Sziasztok,
látom nem igazán hiányoztam...
Nem kell ám ezért majd magyarázkodnotok. Hangulatom továbbra se valami fényes, bár egy hangyafacnyival jobb. Igazából nemtom mi van velem, mert nem szoktam ilyen sehogy se lenni... Olyan semmihez nincs kedvem hangulatom van. Elvileg ez az időszak lenne a legaktívabb, de nálam úgy látszik nem így van. de valami nem stimm az tuti. Még Míra sem olyan, mint szokott lenni. Éjjelente rosszul alszik, felébred sokszor... lehet ő is érzi hogy anyánál vmi nem ok. Mármint agyilag nem ok... Szerencsére babóval minden rendben van. Már úúúúgy vásárolnék neki, de még végülis ráérek. Holnap megyek mázsálásra
, meg dokimhoz... nemtom mi lehet, de a köldökömtől jobbra pár centivel néha fáj, szúr... Nem görcs meg ilyenek. Már múlt hét előtt is éreztem, mondtam is neki, hogy van ilyen néha, de nem vészes, mert ritkán van. Neki lövése se volt mi lehet ez. Na, most azóta egyre töbször van. Tudjátok mire gondoltam... nem lehet ez sérv? Most holnap újra elbeszélgetek vele és úgy néz ki nem lehet ezt annyiban hagyni.
Nagyjából visszaolvastam, ha nem bánjátok nem tudok mindenre reagálni.
Aranynap,nagyon sok boldogságot nektek!!!!! Nekem jobban bejön a Boglárka, mint az Enikő.
Móka, sajna PP-ben és Firstwheelben nem vagyok otthon. Annyit tudok, hogy akinek PP-je volt, az mind imádta és nagyon megbízható egy babakocsi. De általában a Pliko P3-at szokták venni... a másik passz.
Hauck esetleg? viszonylag jó áron tudok, mózessel, hordozóval kb. 100-ból megvan pl.
Vagy a Chicco... Ez is kb hasonló, kicsit drágább max. de súlyilag jó
így nagy hirtelen, ha csak a 4-kerekűeket nézem. Nem eccerű, mert hatalmas választék van.
A mózes sem egyszerű dolog. Mírával kb. 1,5-2 hónapig használtuk csak... Nem szerette, mert nem látott ki belőle. Így nálunk a hordozós verzió működött eleinte. Azért is próbálok meg olyan kocsit most is beszerezni, ahol a hordozót lehet rögzíteni a babakocsira. Hátha megint úgy járok. De pl. barátnőmék tök sokáig használták a mózest... Ezt úgy látszik gyereke válogatja. Mérete meg... elég szűk mindegyik. ez egyrész nem baj, mert biztonságban érzi magát a baba benne, melegebb is, de viszont ha szűk, az nem jó, kényelmetlen neki. Meg ugye be is lesz öltöztetve rendesen... De ahogy nézegettem nagyon minimális eltérések vannak az egyes mózesek közt...
Spickey, üdv köztünk. Megkaptad már a gmailes azonosítónkat? Vannak fent képek mindenkiről. Pár hasznos dolog, van egy listánk... stb.
T-pk... erről lemaradtam. Ezek szerint 2 kislány lakozik a pocódban?
Kriszti, bodzaszörp. Nyami. Múltkor vettem a boltban barack és bodza ízű norbi-lightosüdcsit. Húúúú, hogy az mennyire fincsi volt. Most itt csorog a nyálam, hogy írtad milyen kis ügyi voltál és menyit csináltál.
Egyébként ma voltunk Mírával 2 éves státuszvizsgálaton. Az tuti, hogy nem fogják ledagizni a suliban se. Kereken 11 kiló!
Na meg 92 centi. Kis manöken alkat.