Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajszik!

Gégéé: nahát, Emma baba már mennyi mindent megeszik. Ez jó! Ami nem ízlik neki ne erőltesd, majd később megpróbálod, nálunk is volt pár dolog ami nem tetszett neki, de mostmár megeszi.
Mondjuk most is van amit nem szeret pl. máj. Na, attól egyszer hányt, azóta nem adok neki.
Séta sztem késő délután, vagy kora délelőtt, akkor nem éri őket annyira a napocska.
Én már nem emlékszem, hogy mikor fordult meg Dorka, de azt tudom, hogy a hasról hátra később ment neki, először a hátról hasra, és az ő kezecskéje is beszorult.
Próbáljatok segíteni nekik, meg gyakorolni... :D Majd rákapnak az ízére, és menni fog.
Naspiék hogy vannak??? Sikerült a költözködés?

Szösz: Bizony, megy az idő, és Réka baba is már mindjárt fél éves?? Ő is ügyes, hogy már megeszi az almát. Megy ám majd a többi kaja is szépen, meglátod.

Lányok, a napirend mindig változik, még nálunk is. Mire azt hiszem, na már tudom minek hol a helye, hát a kisasszony változtat rajta, pl. nem akkor alszik, mikor szokott. Ne izguljatok, figyeljétek a babákat. Sok minden közrejátszik ám, meleg, frontok...stb.

Nálunk most Dorka este 11, fél 12 mire elalszik, eddig 9-kor már aludt, és reggel 7 fél 7-kor kelt, most 8, 9-kor kel. Persze még éjjel is minimum 1-szer kel. Mióta kijött a foga, azóta hála az égnek csak 1-szer kel. Előtte 3-4 szer kelt éjjel. Gondolhatjátok hogy kivoltam.

Többiek???

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Gégéé!

Milu 8 hónapos is elmúlt, mikor elkezdett hasról-hátra és vissza fordulni. A gyerekorvosnak és a védőnőnek meséltem állandóan erről a parámról. A doki megmutatott egy könyvet, amiben benn volt, hogy hány hónapos kora után kezdhetek el aggódni, hogy ezt vagy azt nem csinálja. Bőven megütöttük a limitet.

Ha Emma szereti a savanykásabbakat, majd adhatsz neki meggyet. Körtét mi később próbáltunk, mert puffaszt egy picit.
Biztos hiányzik nektek Miló baba és Naspi!

Éppen ma gondolkodtunk a "sétapartneremmel", hogy mikor fogunk együtt sétálni nyáron? Most általában 10 és 11 között találkozunk és együtt vannak a csajok fél 1-ig. Játszóterezünk és sétálunk a városban.
Most itthon kuksolhatok a Miluval 10-2-ig, pont amikor a legaktívabb.
Nem szeretem a nyarat a meleg miatt. Ha már 24-25 fok van, szenvedek.

Anyany!

Nagyon ügyi vagy, hogy ennyit fogytál! Mikor lehet gratulálni, mint friss házasnak? Remélem képeket mutatsz majd...

Ancsi!

Én már rég alszom, mire a Dorka elalszik.... Hánykor alszik délután és mennyit?
Vezetés hogy megy? Mikor vizsgázol?

Kép
jaffa4

okés akkor nem aggódok...

a nappali alvásra tudtok valamit mondani?
2 óra ébren, fél óra alvás...aztán ahogy megyünk előre a napban, már egyre fáradtabb, már felkelés után 1 órával dörzsöli a szemét, de ha lerakom aludni sír...

pedig eddig olyan jó alvó volt napközben is, és pár hetes kora óta egyedül aludt el...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé!

Ne hagyd magad, te irányíts! Figyeld, hogy mikor fáradt és dörzsöli a szemét, és akkor rakd le. Ne hagyd, hogy annyira túlpörögjön, hogy már nem tud elaludni. Lehet, hogy ez is baj.
A kiságyában mennyi a játék? Be tudsz sötétíteni nála?

Milunak is voltak ilyen periódusai mikor nem akart elaludni, de láttam rajta, hogy hulla fáradt. Akkor is letettem, tiltakozott is, de tudomást sem vettem róla. Azt mondogattam magamnak, hogy én vagyok a felnőtt és tudom mi neki a legjobb és az most az alvás.

Én nem ringatva altattam el. Hason feküdt a kiságyában és ütemesen ütögettem a fenekét addig ameddig el nem aludt. Nekem ez vált be, de minden gyerkőc más és más.

