek is sokat. Ezért sem haladunk gyorsan a lakással de nem baj majd meglesz augusztusig.
Elkezdtem listát írni miket kell venni, úgy terveztük júli elején megveszünk mindent és júli végére megcsináljuk a babaszobát. Augusztus elején kimosom a ruhácskákat és jöhet is babuci. Hát néha ha eszembe jut, hogy nemsokára szülök hát mit mondjak bevagyok ijedve. :oops:
nikó

Sziasztok lányok!

Én is jó régen írtam, de olvasni szoktalak Titeket :)!

Nikó, álló helyzetben nekem is feszes a pocim, szerintem emiatt ne aggódj, ha nem feszül, nincs kellemetlen érzésed, akkor nem lehet gond.

Linácska, a Telekomnál jó gáz ez a csoportos leépítés minden év végén, nekünk is megkeserítette a novembert-decembert párszor... Most már a férjem nem ott dolgozik, pedig egyébként ő is szerette a céget, kár, hogy ez lett belőle. Szerencse, hogy sikerült a helyzetből a legjobbat kihoznod!

Nekem a meleg miatt elkezdett vizesedni a bokám, különösen a bal, amelyiken a visszér is kijött. Adri, Neked megszűnt ez a problémád?
Azt hiszem, jó döntés, hogy május végéig dolgozom, mert ebben a melegben elég hamar elfáradok, reggelente is nehezen térek magamhoz, ma is innom kellett egy kávét.

Aranyosak a babafotók, olyan jó látni, hogy már milyen szép nagy babáink vannak :)! Nemrég még csak egy pötty volt a felvételen :).

A férjem unokatestvérééknél bármelyik nap megszülethet a baba, május 27-re van kiírva. Szegény lányt riogatták, hogy akár 1 hónappal is korábban jöhet a baba, erre nincs is vele semmi gond, még mindig egyben vannak :).

Kép
angelita

Linácska végül is úgy döntöttem nem cseréltetem vissza a cukormérőmet. Úgy néz ki 2 egésszel mér többet mint a laboros érték. Ezt most legalább tudom. Ha elhozok egy másikat megint odő mire kiderül mennyire mér félre, és akkor már meg is szűlök lassan.
Majd ha lesz időm beállítattom egyszer.

Beus, Nikó: Én is sokat keményedek ettől az időtöl, és csak vízszintesben jó.
Én múlt héten voltam dokinál és teljesen rendbe volt a méhszáj, 3000 írt a kiskönyvembe is. Remélem még egy darabig így is maradok, de ezek szerint van esélyem rá, hogy ez ne így legyen :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!
Beus!Pihenj sokat!!Én vettem most egy másmilyen megnéziumot,ebben is van B6.Ez csaveros tetejű bigyóban van,és azt mondta a patikus,hogy jobban felszívódik mint a MagneB6

Niko!Nekem álló helyzetben nem feszes a pocakom.DE!!! én 168cm vagyok és 78kilóról kezdtem a terhességet.Rajtam van bőven zsír réteg is.Ahogy a képeidet néztem te meg vékonyka vagy.Most frankón!!!Kérdezd már meg a védőnőt!!!A te méreteid mellett,mit vár???Már eleve a bőrőd jobban feszül mint az enyém,és szerintem ez tök normális!!
Amúgy meg ha felállok akkor az én hasam is feszesebb mint fekve mikor elplöttyed rajta a bőr.
De ez olyan logikus

mimi12

Irdab na nagyon jó lett a vérkép :P gratula

Védőnők :twisted: én már semmin sem csodálkozok vellük kapcsolatban... :?

Én ,hogy mit fözök gözöm sincs de a hétvégét legalább tudom akkor kacsát fogok sütni ja és jövöhéten vagy utána meg vaddísznó pörit bográcsban :P apáék kaptak egy csomó vadhúsit és majd a társával közösen megcsináljuk :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Niko,
én pont tegnap éreztem azt, hogy a gyomromtól lefele leszakad a hasam. Nagyon húzódott. De valahogy azt éreztem, hogy Levi befészkelte magát a bordám alá.
Ma már jobb, szerintem kimászott onnan. Na meg jobb oldalon lent úgy szúrt a hasam, mint amikor vakbélgyulladása van az embernek.
Nekem már volt 17 évesen, de visszahúzódott, szóval még megvan. Mondtam is magamban, hogy na jól időzítene, ha pont most terhesen gyulladna be újra, de az is elmúlt.

