Új privát üzeneted érkezett!

Drága Dius,

gratulálok Ármin babához!!! Bence fiacskád immár bátyussá érett!!!!!
Vigyázzatok magatokra jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!!

Kép
Vendég
 


Lányok,

köszönjük szépen a köszöntéseket!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


[quote="dius02"] írta:dius02gyhogy szeretném kihúzni május 18-ig,aznap Bakó doki is ügyeletes,meg Apa is onnantól van szabin.
Nah, meg május 16-án lagzisok vagyunk és szeretnék ott lenni. Ott majd jó tele eszem és jól kitáncolom magam, azt utána megyek szülni. :lol: :lol: :lol:


Dius, még azt kívánom, hogy minden vágyad így teljesüljön!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

nna,megjöttünk. Közben én is írtam Diusnak. Kb.akkor ment be ő is,mint én Elizával,csak nekünk tovább tartott a dolog :?
Hát,Dius,írok ide is,ne maradjak ki a sorból:Nagyon-nagyon sok egészséget Nektek,és örülök,hogy újra van a neten törpikénk :D
Hadd kapjunk már egyre többen kedvet ismét :P
Igaz,Emma??? :wink:
Évi,a sógornődéknek is sok boldogságot kívánok!!!!!

Nem tudom, miért mondják, hogy gyermeked van, amikor te vagy a gyermekedé.
Leo Gallagher
Kép
Vendég
 


Erik,nagyon-nagyon boldog névnapot Neked!!!!
Kép
Vendég
 


képzeljétek,nekem is évfordulóm van...ma 5 éve,hogy a doktornővel táppénzre irattam magam 8)
Vendég
 


Ani, ez az uccsó mondat olyan szép! :D Simán született Ármin, nem tudod? Én csak egy gratuláló sms-t küldet Diusnak, meg, hogy várjuk vissza a részletekkel, de hátha tudsz többet is! :D Tuntun: ezaz! Bejött, amit Dius szeretett volna :D (Én bevallom őszintén, kicsit aggódtam, de a lényeg, hogy minden okéééé!) Ráadásul Erik napján született a kis manó. :lol:
Jaj, dejóóó!
Ani drága, a kedv megvan... :lol: :lol: :lol: De szerintem valaki közületek tuti megelőz engem itt a fórumon, mer nem a kedven múlik sajnos nálunk a bééébi. :roll: :? :D (Júniusban lejár a rákszűrésem, menek dokibánkhoz, majd meginterjúvolom, mit lehetne tenni.)

been
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

been
 
 


Közben gondolkodtam: én ugyan a napját nem tudom pontosan, de köbö egyidős táppénzes ötéves évfordulósok vagyunk, Ani... :lol: :lol:

been
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért, nem alkalmatlankodni szeretnék, csak sokat olvaslak benneteket, nagyon helyes a társaság!
Olyan, mintha ismernélek benneteket kicsit!

Gartulálok sok szeretettel Diusnak Árminhoz, sok boldogságot, örömet kívánok!

Köszönöm nektek, és elnézést a váratlan "betörésért"!

Csodás napot mindenkinek!

Üdvözlettel:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina
 
 


Ani, nem kaptatok hőgutát? Erikem egy szál kisgatyában homokozott. Iszonyatos meleg van nálunk.

Képzeljétek ma babfőzelék volt fasírttal és ehhez is csak kis segítség kellett. :lol: :lol: Úgy örülök neki. Igaz, hogy tegnap is majdnem 1 órán keresztül vacsoráztak, de kit érdekel. Egymástól szedték el a kaját :lol: :lol:
Pl.: Erik tegnapi vacsorája egy sült csirkecomb, 4-5 db. koktélpari és 3 szelet óriáskifli. :oops: :oops: Ja és leöblítve egy jó nagy pohár teával.
Vendég
 


én onnan tudom a napját pontosan,hogy holnap lesz Anyukám szülinapja,és nagyrészt ezt kapta tőlem szülinapjára. Hogy nem keltem többet pocakosan hajnalban,nem éjszakáztam,nem 12 óráztam,nem álltam,és nem szívtam a benzingőzt. Ez volt neki a legnagyobb ajándék,hogy vigyáztam az első unokájára. Így is nagyon féltett,mert Apu halála után én nem szedtem a nyugtatót,mindent magamba folytottam,és félt,nehogy baj legyen...először picit mérges is volt,mikor megmondtam,hogy terhes vagyok...na,de nem akarom itt offolni a jó kedvet... :roll: :wink:
Vendég
 


Még annyit, hogy drukkoljatok a fiam csoportjának. Ma lesz döntés, hogy ki mehet Debrecenbe az országos színjátszó találkozóra! Ugye meg volt minden megyében a regionális szemle és most választják ki a csoportokat, akik mehetnek az országos találkozóra. Este elvileg már fent lesz a neten az eredmény.