Pussz

Kép
jaffa4

igen Jaffa, én is azt vallom, amit te.
kiságyba csak aludni megy, semmi játék nincs benne. Amikor fáradtnak látom lerakom, és így-vagy úgy elalszik (van, hogy simán, van, hogy sír...); a fő gondom az, hogy maximum 20 perc után felébred, és ahogy haladunk a napban már nagyon fáradt...tehát felkel mondjuk fél háromkor, és negyed négykor már nyűgös, mert fáradt...szóval nem elég neki a húsz perc, és nem tudom, miért nem alszik többet.

sajna már hanyatt alszik...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

hello csajok!
mindenki csak olvas? én is...
hát esküvő nem tudom, de elvileg augusztusban, együtt Zsófi keresztelőjével.

ancsi, ne aggódj, lehet, hogy csak átmeneti, hogy későn alszik el Dorka. majd visszaáll. nekünk az jött be, amikor későn aludt el Zsófi, hogy későn fürdettem. aztán egyszer csak korábban kellett.

jaffa!
de hát hamarabb is született Milu, nem? azért az is számít...

mondjuk én meg amiatt aggódok, hogy lassan 11 hónapos és nem csippent. a hüvelykujját nem akarja használni...
nálatok hogy van ez?

gégéé!
szerintem Emma is változtat majd a napirenden, lehet, hogy kevesebbszer fog aludni napközben. de nem tudom, nekem ilyenkor még napközben is ringatva aludt el Zsófi.
Vendég

mi meg betegek voltunk, de sztem már múlóban van, lement a láza. én meg 4 napig idegbeteg voltam.
láttam, hogy rosszul van, szédült, de nem tudtam segíteni...
mostmár csak a hasmenés maradt.
valami vírust mondott a doki, piros volt a torka, bágyadt volt, sírós.
mindig bújt és egy icipicit többet aludt napközben.

és még egy kérdés: kicsit csálén állnak az alsó kicsi fogacskái. a felsők szépek. ki fog az igazodni?
Vendég

Sziasztok!

Miért nem jöttök????

Emmára visszatérva, nem az elaltatással volt gondom, hanem azzal, hogy nem aludt 20 percnél többet; de valószínűleg a meleg miatt volt, mert tegnap már a régi napirendet csinálta (kopp-kopp)

Anyany: remélem mostanra már teljesen meggyógyult a pici zsófi!

Nem tudok mit írni, mivel senki sem jön; nincs is kedvem...

Hétfőn megyünk kontrollra a ciszta miatt :cry:
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Gégéé! Nagyon drukkolunk hétfőn!!!!!!!! Bp-re mentek? Te már visszamentél a dokihoz? Működik a külön alvás? A banánt milyen formában adtad Emmának? Reszelve, összenyomkodva? Most már írhatsz! :D
Ja, Réka is rosszul aludt hétfőn-kedden éjszaka is, napközben is. Tegnap már ő is jól aludt! :) Biztos a meleg. Téli babák! :)

Anyany: Mekkora koráig ringattad Zsófit elalvás előtt? És hogy szoktatok le róla? Milyen fenntartásod van az esküvővel kapcsolatban? Remélem Zsófi meggyógyult! :)

Hahóóóóó! Többiek!!!!!!!!!!!!!!!!

Szösz

KépKép
szosz

Winchi: Voltál már rákszűrésen?

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Rég voltam én is sokminden összejött: Napokig kiszámíthatatlan áramszünetek a szolgáltató jóvoltából :evil: , Hétvége anyuéknál :D , és Matyi két napig lázas volt :cry:
Kapott gyógyszert, most már semmi baja, sztem a foga készülődik. Viszont tegnap pöttyök jelentek meg a pocakja alsó részén ma reggelre meg a felsőtestén is, vmi allergiás reakció lehet a gyógyszerre, calciumot kapott. Szerencsére nem fáj, viszket neki, figyelem remélem elhalványodnak.
Holnap megyek dokihoz délelőtt rákszűrésre, anyósom jön ki vigyázni a királyfira. Ancsi Bogárdra megyek :wink:
Gégéé drukkolok hétfőre remélem nem lesz semmi gond Emma cisztájával!!!!!!!!! Csuriban az ujjam értetek! :wink:
Anyany Zsófi hogy van?

Ja a forgás volt még: Matyi hamarabb megfordult hátról hasra mint fordítva. Ha lusta még most is képes hisztizni és nem fordul meg hasról hátra pedig simán megy már neki.

Ja a hétvégén mi is csatlakoztunk az Ikeás etetőszékesek csapatához :lol: :lol: :lol:
Kép

Többiek hol vagytok????

