Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska, igen babával is :D
már megint laptető :?
wepe

Kép

phpBB: Kép
belluska

Belluska, Nektek is jó hétvégét ! :lol:
wepe

Sziasztok csajok!

Kicsit el voltam tűnve, jó pár hete nem írtam nektek, pedig sok dolog történt közben.... Sajnos a gépünk 2 hete megadta magát és csak most sikerült életet lehelni belé. Addig kértem a telefonomra internet szolgáltatást, de sajnos a babanetet valaméirt nem akarta betölteni, lehet, hogy sok volt neki az infó, így azon sem tudtam írni nektek. Előtte másfél hétig beteg volt Minnie, igazából hál istennek semmi komoly, de hasmenése volt szegénynek, éjszakánként volt, hogy 4-5-ször fel kellett kellni hozzá (mivel egy ágyban alszik velünk és az ágy elég magas neki, így arról nem tud leugrani, de nagyon édes, mert ha mennie kell, odajön és felébreszt). Csináltak nála székletvizsgálatot, és az eredmény negatív lett. Azt mondta a doki, a bélflórája rosszalkodik, kapott antibiotikumot, pasztát, probiotikumot. Hát mit mondjak, nem volt egyszerű beadni neki ezeket, amilyen pici, olyan harcias, ketten alig bírtunk vele, igaz az utolsó pár nap már egyedül is simán be tudtam adni. Most már jól van!!! :D :D
Közben voltam pár napot szabin és hazamentünk vidékre, nagyon jó volt, csak sajnos ismét túl rövid. :?
Nálunk sajnos egyre több munka van, kezdenek megbolondulni az emberek, balesetből is nagyon sok van és egyre több a halálos, nem tudom hova sietnek ennyire az emberek??? :o :o :o :o

Most viszon a jó hír!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Janurában mikor voltam Sipos dokinál, szeptemberi időpontot mondott lombikra, és májusban 3. napi vérvételt. Múltkor írtam, hogy telefonálnom kellene, hogy mi a sorszámom, 3x hívtam is őket, de sajnos mindig későn, egy telefonközpontos vette fel és azt mondta, már nincs bent senki. Így megvártam a vérvétel napját, előtte Sipos dokit felhívtam, hogy biztos jó napon menjek. Ez a nap múlt hét csütörtökre esett. Odamentük párommal, nagyon hamar be is tudtam menni. Az assziszatens nő (szerintem az Ibolya), bár még nem ismerem őket, kérdezte, hogy férjemet hol hagytam, mondtam, hogy kint vár. Kérte hívjam be, mondtam, hogy 3. napi vérvételre jöttem, mire Ibolya, akkor a férjét is megszúrjuk, persze párom irtózik a vérvételtől, majd lefordult a székről a hír hallatán és el akart menekülni, Ibolya azt mondta, hogy akkor most hagyjuk, majd a 21. napin őt is megszúrja, addig lelkileg fel tud készülni, na ekkor megnyugodott. Közben bejött Sipos doki és kérdezte, hogy mikorra van időpontunk, én mondtam, hogy a sorszámomat nem tudom, de tudtommal szeptemberre, mire ő elment, hogy megnézze. Miután visszajött közölte, hogy a sorszám 283 és ez azt jelenti, hogy júniusban lombik. Ekkor én fordultam le majdnem a székről (persze örömömbe :D ), erre álmomba se gondoltam, annyira örültem és olyan hihetetlennek tűnt az egész. Mondta, hogy ezek után páromnak nincs választási lehetősége, most kell megszúrni, párom kicsit nyafogott, de már nem ellenkezett... 25.-én hétfőn megyünk a 21. napi vérvételre és utána konziliumra.
Egyenlőre ennyi, most teljesen tanácstalan vagyok, olvastam Ladiva leírását, hogy mi fog történni, de nem vagyok biztos benne, hogy fel is fogtam. Elvileg a papíromra a Sipos doki januárban azt írta, hogy long protokoll. Akkor ez most azt jelentené, hogy aktuális esetben már e hó 25.-én kellene szuriznom magam????
Segítsetek!!!???? :shock: :shock: :shock: :shock:

Másik, a szurikat naponta azonos időpontban kell beadni? Okoz ez valamiféle tünetet, értem ezalatt, hogy pocakfájás, görcsök, stb. van-e ilyenkor? Nem tudom, ti, hogy voltatok ezzel, de ajánlják ilyenkor a munkát vagy inkább a pihenést, mivel nekem elég mozgalmas a melóm és nem mondanám épp sétagaloppnak, nem is beszélve arról, hogy néha olyan körülmények közt kell dolgoznom, ami nem épp "steril". Szerintetek mit csináljak?

Még egy kérdés és utána nem zaklatlak bennetek, csütörtökön nappalos voltam, elég ramaty idő volt és mivel én sokat dolgozom a szabadba, szerintem sikerült megfáznom egy kicsit, de nem biztos, viszont azóta óránként járok pisilni, pedig inni szinte alig iszom, csak kb. 0,5 -0,7 litert naponta, tudom, hogy ez kevés, de nem csúszik több. Semmim nem fáj, de aggódok, hogy ez befolyásolhatja a júniusi kezdést, azért próbálok sok teát inni, hátha az segít.

Belluska!
Édesek a gyerekek, örülök, hogy Barnika már jól van. :D

Wepe!
Hajrá a szurikhoz, ha nem gond én is igényt tartanék azokra az infókra, akiet elmentettél magadnak, én is próbálok jegyzetelni és elmenteni a gépemre, a későbbiekben még nagyon jól fog jönni. :lol: :lol: :lol:

Ladíva!
Remélem minden jól ment a punkción és már te is jól vagy, szortítok ezerrel!!!!!!! :D :D

Kata!
Sajnálattal olvastam mi történt... Vigyázz magadra nagyon!!! Biztos csini az frizurád! :) :) :)

Zsuzska!
Nagon édes a pocakod, pocaksimi Benőkének! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Örülök, hogy a veséddel minden rendben, és indulhattok előre!!! :D

Dezsina!
Jobbulást kívánok neked! Hajrá inszem!!! :D :D :D

Baby!
Gratula az ikrekhez, pocaksimi nekik is!!! :D :D

Salygabó, Babszi, Miciamackó!
Üdv nektek is! Sok sikert mielőbb!!! :D :D :D :D :D

Fitie!
Pocaksimi Petikének és kitartást neki! Jó ott bent lenni!!! :lol: :lol: :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!!!!
Bocsánat, hogy kicsit hosszú voltam, de be kellett pótolnom az elmúlt 1 hónapot!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)Már hiányoltalak,és micsoda jó hirekkel jösz,nem semmi!Akkor érted is izgulhatunk nemsokára?Dejó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Akartam már kérdezni,ugye kislány a kutyusod?Nem keresel neki párt?:) Drága feleség!Te már valamit tudsz rólam,amit én nem??????????????Azt irtad nekem:Pocaksimi duplán??????????:)Simogatom én,de még mindig üres:)