Irdab,
ügyes vagy a cukorral. Én sajna egyre többet bűnözök. Ma is tízóraira ettem lekváros kalácsot, és 6,9 lett utána, bár még az sem katasztrófa.
Ha nincs itthon semmi, akkor olyan jól tudom tartani, de ha meg van, akkor elcsábulok.
Amúgy sejtem, hogy azért van, mert látom, hogy azért bármennyire is bűnözök, nem megy fel nagyon a cukrom, és így nincs visszatartó erő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska:
nekem a hétvégék a nehezek, amikor átmegyünk a szülőkhöz, és ott anyum, és anyósom is mindig csinál süteményt. Ott eszi elöttem mindenki két pofára én meg nem ehetek belőle.
De még nehezebb megállnom amikor friss gyümölcsökből nem ehetek többet, mivel mind a két helyen van telek, és anyukám a hétvégén már 10 kg-os vödörbe hozta haza az epret.
Mindenki zabálta kétpofára, én meg méregettem az uzsonnára való 20 g CH-omat.
De babóért mindent.

Azért ha ilyeneket eszel még a 6,9 is jó szerintem
Múltkor írtál valami fagyit, mi is volt az?

Angelita:amióta diétázom azóta egyáltalán nem vízesedek. Mikor elkezdtem a diétát kb már 2 napra rá elmúlt. És tök jó, hogy nincs elefánt bokám.

Bim-bam ez a pöri nagyon jól hangzik :lol: De én sajna nem tudok szerezni most vad húst, és a 4. en a panelban bográcsozni :cry:

Mimi meg tudod nézni mi a pontos neve amit vettél? Nem panangin?

Adri

Kép

Kép
irdab

Rakok fel tegnap készült pocak képet. (30. hét)

Kép

Kép

Rilla: háttérben látod a babaszoba színét milyen sárga lett.
Mondjuk ez most még egyben háló is, aztán majd babót hagyjuk ott egyedül, mi meg megyünk majd a nappaliba :roll:
De egy kicsit mazohista vagy :lol: 20 nappal a tervezett szűlésig a dög melegben dolgozni akarsz? Persze tiszteletben tartom a döntésedet, de nem vagy semmi.

Mi a hétvégén megyünk Egerbe, vagyis pénteken. Apa kapott egy velnes hétvégét a cégétől.
Persze a locsi-pocsi medencét kénytelen vagyok kihagyni :cry:
Meg a kaját is figyelnem kell. Lesznek programok szervezve csak azt nem tudom még mi, de remélem bírni fogom :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
Algida Light.
Az egész dobozban van 40g CH, vagyis egy uzsira megeheted a fél dobozt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ÚÚÚÚ ez nagyon jól hangzik, de ha ebédre benyomom az egész dobozt 10 gCh eperrel az is jól hangzik :lol:
Ma beszerzek belőle legalább 3 vagy 4 dobozzal is. :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri, szép kerek a pocid :)!

Úgy látszik, a sárga lesz a top babaszoba-szín, nálunk is ilyen citromsárga (tulképpen minden helyiség a sárga valamely árnyalatában pompázik), amikor festettünk még nem tudtuk, hogy az lesz a babaszoba, de szerintem nagyon vidám, barátságos így :).

Kép
angelita

Nikó,sztem álló helyzetben mindenkinek feszesebb a pocakja,mint fekve!Nyugi :)

Beus,sajnálom,hogy feküdnöd kell,mégha nem is annyira szigorúan!

Bim-bam,hu..én még sosem ettem vadhúst.Egyszer megkóstolnám azért :)

Irdab,gratula a jó eredményekhez!:) Már 7,4-re inzulint adtak??Miért?Én 8,3as cukorra sem kaptam semmit anno...Igaz az 120perces volt,és nem a kaja utáni,hanem lötyis..
Sztem néha azért lehet bűnözni! :oops:
Én is figyelek azért,hogy mit eszek,de pénteken majd mondd vmit a doki az eredményre.
De ahogy Linácska is írta,ha van itthon finomság nehéz megállni.
Szép a pocakod!:)

Angelita,nekem is vizesedett a lábam,egy kis viszerem is van a bal lábamon.De az már nagyon régen kijött,nem terhesség alatt.Vagy 4 éve.
Én vettem a gyógyászati boltban egy speckó tárdharisnyát,és eddig nagyon jóóó.Esetleg próbáld meg,meg kaptam egy homeos bogyót is,ami nem vízhajtó,hanem vmi vízkiválasztó vagy mit mondott a doki néni aki felírta.Én bízok benne,jó szakembernek tartom,lelkiismeretes,tudom nem ajánlana olyat amit nem ehetek meg!

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?