KépKép
winchi

Winchi: ezek szerint nem mentél a magánrendelésre. Sárbogárdon a dokinkhoz mész? Úgy tudom péntekenként ott van.
Matykónak gyors gyógyulást!!!!!!!!!!! Hófordulóra ne legyen beteg! :D
Van még egy kérdésem. Úgy emlékszem nektek van Adamo-s hintátok. Matyi szereti? Mekkora korukig lehet benne hintáztatni a manócikat? Érdemes még vennünk? Nem tudom. De múltkor egy ismerősnél Rékát beleültettük, és annyira élvezte!!!!!! Csakhát elég drága...

Szösz

KépKép
szosz

Igen Szösz a dokinkhoz megyek :wink:

Matyi kicsinek rengeteget volt az adamoban, mostanában ritkábban, de ugye már sokkal többet játszik nem csak nézelődik. De a múltkor is beleültettem még mindig szereti, sőt most is hisztis épp lehet hogy a hinta lesz a vége :roll:
3 éves korig illetve 15 kilóig lehet használni ha jól emlékszem, sajna az ára az húzós mi is annak idején családtól kapott pénzen tudtuk megvenni.

Megyek kitalálunk Matyival valami megoldást a hisztire

KépKép
winchi

elaludt....

apa helyén apa takarója alatt... ez valami titkos kapocs köztük máskor is volt már hogy a nyűgösség apa puha takarója alatt elmúlt :lol:
Néztem az időjárást holnap 10 fokkal több lesz nem csoda hogy zizi szegénykém, mondjuk én sem vagyok 100%os
Megyek vasalok és próbálok semmit nem kiégetni :?

KépKép
winchi

Sziasztok!

Gégéé: Dorka sem akar aludni napközben, már néha annyira elfárad a mászásban, felállás-leülésben, hogy utána meg teljesen bepörög, és azért nem alszik. Azt hiszem, én elrontottam, régen csak cicin aludt, most meg cumisüveg, anya ölében tente, és anya énekel.
Nem tudom, erről hogy fog leszokni.
Hétfőre megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!! Nyugi, ne idegeskedj!

Jaffa: köszi, megy a vezetés, csak lassan, mert csak hétvégenként tudunk járni. Hárman vagyunk csajok, abból van egy 3 gyerekes anyuka, a másik csaj dolgozik, meg ugye én. Szerintem június elején talán vizsgázunk, de amiket művelek, lehet, hogy elsőre nem megyek át.... :roll: Nagyon fárasztó ez a városi vezetés....
Ráadásul az oktató néha kicsit zizi, és akkor eléggé ránkripakodik, utána elmegy a kedvem az egésztől, és beparázok, hátha valamit rosszul csinálok...
Alvás: az a baj, hogy általában délelőtt 11 körül, vagy ebéd után alszik kb. 1 órát, ha jó napja van másfelet. Aztán néha már délután 5-6 órára teljesen elfárad a mászkálásban, felállás-leülésben, és akkor megint elalszik, persze ilyenkor jön, hogy 11 fél 12-ig fennt van. Mondjuk most 2 napra visszatért az eredeti napirendhez, szépen 9-kor elaludt. Ma sztem megint későn alszik el, mert most is beájult. Valamit rosszul csinálok.....

Anyany: képzeld, Dorkának is kicsit ferdén nő az egyik alsó fogicája. Remélem nem marad így...
Kösz, talán visszaáll a napirend, biztos a hülye időjárás is megviseli őket. Jobbulást Zsófi babának.

Winchi: Édes etetőszékes Matykó! :) Na, tessék minket holnap meglátogatni Cecén! OK??
Elküldöm privibe a számom! Hívj fel, és ugorj be hozzánk, oké??
Matyi manókának jobbulást! Puszi a pöttyeire. Dorka küldi!

szosz: végül vettetek etetőszéket?

KépKép
ancsi_pancsi

Kép Hinta-palinta
Kép

Nekünk ilyen babahintánk van, uncsitesóé volt, ők panelban használták az ajtószárfába csavarozták. Az etetőszék párnája pont jó bele. Dorka imádja. Hangosan kacag benne. Nálunk egyelőre a diófán van, de már készül a füvesítés, Dorka játszótér és a hintaállvány is....