Na most eltűnök, mert hétvégén csak mostam, de nem hajtogattam. :oops: :oops:
Vendég
 


hexina dehogy pofátlankodtál,gyere nyugodtan!!!!!
Ládod,tuntun,csak egy kis ihlet kellett....
Emma,nem tudok Diusról én sem semmit. Most megyek,elpakolok...eliza hazafelé elaludt,a lába tiszta földes,a kis keze is koszos,meg tiszta víz a haja...asszem ha felébred kicsit megmosdatom :wink:
Vendég
 


Ani, én is kint fürdettem meg Eriket, mert a naptejtől ráragadt a bőrére a homok. Úgyhogy kint volt egy pancsi, aztán ebéd. :lol: :lol: :lol:

Na lenyelem az utolsó korty kávét, aztán tényleg itthagylak Benneteket.
Vendég
 


Dius, gratulálok!!!
Tuntun, a héten biztos nem tudok feladni semmit, mert Zsófi is baris, aztán most szobafogság van, de utána megy a dolog! Pénteken is megpróbáltam, becsomagoltam a dobozt, megcímeztem, erre közölték velem, túl kicsi a mérete :D Na, majd a jövő héten nagyobb dobozba teszem:-)
Jók legyetek!

Kép
Kép
banoed
 
 


Hexina, szia, írjál is! Szép neve van a lányodnak! :wink: :D
Tuntun, de jó, hogy bevált a módszer! Ügyes Erik nagyon, és jó az étvágya is! :lol: (Enyémek is épp esznek, Ármin most reklamált, hogy "Anya, huti, vijja, keke", szal, hogy villát kér a husihoz (én hülye kiskanalat adtam neki)) Drukk Ricsikének, én sejtem, hogy ők mennek Debrecenbe :lol: , majd számolj be az eredményről, lécci! nekem is vasalni kellene... Meg majd boltba mennünk, de várunk kicsit a meleg miatt. Mindkét gyerek borzasztóan náthás, így nem engedtem Hannát se oviba, ő még ráadásul csúnyán köhög is, de nem lázasak nem vittem őket dokihoz.
Ani, nagyon szép ajándékot adtál anyudnak! :) Lehet én úgy fognám fel, hogy apukád Kristófot küldte maga helyett.. :wink:
Én nem akartam tp-re menni még, nekem a munkám sem olyan, mint a tiéd, csak elkaptam egy ronda hasmenéses vírust, meg ugye az előzmények miatt is, a háziorvosom azt mondta, jobb lenne, ha már nem mennék vissza dolgozni. Én meg szót fogadtam... :lol: :lol:

been
 
 


Banoed, jobbulást Zsófinak!

been
 
 


Banoed, ne izgasd magad rajta, ráér. Zsófidnak jobbulást. Hogy viseli szegényke? Ők kaptak bárányhimlő elleni oltást?

Emma, nem csodálkozom, hogy náthásak, egyik nap dzseki sapka, másik nap bugyi. :? :? :?

Na én a ruhákat már elpakoltam, még van egy-két foltoznivalóm :) :)
Vendég
 


Sziasztok!

csak gyorsan beugrottam...
nem tudok sokat írni,mert 8-13ig vizsgáztam,és úgy érzem leszívták az agyam és holnap uez lesz :lol:

Gratula Árminhoz! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!!

Hexina!
üdv itt is :D miujs a kis Hannával? rég hallottam rólatok..

Emma!
szeretnétek még babót? tök jó :lol:

még egyszer Boldog Névnapot Eriknek!!


na lépek

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Hajrááá, Mesi, és minden vizsgázónak ugyanezt! Meg egy szénásszekérrel.

been
 
 


Vendég
 


:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jesszus.

been
 
 


Sziasztok,

Mesi, köszi mégegyszer :wink: :wink: Holnapra is megy a drukk. A mainak tudod az eredményét, vagy egyben lesz meg az egész?