salygabó

Drága "elveszett" Minnie!!!!!!
Már nagyon hiányoltalak!
Örülök,hogy kutyid meggyógyult,nem semmi amit végig csináltatok vele!Simit küldök neki!
A legnagyobb öröm viszont,hogy ilyen közeli a kezdés,nem is baj,hogy apa kész tények elé volt állítva!Férjikémet Ibolya szedte össze,illetve élesztgette! :lol: :wink: :oops:
Furcsa volt az a szeptemberi időpont!Ez szuperül hangzik!!!!!!!
Lesz kikért izgulni most!Ladiva,Wepe,Kriszta...!És persze mindenkinek be kell babásodnia! :D :wink: Belluska ezt adta ki parancsba! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Szerintem az az e hónapi kezdés nagyon is valószínű ezek szerint!
Nekem az égadta világon semmi bajom nem volt a gyógyszerektől,szuriktól(de tényleg),azon kívül,hogy felpattant egy pár kiló,de már az is a múlté!Semmi gond nem lesz Minnie!
Sipos doktorék kitalálják neked a szuper mixet!!!!!
A szurikat hellyel-közzel azonos időben kellett nekem beadni,de nem percre pontosan!
Hát én azt mondom Minnie,hogy a beülti után ha lehetőséged engedi(sok mindent beleértve),akkor ha stresszes és nem éppen steril a munkád akkor jobb a biztonság én otthon maradnék,de ez tényleg sok mindentől függ!Az én munkám is ugye,hogy fogászaton dolgoztam és hát gumikesztyű ide vagy oda nem éppen éreztem biztonságosnak a dolgot,de nekem ott amúgy sem lehetett megoldanom,hogy néha vagyok,néha meg nem!De jobb volt így!A stressz elkerülése nagyon fontos,szerintem a legfontosabb!!!!Amúgy meg persze nem beteg az ember,mert én is itthon szépen lassan megcsináltam mindent,de pl . a teregetni valót öt adagban vittem a szárítóhoz!
Jó,hogy itt tartasz Minnie,szívemből nagyon örülök!!!!!!
Drukk hegyek!!!!!!!!Pusszantás!!!!!

belluska

Gabó!
Nem lesz az a poci hamarosan üres meglásd!!!!!! :wink:
További szép hétvégét neked!Kitartás!

belluska

Sziasztok !

Minnie ! De jó hogy jöttél, és nagyon örülök, hogy akkor nemsokára kezdesz ! :D Átküldöm a doksit. Te mivel is foglalkozol, hogy a balesetekről is írtál, ne haragudj, de elfelejtettem :oops: :?:
Szegény párod, úgy látszik sok férfi van így, mert az én párom az elájul vérvételkor :oops: még akkor is ha fel van készülve.
25-én már kezdhetsz is szerintem, ha jó az eredményed ! :)
Én azt mondom, ha nem túl steril körülmények között kell dolgoznod, akkor inkább maradj otthon, plusz, ha váltott műszakban vagy, akkor a szuri beadása is problémás lehet. Múlt szerdán sajnos mi is baleseteztünk, és 7 óra helyett csak 1/2 10-kor tudtam beadni, és csak másodikra sikerült, mert tiszta ideg voltam. Én ezért inkább a nyugodt körülményeket javaslom ! :)
Sok vitamint javaslok, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön a megfázásod !
Minnie kutynak simike !
wepe

Sziasztok!

Minnie,
örülök hogy jobban van a kutyid, hát még annak, hogy már kezdhetsz is. Szerintem tuti kezdesz a 21. napon. Nem fogsz érezni semmit a szuriktól, legalábbis attól nem, amit a 21. napon kell elkezdened. De majd amikor mész 3. napon vv-re, akkor megkapod a stimus szurikat és amikor már nőnek a tüszők, azok lehetnek kicsit kellemetlenek, ahogy feszítik a petefészkeket. Meg menned kell majd 2 naponta uh-ra is. Én a helyedben legfőképp a munkád miatt már a 3. naptól otthon maradnék. Nagyon sokat számít, ha kipihenten, nyugodtan tudsz belevágni a lombikba. Mi pont kezdés előtt voltunk Párizsban és nagyon jót tett.
Folyadék: TESSÉK LEGALÁBB MEGINNI 2 LITER FOLYADÉKOT, LEHETŐLEG VIZET!!!!! Ez muszáj, egyrészt a túlstimu elkerülése miatt, másrészt pedig a folyadék növeszti a méhnyálkahártyát is, ami a beágyazódáshoz nagyon fontos. Szóval szoktasd magad az iváshoz.
Szurikat pedig ahogy a csajok mondják, nagyjából egyidőben kell beadni. Ez macerás lehet a melód miatt. Ha jól értem, akkor helyszínelsz? Az meg gondolom kiszámíthatalan meddig tart, és most a szurik nagyon fontosak lesznek. :wink:
Szóval hajrá, mindjárt kezdesz :lol:

Ladiva,
remélem minden rendben és hamrosan jelentkezel.