KépKép
ancsi_pancsi

hát köszönjük, jobban vagyunk már, nincsen láz, a hasmenésesség még nem múlt el, de jókedvű a csimotám. már rosszalkodni is tud!
de az étvágya...
katasztrófa. 4nap alatt kb 30-35dekát fogyott, de amúgy sem volt nagoyn több 8és fél kilónál.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

szösz!
nem tudom meddig ringattam Zsófit, néha még most is úgy ringatnám, de mostmár nem igényli. mutatja az ágyát, tegyem bele, kéri a takaróját, megöleli és alszik.
eleinte teljesen addig kellett ringatni, amíg aludt. aztán szépen lassan, amikor láttam, hogy már nagyon álmos, akkor letettem és betakartam. egy kicsi ringatás után. meg énekeltem is neki, mindig ugyanazt a dalt elalvás előtt este.
az esküvőt meg... megszoktam ezt az életet. nem tudom, mi változik, a papírtól, nem tudom, hogy akarom e. máskor meg nagyon akarom. kicsit mint a pasik, amikor paráznak.

winchi!
nagyon édes Matyi az új székében!
lehet, hogy nem is hiszti, lehet, hogy az időjárás miatt zizi, Zsófi is kicsit nyűgösebb volt.
jobbulást kívánok!

ancsi!
szép a hinta!
szerintem bízd rá. úgysem lehet mit tenni. én is így tettem, aztán ahogy nőtt, változtott is. lehet, hogy megint fogacska, lehet, hogy a sok mozgás...
Vendég

na nekem most végre sikerült eljutni rákszűrésre!
megbeszéltük bendével, ha nekem megjön, átadom neki az időpontot, de nem jött meg.
két hét múlva megyek az eredményért.
Vendég

Ancsi válaszoltam :D Most sajnos nem tudlak meglátogatni benneteket de majd egyszer.... :lol:

anyany megnyugtatlak semmi nem változik attól, hogy papírotok lesz a kapcsolatról :lol: Nekünk is egy jó buli volt a lagzi nem is voltunk sokan és előtte is együtt éltünk már. Abban ne legyél olyan lüke mint én hogy bazi hosszú nevet válasszál asszonynévnek, én úgy voltam vele hogy lássa a világ asszony lettem, na párszor leírtam és szidtam az eget hogy miért nem maradtam az ami voltam vagy vettem volna fel a párom családnevét :D

Egyébként a nagy alvás 3/4 órát tartott, aztán sírt tovább, evett és az etetőszékben hagytam odaállítottam magam mellé ahogy vasaltam és úgy jól elvolt, aztán megint kicsit nyafkázott, most aludt el. Tuti az idő miatt van én is érzem ezt a hirtelen változást

KépKép
winchi

Sziasztok!

Jöttem én is :) Az elmúlt pár napban már elkezdtem írni párszor, de 2 mondat után Nati valahogy mindig felébredt és nem tudtam befejezni. Sajna mi is betegeskedünk, hétfő éjjel 39 fölé ment Nati láza, hajnali egykor hűtőfürdőztünk. :( Dokinéni szerint csak picit piros a torka, mást nem lát, de mondtam neki, hogy 3 hete volt egy kullancs Nati karjában (az ügyeleten szedettem ki), hátha esetleg attól van valami. Így kaptunk egy lórúgás erősségű antibiotikumot, nehogy baj legyen. Ma már csak hőemelkedése volt és a kedve is sokkal jobb, meg evett is újra pépeket is, de még mindig sokszor aludt, hamar kifáradt. Az antibiotikumot úgy utálja, összeszorítja a száját, alig bírjuk beadni neki. Próbáltuk tápszerbe keverni, egyszer működött, utána már a cumisüveget sem akarta elfogadni, többet nem mertük. Szerencsére holnap elfogy.

Jaj, ez az idő, tuti emiatt is nyűgösek a Picik. Kicsit sok ez a +- 10 fok egyik napról a másikra. :roll:

Anyany: jó buli lesz ám a lagzi, nekünk is Lili 9 hónapos volt már, nagyon jól sikerült. Winchi, én felvettem a párom vezetéknevét, ennek meg az apukám nem örült. :? Viszont tényleg nem hosszú a nevem.