Ani, ezzel van tele minden rádió híre. :twisted: :twisted: Azért nem semmi és ráadásul egy doktornő!, akinek szerintem még jobban illett volna felismerni, hogy melyik a mellbimbó és melyik a szemölcs. Arról nem is beszélek, hogy nem egyedül van a műtőben, senki nem látta, hogy tévedett?

Hexina, ha nem vagyok indiszkrét Bp. melyik részén laksz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.18 20:52-kor.
Vendég
 


Sziasztok,

A 4 csoportból a legkisebbek és a legnagyobbak jutottak tovább. :lol: :lol: Így irány Debrecen!!!! :lol: :lol: Bár alapból is sokat gépezek, de most kb. 10 percenként néztem, hogy felrakták-e az eredményt!!!!! :roll: :roll: :roll:


További szép estét Mindenkinek!!!!
Vendég
 


Háháááá, tudtaaaam!!!
Nagy-nagy-nagy gratula Ricsikéneeeek!! :D :D :D :D :D :D :D

been
 
 


Dobhatok pár táncos képet Hannáról? :oops: Rossz minőségű, mert a videofelvételből vagdostam ki őket. (Remélem, Zsófi néni és a többi gyerek nem sértődik meg, h felpakolom őket ide... :))
Kép
Kép
Kép
Kép
Remélem, nem lőttem szét teljesen az oldalt... :roll:

been
 
 


reggelt.

tuntun nagy-nagy gratula Ricsikének!!!!! :lol:
Emma,édes a nagylányod!!!Már inkább nem írom rá,hogy kislány,ok? Igazi kis csajszi lett ,hallod-e. Jobb lesz mostantól résen lenni :wink:
Elizám megkapta a barihimlő elleni szurit. És elhagytuk az egyik fülbevalóját valahol a faluban :cry:
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Ani:köszi a gratut,szenvednek vele rendesen,sógor ár kérdezte múlthétem a Lacit ,hogy meddig tart ez az éjszakázás.Laci megvigasztalta kb 4-5 évig :lol: utána már nyugodtam átalszod az éjszakát.Úgy ,hogy jobban jársz ha gxorsan összehoztok még .et ha akartok ,azt 1 füst alatt megvannak sz éjszakázások :lol:

Azé nem semmi,jogy alig 2 napja vitték haza és már ilyet kérdez :shock:

A neje azért nem szoptat inkább fej éjjel-szevednek a szopival egyébként-mert a cumisüvegből gyorsan kiszívja és akkor csönd van.
Érdekes felfogás :evil: de az ő dolguk.

Tuntun:gartula!


Ani:sajnálom a fülbevalót,Berni az elsőt az oviban hagyta el.Aztána másodikat is :evil: és szóvátattem.Na milyen érdekes ,hogy azóta sem hagyott el fülbevalót sem.ÉÉS biztonsági kapcsos,az én fülemből még egyszer sem esett ki.
Berninek is ilyen lett véve ,mint az enyém,ezért szarul esett.
DADOMI ez nem a mi ovinkban történt hanem ahová először járt a leány.


Been: mennyit nőtt Hanna :shock:
Dokibácsihoz lassan nekem is menni kell,dilibogyót íratni.
Én azért drukkolok,hogy hátha amúgy is jön a bébike!

Lányok nekem szét megy a fejem,én vagyok a marha ,mert nem vettem be időben a gyógyszereimet,azt hittem elmúlik.
Egy frászt egyre rosszabb.Megyek megcsinálom a kv koktélt meg beveszem a dilibogyókat,mert a már kezd hányingerem lenni :evil:
berni611
 
 


Tuntun, nincsenek beoltva, én nem akartam. Aztán most meg lehet kövezni, a játszótéren ezt csinálják :lol: :wink: Tényleg nem tudom, jobb lett volna-e...Most már mindegy is. Zsófi kevesebbet szenved, mint Tomi, nem is annyira lázas, szerencsére.

Kép
Kép
banoed
 
 


banoed azt kell megkövezni,aki ezért megkövezne. Na,mindegy,ez csak magánvélemény...
Jobbulást a kisasszonynak!!!!
Kristófot én akkor oltattam be,mikor Elizával terhes voltam,nehogy bárminemű baj legyen,ezért gondoltam,hogy akkor kapja meg már Eliza is,hamár Kristóf is megkapta...
Párod hogy van???

