Új privát üzeneted érkezett!

Toffi!
Köszi akkor össze szedem majd a kérdéseimet délutánra aztán elárasztalak!KépKépKép
Ülés: Oda van ez a nyamvadt feszitve,és előre abszolut nem is mozog ,csak oldalra elforogtatható"Hú de szépen fogalmaztam meg. Na szóval tök szabályosan van bekötve ,valszeg az lehet még a gond vele hogy az ülés felülete nem tök lapos,és nem fekszik fel rá tökéletesen.
És ezért van egy kis játéka ha mondjuk megpróbálom mozgatni,akkor tud egy picit mozogni. ???

M
mariannmarci

Toffi
de jó neked, hogy rászántad magad erre Kép Nekem is van egy bazi nagy a karomon, Dani nem egyszer belekapott, egyszer vérzett is Kép Meg hát ezer apró a mellkasomon...

Mariann
53-58 ezer, a kárpittól függően
elég húzós, de állitólag 4 éves korig használható kb., meg majd a kistesónak is jó lesz, úgyhogy ha leosztom, nem is olyan vészes Kép
a billegés lehet az autó ülésének formájától is asszem, legalább is valami ilyesmit mondott az eladónő

Nekem is van kérdésem: Kép
most van Daninak egy zárt utcai cipője és egy benti szandálja. De ha jó idő lesz, kintre is kéne szandál. Most vegyek mégegyet, vagy folyton törölgessem a talpát? Ti hogyan csináljátok?

Andi
psandi

MAriann, a mienk teljesen megfezíthető, sőt az övhöz még vmi csipesz félét is kaptunk, hogy ne mozogjon. Pedig százéves amerikai vacak, nálunk már a harmadik gyerek nyűvi.

Toffi, hős vagy.

Urszila, Te is. Meglátod, túllenni rajta a legjobb!

Leszter, Petrának gyors jobbulást, azt hiszem lehetetlen elkerülni a betegségeket. Vigyázz a Pöttömödre!

Momo, szép ki shercegnő. És MiApánk is természetesnek vette mindig, hogy az ő teremtményével nem lehet semmi gond.

Andi, Orsi 5 éves , de csak hámozva, ám egészben eszi meg az almát. MArcit nem zavarja a héja, csak engem, mikor kiköpködi. És az ő kedvence i s atojásos nokedli...

NA muszáj hasznosítanom magam. Még heppi ikreinek minden jót. A Kismamának meg sok erőt.
sofka

Mariann
Szerintem valamennyit a mi ülésünk is mozog oldalra... de majd megnézem.
Várom a kérdéseket Kép

Andi
Egyszer már majdnem rászántam magam, akkor egy belekapás után majdnem egy hétig nedvezett, paráztam akkor is, mi lesz, ha rákos leszek, aztán mégsem mentem. Most eljött az idő megint, és ha már ott vagyok, leszedetem a "javát" (amik kiemelkednek vagy rossz helyen vannak). Rajtam mindenütt van, már kiskoromban is azzal szórakoztak az unokatesóim, hogy számolgatták, mennyi van rajtam. Volt verseny is Kép
Zsombinak van egy cipője és egy szandálja. Egyelőre a szandál "benti", utána itthon szerintem zokniban lesz (általában úgy van). Vagy nem tudom.

határozott Toffi Kép
toffifee

Sofka
KösziKép

Toffi
toffifee

Andi,Sofka!
Köszi az üléses infókat,nyakamba veszem a várost,na meg a MarcustKép
Ha osztok,szorzok akkor itt éri meg nekünk megvenni mert itt az áfát is vissza kapjuk belőle! Igy már jó!

Andi !
Marcinak is egy szandija van bentre meg egy zártabb topánkája kintre!És egy szandit veszek nyárra kintinek!Tudod ki fogja mosogatni a talpát állanóan mikor mindig mindenhová rohanunkKépKépKépKép

M
mariannmarci

Toffi!
Délután bombázlak!!!KépKépKépKép

M
mariannmarci

Mariann
Oké, megpróbálok jönni, de ha ma délután nem megy, holnap délelőtt biztosan jövökKép

Toffi
toffifee

Mariann,
Biztos, hogy visszakapjatok az Afat ugy is, hogy EU tagok lettunk? Bocs, hogy karogok, de szerintem mar nem!
Elkezdtem nezni az uleseket, arakat neked, csak kozben felhivott a szulesznom, aztan masfel orat beszelgettunk. Lehet viszont, hogy itt a nemeteknel olcsobb, nem, es ha ugyis erre jottok, akkor meg utbaesik!
20 perc mulva ott kell lennem Gyuriert, most kezdtem fozni, ugyhogy rovid voltam...
Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi!

Diplomáciai áfa mentességünk van,csak annyi hogy 320 E-ért kell vásárolni és akkor az áfa vissza igényelhető!(ilyenkor szervezni szoktunk abba az üzletbe ahol vásárolni akarunk -egy napot és a számlákat össze gyűjtve leadjuk)
Igen azt tapasztaltam hogy Németo. olcsóbb,és sokkal jobb a gyerek cucc választék.Remélem ma már élvezheti Marci az új ülést. Apával megvivtam a meccsetKépKépKép

M
mariannmarci

Sziasztok!