Ancsi: nagyon édes Dorka a hintában, Nati is nagyon szereti, én is párnával szoktam kitámasztani. :D

Altatás: Lilinél nagyon elrontottuk, azaz nagyon nem lehetett mit csinálni, mert nem maradt meg a kiságyban, csak sírt benne. Sokáig a vállunkon aludt, miközben a lakásban járkáltunk. Utána fogtuk a kezét az ágy mellett ülve és énekeltünk, mindig ugyanazt a dalt. Egy idő után már énekelni nem kellett, csak ott lenni mellette. Aztán amikor ideköltöztünk és új szobája lett, mondtuk hogy már egyedül kell aludnia (2,5 éves volt). Úgyhogy mesélünk neki, kicsit simizzük, közben esetleg beszélgetünk és lejövünk, ő még picit elvan fönt a plüssállataival, aztán elalszik.
Nati szerencsére már a kezdetektől ügyesen alszik egyedül, max. kicsit a popsiját kell ütögetni vagy rázogatni, ha nyügi vagy túl fáradt, éjjel meg arcsimire alszik szépen vissza. Remélem, ez sokáig így marad még.

Gégéé: na, most már nem panaszkodhatsz, írtunk Neked sokat. :lol: Fordulás: Natinak is a hátról hasra ment később és ő is ha behisztizik, nem hajlandó megcsinálni, csak kapálózik a hátán a kis drága. Hétfőre nagyon szorítok Emmácskának, bizti minden rendben lesz! 8)

Matyi nagyon jól mutat az etetőszékben! :wink: Natit én még nem tettem bele, pedig már lehoztuk hozzá a párnát, nekünk még felfújhatót adtak hozzá anno. Egyelőre a pihiszékben eszünk még.

Képzeljétek, holnap megyünk a Camponába ebédelni férjecskémmel meg a kollegájáékkal, a főnöke ajánlotta, hogy nagyon jó hely, menjünk, meghív minket. Hát ezt nem akartuk kihagyni. :wink: Nati addig Anyuval lesz.

Jó éjt!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Kép Lili

Kép Salátafőzelék

Kép Pasizás

Kép
Kép
katinka31

sziasztok!

na jó, hogy végre jöttök :D

altatás: nálunk nem az elalvással volt a gond; már pici kora óta az egyedül elalvásra igyekeztem szoktatni; tehát az így vagy úgy de megy. Néhe elbódul cicin, de az nagyon-nagyon ritka, hogy alszik, amikor a kiságyba kerül...szóval ott elalszik.

ezek a rövid alvások azt hiszem a nagy meleg miatt voltak, mert ahogy jött a hideg, az én kis téli manóm visszaállt a régi napirendjébe...

aranyosak a képek!

most sajna mennem kell, majd még jövök!
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

katinka: légyszi írd le, hogy a salátafőzeléket hogyan, és mennyi saliból csinálod; köszi!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok Lányok!

De jó hogy kezdtek visszatérni ide :D :D :D :D :D

Gégéé:Nagyon szorítok nektek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Voltam a doki bácsinál múlt héten jól láttam hogy Emma babáról is van már kép?

Katinka:Nagyon édesek a gyerekek :D :D :D Biztos jó lesz a mai ebéd,olyan jó néha kimozdulni kicsit :wink:

Ancsi:Nagyon édes Dorka :D :D :D
A vezetés miatt meg ne aggódj nem lesz semmi gond :wink:

Winchi:Matyi is nagyon édes :D :D :D Nálunk is Hannus nyügös volt biztos az idő miatt.

Képzeljétek a Hannusnak még nincs foga de még csak nem is készülődik,remélem nem marad így :lol:
Voltunk vasárnap pápán a várkertfürdőbe Hannusnak nagyon tetszett kapott úszógumit úgyhogy nagyon elvolt :D
Nálunk is a Hannus magától alszik el.
Vendég

Gégéé: igazából csak annyi, hogy a krumplira, mikor már majdnem megfőtt, rádobtam 5-6 apró darabokra tépett salátalevelet, rottyant egyet és kész. Azt biztosan tudod, ugye, hogy boltiból nem nagyon szabad még adni, mert primőr, én Anyu szomszédasszonyától kaptam, akkor szedte a kertben.

Puszi!

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Katinka de édesek a csajok :lol: egyszer majd én is szeretnék egy ilyen huncutszemű kiscsajt mint a Lili :lol: Matyi biztos jó bátyuskája lesz :lol:
A kispasi is helyes jó választás Natinak :wink:

Salátafőzit én is így csinálom és én csak a megbízható forrásból szerzett saliból csinálom, én hiába vetettem olyan szárazság van hogy még az sem kelt ki :evil:

Lara de jó te is jöttél! Milyen úszógumija van Hannusnak? Nekünk is lassan be kell szereznünk egyet.