Nemrég értünk haza, végül Zalakaroson voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat, csak rövid volt. De hogy mennyire egy lehúzás... Kisebb vagyon volt a szállás félpanzióval, meg persze korlátlanul lehetett használni az élményfürdőt, szaunákat...mindent a szállodában, de ha ma 11 után ott akarunk maradni, akkor fizessünk fürdőbelépőt...meg közölték ma hogy fizetős a parkolójuk, csak ezt pénteken elfelejtették mondani :roll: Nem volt vészes összeg, de azért mondhatták volna a bejelentkezésnél. Tegnap egész nap fürödtünk, és rengeteget szaunáztunk. Voltak szaunamesterek, óránként jötteke és hoztak mézet, jeget, joghurtot amiket magunkra kellett kenni. Olyan selymes a bőröm... :lol: Voltam egy talpmasszázson, nagyon kellemes volt. Mondta a nő, hogy agyomromnál érez görcsöt és a vállamban. Délután mentem hátmasszázsra....annyira fájt és még mindig fáj a vállam. Mondta a pasi, hogy nagyon be vannak állva az izmaim a stressztől és a rossz testtartásból.
i.kata

Sziasztok csajok!

Annyira örülök, hogy velem örültök a hírnek, olyan kedvesek vagytok!

:) :) :) :) :)

Sajnos most mennem kell dolgozni, de ígérem, holnap jövök és válaszolok mindenkinek!!! :D :D :D

Szorítsatok, hogy ne legyen sok meló!

Szép estét, aludjatok helyettem is!!!! :lol: :lol: :lol:

ui.: Holnap megpróbálok a kutyiról feltenni képet.

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Örülök,hogy voltatok apával egy kicsit felüdülni,kikapcsolódni!
Mi is Zalakarosra készültünk idén is nyaralni,de anyuék úgy néz ki nem jönnek velünk és akkor praktikusabbnak tűnik a Balaton,mert oda betudunk a kicsikkel menni,Zalakaroson meg csak a pancsolóig jutnánk apával!Mikor Katával voltam 4 hónapos kismama képzeljétek Zalakaroson nyaraltunk és 2. nap férjikémet Nagykanizsán műtötték majdnem perforált vakbéllel!Hát az én kis picikém az én idegeskedésemtől hát iszonyúan elkezdett ficeregni,érezte,hogy baj van!De az ottani sebészetet megirigyelhették volna a Pestiek!De ennek ellenére visszavágyunk oda!
Reméljük jót tettek a masszázsok is Kata!
Tetszett a frizura apának?
Sok puszit küldök neked!

Minnie!
Még szép hogy veled örülünk a jó hírnek!!!!! :lol: :lol: :lol:
Várjuk Katámmal a képeket a kutyidról! :wink:
Kitartást az esti munkához!Holnap várunk!

Kriszta és többiek!
Remélem nektek is jól telt a hétvége! :D
Szép estét mindenkinek!

belluska

Sziasztok
Gabó
Remélem a próféta szólt belőlem, de sajna csak eltévesztettem a neveket. Többen vagyunk és még meg kell jegyeznem ne hari, ne hari, ne hari :oops: :oops: :oops: :oops:
Minnie
De jó hogy itt vagy, lehet hogy egyszerre fogunk majd szurkálni? Szerintem nekem rövid protokoll lesz, az múltkor is bevált.
A többiek jól leírtak mindent de ha már a célegyenesben leszel minden egyszerűnek tűnik majd :lol: :lol:
Belluska
Jól telt a hétvége kicsi sport, kicsi főzés és pihenés, remélem jobban vagy. Torokfájás elmúlt. :lol: Ha nem akkor egy kis propolisz segíthet, ha nincs küldök szívesen nekünk van elég :lol:
Kata
Jó kis hétvége :lol: A masszázs rámférne mert a fallabdától iszonyú izomlázam lett :lol:
Wepe
Akkor mindjárt kezdesz. Szuper!!!!!
Zsuzska
Pocaksimi az izgő mozgó csemetének :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok !

Már nagyon kíváncsi vagyok Ladívára :!: Remélem, minden szuperül megy Neki ! :D :D :D

Mindenkinek szép napot ! :D
wepe

Szép napot mindenkinek! :P

Ladiva!
Sokat gondolok rád és remélem minden rendben!Talán már vissza is kapod a babókat! :P Várunk nagyon!!!!!!

Kriszta!
Örülök a jól eltelt hétvégének!!!!Fallabda! :o Szuper!
Puszillak!Már jobban vagyok,a torokfájás elmúlt csak most még az orrom folyik!

Wepe!
:lol: :lol: :lol: Puszi!
Most hogy is van?Megjött hétvégén?

Zsuzska!
Pocaksimike! :lol: :lol: :lol:

belluska

Baby!
Neked is pocaksimi!Vigyázzatok a melegben,sok folyadék! :lol:

belluska

sziasztok!

Minnie!
micsoda szupi hír! Nagyon drukkolok!!!!

Ladiva!
hol vagy :?: :!: :!: nagyon várlak a jó hírekkel! :wink: Gyere!

én még mindig beteges vagyok. :evil: már majdnem megjött, erölködik a szentem, úgyhogy plusz még a fejem is fáj... Most kivételesen nem bánnám, ha késne egy-két napot. (ha ma megjönne, gondolom, akkor pont pénteken lenne az aktus és akkor pont apukámat viszem dokihoz. Nem lenne jó átszervezni az egészet :twisted: )
dezsina

Belluska, igen vasárnap :)
Dezsina, gyors jobbulást kívánok ! :D
wepe

Wepe!
Akkor kedden mész vv.-re?Szuper!

Dezsi!
Jobbulást,pihenjél!!!!Akkor késsen pár napot "pirike!!!! :lol:

belluska

Megyünk ki a gyerekekkel,de majd még bekukkantok! :D

belluska

Kislányok!
tud valaki valamit Ladiváról?
dezsina

Sziasztok!

Belluska!
Látom hiányoltál! :)
Megvagyunk, mondjuk múlt héten volt egy kis riadalom, ugyanis elkezdtem vérezni. Kiderült, hogy elvált a méhlepény egy kicsit a méhtől, de kaptam rá gyógyit és két hét fekvésre lettem ítélve.
A picik jól vannak, már több mint 7 cm-esek. :)

Próbálok nem azon agyalni, hogy valami baj lesz, és akkor remélem a 38. hétig nem fog történni már semmi. :wink:

Látom van még egy ikrek kismami. Probléma mentes terhességet kívánok Neked!

Szép napot mindenkinek!

Tünde

Tündi
Kép
Kép
_manó

Tündi!
:shock: nem semmi, nem kis riadalom volt! Remélem minden rendben lesz!!!! :wink:
Gyere gyakrabban! szivesen vesszük az élménybeszámolóidat :D

Ladiva!
én már nem bírom tovább!!! Tessék jönni :!: :!: :!: :)
dezsina

Tündi!
Igen hiányoltalak! :D
Örülök,hogy nem lett semmi komoly probléma belőle és most már minden rendben veletek!Most ismét annyian kezdenek a programba a lánykák közül,hogy lesz itt még babaeső!!!!!!!!Nem is akármilyen,mindenki beültiének,inszemnek(Dezsi) sikerülnie kell!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Nem dolgozol Tündi ugye?Muszáj vigyáznod magadra!!!!!
Gyere többször hozzánk! :P :wink:

Deszi!
Már én is nagyon várom Ladivát!
Lehet hogyha nem dolgozik nincsen gépközelben! :?:
Mindenesetre reméljük hamarosan fantasztikus hírekkel jön! :D

belluska

Belluska!
:D
mi a véleméyned... ha délután 4 órakor jött meg, akkor az még a mai napnak számít :roll: :?: Tudod, elötte barnázgattam, de most megindult :evil: Kicsit tanácstalan vagyok! :roll:
dezsina

Dezsi!
Ha kismértékű volt a barnázgatás,én biztos a mai napnak venném! :D

belluska

Belluska!
köszi.... :)
basszus... akkor elkezdődött az inszemes ciklusom :shock: :shock: :shock: úristen úristen :shock: :shock: :shock:
dezsina

Felhivtam a tanárurat és azt mondta, hogy holnap van az első nap! :D
dezsina

Sziasztok!

Dezsina,
pont azt akartam én is írni, hogy ha 4-kor jött meg rendesen, akkor ma még 0. nap van. Hajrá inszem!!!! :lol:

Belluska,
nem hiszem hogy tetszett a hajam páromnak :lol: Nem mondta hogy nem jó, de azt sem hogy szuper :lol: De nem baj, nagyjából "kifürödtem" szombaton a rózsaszínt, mostmár majdnem szőkék a tincsek :lol:

Ladiva az előző lombiknál is eltűnt kicsit és amikor már túlvolt pár nappal a beültetésen, csak akkor jelentkezett. Ne izguljatok, tuti minden rendben van :!: :lol: Ugye, Ladiva?!

Tündi,
hűű, tessék pihizni, és szótfogadni a dokinak! Vigyázz a 2 kis kincsre a pocidban :wink:

Kriszta,
ha fallabdáznék, akkor most nekem sem a masszázstól lenne izomlázam :lol: Nekem is mozognom kellene, de most megint nagyon nehezen veszem rá magam :oops:

Wepe,
mikor mész vv-re?
i.kata

Kata!
azért a lényeg, hogy jól sikerült a kiruccanás, tincsek ide vagy oda, nem ezen múlott :D :D É s akkor most szöszi :D Hát el sem tudom képzelni :P :wink:
dezsina

Dezsina,
azért nem vagyok ám szöszi. Csak sok, apró tincset melírozott a fodrászom. Az egész hajamat nem is csinálná meg, mert tönkretenné a hajamat, ami már amúgyis elég gyatra. :roll: Nyaranta mindig melíroztatok egy kicsit, szóval nyugi, egyelőre még nem vagyok szöszi :lol:
i.kata

Dezsi!
Még jó hogy felhívtad tanár urat!Bocsi én csak azért írtam,mert én ilyenkor első napnak vettem!Hajrá inszem!Lombik nem fog kelleni!!!!!! :wink:

Kata!
Párod örült hogy veled lehetett,így biztos nem a hajad érdekelte!
Amúgy meg biztos tetszel neki így is, úgy is! :wink:

belluska

Jó éjszakát mindenkinek!!!!! :P

belluska

sziasztok!

Belluska!
jaj, nehogy félreérts! nagyon köszönöm a véleményed! :) De mivel bizonytalan voltam, elsőre hozzátok fordultam... aztán bevillant később, hogy hát megkérdezhetem a Tanárurat is :D

Kata!
most jó is lesz a melír, mert a nap kiszivja majd! ki fogja világosítani. most én sem festettem egy picit sem, hanem hagyom, hogy lenőjön vissza az eredeti szinére és nyáron úgy is világosodik... 8)

csinálok mindjárt új vonalzót! Teljes izgalomban vagyok! megkezdődött a visszaszámolás :D atyám fia... :shock: :D

Ladiva!
pici életjelet!!!!
dezsina

Na kakukkosat mindenkinek!!!!!!

Bocsi az eltűnésért, de már itt vagyok.