Mi jol vagyunk, picur mocorog, Lakco meg szokas szerint allandoan kinn lenneKép Es imad minden allatot, tegnap a Karolyi kertben voltunk, ahol sok galamb van, na nekunk minden galambot meg kellett szemlelni kozelrolKép Nem volt am faraszto, kicsit semKép

Toffi: mert mennyit kertek a leszedesert? igaz videken, de en is par honapja elmentem egy borgyogyaszhoz, mert ugy ereztem hogy no az egyik szemolcsom. Kozolte hogy nem, nincs semmi baj, viszont ha mar ott vagyok, lekapna egy par kiallo, felig "lebego" izet. Se perc alatt leszedett vagy 3-4-t (igaz ezek picik votlak), kisse kellemetlen szerintem, ez volt 5000 penzKép

orsoly
orsoly

Lányok, Princ Olivér ?így kell írni? bodyt hol lehet kapni? És mekkora a legnagyobb?

sofka
sofka

Sofka!
(Harmadszor írom, mindig történt valami)
Az Árpád híd pesti hídfőjénél van az üzletük. A buszpályaudvar mellett, mintha mennél be a városba, van egy lépcső, azon le, és ott. Méretet nem tudom, nagy a választék.
Beu
beu

Sziasztok!

Jól eltűntem, már nem is emlékszem, mikor írtam ide utoljára. Azért igyekszem követni, Zsuzsi, jólesett a hiányolás! Gratulálok minden új kismaminak, külön gratulák Heppinek az ikrekhez.

Egyébként jól vagyunk, Anka napról napra aranyosabb, elolvadok, amikor mondja, hogy "Ana-ana". Kép

Tettem új képet róla a profilomba...

Franyó
franyo

Toffi,
De jo, hogy minden okes!
Tojasos nokedliKép
Most hogy olvaslak benneteket tunik fel, hogy en milyen lassan vezetek be dolgokat a masodiknal, mi meg megragadtunk a tojassargajanal, amit raadasul uuuuutal.

Momo,
Egyszeruen gyonyoru!!!

Urszila,
Hat tenyleg rohamtempoban zajlanak a dolgok korulottedKép

Andi,
nalunk ez egyszeru sajna, mert a lanyzo nem hogy cipot de meg zoknit sem tur a laban bent, anyja lanyaKép

Lanyok arulja mar el nekem valaki hogy lehet egy gyerek fejen tartani a sapekot. Enyem lany allandoan leszed, a megkotosokkel pedig fojtogatja magat.
Ma a doki bacsi is utazasra kesznek velte lanykamat, a multkori ketoldali fulgyuszi utan mivel tudta, hogy repulni fogunk vissza kellettt menni ellenorzesre.
Szandi infokat elraktaroztam, mert itt nem talaltam jot a csajnak, szoval otthon akarom megvenni.

Megyek dolgozni,
Angi
angela2

sziasztok,

Leszter,Kriszta,
köszi a cipőcím ötleteket. Kép
Most úgy néz ki,hogy drága férjem jövőhéten szerdán szabin lesz és kimegyünk az osztrákokhoz,ócsó babruhát vásárolni Kép,úgyhogy itthon majd csak a shopping körút után fogok körülnézni.remélem már nem lesz rá szükség. Kép

Momo,
legkisebbik lánykéd ÉDI nagyon! Kép Kép Kép Kép Kép
Így könnyű az ember pofázmányát sárgára varázsolni,ez nem ér!!! Kép

Angi,
méltem. Kép

Franyó,
Anka gyönyörűséges és nagyon csini-bini! Kép Nagyon édes abban a sárga kapucnis szerkójában. KépMegkérdezhetem,hogy honnan van?

Apának ma van a szülinapja,megsütöttem neki az 1 éves szülinapi tortát(ala Orsoly),amit,majd Petrának is meg szeretnék sütni.Muszáj volt főpróbát tartanom.Remélem azért örülni fog neki. Kép

Toffi,
nagyon bátor vagy! Nálunk apának kéne rászánni magát egy hasonló élvezkedésre. Kép

Köszi a dícsérő szavakat,még a múltkorról Petra nevében! Kép

jön apa,megyünk tortát enni és ünnepelni Kép

pusszancs
Évi+Petra
Évi24

Sziasztok Lányok!

Elszállt az előző panaszáradatom, és nincs kedvem újraírni úgyhogy megúsztatokKép

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de nincs lelkierőm.
Magamalatt vagyok eléggé, betegek vagyunk már egy hete, nem is nagyon javulunk.
Ilang arcürege tele van trutyival, folyamatos hőemelkedése van, orvosról orvosra megyünk.Kép
Jómagam is gatya vagyok, nátha+menstru+depi nem részletezem!Kép

Mindenkinek jobbulást aki betegKép

Pocakos mamiknak (Momo, Leszter, Heppi, Gombóc), sok puszi és energia!Kép
Lássátok az utolsó energiáimat is nektek szánom!Kép
++++++

Momo!
Édi a kislány a képeken! - irigyKép

Na megyek mert nemsoká jön Apa és vacsira éhes leszKép

Ja!
Klár!
Az APEH engem is folyton b@*tat! Ne hagyd magad és húzd az időt!

Pussz
Beteg Tündér+még betegebb Ilang baba
tündér

Na itt vagyok a nagy" vásárlás után. Hát nem vettem semmit mivel sajna nem sikerült össze hozni hogy áfa mentes legyen.Na mindegy egyébként a Römer King pont akciós és most 179 E.