Voltam dokinál Bogárdon, még lent a kartonozóba is azt mondták hogy az én dokim lesz aztán amikor kezdődött a rendelés akkor meg egy fiatal dokinő jött, ő szokott még ott rendelni. Végül is egy szűrésre mindegy ki veszi le, normális volt megvizsgált és mondta hogy minden ok a császárból sem lett semmi elváltozás, minden a helyére nőtt vissza :lol:

Csajok ki milyen pelust használ? Az egekig felszöktek a pelusárak :evil: A tescosat szoktuk használni a lila csomisat az tök jó csak mostanában, éjszaka kifolyik a pisi belőle. Most vettem végül liberót, de bizony álltam a polc előtt és azt néztem melyik drágát vegyem meg.

KépKép
winchi

Zsófiknak boldog névnapot kívánunk!!!!!!

KépKép
winchi

Sziasztok!

Winchi: Mi általában liberót használunk, nekünk leginkább ez vált be, bár néha ebből is kifolyik. Most a Dm-es pelenkát próbáljuk, az kicsit olcsóbb, nem tűnik rossznak.

Anyany: Te hol voltál rákszűrésen? A papírtól meg igazából nem változik semmi, de nekem jó érzés, hogy van papírunk. Nekem még a nevem sem változott. Meg én nagyon szerettem volna 1x szép fehér ruhát! :D, meg egy napot, ami rólam(rólunk) szól! Bendéék jól vannak? Régen járt erre.

Ancsi: Nagyon édesek a hintás képek, látszik, hogy tetszik Dorkának. A vezetéssel ne aggódj, először nagyon bonyolultnak tűnik, aztán egyszercsak összeáll a kép. :D Nálunk is van, hogy Réka 6 körül alszik, akkor alszik 1,5 órát, este meg alig bírom elaltatni. Meg ma éjjel is nagyon rosszul aludt, biztos nem bírja ezt az állandó időjárás változást. Szegényke. :(
Etetőszéket nem vettünk, mivel nem dönthetőset veszünk, még annyira nem sürgős. Egyenlőre még kóstolgatunk, azt a karomban is tud, utána meg a hordózóban is tud enni, amíg nem veszünk etetőszéket.

Gégéé: Tőled meg hiába kérdeztem egy csomót, nem válaszoltál.:cry:

Miért nem szabad a bolti salátából főzni???? Én csak boltból tudom beszerezni a gyümiket, zöldségeket!

Szösz

KépKép
szosz

ZSÓFINAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Zsófinak boldog névnapot!!!!!!
Salifözit én holap akarom kiprobálni most kaptunk anyóséktól.
Pelusba nekünk a liberó vált be mondjuk az ára ....
Nálunk most már egy hete náthásak. Dórkának jón a 19-ik fogacskája Zsófinak még nincs.
Már nagyon ügyesen forgunk igasz csak hasra vissza még nem.
A féleves vizsgálaton 71 cm és 8.17 kg volt.

Kép
Kép
s. zsófia

Nekünk van két etetöszékünk is,de mivel nem dönthetö mi is a hordóban eszünk.

Kép
Kép
s. zsófia

Cáfoljatok meg ha nem így van de én úgy tudom, hogy a saláta sok méreganyagot magába tud szívni a sok vegyszerrel amivel kezelik. Szösz a piacon nem tudsz szerezni? Amikor még fehérváron laktunk nagyon szerettem kijárni és szép termékeket lehet venni.

KépKép
winchi

Kép

Kép
Kép
s. zsófia

Sziasztok!

MATYI, EMMA BOLDOG HÓFORDULÓT NEKTEK! :D

RÉKA BABA MA 6 HÓNAPOS!!!! :D

Szösz

KépKép
szosz

Csajszik boldog hófordulót nektek is!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Matyi ma rendkívül jókedvűen ébredt és este 8tól reggel 5ig egy nyikk sem volt :lol: Kezd rájönni hogy milyen jó hason aludni :lol:
Libero bevált nem folyt semmi sehova :wink:

KépKép
winchi

Boldog hófordulót Matykó és Réka baba!!!!

(szösz drága, nemsokára jövök és válaszolok!!!)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

gratulálok minden hófordulósnak!!!

nagyon ki vagyok, Zsófi még mindig nem akar enni. 40dekát fogyott, ma mértem. sokat nyűglődik,szédül is néha(volt, hogy elesett) és örökké csak a kezemben akar lenni. ma este 8kiló20nak mértem.
hiába adok neki bármit, nem hajlandó enni.
hétfőn megint viszem a dokihoz. láza nincsen már, de nagyon nem tetszik ez nekem...
Vendég

Szösz köszi a privit :wink:

Anyany Zsófinak gyors jobbulást!!!!!! De ijesztő lehet, hogy szédül :( Remélem holnap a doki mond vmi okosat!