Alakulunk, alakulunk.... picikém nő, mint a gomba hétről hétre Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Képzeljétek, vagy a jövő héten, vagy az utáni való héten jönnek és megcsinálják a fürdőt (leverik a a régi csempét, kádcsere, csapcsere, új csempe fel), a wc-t is felcsempéztetjük, és leburkoltatjuk az erkélyt is Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Tegnap már volt nálunk egy kőműves, ő 160 ezerért csinálna meg mindent teljesen. Plusz + csempe, kád, csap, szerelvények, stb.... 300 ezer lenne a vége.
Ma este is jön egy pasi, meglátjuk, ő mennyiért csinálja meg.
Meg pakoljuk a lakást..... kiszanálunk mindent, ami felesleges, áttesszük a bútort a gyerek szobából, ami most ott van, és ha kell. akkor festünk is apával. És hát ha szólnak, el kell hoznunk a bútort, amit már lefoglalóztunk Laughing Laughing Laughing Laughing
Szóval zajlik sz élet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie!
Úgy örülök, hogy jelentkeztél!!!!! Már nagyon hiányoztál!!!!!!!!!!!!!!!
Pocaksimi átadva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluska, Kriszti!
Pocaksimi átadva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsi!
Jobbulást neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Hajrá 1. nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladiva!
Drukk a vérvételhez mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor lesznek eredmények????????????????
Gyere már, tűkön ülök!!!!!

Tünde!
Boldog 14. hetet nektek!!!!!
Pocisimike a drágáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mindenkit puszilok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi! :lol: :lol: :lol:
Izgi ez az inszem kezdés!Nagyon szorítok!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Zsuzska!
Hát drága,most sem lesz uncsis időszakotok!De szépek lesztek!
A 300.000 jó ár szerintem,nem?Persze relatív,de iszonyú árak vannak!Csak azért kíméld magad!!!!!!Tudod én féltelek!
Tessék,hogy repül az idő,már mindjárt itt a genetika is! :D :wink:

Fitie!
Remélem jól vagytok!!!!!
Írjál nekünk ha tudsz! :D

Puszi mindenkinek!

belluska

Zsuzska!
mondtam én :D fészekrakó ösztön :D :D Nagyon szépek leszetek majd!
picit le vagy maradva.... Ladivának pénteken volt a punkciója :) :P :!: Már a babáknak drukkolunk!!! :!:

Belluska!
kösziiiii :D
dezsina

Dezsi!

Köcce :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ladiva!
Drukkhegyek a babóhoz :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Belluska!
Hát ezek mind négy éve húzódnak. Most viszont olyan állapotban van a kád, hogy mindenképpen cserélni kell. És ahhoz szét kell verni az előtte lévő falat is. Szóval akkor már a csempézést is megcsináljuk. Így jár, aki mindent az uccsó pillanatra hagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak most jöttem. Ne haragudjatok, nem nagyon volt alkalmam visszaolvasni, csak úgy nagyjából átfutottam ez elmúlt hozzászólásokat, hogy kivel mi történt. :oops:

Dezsi, most már az inszemes ciklusban vagy! Ez most tuti szuper eredményt fog hozni!

Zsuzska, most aztán forog körülöttetek a világ ezzel a lakásátalakítással!

Minnie, neked is nagyon drukkolok, nagy meglepi lehetett, hogy már kezdhettek is!

Tündi, vigyázz magadra.

Kata, jó lehetett a kiruccanásotok, és biztosan jó a hajad is, én melírpárti vagyok. :lol:

Velem minden rendben van. Pénteken megvolt a leszívás, csak hatot sikerült, de még így is örülhetek, mert max 4-et vártak. Jó volt hallani a többi lány 18-20 tüszőcskéit, de én nagyon bizakodó voltam a mi kis hatunkkal. Aztán jött a várakozás, mert ebből a hat tüszőből három bizonyult érettnek, de hétfőn mind a három gyönyörűszép, ígéretes, egészséges embriót visszakaptuk. Nagyon örülünk és nagyon bizakodunk, hogy minden rendben lesz. És az lesz!