Toffi!
Szóval a kérdések:
Én akihez menni fogok plasztikai sebész nem bőrgyőgyász. Előbb el kell e menni bőrgyógyászhoz,vagy elég ha a plasztikais látja. Gondolok itt arra hogy talán valakinek elkéne dönteni hogy leszedhető,vagy inkább ne bolygassuk?
Azt mondta a barátnőm,hogy elötte helyi érzéstelenitést (Lidokain?) ad aztán a lézer. Nem vészes és hamar megy . A mintát szövettanra küldik.
Nálad ez hogy ment?
A barátnőm Dr Boros Lászlónál volt ,Őt ajánlotta a Margit krt-on. Esetleg nem nála voltál?
Na igy hirtelen ennyi,ha még valami az eszembe jut kérdezekKépKépKép

Már tiszta para és utilázas vagyok. Remélem Marci kibirja az 1400km!?!?!?

M&M
mariannmarci

LeszterKép
Na, mi volt a dokinál? Én még nem tudom, hogy mikor megyek, talán a jövő hét utáni héten. A hányiger viszont kezd rendesen utolérniKép Petrának jobbulástKép

KangiKép
Pöttyös lánykád hogy van? Voltatok dokinéninél?

TündérKép
Neked is és Ilang babának is mielőbbi és teljes gyógyulást kívánokKép Küldök vissza egy kicsit az energiábólKép ++++++++++++++++++++++++

ÉviKép
Apának boldog szülinapotKép

FranyóKép
Anka nagyon cuki a képekenKép

MomoKép
Legkisebbedről szuperek a felvételekKép Jó lenne, ha nálunk is uilyen nemű lenne a babóKép

ToffiKép
Te mártírKép Én még nem tudtam magam rászánni, pedig rajtam annnnnyi van sajnos. És minden nyáron több lesz, pedig szinte egyáltalán nem megyek a napra. Egyébként ezt TB-támogatottan is elvégzik, nem?

Ma Gergő meglátta nálam az epret, és neki is kellett. Gondoltam, kipróbálom, hogy ízlik neki. Sajna uaz a reakciója, mint minden újdonsággal: csak játszott vele, majd nemes egyszerűséggel kifacsartaKép Most már komolyan kezdek kétségbeesni, hogy mi lesz az evésével. Semmilyen, de tényleg semmilyen új dolgot nem hajlandó megenni (kivéve persze a sütiket, azt meg inkább csak szeretné). A rendes felnőtt kaját pedig messzire köpi ki, ha esetleg egy óvatlan pillanatban sikerül becsempésznem a szájábaKép Amúgy is minden kaját csak főzelékes állagúan eszik meg, ami egy kicsit is szárazabb, az már nem kellKép Szerintetek most aggódjak, vagy várjak türelmesen? Ja, akartam még vmit kérdezni kisfiús anyukáktól: a ti fiacskáitoknak a kukiján visszajön már rendesen a bőr? Gergőét hiába maceráljuk minden nap, fél éve egy tapodtat sem mozdul. Ez még normális? Meddig várnak vele, mikor csinálnak ambuláns beavatkozást?

Na, megyek, beémelygem magam a kádba, után meg az ágyba.

Pusssz
Tüni
tüni

Sziasztok lanyok!

Koszi a jobbulast-kivansagokat, egyelore nem nagyon hatnakKép, de talan majd holnap.Kép Hajnalban lazas volt Petra, akkor kapott kupot, ezzel elvoltunk egesz nap, de este 39,1 lett (popsiban). Es szegenyke nagyon nyugos volt egesz nap.Kép Sehogy nem volt jo neki, meg a mesekonyvezest viselte el legtovabb, de aztan persze ez is nyafizasba fulladt.Kép Sajnaltam szegenyket nagyon, olyan furcsa lett a szeme is... Dokineni szerint kicsit hurutos, kicsit erzekeny a fule, kicsit piros a torka, es nagyon fogzik. Antibiotikumot irt fel, de csak holnap kell kivaltani, ha nem javul.

En pedig nem voltam dokinal.Kép Utolso pillanatban kiderult, hogy ferjemnek ki kell rohannia Dunaharasztiba, es a nagy dugoban nem ert vissza idoben. En meg a lazas gyerekkel nem tudtam sehova sem menni. Na majd jovo csutortokon, remelem!!!

Urszila,
Villamgyors felepulest kivanok!Kép Hogy vagy??? Es Julka hogy viselte a hianyodat?

Zsuzsi,
Reszletekbe nem mennek bele, eleg lesz annyi, hogy az elado nem jelent meg az ugyvedunknel? Ahol majdnem masfel orat vartunk ra a lazas Petraval... (Bar a lazra akkor meg csak gyanakodtunk.) De ez meg csak a kezdet volt, es egyebkent az elozmenyek fenyeben ez a nem-megjelenes meg durvabb, mint igy, elso olvasasra.
Nem hinnem, hogy van okod fogyas miatt irigykedni.Kép

Toffi,
Kitartast a tovabbi krateresiteshez!Kép De tenyleg! Es meg pontosan hanyszor kell menned? Es miert nem lehet tobbet egyszerre? Anyajegyszamolo versenyKépKép
Erdeklodesedre a valaszt mar megirtam Zsuzsinak.Kép Ennel reszletesebben ide nem szeretnem inkabb.

