Sziasztok! Visszaolvastam én is!
Piroska! Remélem, hogy a babód mielőbb változtat a testhelyzetén és megúszod a hosszadalmas fekvést. Én ilyet még nem is hallottam, hiszen a babók ilyen idősen még igencsak mozgékonyak, nem úgy, mint mondjuk a 38. hét körül. Szerintem fog változtatni az elhelyezkedésén, biztosan, légy optimista! És azért legyél netközelben is, ha tudsz!
Szilvi (Kovisziszka)! A kórházi csomagot elkezdtem beszerezni, de még korántsem teljes a pakk! Mindenesetre, így a 30. hétben már engem is nyomaszt, hogy mielőbb össze kellene rakni! (Egy kérdés: tisztasági betétet, olyan nagyméretűt, ami szülés után kell, hol vesztek?? Dm vagy baba-mama bolt??
)
Pólya egyébként nekem is lesz, talán az elején érdemes abban tartani a bébit, esetleg szoptatásnál könnyebb, nem tudom, de biztos nem abban fogom hazahozni. Anyukám szerint azért jó a pólya az elején, mert amíg nem tudja a pici valamennyire tartani magát, csak úgy nyeklik mindenfelé, addig talán az elsőgyerekes anyukának is könnyebb...
Tündi! Örülök, hogy jó lett a cukoreredményed! Hurrá! Amúgy a felújításban teljesen együttérzek Veled, mi is abban vagyunk, már megint... Most fejeztük be a fürdőszoba felújítást - gyönyörű lett, nagyon örülünk neki - ablakcsere volt a múlt héten, aztán annak a nyomait próbáljuk tüntetgetni, aztán lépcsőburkolás következik. De kitartás, utána jobban érezzük majd magunkat, és egy darabig nem kell hozzányúlni a házhoz!
Bener! Örülök, hogy jó hírt közölt Veled a doki, ez most a legfontosabb!!!
Dbea! Nagyon klasszak a fotók a bébiről, olyan édes, ahogy szopizza az ujját. Klassz a konyhabútor, szépek lesztek!
Lina Remélem mielőbb megoldódik a szobatiszta-ügy nálatok! Próbálkozni kell vele szerintem, biztos, hogy rájön előbb-utóbb a lányod, hogy mi a helyes irány. Amúgy gipszkarton-ügyben szerintem ezzel foglalkozó céget keressél meg, akik ilyennel foglalkoznak, azok általában kőművesek is, meg szigetelik a házat. Nálunk is egy ilyen csapat járt még tavaly.
Jimbone! Nagy kalappal Neked a vizsgákhoz! Nem lehet könnyű egy gyerek mellett pocakosan vizsgára készülni! MInden elismerésem a Tiéd!
Anett! Jó az új kép a kisfiaddal! Ne keseredj el a lakáseladás miatt, sajnos ez most országos tendencia a válság és a bankok válogatóssága miatt. Ingatlanszakmában dolgozom, látom, hogy mi a szitu. Egyébként ebben a helyzetben a bankokat is hibásnak tartom, mert évekig fűnek-fának adták a hiteleket, olyanoknak is, akikről látniuk kellett volna, hogy a 2. havi törlesztésnél gondban lesznek, most meg azok sem kapnak hitelt, vagy csak hosszas huzavona után, akiknek tényleg biztos anyagi háttere van... Próbált több fórumon, többféleképpen hirdetni a lakást, tegyél fel róla képet, látok olyan hirdetést is, hogy a szocpolra hivatkozik az eladni szándékozó, amely még most júli 1-ig vehető igénybe...
Irdab! A szülőszoba látogatás jó ötlet, én is szeretném útba ejteni mindenképpen! Szerintem fontos, hogy lássuk előre, hol zajlik majd életünk egy jeles eseménye!
Hmbori Szerintem a 9 kiló nem sok Nálad. Van egy kismamakönyvem, azt hiszem az a címe, hogy Kismamák Nagykönyve, abban vannak jó leírások, tanácsok a terhességről és a kisbabák ápolásáról. No, abban a könyben a modell a 28. héten 9 kiló hízásnál jár, úgyhogy szerintem ne sokalld a kilókat magadon. Szerintem tartható lesz a 12 kilód is! Mi majdnem egyidősek vagyunk - 1 nap híján - én olyan 7-8 kilónál járok, de terhesség előtt is volt egy kis súlyfeleslegem.
Kérdéseim:
Lányok, a táblázatokat valaki nem tudja ide feltenni - legalább azokat az adatokat, amelyek publikusak???
Talán már kérdeztem, de megint feltenném a kérdést, hogy a Sote 2-n (Üllői út) szül valaki??
Csípőfájdalmaitok vannak??
A Tgyás tényleg a bejelentett jövedelem 100 %-a??
Hétvégén kaptam egy csomó babaruhát rokonoktól, most már nagyon sok ruhánk van, azt hiszem nem veszek többet, szerencsések vagyunk. Olyan nagy élménnyel mosom, szárítgatom a ruhákat, rámjött a fészekrakó ösztön.... A bababútor részben megjött, de várjuk még a babakocsit és a kiságyat, ami olyan nehezen érkezik meg.
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!
Bocsi, ha hosszú voltam, most már dolgozom!
Judi