Dancsiéknak gratulálunk!
Enikő, irigyellek a sok kirándulás miatt, bizti szuper lehet. Tegyél képeket! Anyukád jobban van?
Timi, hát nagyon kíváncsi vagyok én is a szüléstörire!!! Főleg, hogy csaszi után hogy élted meg a 15 órás vajúdást.
Szopi: Lali is mindig elaludt, csinálhattam neki bármit. De aztán belejöttünk, Ti is bele fogtok!
Nóra, olyan fura nekem, hogy sokaktól hallom, hogy a gyerek utál hajat mosni-fésülködni.
Szerencsére nálunk nincs ilyen gond, Lali már hajtja hátra a fejét a hajmosáshoz, és próbál maga megfésülködni. Persze még buta tök hozzá, de nagyon igyekszik.
Na majd ha eljuttok oda, ahol most Orsi van, hogy majd ő akar hosszú hajat. Csak győzd venni a csatokat neki!
A gyerekeknek való tornán azóta sem voltatok?
Falovacskára jár még valaki? Mi ősz óta nem voltunk.
Zituskáék jól vannak mindannyian, csak kint vannak a Sárgán, és ott nincs net.
Zsuzsu, szépek a kicsik, Konsti szenzációs ezzel a kópés vigyorral.
Edit, nekünk a konyhában van bambuszárnyékoló, szerintem nem jó. Elég hamar elromlott a húzókája, most állandóan le van engedve, mert nem tudjuk felhúzni.
Szerelés passz, apa csinálta, nekem egy villanykörte becsavarása is óriási küzdelem.
Megyek ma dokihoz délután. Tök fura, tegnap majd meghaltam, úgy fulladtam, szabályos légszomjam volt egész nap és sípolva-hörögve kaptam levegőt, ma meg semmi. Egy picit köhécselek, de tök jól vagyok.