Mariann,
Szerintem a pisiturara nem jol emlekszel, en nem jartam.Kép Volt nehany het a masodik feleben, amikor minden ejjel egyszer keltem, de durvabb nem volt. Bezzeg Te!Kép 4-5-szor is, ha jol emlekszem!Kép

Andi,
Nyaron biztos, hogy kell benti szandi Daninak? Mert ha nem, akkor a valasz adott lenne.Kép

Franyo,
Anka tunderi!Kép Az a sarga szerko csucs!Kép

Evi,
Mar alig vartam, hogy jelentkezz a hirrel!Kép Erre semmit nem irsz rola? Nem lett vegul szukseg a tesztelesre?
Jo bevasarlast!Kép

Tunder,
Jobbulast Ilangnak, es persze Neked!Kép Energiakat koszi, a reszemet begyujtottem, es cserebe kuldok viszont-energiat:+++++++++++++++++++++++

Tuni,
Hanyingerert irigykedem! Nekem ma nem is volt, talan delutan egy kicsit. Persze tudom, hogy ez semmit nem jelent, de akkor is, szeretnem, ha lenne!Kép
EperKép Bar gondolom, te nem nevettel rajta.

Jo ejt:

Leszter
leszter

Túl a fodrászon:
Ilyen volt, ilyen lett.
Kép
Kép

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!!!

BEu
beu

Angi
Én is sokkal óvatosabb vagyok Zsombival, de neki van ekcémája, Szandinak nem volt.
Tojássárgáját lépjétek át
Tojásos nokedli nem mi voltunk, hanem azt hiszem, hogy AndiékKép, én nem vagyok ennyire bátorKép

Mariann
Kép mentKép
Kár, hogy nem sikerült a vásárlás.

Évi
Boldog szülinapot párodnakKép
ÉlvezkedésKép, ezért megyek többször... (jobban örültem volna, ha egyszerre megcsinálja)

Tündér
Jobbulást Mindkettőtöknek!!!

Tüni
Engem elhajtottak az sztk-ból, hogy "nincs az zavaró helyen". Utólag jobb is, hogy nem barmoltak össze még egy helyen (csak az arcomonKép). Szerintem ez dokitól függ, lehet, hogy pont ott, pont akkor, pont az a doki nem akart dolgozni... mert már én is hallottam sztk-s (ingyenes, lézeres) esetekről.
Zsombinak ízlett az eper, akkorákat harapott, mint egy ház, de én nem adok kaját a kezébe, mert a puhákat ő is kicsavarja aztán keni mindenhová Kép. Ami nem pürésíthető, azt széttépkedi és lehajigálja...
Doki mit mond a kajával kapcsolatban? Én azt mondom, szerintem várhatsz még.
Mi még csak most kezdtük visszahúzni a bőrt, egyelőre jön, de nem szereti Zsombi, ha piszkáljuk.

Megyek, mert már mindenki az ágyban van, én még nem is fürödtem...
Jó éjt mindenkinekKép
Toffi
toffifee

Sziasztok!

Pocakosoknak halk gratula és óriási megadrukk!!!!!

Momo!
Édes a legkisebb kiscsajszid is, akárcsak nővérkéi.Kép

Évi!
Boldog szülinapot apának, miénk apának is ma vanKép

Tündér!
Hess-hess depi, hess-hess betegség!+++++++

Franyó!
Édes Anka nagyonKép

Többi képet is megnéztem ám és persze minden baba nagyon édiKép KEvin szexi póza egyenesen csúcsszuper!Kép

Toffi!
Enyém apa is mindig Marcelloba viszKép
Én is voltam már bőrgyógyásznál, de az elég pancser volt.

Dani allergiája miatt el kell mennünk egy kivizsgálásra, hogy kiderítsék mi a gubanc. Bár most éppen elég szép a bőre, de Fenistillel a vizsgálat miatt le kellett állni, lehet megint előjön.

Május végétől nem lesz internetünk ki tudja meddig, ha minden jól megy júniusban végre költözünk, bár az új kecóban mindent elrontottak amit csak lehetett, de most már nem érdekel, csak végre menjünk, majd szép lassan kijavítjuk.

Ja, ortopéd doki szerint nagyon befele dől Dani lába és azt mondta, hogy Dr. LEo cipőt kell hordania. Tud erről valaki valamit? Tényleg jó vagy csak fizetnek a dokinak a cipőgyártók? (Hiába no, marketinges volnék.)

NA most ennyi voltam, bocs, hogy nem reagálok, de nem nagyon volt időm olvasgatni rendesen, majd próbálok pótolni.

Jó éjt!

RÉka
muki

Leszter,
Gyogyito puszkak Petranak!!!!!
EladoKép es ezt buntetlenul megteheti?

Tuni,
Enyem fiunak hasonlo. Kerdes van-e eleg lyuk, hogy tudjon pisilni, ha igen nem bantjak kb. 4 eves korig, akkor ujra megnezik eldontik, hogy kell-e mutet vagy nem. Fo kerdes csak letapadas vagy a fek is rovidult, ha utobbi akkor mutet lesz belole, ha elobbi akkor magatol oldodhat. Ujabban hallottam olyat is hogy tovabb kivarnak, mint 4 eves kor es sokszor magatol oldodik, persze csak a letapadas. Mi ott tartunk, hogy egyik oldalt felgyult egy kis feher valadek ami szepen letolta a bort, most gyulik masik oldalt szoval remelem magatol megoldodik.

