Sziasztok!
Jöttem én is
Az elmúlt pár napban már elkezdtem írni párszor, de 2 mondat után Nati valahogy mindig felébredt és nem tudtam befejezni. Sajna mi is betegeskedünk, hétfő éjjel 39 fölé ment Nati láza, hajnali egykor hűtőfürdőztünk.
Dokinéni szerint csak picit piros a torka, mást nem lát, de mondtam neki, hogy 3 hete volt egy kullancs Nati karjában (az ügyeleten szedettem ki), hátha esetleg attól van valami. Így kaptunk egy lórúgás erősségű antibiotikumot, nehogy baj legyen. Ma már csak hőemelkedése volt és a kedve is sokkal jobb, meg evett is újra pépeket is, de még mindig sokszor aludt, hamar kifáradt. Az antibiotikumot úgy utálja, összeszorítja a száját, alig bírjuk beadni neki. Próbáltuk tápszerbe keverni, egyszer működött, utána már a cumisüveget sem akarta elfogadni, többet nem mertük. Szerencsére holnap elfogy.
Jaj, ez az idő, tuti emiatt is nyűgösek a Picik. Kicsit sok ez a +- 10 fok egyik napról a másikra.
Anyany: jó buli lesz ám a lagzi, nekünk is Lili 9 hónapos volt már, nagyon jól sikerült. Winchi, én felvettem a párom vezetéknevét, ennek meg az apukám nem örült.
Viszont tényleg nem hosszú a nevem.
Ancsi: nagyon édes Dorka a hintában, Nati is nagyon szereti, én is párnával szoktam kitámasztani.
Altatás: Lilinél nagyon elrontottuk, azaz nagyon nem lehetett mit csinálni, mert nem maradt meg a kiságyban, csak sírt benne. Sokáig a vállunkon aludt, miközben a lakásban járkáltunk. Utána fogtuk a kezét az ágy mellett ülve és énekeltünk, mindig ugyanazt a dalt. Egy idő után már énekelni nem kellett, csak ott lenni mellette. Aztán amikor ideköltöztünk és új szobája lett, mondtuk hogy már egyedül kell aludnia (2,5 éves volt). Úgyhogy mesélünk neki, kicsit simizzük, közben esetleg beszélgetünk és lejövünk, ő még picit elvan fönt a plüssállataival, aztán elalszik.
Nati szerencsére már a kezdetektől ügyesen alszik egyedül, max. kicsit a popsiját kell ütögetni vagy rázogatni, ha nyügi vagy túl fáradt, éjjel meg arcsimire alszik szépen vissza. Remélem, ez sokáig így marad még.
Gégéé: na, most már nem panaszkodhatsz, írtunk Neked sokat.
Fordulás: Natinak is a hátról hasra ment később és ő is ha behisztizik, nem hajlandó megcsinálni, csak kapálózik a hátán a kis drága. Hétfőre nagyon szorítok Emmácskának, bizti minden rendben lesz!
Matyi nagyon jól mutat az etetőszékben!
Natit én még nem tettem bele, pedig már lehoztuk hozzá a párnát, nekünk még felfújhatót adtak hozzá anno. Egyelőre a pihiszékben eszünk még.
Képzeljétek, holnap megyünk a Camponába ebédelni férjecskémmel meg a kollegájáékkal, a főnöke ajánlotta, hogy nagyon jó hely, menjünk, meghív minket. Hát ezt nem akartuk kihagyni.
Nati addig Anyuval lesz.
Jó éjt!
Katinka