És köszönöm mindenki drukkját! Hasonlóan nagy drukkokat küldök mindannyiótoknak. Dezsi te mindjárt inszemezel, Wepe, te nemsokára stimuzol már, drukkolok nektek!
Vendég

Ladiva!
:D :D :D Háromszoros hurrá a három csöppségnek! nagyon örülök Nektek!!!! Vigyázz magatokra! Mega-giga drukkok!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Ladiva, nagyon örülök, hogy jelentkeztél ! :D
Nagyon sokat gondoltam Rád, és ezután meg nagyon szorítok!! :)
Nagyon vigyázz magatokra, sok-sok pihi !
wepe

Ladiva drága!
Küldöm a babaragacsokat%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva!
Már annyira vártalak,de a lényeg,hogy minden rendben és hát a három picike akiket megkaptál fantasztikus!!!!!!Nagyon vigyázz magadra(magatokra),sok pihi,lazítás!Ugye nem kell menjél dolgozni?
Küldöm a rátok vigyázó angyalkámat!
Kép

belluska

Jajj úgy örülök Ladiva!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan jó kedvem lett!!!!! :P

belluska

Ladiva,
óriási drukk mind3 lurkónak! :lol: :lol:
i.kata

Lányok, ma voltam vv-en, mától van a stimu.
Valaki tud abban segíteni, hogy a puregon szurása bevérzik ? Mert nekem eddig olyan szépek voltak a tűnek csak ici-pici helye maradt meg, most meg bevérzett :? Ez normális?
wepe

Wepe,
hűűűű, kezd izgi lenni :lol: Nincs gond a bevérzéssel, nekem is volt ilyen. Majd bekékül, aztán sárga lesz, majd elmúlik :wink:
i.kata

Nagyon köszi Kata, nagyon gyors voltál :D
wepe

Sziasztok csajok!

Ladiva!
Nagyon örülök, hogy végre megjöttél, pláne ilyen jó hírrel! Ezerrel küldöm a babaragacsokat manókáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihenj sokat! :D

Zsuzska!
Sok sikert az átalakításhoz, de vigyázz magadra, csak lightosan!!!!! Pocaksimi Benőkének!!!!!! :D :D :D

Dezsina!
Olyan jó, hogy már neked is elkezdődött az inszemre való felkészülés! Hajrá!!!!! :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Mégegyszer köszönöm az infókat!
Nagyon szorítok, hogy jól érjenek azok a petécskék!!! :lol:
A múltkor kérdezted, hogy mivel is foglalkozom, hát röviden 12 éve vagyok rendőr, abból 8. éve bűnügyi helyszínelőként dolgozom, ami annyit jelent, hogy bűncselekmények helyszínein technikusi munkát végzek, fényképezek, nyomot kutatok, stb. Kb. 3 éve párba lettünk téve a baleseti helyszínelőkkel, így együtt látunk el szolgálatot, tehát ha baleset van, oda is menni kell. Van olyan szolgálat, amikor reggel kimegyünk és csak késő délután tudunk visszamenni a kapitányságra, annyira sűrű a nap. Egyébként a múlt éjszakám eléggé mozgalmasra sikeredett, másnap csak de. 11 után értem haza, pedig jó esetben már reggel 8-kor lejár a szolgálatom, de ez sajnos kiszámíthatatlan. Ezért is kérdeztem tőletek, hogy szerintetek így dolgozzak-e a lombik előtti szurizások idején. :? :? :?

Belluska!
Amikor írtam neked, hogy nem mindig steril a munkám, akkor azt szó szerint értettem, ugyanis ebbe beletartozik az is, hogy halottakkal dolgozzam. De azért szerencsére ez nem annyira gyakori... :?

Röviden ennyi...

Szép estét! :) :) :)

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?