Sziasztok!
Vagyok ám, csak egész hétvégén a szőlőben voltunk, meg tegnap is, és este nem tudtam már jönni, mert úgy elaludtam a fiúkkal, mint a bunda
Diusnak nagy-nagy gratula Árminhoz!!!! És nem is pici, teljesen normális a súlya (legalábbis én jobban örültem volna, ha Dani pl ilyen paraméterekkel született volna, nem több, mint 4 kilóval meg 61 cm-vel
). Ha eljutok látogatási időben a kórházhoz meglátogatom én is őt.
Cseriani! Köszi az sms-t ám, bocsi, hogy nem reagáltam rá, de mikor először írtál pont akkor indultunk a szőlőbe, a másik sms-ed meg elolvastam, aztán addig már nem jutottam el, hogy válaszoljak is rá, de tökéletesen egyetértettem veled abban, amit írtál!
Banoed! Én mindkét fiút beoltattam bárányhimlő ellen, de ez mindenkinek szíve-joga, hogy beadatja-e. Ne foglalkozz a játszóteresekkel! Nem akartam, de leírom, milyen bunkó volt az egyik anyuka az utcánkból, amikor Dani barihimlős volt, nem érdekel, ha esetleg olvassa... Mikor Danin kijött a barihimlő, én szóltam azoknak az anyukáknak, akiknek a gyerekeivel előtte "érintkezett" Dani, hogy mi a helyzet, ha ők is bepöttyösödnének, ne ijedjenek meg. Aztán mikor már meggyógyult, jöttünk haza az oviból, és két anyuka pont lent volt a ház előtt, odamentünk egy picit hozzájuk. Domi piszkálta az egyik kislány bicaját, én rászóltam, hogy ne piszkálja, erre anyuka hátrahúzta a kislányt azzal, hogy "Nem szeretnénk bárányhimlősek lenni!" De az a bunkó hangsúly, amivel mondta. Én meg vigyorogva mondtam neki, hogy épp az oviból jövünk, már nem vagyunk betegek. Erre ő, hogy Domin nem jött ki? Hát bakker, majd nem megyünk ki az utcára, mert hátha elkapta a kicsi is? De ő pl ellenzi az oltást, mert ezen át kell esnie a gyereknek. Hát akkor meg mit félti? Jelzőt inkább nem írok...
Képek nagyon jók, mindenkié, nézzétek el, hogy nem írom mindenkinek külön. Annyira szép mindegyik gyerkőc! Lassan megdumálhatnánk egy talit, hogy ezeket a szépségeket élőben is megcsodálhassam már!!!!
Na lépek mert annyi dolgom van...