Kangi,
Kiderult a pottyok oka?

Mariann,
Engem is kezd elkapni a utazasi lazKép Mar csak 2 hetKép

Evi,
Boldog Szulinapot Apanak!!!

Angi
angela2

Beu!
Nagyon édes LőrincKép Kisangyalból nagyfiú lett!Kép

RÉka
muki

Így jár, aki nem frissítKép

Leszter
Főleg miattam nem tudja, hányszor kell mennem (meddig bírom alkalmanként), és nem adhat x mennyiségnél több érzéstelenítőt. Már a vizsgálatnál szóltam neki, hogy a biopsziánál is rosszul lettem, csodálkozott rajta nagyon. Ezt még bírtam, de lehet, hogy a harmadik már nem fért volna bele (pszichés dolog)
EladóKép
Jobbulásért-láztalanságért megy a drukk!!!

Franyó
Tündér a nagylányKép

Beu
Olyan, mintha lefogyott volna Lőrinc. És nagyfiús lettKép De nagyon klassz KépKépKép

Tényleg megyek, mert kitagadnakKép

Toffi
toffifee

Toffi,
Bocsika osszekutyultam valamit. Mentsegemre szolgaljon irtora faj a fejem mar 2 napja es ismerve migrenem ragaszkodasat hozzam meg 2-3 napig a vendegem leszKép

Beu,
Aranyos lett!!! bar azok a furtok....

Reka,
Miylen tipusu allergiavizsgalat lesz?

Ja most derult ki megyek San Diegoba oktoberben 9 napraKép

Angi
angela2

Angi!

Állítólag itt mindent megvizsgálnak, lesz vérvétel, meg valami más is, nem egészen tudom, de legalább kiderítik, hogy mi a gubanc.
Bár amióta mondtad erősen a légkondira gyanakszom.
Sikerült beszkenelni a lapokat?

Réka
muki

Ja és San Diegoért nagyon irigyKép
muki

Reka,
Ja csak kedves ferjem mindig elfelejteni atkuldeni nekem, de talan holnap tudom kuldeni, illetve ma alitolag o is megprobalta elfaxolni az o masinajukrol.

Drukk, hogy csak a legkondi legeyn azon konnyen tudtok segiteni.
Kremet megvettem.

Angi
angela2

Angi!
Köszi, köszi, köszi!
Egy angyal vagyKép

Réka
muki

Andi!
Nálunk is van kiflilopkodásKép
Kép

És így kell megfegyelmezni Nati kutyát
Kép

Most már tényleg jó éjt!

Réka
muki

Sziasztok!

Évi, Réka
Apáitoknak boldog szülinapot Kép

Réka
kiflis kép Kép
itt a miénk, ennyi maradt az óriáskifliből Kép (na jó, igazából ez egy másik kifli Kép)
Kép
Dr Leoról mintha azt olvastam volna, hogy olyan betét van benne, ami direkt kifelé fordítja a lábat. Ezexerint Dani problémájára akkor jónak kell lennie. Mi szerintem csak jövő hónapban megyünk az ortopédiára, még beutalót sem kértem...

Angi
tojássárgát én csak 1x próbáltam úgy 2 hete, aztán ez volt az első tojásos kaja, de átment a gyerek a teszten Kép
egyébként eddig én is nagyon óvatos voltam, de most már nem vigyázok annyira. Persze azért 3-4 napnál gyakrabban nem kínálom új étellel. (és ezt most csak halkan, de pár napja a csokit is megkóstoltattam Danival, és úgy néz ki imádja)

Beu
Lőrinc milyen nagyfiú lett. Nagyon édi Kép

Tündér
jobbulást mindkettőtöknek! +++++++++

Leszter
eladó Kép
remélem nem lesz szükség az antibiotikumra

Orsoly
galambnéző Lackó Kép

Tüni
én már kb. 2 hónapos kora óta tornáztatom Dani kukiját és már néhány hónapja szerencsére teljesen vissza lehet húzni

szandis, almás válaszokat köszi.

jó éjt

Andi
psandi

Lányok,
köszi a dicsérő szavakat Kép!

Évi,
sárga szerkó nem egyben van, a fölső örökölt cucc, nem tom, honnan származik, az alsót meg neten rendeltem, innen: www.babaruhazat.hu
Apának boldog szülinapot!

Réka,
te párodat is isten éltesse!

Beteg babóknak-mamiknak jobbulást!!!

Tüni,
Anka se nagyon szereti az újdonságokat! Többször kell próbálkozni, kis időkihagyásokkal, akkor néha sikerül elfogadtatni vele ezt-azt. De pl. tejet, babatejet még mindig nem fogad el, én meg nem tudom, mit csináljak Kép.

Lányok, tényleg, ez még mindig kérdés, nincs valakinek ötlete??? Ha sem a tej, sem a babatej nem megy, mit helyette??? A gyümölcslét szereti a lány, kapható a Hohes C-nek "reggeli ital" néven sárgarépa-narancs száz százalékos gyümileve, lehet azt adni, jobb híján? Vagy nem neki való az összetétele?

Beu,
Lőrinc előtte-utána is édi!!! De teljesen más!