Évi,múljon el gyorsan a fejfájásod-aztán te meg múlaszd el az enyémet :P
Hát,nem mondom,furik a rokonyok. Mit hittek,hogy olyan bébijük lesz,mint a celebeknek? Hisz az ő gyerekeik alusszák végig az éjszakát az első naptól kezdve,nem??? :wink: :lol:
Na,megyek,elaltatom Elizát,aztán befejezem Anyunak a tortát...
Vendég
 


Banoed, mi vagyunk itt a megkövezősök, tudod... :wink: :lol: :lol: :lol: Szíved joga, beoltatod, vagy sem, vannak ellene is meg mellette is érvek, nehéz dönteni. (Ez nem annyira egyértelmű, mint a mikoradjunktejetagyerekünknek téma, bár az se világos azért teljesen.) Én Hannát beoltattam, Ármint is szeretném, de vacilláltam sokat én is előtte, meg a fene tudja, mennyivel lesz így jobb... :roll:
Évi, Ani mekkora bosszúság ez a fülbevaló... meg nagy szívfájdalom is. Hanna is egyszer elhagyta az övét, anyóséknál, úgyhogy meglett szerencsére, de sírt utána... :D Évi, nem lehet, hogy kitépkedték a füléből az oviban? :x Mármint a gyerekek.
Ani, grat az oltáshoz, mi még a pneumot se kaptuk meg, már szólt a dokinéni, hogy mikor megyünk érte, de ilyen taknyosan én be nem adatom... Tegnap mentünk volna egyébként. :?
Évi, nekem is készülődik valami a fejemben (és nem jó gondolatok, hanem a fájááás); jönnek a viharok biztosan. Én is néha abba a hibába esek, hogy várok, hátha elmúlik, de soha nem múlt még el magától... :cry:

been
 
 


Nemmondod Ani, hogy a te fejed is fáj? Mácsak a másik fejfájósunkat, Tuntunt kell megkérdezni... :lol:
Boldog szülinapot anyudnak! Hányadik? Milyen torta lesz? (Azon kívül, h finom...) :lol:

been
 
 


Sziasztok! :D
Vagyok ám, csak egész hétvégén a szőlőben voltunk, meg tegnap is, és este nem tudtam már jönni, mert úgy elaludtam a fiúkkal, mint a bunda :lol:

Diusnak nagy-nagy gratula Árminhoz!!!! És nem is pici, teljesen normális a súlya (legalábbis én jobban örültem volna, ha Dani pl ilyen paraméterekkel született volna, nem több, mint 4 kilóval meg 61 cm-vel :wink: ). Ha eljutok látogatási időben a kórházhoz meglátogatom én is őt.

Cseriani! Köszi az sms-t ám, bocsi, hogy nem reagáltam rá, de mikor először írtál pont akkor indultunk a szőlőbe, a másik sms-ed meg elolvastam, aztán addig már nem jutottam el, hogy válaszoljak is rá, de tökéletesen egyetértettem veled abban, amit írtál!

Banoed! Én mindkét fiút beoltattam bárányhimlő ellen, de ez mindenkinek szíve-joga, hogy beadatja-e. Ne foglalkozz a játszóteresekkel! Nem akartam, de leírom, milyen bunkó volt az egyik anyuka az utcánkból, amikor Dani barihimlős volt, nem érdekel, ha esetleg olvassa... Mikor Danin kijött a barihimlő, én szóltam azoknak az anyukáknak, akiknek a gyerekeivel előtte "érintkezett" Dani, hogy mi a helyzet, ha ők is bepöttyösödnének, ne ijedjenek meg. Aztán mikor már meggyógyult, jöttünk haza az oviból, és két anyuka pont lent volt a ház előtt, odamentünk egy picit hozzájuk. Domi piszkálta az egyik kislány bicaját, én rászóltam, hogy ne piszkálja, erre anyuka hátrahúzta a kislányt azzal, hogy "Nem szeretnénk bárányhimlősek lenni!" De az a bunkó hangsúly, amivel mondta. Én meg vigyorogva mondtam neki, hogy épp az oviból jövünk, már nem vagyunk betegek. Erre ő, hogy Domin nem jött ki? Hát bakker, majd nem megyünk ki az utcára, mert hátha elkapta a kicsi is? De ő pl ellenzi az oltást, mert ezen át kell esnie a gyereknek. Hát akkor meg mit félti? Jelzőt inkább nem írok...

Képek nagyon jók, mindenkié, nézzétek el, hogy nem írom mindenkinek külön. Annyira szép mindegyik gyerkőc! Lassan megdumálhatnánk egy talit, hogy ezeket a szépségeket élőben is megcsodálhassam már!!!!

Na lépek mert annyi dolgom van... :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Sziasztok!!!

