Sziasztok,
Köszönöm a névnapi köszöntést!!!
Ma iszunk apával egy pezsgőt itthon!!!
Aztán ő hajnalban elutazik 3 napra...
Jutte,
Sajna nem találom a képet, de rajta vagyok... még a régi gépünk volt akkor és arról lementettük vmi hordozható meghajtóra, ami most nem passzol a gépünkhöz...
Ügyi volt Laura!
Néha kell az ilyen nagyos program!
Lola,
Gratulálok én is Somának a bicóhoz.
Roli se tud még és csak most kezdi érdekelni a pótkerekes bicó is.
A quadját amit 4 éves szülinapjára kapott el is adtuk... persze most hiányolja, de sose vezette, mindig apának kellett.
Kresz park jó ötlet lenne Rolinak is.
Képzeljétek,
Alul tök szépen egyenesen álltak a fogai a hétvégén meg észrevettem, hogy becsámpult, és nehezen bírt a kifilbe harapni. Hát mozog neki, igaz még csak ici-picit.
Én ezen sírtam el magam... basszus nemrég volt, hogy kinőtt neki a foga, most meg már esik ki...
Jó kis bőgős anyukák vagyunk! Szép mi!!!
Ági,
Megy a drukkk!!!
Jövő tavasz!!!??? Ez vicc!!! Akkor lehet be sem írtkozol, ha tudod mennyi ideig tart.
De jó a lányoknak, hogy együtt járhatnak!
Gabi,
Roli is volt hogy csak fényt evett...
Most kicsit jobb a helyzet. Igaz túl vagyunk 3 hónap vaspótláson, majd menni kell vérvételre újból, mit javult.
És neki is ahhoz képes hogy mennyi ment be, normál adag jött ki. Mindig csodálkoztam ezen.
Roli a szülinapra, ami szombaton tartunk neki előrehozottan, BAKUGANT kért.
Épp hiánycikk lett annyira népszerű a játék. Golyó amit el kell dobni és a mágneskártyán kinyíli vmi szörnnyé. Sok mindenkinek van az oviban, ahogyan a törpök is. Anyunak sikerült megvennie Móváron, Tbányán és Pesten mi már nem kaptunk. Aztán van hozzá játkszabály, meg tábla hogyan helyezd el a kártyát, hogyan guríts rá, stb... Szóval anyuéktól ezt kapja. 6 db-ot. Ezzel már lehet párban játszani. Játékkiállításon világszerte aranydíjas termék. Horror áron. Állítólag a Cartoon Network-ön van ilyen rajzfilm, de mi azt a csatornát nem engedjük nézni, persze másoknál már látta... én még nem...
Tortáját maga választotta ki a helyi cukiban. Mindig tejszínes-eprest kér, de a lényeg a rajta lévő ostya: most hupikék törpikés! Vajon miért???
Talán még a Rendőrségi Legót is megvesszük (Dédi is beszáll), mert úgy néz ki, hogy 1 év körömrágás után talán végre sikerül levágni a körmét, megnőtt. Ezt is ígértük neki, az első körömvágás utánra... (kopp-kopp)
Apóséktól, anyóséktól, nagynénémtől nem tudom én se mit kap. Azt mondta nem vár mást csak mindenkitől 1 vmit akit meghív a szülinapjára, az a belépő. Jó fej mi???
Úgy látszik bevált a Bach-Virágterápia, 3 hónapja kapja már a cseppeket, feszültségoldásra, lelki problémákra, önbizalomra és türelemre. (körömrágás, étvágytalanság végett kezdtünk el járni)
Elkezdett végre rajzolni is, igaz még rosszul fogja, de már próbálkozik házzal, virággal. Eddig őt nagyon zavarta, hogy nem tudta megcsinálni és inkább bele se kezdett a rajzba.
Festeget is már kifestőket. Úgy örülök neki, fontos lesz ez az 1 év még az oviban, a suli előkészítésére...
Most már befejezem én is a kisregényt... (köszi aki elolvassa)
Remélem jövök hamarabb mint ahogy most csináltam...
Tanulom kellene (most fúj kémiás az anyagrész)...
Kocsit is mennék mostani... (esni fog, úgy lóg a lába?)
Cirmike
UI: Tárolóban tök nagy rend lett! És mekkora hely van!!! Jöhet a viz-fűtés szerelő!