Réka, Andi,
kiflievő fiúk nagyon arik!!! Kép

Tina,
Isten éltesse Nórit!!
Kép

Pussz
Franyó
franyo

Sziasztok!
Túléltem. De rossz volt. Magamra vethetek, mert egy 3 éve betett vas volt, csupán 2 és fél éve kellett volna kiszedni, két csavar félig kiesett, attól fájt a lábam, a másik kettő és a lemez elkezdett beépülni a csontba, így hát érzéstelenítő ide v oda, diszkréten üvöltöttem néha. Most meg úgy érzem, mintha átment volna a lábfejemen 1 úthenger. Hacsak lehet, feltett lábbal pihentetem. Apa persze ma már elhúzott dolgozni. Tegnap reggel Julkával vittek be, ott még szopizott, majd hazahozta, elvitte sétálni, utána a takinénire bízta, amíg értem jött. Jól elvolt mindenkivel, csak egész végig éhségsztrájkolt, és nem is ivott, aztán egész du. egy maratoni szopi volt.

Urszila
urszila

Na, sziasztok,
tegnap óta on-line vagyok az ADSL segítségévelKép Persze egész délután rohangásztam, úgyhogy esélyem sem volt olvasgatni, pláne írni.

Pocakosoknak nagy-nagy gratula, és (a'la KangiKép) IRIGYFEJ!IRIGYFEJ!Kép
(Már 9-10 leadott kilónál tartok, nemsokára jövök én is!!!Kép)

Lassan újra felveszem a ritmust, de előbb hadd dicsekedjek egy kicsit: Kevin kb 1 hete feláll! Mindenhol, ahol tudKép A börzén így megkapta az első kiscipőt.(18-asKép) Meg kinyomja magát 4kézlábra, viszont amint haladni akar, ismét ledobja magát hasra, és a régi módszerrel kúszik.
Nem baj, tökre megnyugodtam, már nem olyan kis földszintes.
Ja, és ha látnátok a kópé diadalittas pofiját, amikor sikerül felállnia! Meg kell dícsérni, meg tapsikolni.
Na, most ennyi, még jövök, de télleg!
pusza
Elli
Kép
(Persze NEM szobatiszta, csak esténként ki szoktuk bontani a pelusból, hogy szellőzön kicsit a popójaKép)
Kép
ellimami

Tuni! Lacko kukijan sem lehet hatrahuzni a bort teljesen, en megmutattam dokinak, aszonta nincs fitymaszukulet csak kicsi tapadas, huzgaljuk hatra, 18 hosan (ha addigra nem sikerul teljesen hatrahuzni) akkor ambulansan seperc alatt feloldja. Es remes volt ahogy hatrahuzta neki, meg nekem is fajt.Kép Lackonak azert ugy tunt, nem annyira.Kép

Reka: dr leo cipokben nincs harantemelo, igy arra osztokeli a labat hogy sajat maga dolgozzon. Most az a legujabb trend hogy nem kell harantemelo, mi megy talaljuk ki, melyik akkor a jo.Kép

Ez a babatej nekem sem tiszta. MOst ezt muszaj adni? En nem kezdtem el semmi ilyesmit a szopi abbahagyasa utan, de minden nap eszunk sajtot, joghurtot, eleg ennyi feherje a gyereknek?

Franyo: mi minden reggelihez hohes-c-t iszunk, Lacko imadjaKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Nagy rohanas az elet... Kép Ha minden igaz ma du. viszem Jazit 15 ho-s oltasra, remelem nem lesz "mellekhatas"...

Urszila
Brrrr. Jo, hogy tul vagy rajta! Kép

Franyo
Edi a csajszi

Tej
En vegul ugy dontottem nem adok babatejet Jazinak. Ill. kiprobaltuk eleinte a forralt, mostmar a "forralatlan" bolti tejet es szerencsere nincs gaz. Nagyon szereti. Franyo- sztem is mehet mar a Hohes C max. nezd meg cukor szinten de asszem ezekben elvileg nincs cukor.

Kepek Kép

Nalunk mostanaban ez a slager, ha ott vagyok ha nem....
Kép
Ja es soksok ho utan ma volt nalunk a vedono. Nagyon kiakadtam,mert elkoltoztettek a tanacsadast a varos masik vegebe Kép Szerintetek ez normalis dolog?

Norka s ma du. szuris Jazi
norkini

norkini

Franyo,
nagyon-nagyon köszönjük!KépKépKép Itt vigyorgok.
Szerintem ha nem kér(nem igényli a reggel-esti tejet) én se adnék neki babatejet, tehéntejet. Gondolom tejterméket azért eszik. Reggelihez, vacsorához adhatsz neki Hohes-C. Szerintem az jó minőségű.

Beu,
jó lett a frizura. Hagyta magát a fodrásznál?

Elli,
gratula az ADSL-hez. Jók a képek. Felállás.KépKép

Toffi,
megpróbálok majd felrakni képet a cipőről. Lefényképezés már meg volt csak nem tudom, hogy kell iderakni.

Babatej-tehéntej.
Nórinak 1 éves korától adtam babatejet a reggeli és az esti szopi helyett. Ő igényelte a tejcsit. Azon a véleményen vagyok, hogy a babatejben sokkal több vitamin van mint a bolti tejben és azt a babáknak csinálják. Ráadásul az én lányom nem eszik főzeléket, gyümölcsöt, így ennyi volt a vitamin evése. Most márciusban hagytuk abba a babatejet és úgye ma 3 éves. Nekünk a védőnő is azt mondta ha lehet 3 évig inkább azt adjuk neki.