Kép
7 hónapos királyfival

Kép
Horgászszereléseket csináltak :lol:

Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Hello Csajok!

Zsófiáknak boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!
Réka baba, és Matyi manó boldog hófordulót!!!!!

Winchi: Matyi vőlegényünk egyszerűen tündéri! :D Ez a grimaszos kép, nagyon cuki!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
Válaszoltam! :)

Anyany: jobbulást pici Zsófinak! Remélem hamar elmúlik a szédülés, és a láz.

s.zsófia: édesek a lányok. És milyen kis husisak! Gyere gyakrabban, ha tudsz!

katinka: nagyon édesek a csajok. Jó ez a lovaskocsis kép. Már Dorka is volt lovaskocsin. Juj, ijesztő lehetett ez a kullancs dolog. Én annyira félek ezektől a kullancsoktól. Szerencsére még bennem sosem volt... Nem semmi, Nati már most pasizik! :D

Lara: jó, hogy jöttél, már hiányoztál. Hannus aranyos lehetett az úszógumival. :) Dehát neki nem is nagyon kell, hiszen aki babusziba jár.........
A fogacskák miatt ne aggódj, majd jönnek, a szomszédban 1 éves kora után jött a fogacskája a kislánynak. A barátnőm kislányának meg 39 fokos láza lett a fogacskától.....

szosz: nálunk is a hordozóban evett Dorka, amíg nem volt etetőszék, tökéletes megoldás. Ráértek még venni.

Pelus: mi is liberót használunk, de a múltkor vettem Huggies-t de az nem tetszett, nem szívja be a pisit annyira, és ki is folyt belőle. A tesco-s lilát akarom még kipróbálni, de amikor én akarok venni, sosem akciós. Tényleg nagyon felmentek a pelus árak, csak kapkodom a fejem. Nagyon drága minden. Most néztem az Auchan-os újságban, már a Pampers is 4700 körül mozog, eddig 4200 körül volt azt hiszem. A popsitörlők is drágábbak. Persze, tudják az ember a gyerekének úgyis megveszi.

Puszi mindenkinek, bocs, akinek nem írtam, majd pótolom.

Mennem kell, szólít a főnökasszony! :)

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi! a tescos lila pelus nekünk nagyon nem vált be. mindig kifolyt, napjában néha 5ször is öltöztettem. dm kuponod nincsen? azzal nagyon megéri.
mi nappalra dm-es babylove pleust használunk, éjszakára meg liberot. meg néha sétákhoz is. és törlőkendőt is dm-eset hasunálunk, 4csomag 1400ft, a fehér illatmentes, a zöld meg aloes.
az auchanban nagyon drága a pelenka. meg a törlőkendő is. a tescoban olcsóbb sokszor.
pamperst használtkok? van pár felesleges dm-es kuponom.
Vendég

winchi!
nagyon édes Matyi! és milyen összang van az apjával!
az én párom is igyekszik, de sokszor olyan türelmetlen, pedig nagyon szereti a ksi csimpilimpit.
Vendég

hát mostmár jobban vagyunk. tegnap volt a mélypont, de ma már egészen ügyesen evett. sőt az esti tápit is két részletben ugyan, de szépen megitta. és rosszalkodott, ahogy kell!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csak hát olyan könnyű lett! :cry:
ja a varázslat az alma volt. reggel mutatta, hogy olyat kér. meg is evett egy szépet reszelve. utána a répafőzelékbe is tettem, meg a tejpéphez is egy kicsit. és evett!
és a kenyérdarabkákat egyedül felcsipegette, nem szórta szanaszét, a bulátát most nem kérte.
remélem hamar összeszedi magát...
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket :lol:

Ancsi egy próbát megér a lila pelus, nekünk nagyon bejött, nappal soha nem volt gond vele de látom anyanyéknál igen, gyerek feneke válogatja :lol: A dmes popsitörlő tényleg jó csak én ritkán jutok hozzá sajna abból is a lila tescosat használjuk nekünk az is bejött. Vettem az olcsóbbat is de az nem annyira jó már, nem tetszik többet nem veszek. ami még nagyon rossz volt az a kék macis csomagolsású bruin törlő, hát még az asztalt se szívesen töröltem le vele...

Anyany remélem megjön Zsófi étvágya, Matyi is mostanában keveseket eszik, meg is látszik most voltunk mérlegelni és csak 10 dekát hízott ebben a hónapban.