Ani, így ismeretlenül is
Anyukádnak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Kép
" Születésnapodon kívánok Neked sok szépet,
Legyen vidám, derűs számodra az élet!
Szerencse galambja mindig feléd szálljon,
Légy boldog sokáig ezen a világon."
Boldog Születésnapot!!!!
Vendég
 


Dadomi, bunkóóóó anyuciii!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

been
 
 


Évi, de bunkó vagyok :oops: :oops: Gratulálok a sógorodék kislányához is.
Az egyszer biztos, hogy érdekesen állnak hozzá a babához, de hát ezt mindenki másképp "reagálja" le. :lol: :lol: :lol:
De mi a tanulság?, mindig a rosszabbra kell készülni és nem ér csalódás!!!! :P :P :P

Ani, akkor én celeb vagyok bi-bi-biiii!!!! Még a doktornőnk is azt mondta, hogy Ő ilyen babát még nem is látott, vagy legalábbis nagyon régen. :lol: :lol: :lol:

Banoed, itt biztosan nem leszel megkövezve. :lol: A játszótériekhez meg fűzök megjegyzést. Egyébként amikor Ricsike született olyan szarul álltunk anyagilag, hogy csak az ingyenes oltásokat kapta meg a gyerek. Úgy fájt a szívem, mert volt amit én szerettem volna beadatni neki, de nem tellett rá. :( :(
A bárányhimlőt meg a doktornő ajánlotta, mert Ricsike már elmúlt 6 éves és még nem kapta el. És akkor már úgy vagyok vele, hogy Erik is kapja meg, illetve már meg is kapta.

Emma, Hanna továbbra is gyönyörű és már tényleg nem is olyan kicsi! Van már nála kisebb is amint látom.

Köszönjük a csoport nevében a gratulációkat, reggel már Ricsike rohant a tanárnőhöz, hogy újságolja. Gondolom a tanárnő és a férje is percenként nézték az eredményt. :) :)
Ez tulajdonképpen egy gálaműsor lesz, itt már nem kapnak helyezést - szerintem -, de pontosan nem tudom.
Hát bakker a fiam az 1 év alatt több városban megfordul, mint én eddigi életemben. :lol: :lol:
Vendég
 


Ja és nem fáj a fejem. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


túrótortát készítek,őszibarackkal. Már majdnem kész!!!
És kereken(vagy nem kereken :D ),de 55 éves.
De egyáltalán nem néz ki ennyinek,sztem.
És szerintem fittebb,mint én :roll: Átadom a gratukat,köszönöm szépen!!!
A fülbevaló még mindig nincs meg,már csak a csodában bízok...már mozgósítottam háromnegyed Őcsényt :shock:

dadomi tudom,hogy egyetértettél velem,ismerlek már annyira :P
Anyukához inkább nem szólok hozzá. Az utcán,vagy a boltban elkaphat a gyerek bármit,nem kell ehhez másmilyen kontaktus.

Emma,kit köveztünk meg mi eddig??? :D
banoed írj már pár szót magatokról is,párodról,akár priviben is...nagyon sokszor gondolok Rátok!!!!
Vendég
 


Képzeljétek Veletek álmodtam az éjjel :lol: :lol: :lol: Partit rendeztem Nektek itt nálunk :lol: :lol: Nagyon jól sikerült mindenki jól érezte magát!
Vendég
 


Ani, az irónia, az irónia... :lol: :wink:
Nagyon fiatal az anyukád! :D Túrótorta, nyami... :D Majd, ha nagyobbak lesznek a gyerkők, te is fittebb leszel! :lol:
Tényleg, Évi: gratula a rokonoknak!
Tuntun, nagy dicsőség részt venni a gálaműsoron! Szülők nem kísérhetik el őket?
Nem Hanna a legkisebb, csak a második legkisebb (legalábbis korra): van egy kislány, aki fiatalabb nála fél évvel, utána ő következik... A piros masnis kislány a legfiatalabb,valami hihetetlenül jópofa kis manó! :lol: Egy csoportba járnak oviban is.
Én meg elkaptam, a kölkek nátháját, már fáj a torkom... HIányzik az allergia tetejére még ez a sz@r. Bocs. :evil:

been
 
 


Tuntun, ha már én nem bírom összehozni... :lol:

been
 
 