Ma voltam vásárolni az Europarkban és 3 pár cipőt vettem 10 e forintért. Abból 2 Siesta volt.

Kriszta
tkriszta

Urszila, eszed Árnikát? Nekem sokat segített. Mindegy, hogy lelki vagy testi alapon. És nagy-nagy hős vagy! És a legfontosabb, túl vagy rajta!!!!

Nálunk Marci csak a bolti tejet issza meg, ha éppen megissza. Tápszertől hasmenése lett, elég masszív. Hát ilyen korszerűtlen ded. A gyerekálomtól meg ekcémája. A sima tejberizstől kutya baja.

Beu, Lőrinc nagyon nagyfiús, nem sirattad a loknikat? Sebaj, majd húszévesen!

Norka Jázi is nagyon helyes.

Kangi, mi újság a kis Katicával? Nem akarlak ijesztegetni, de nálunk ilyen volt a skarlát. Mivel kapott antibigyót, végül is mindegy lenne.

Cipőkérdésben mivel negyon megoszlanak a vélemények, én felváltva veszek harántemelőset és simát, kemény és puha talpút, és sokszor hagyom mezítláb. Kifogtam rajtuk!

Szép napot Mindenkinek!

s
sofka

Sziasztok Kép
Pöttyökre allergiát mondott dokinéni, de rejtély, mitől. Talán az antibigyó ELHAGYÁSA után is jöhetnek ilyenek, mondá anyósom. Hiszek neki, és különben is múlóban a katicaság jegyei, hálistennek. Dokinéni Fenistil cseppeket rendelt rá, de önkényesen nem adtam be, nem is bántam meg, anélkül is halványulnak.

nagyon rohanásban vagyok, mert pakolok a Somlóra, és Julcsi iszonyat anyás lett kábé 7-8 napja, egyfolytában azt hajtogatja, hogy "Anya! Anya!", ami nagyon szívmelengető lenne, csak nem egy nap nyolcszázszor, márpedig annyiszor tutira elhangzik, lévén mikor vele vagyok, akkor is panaszosan anyázik. Ha pedig kiteszem a lábam a helyiségből, ordítva folytatja a fenti szót KépKépKép Nemtom, mitől lehet ...

Bocsánat, de folytatnom kel la pakolást, és még tankolnom is kell, meg keréknyomást igazítani, szóval tsók a hétvégére mindenkinek!

Kangi
kangi

Toffi,
sikerült a képet felraknom a cipőről. Igaz nem tudtam kicsinyiteni. Bocsi.

Nikiről is megpróbálok egyet felrakni.
Kép
Kép
tkriszta

Aláírás lemaradt.

Kriszta
tkriszta

SziasztokKép

Olyan fejfájásom van megint, mindjárt kiugrik a szemem. Ittam az előbb egy gyengusz kávét, így meg majd hajnalig kakukkolokKép

Réka
Tiéd Apának is boldog szülinapotKép
KöltözésKép (elrontásokKép)
Nem semmi kifliméretKép

Angi
Enyém fejem is fáj... de remélem, nem olyan sokáig. Egy jó hosszú alvás segítene rajtam.
Sna Diegótól az enyém el is múlna azonnalKépKép

Andi
Tiéd kiflievő is aranyosKép

Urszila
Akkor most már megy a gyors_gyógydrukkKép

Elli
KépekKép még választani sem tudok, melyik a klasszabbKép

Norka
Szuri megvolt?
KépKép, de megborzongtam tőle...
Az albumbeliek nagyon jókKép

Kriszta
Boldog szülinapot kívánok NórinakKép
Jó volt a cipővásárodKép
Niki nagyon aranyosKép
Kiscipő klasszKép

Olyan jó kedvem lett a gyerkőc-képektől Kép(de a fejfájásomat nem múlasztották el)
Enyém Apa megy este céges buliba... olyan jó neki, én is mennék bowlingozni...

Megyek, kezdek valamit magammal... azaz Zsombitól elszedem a széttört "törhetetlen" kisautót Kép

Jó hétvégét MindenkinekKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Toffi,
FejfajasKépKépKép Enyem is tartja magat, de szules ota ennyire meg nem volt sz*r.
Alig latom a kepernyotKép

Kepek tunderiekKép

Ma csak ennyi mert nem tudok a gepelott ulniKép

Angi
angela2

Halihoo!
Megint itt! mit szoltok? ;)

Koszonjuk a dicsereteket! Kép

Toffi
Remelem,hogy a fejfajas mar reeeeg elmult!

Kriszta
Norinak boldog szulinapot!!
Kepek Kép

Beu
Tenyleg,hogy vagtad le a kissrac hajat? Hagyta v aludt? Kép

Kangi
Remelem mar teljesen eltunnek a pottyok! jo utat Kép

Lanyok
Ma a vedono azt is megkerdezte,hogy gondolkodtunk-e mar Jazi ovodai beiratasan? Kép Nagyon kepben lehetett...
Oltas megvolt egyebkent. Vegre tul vagyunk rajta! Kép

Tsok
Norka
norkini

Ari,
Kis cicifüggőKép
KépekKép Milyen nagy már Bori!