Csajok én allergiás lehetek vmire. Akkorákat tüsszögök, hogy megemelkedik a ház teteje, teljesen be van dugulva az orrom. Meg kéne ejtenem összel egy alergiavizsgálatot. :roll:

KépKép
winchi

Sziasztok.
Az én lelkem kicsit most szét van szaggatva,történtek mostanség a családban némi gondok,na nem itt nálunk hanem tesóméknál,apóséknál,sogoroméknál.Csak azzal probálom magam nyugtatgatni,hogy nem idegeskedhetem,nehogy a tejem lássa kárát.Nem is nagyon van kedvem most írni,inkább rakok néhány képen az én picuri gyermekeimről akiket a világon mindennél jobban szeretek.
Kép mi is már hasra fordulunk Kép apa készítette hintaágy tesztelése Kép a ló és lovasa:) Kép ügyeske

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon de szépek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Írisz szerintem Mózesre hasonlít :wink:
A fiatalúrnak utólag is boldog névnapot!

Ha bármiben tudunk segíteni írj nyugodtan, hátha ha kiírod magadból a gondokat az is segít.

KépKép
winchi

Anyany: szoktunk venni pampers-t is. Mikor mi az akciós. Volt pár dm-es kuponom, de már elfogytak, talán még 1 van, na meg nem is járunk mindig dm felé. Itt Sárbogárdon csak rossmann van.
De ha Fehérvárra megyünk, mindig ott veszünk pelust.
Nagyon ügyes Zsófi, hogy megmutatja mit akar enni! :) Örülök, hogy jobban van már! Puszi nektek

Winchi: Mi is próbáltunk már többféle popsitörlőt, de némelyik olyan silány, hogy nem igazán lehet vele letörölni a popsit. A dm-es, rossman-osak jók, nekünk bejöttek, meg még az auchan-os hoops-ost szoktuk venni, meg a spar-os is jó, majdnem olyan az illata, mint a neogranormonnak.
Csak mindennek úgy megy fel az ára......grrrr :twisted:

Sarmi: gyönyörűek a gyerkőcök, és Íriszke is olyan nagy már! És milyen ügyeske! Gyere, ha tudsz, és öntsd ki a szíved, ha van kedved, szívesen meghallgatunk!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok Lányok!

Gégéé:Mi volt a vizsgálaton?Gondoltam ma rátok sokat de nem akartalak sms-el zavarni :oops: Remélem felszivódott a ciszta.

Boldog Hófordulót Emmának Rékának és Matyinak és megkésve boldog névnapot Zsófiknak :D :D :D :D :D :D

Mi az elejétöl liberót használunk nekünk az összes többiből kifolyik a pisi is így maradtunk annál én nagyon meg vagyok elégedve vele mindig figyelem az akciókat vagy ha összejön a dm pont akkor szoktam több csomagot venni és akkor 600 ft-al olcsóbb.

Sarmon:Nagyon édesek a gyerekek és Apa nagyon ügyi :D :D :D

Winchi:Aranyosak vagytok a képeken :D :D :D Meg az amúltkori balcsis kép nagyon szép volt :D :D :D

Zsófia:Nagyon édesek a lánykáid :D :D :D

Ancsi:Azért vettünk a Hannusnak úszógumit mert abba úgy szépen üldögél közbe játszik nagyon édes volt majd teszek fel képeket.

Lányok:Ti már mossátok a babák fogát?Hannusnak még nincs foga, van a mamm-nak ilyen ínytörlő nyuszija én azt vettem a Hannusnak.
Reggelire és vacsira mit esznek a babák?Hannus nem eszi meg a tápszert meg a tejpépet se nagyon szereti :( de ma vettem neki rizsest és azt megette :D

Naspolyácska mi újság?Hogy vagytok?Ha majd ha lesz időd írj pár sort ok?

Na megyek én is aludni.Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mancsa is nagyon régen volt már :(
Trundike Bende????????????????????????????????????

Katinka:nagyon édesek a gyerekek na meg az a pasizós kép :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Anyany:Még neked akartam írni tegnap :oops: Örülök hogy Zsófi jobban van és milyen ügyes hogy megmutatja mit szeretne enni :D
Majd visszahízza amit leadott most már biztos jobb étvágya lesz.
Sokan lesztek az esküvőn?Biztos nagyon szép lesz :D
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdés! Fáj a fogam, azt hiszem be is van gyulladva. Ha kapok rá antibiotikumot, szoptathatom Rékát? Valaki szedett már szoptatás közben antibiotikumot?

Szösz

KépKép
szosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?