Sziasztok lanyok!
Koszi a jobbulast-kivansagokat, egyelore nem nagyon hatnak
, de talan majd holnap.
Hajnalban lazas volt Petra, akkor kapott kupot, ezzel elvoltunk egesz nap, de este 39,1 lett (popsiban). Es szegenyke nagyon nyugos volt egesz nap.
Sehogy nem volt jo neki, meg a mesekonyvezest viselte el legtovabb, de aztan persze ez is nyafizasba fulladt.
Sajnaltam szegenyket nagyon, olyan furcsa lett a szeme is... Dokineni szerint kicsit hurutos, kicsit erzekeny a fule, kicsit piros a torka, es nagyon fogzik. Antibiotikumot irt fel, de csak holnap kell kivaltani, ha nem javul.
En pedig nem voltam dokinal.
Utolso pillanatban kiderult, hogy ferjemnek ki kell rohannia Dunaharasztiba, es a nagy dugoban nem ert vissza idoben. En meg a lazas gyerekkel nem tudtam sehova sem menni. Na majd jovo csutortokon, remelem!!!
Urszila,
Villamgyors felepulest kivanok!
Hogy vagy??? Es Julka hogy viselte a hianyodat?
Zsuzsi,
Reszletekbe nem mennek bele, eleg lesz annyi, hogy az elado nem jelent meg az ugyvedunknel? Ahol majdnem masfel orat vartunk ra a lazas Petraval... (Bar a lazra akkor meg csak gyanakodtunk.) De ez meg csak a kezdet volt, es egyebkent az elozmenyek fenyeben ez a nem-megjelenes meg durvabb, mint igy, elso olvasasra.
Nem hinnem, hogy van okod fogyas miatt irigykedni.
Toffi,
Kitartast a tovabbi krateresiteshez!
De tenyleg! Es meg pontosan hanyszor kell menned? Es miert nem lehet tobbet egyszerre? Anyajegyszamolo verseny
Erdeklodesedre a valaszt mar megirtam Zsuzsinak.
Ennel reszletesebben ide nem szeretnem inkabb.
Mariann,
Szerintem a pisiturara nem jol emlekszel, en nem jartam.
Volt nehany het a masodik feleben, amikor minden ejjel egyszer keltem, de durvabb nem volt. Bezzeg Te!
4-5-szor is, ha jol emlekszem!
Andi,
Nyaron biztos, hogy kell benti szandi Daninak? Mert ha nem, akkor a valasz adott lenne.
Franyo,
Anka tunderi!
Az a sarga szerko csucs!
Evi,
Mar alig vartam, hogy jelentkezz a hirrel!
Erre semmit nem irsz rola? Nem lett vegul szukseg a tesztelesre?
Jo bevasarlast!
Tunder,
Jobbulast Ilangnak, es persze Neked!
Energiakat koszi, a reszemet begyujtottem, es cserebe kuldok viszont-energiat:+++++++++++++++++++++++
Tuni,
Hanyingerert irigykedem! Nekem ma nem is volt, talan delutan egy kicsit. Persze tudom, hogy ez semmit nem jelent, de akkor is, szeretnem, ha lenne!
Eper
Bar gondolom, te nem nevettel rajta.
Jo ejt:
Leszter