Mariann,
Inzulin nélkül.
Tényleg régen tettem fel képet Roniról. Mindig kutyafuttában olvasok. Majd most.
Súlyadó miatt telefonáltam. Miért lehetett volna úgy elintézni?! Persze be kellett menni, hogy bemutassam a papírt, amit 2 hónapja (2 emelettel lejjebb) adtak.
Rákszűrés eredményeKép Nekem is el kellene mennem. Csak annyit járok mostanában orvoshoz, kórházba, hogy már úgy utálok orvoshoz menni.

Momo,
Inkább a párom húzta fel magát a súlyadóval. Pedig már hozzászokhattunk volna...
A lényeg, hogy renden vagytokKép Sztárfotók a legkisebbb királykisasszonyrólKép
Húúú, akkor Heppinek dupla drukkkk!!!!Kép Régen jelentkezett márKép

Zsuzsó,
Nem lehet könnyű neked. Kitartás!

Urszila,
Édes lehet Julka ahogy fel akarja venni a cipőjét.Kép
Bezzeg Roni folyton leveszi és a szájába akarja venni. Mikor növi már ki?
Hogy van a lábad, nagyon fáj?

Toffi,
Szegénykém, mehetsz többszörKép

Kangi,
Kertes házat vesztek? Milyen, mekkora, hol...?

Angi,
Vigyori kisbéka édesKép

PsAndi,
Kiflievő DaniKép

Gombóc,
EperKépKépKépKép

Leszter,
Petrának jobbulást!
Nagyon sajnálom, hogy nem kötöttetek szerődéstKép

Zsuzsi,
Jobbulást a kis betegnek!

Tüni,
Inzulin nélküli értékek.
A főorvos szerint legalább 2 évet várjunk egy újabb terhességgel. És nem mondott semmi biztatót a betegség és terhesség viszonylatában. Ez elszomorított...Reméltem, hogy beállítják a cukrom és aztán szabad utat kapunk.

Franyó,
Anka képekKép

Évi,
Sikert aratott a szülinapi tortád?

Tündér,
Jobbulást nektek!

Beu,
Fodrászolt LőrincKép

Réka,
És ez azt jelenti, hogy május végétől nem hallunk majd rólatok?Kép
KépekKép

Elli,
Diadalittas KevinKép

Norka,
Jazi édesKép Roni is ezt csinálja.

Tkriszta,
KépekKép

Toffi, Angi,
Fejfájás hess!!!!

Maci_2
maci_2

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket. Hát, majdnem megsirattam a fürtöket. De mindenki odavolt(apa, nagyik). Viszont legalább nincs melege. Fodrásznál voltunk, igazi hajvágás volt, ollóval. Ült az ölemben, és eléggé érdekelte volna, hogy mit csinál az a néni mögötte. De ott volt a fodrász csaj barátnője, az szórakoztatta. A végén kezdte volna feladni, akkor szépen elmondtam neki, hogy még egy kicsit ülni kell nyugodtan, és esküszöm, úgy tartotta a fejét, ahogy kell. Falat volt. Olyan kis okos. És anyukája egy csepet sem elfogult. KépKépKép
Kis hajacskát eltettünk emlékbe.

Norka!
A védőnőnek szeme sincs?? Mert hogy esze nincs, az hagyján. De ha ránéz, mit gondol?
Merész a csajod! Megnéztem az albumot is, majális a díjnyertes!

Cipő: nem tudom ki kérdezte, de én is problémázok a benti kinti cipőn. Egyelőre egy cipő meg egy szandi van, amelyiket nem hordja épen, az a benti.

Kuki: Lőrincnek is le van tapadva, kenegetni kell Ftorocorttal fürdés után. Én kenegetem, javult is, de nem tudom, hogy jó-e a mindennapos gyógyszerezés. Mégha csak külsőleg is.

Elli! Kisgatyás képen annyira édes Kevin.

Tina! Boldog szülinapot Nórinak!

Minden gyerkőc falat, imádom őket. Kiscipő is jó, megirigyeltem. Kép

Nem mondtatok semmit, hogy a régi táras albumokban miért nincsenek meg a képek!KépKépKép

Nem akar valaki állatkertbe jönni a jövő héten? Ha jó idő lesz.

Pussz, Beu
beu

Végre megkaptuk a várva várt laboreredményt. Kiderült (a várttal ellentétben), hogy a cukrom nem autoimmun eredetű.
És amit sejtettem, megint túlműködöm. Szedhetem újra a gyógyszert.
Letelt a hét, addig kellett 7-szer mérnem a cukrom. Az utolsó 2 napon elég jó értékeim voltak, még reggeli után is. Így még mindig nem kell inzulin.
A főorvos azt mondta, hogy reggeli előtt és után mérjem továbbra is és még egyszer (minden nap máskor), a többi érték nem volt rossz. A javulást a túlműködés is okozhatja.

És képek Roniról (Mariann)
Kép
Vadasparkban:
Kép Kép

Norka ,
Többi kép is szupiKép

Cipő: Egyenlőre van egy benti szandi és egy kinti cipő. Illetve van 2 még nem használt, 1-gyel nagyobb méretű szandi (egy zárt és egy nyitott). Majd az egyiket befogjuk kintinek.
Bár nem tudom mindek is adok rá bármit, mindig leveszi.

Maci_2
maci_2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?