Sziasztok csajok!
Kicsit el voltam tűnve, jó pár hete nem írtam nektek, pedig sok dolog történt közben.... Sajnos a gépünk 2 hete megadta magát és csak most sikerült életet lehelni belé. Addig kértem a telefonomra internet szolgáltatást, de sajnos a babanetet valaméirt nem akarta betölteni, lehet, hogy sok volt neki az infó, így azon sem tudtam írni nektek. Előtte másfél hétig beteg volt Minnie, igazából hál istennek semmi komoly, de hasmenése volt szegénynek, éjszakánként volt, hogy 4-5-ször fel kellett kellni hozzá (mivel egy ágyban alszik velünk és az ágy elég magas neki, így arról nem tud leugrani, de nagyon édes, mert ha mennie kell, odajön és felébreszt). Csináltak nála székletvizsgálatot, és az eredmény negatív lett. Azt mondta a doki, a bélflórája rosszalkodik, kapott antibiotikumot, pasztát, probiotikumot. Hát mit mondjak, nem volt egyszerű beadni neki ezeket, amilyen pici, olyan harcias, ketten alig bírtunk vele, igaz az utolsó pár nap már egyedül is simán be tudtam adni. Most már jól van!!!
Közben voltam pár napot szabin és hazamentünk vidékre, nagyon jó volt, csak sajnos ismét túl rövid.
Nálunk sajnos egyre több munka van, kezdenek megbolondulni az emberek, balesetből is nagyon sok van és egyre több a halálos, nem tudom hova sietnek ennyire az emberek???
Most viszon a jó hír!!!
Janurában mikor voltam Sipos dokinál, szeptemberi időpontot mondott lombikra, és májusban 3. napi vérvételt. Múltkor írtam, hogy telefonálnom kellene, hogy mi a sorszámom, 3x hívtam is őket, de sajnos mindig későn, egy telefonközpontos vette fel és azt mondta, már nincs bent senki. Így megvártam a vérvétel napját, előtte Sipos dokit felhívtam, hogy biztos jó napon menjek. Ez a nap múlt hét csütörtökre esett. Odamentük párommal, nagyon hamar be is tudtam menni. Az assziszatens nő (szerintem az Ibolya), bár még nem ismerem őket, kérdezte, hogy férjemet hol hagytam, mondtam, hogy kint vár. Kérte hívjam be, mondtam, hogy 3. napi vérvételre jöttem, mire Ibolya, akkor a férjét is megszúrjuk, persze párom irtózik a vérvételtől, majd lefordult a székről a hír hallatán és el akart menekülni, Ibolya azt mondta, hogy akkor most hagyjuk, majd a 21. napin őt is megszúrja, addig lelkileg fel tud készülni, na ekkor megnyugodott. Közben bejött Sipos doki és kérdezte, hogy mikorra van időpontunk, én mondtam, hogy a sorszámomat nem tudom, de tudtommal szeptemberre, mire ő elment, hogy megnézze. Miután visszajött közölte, hogy a sorszám 283 és ez azt jelenti, hogy júniusban lombik. Ekkor én fordultam le majdnem a székről (persze örömömbe
), erre álmomba se gondoltam, annyira örültem és olyan hihetetlennek tűnt az egész. Mondta, hogy ezek után páromnak nincs választási lehetősége, most kell megszúrni, párom kicsit nyafogott, de már nem ellenkezett... 25.-én hétfőn megyünk a 21. napi vérvételre és utána konziliumra.
Egyenlőre ennyi, most teljesen tanácstalan vagyok, olvastam Ladiva leírását, hogy mi fog történni, de nem vagyok biztos benne, hogy fel is fogtam. Elvileg a papíromra a Sipos doki januárban azt írta, hogy long protokoll. Akkor ez most azt jelentené, hogy aktuális esetben már e hó 25.-én kellene szuriznom magam????
Segítsetek!!!????
Másik, a szurikat naponta azonos időpontban kell beadni? Okoz ez valamiféle tünetet, értem ezalatt, hogy pocakfájás, görcsök, stb. van-e ilyenkor? Nem tudom, ti, hogy voltatok ezzel, de ajánlják ilyenkor a munkát vagy inkább a pihenést, mivel nekem elég mozgalmas a melóm és nem mondanám épp sétagaloppnak, nem is beszélve arról, hogy néha olyan körülmények közt kell dolgoznom, ami nem épp "steril". Szerintetek mit csináljak?
Még egy kérdés és utána nem zaklatlak bennetek, csütörtökön nappalos voltam, elég ramaty idő volt és mivel én sokat dolgozom a szabadba, szerintem sikerült megfáznom egy kicsit, de nem biztos, viszont azóta óránként járok pisilni, pedig inni szinte alig iszom, csak kb. 0,5 -0,7 litert naponta, tudom, hogy ez kevés, de nem csúszik több. Semmim nem fáj, de aggódok, hogy ez befolyásolhatja a júniusi kezdést, azért próbálok sok teát inni, hátha az segít.
Belluska!
Édesek a gyerekek, örülök, hogy Barnika már jól van.
Wepe!
Hajrá a szurikhoz, ha nem gond én is igényt tartanék azokra az infókra, akiet elmentettél magadnak, én is próbálok jegyzetelni és elmenteni a gépemre, a későbbiekben még nagyon jól fog jönni.
Ladíva!
Remélem minden jól ment a punkción és már te is jól vagy, szortítok ezerrel!!!!!!!
Kata!
Sajnálattal olvastam mi történt... Vigyázz magadra nagyon!!! Biztos csini az frizurád!
Zsuzska!
Nagon édes a pocakod, pocaksimi Benőkének!
Kriszta!
Örülök, hogy a veséddel minden rendben, és indulhattok előre!!!
Dezsina!
Jobbulást kívánok neked! Hajrá inszem!!!
Baby!
Gratula az ikrekhez, pocaksimi nekik is!!!
Salygabó, Babszi, Miciamackó!
Üdv nektek is! Sok sikert mielőbb!!!
Fitie!
Pocaksimi Petikének és kitartást neki! Jó ott bent lenni!!!
Szép hétvégét mindenkinek!!!!
Bocsánat, hogy kicsit hosszú voltam, de be kellett pótolnom az elmúlt 1 hónapot!!!
Minnie