Ha már szóba került a tali, mit szólnátok hozzá, ha valahol összehoznánk egy össznépi - gyereknapi pikniket? Valami olyan helyen, ahol a gyerekek tudnak rohangálni, le lehet ülni is, akár plédre. És ahol a szúnyogok sem esznek meg teljesen minket. Esetleg Szálka? Gondolom Sötétvölgyben ezer a szúnyog, de ha nem akkor ott is jó. Vagy valami hasonló helyen. Akár főzhetnénk egy paprikás krumplit is bográcsban tűzön. De most ezt tök komolyan gondolom csajok, mondjuk május 30-án . Vagy június 6-án, akkor már Dius is tudna csatlakozni egy kis időre. Olyan családos összejövetelre gondolok. Mit szóltok hozzá?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Jaj és milyen figyelmetlen vagyok! Babriella üdv köztünk! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


dadomi nekem a 30-a nem jó,max.csak 4 óra után,de a 31-e,vagy 1-e,ugye most az is ünnepnap,az jó,akkorra nem terveztünk semmit...és benne vagyok a buliban!!!!
Vendég
 


sziasztok!

előkerültem ma is :lol:

A fejfájósoknak jobbulást!!

Tuntun
nem tudom még az eredményt,csak jövő héten mondják meg szóbeli előtt :shock: érdekes megoldás... de sztem megvan mindkettő :)

Gratula Ricsinek!

Emma!
Hanna nagyon ügyes és csinos csajszi :lol:

Ani!
remélem meglesz a fülbevaló :?

Isten éltesse Anyukádat :)

na megyek lazulok kicsit a Manómmal :lol:

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Itt is gratula Diusnak. Holnap megyek meglátogatni, mert ma még fenn volt az örzőben mivel császározták. Remélem Ármin babájáról tudok fényképet készíteni a telefonomon. Ha sikerül akkor felteszem ide is.
Utólagosan is boldog névnapot Erik babádnak Tuntun, és gratula nagy fiadhoz, nagyon ügyes.

Képeken gyerkőcök szépségesek, nem emelek ki senkit, mert nem is lehet. Imádom mindegyiket.

Taliban én is benne vagyok. Dadomi jó az ötlet. De nálunk is lehet, addigra már lesz medence, és Ani már zöld az udvarunk. Teljesen megváltozott mióta láttad. És nálunk is lehet bográcsozni. Párom pecálni szokott járni, úgyhogy ha szeretitek akkor még halászlét is főzhetünk. Gyerkőcöknek meg kitalálunk valami mást.

Banoed mi újság pároddal? Lánykádnak gyors gyógyulást. Én csak azért oltattam be Rékát, mert Evelinnel csúnyán megjártuk. Nála már nem mertem kockásztatni. Most fogja megkapni az ismétlőt. Bent nálunk az egyik orvos azt mondta, hogy ha mind a kettőt megkapja akkor egy életre védettséget kap. A kolléganőm kislánya is szerncsére már jobban van, végre otthon gyógyulgathat tovább.
Most ennyi, bocs, ha valakit kihagytam, de sajna kevés az időm és az agyam is ilyenkorra már kezdt szita lenni.

És végül egy nagggggyon nagy hír Réka már nem hord pelenkát, nem pisil és kakil be. Csak éjszakára kell neki, viszont reggel mikor levettem róla nem volt benne pisi, nappali alváshoz már nem.
Vendég
 


Csak fájdítsátok a szívem ezzel a talival Kép
De legalább képet majd küldjetek. :( :( :(

Rékababa, gratulálok Rékához nagyon ügyes csajszi. Ha mész Diushoz légyszíves add át a gratulációmat, mert én balga nem adtam meg neki a telefonszámomat. :oops: :oops:

Nálunk is van hír: Erik ma kétszer pisilt a bilibe, egyszer meg az előszobába :roll: :roll: De amikor öntötték ki apósommal a vécébe, bizony sírt utána, úgyhogy nagyon nem erőltetem. Menni fog az majd....

Majd este rakok fel képet a névnapról.
Vendég
 


Sziasztok!

Túlvagyok a vizsgán, sikerült! :D

Diusnak nagy gratula Ármin babához!

Eriknek boldog névnapot, Rékának gratula a pelenkaelhagyáshoz, Ricsinek pedig hogy bejutottak a döntőbe! Mesinek pedig a vizsgához!

Dadomi, köszi az üdvözlést!

Visszaolvasni még mindig nem tudtam

:oops: , úgyhogy ennyi!

Josi: várom a privit a dokiról!
Vendég
 


Babriella!
GRATULÁLOK! :lol: :lol:

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?