Sziasztok!
Szerintem closty mellett is alkalmazható az LH teszt, de egészen biztosat a nődoki tud mondani erről.
Melike, aranyos lett a vonalzód, drukkolok, hogy minden rendben legyen Picúrral!
Igen, valóban van spermateszt, mellyel a spermiumok számát lehet megállapítani, lehet nálam rendelni, 10 ezer Ft, 1 hét átfutási idővel tudom adni, és 2 tesztet tartalmaz, hogy biztosabb legyen az eredmény, ezt 3-7 nap különbséggel kell elvégezni.
Egyébként lehet olyan spermatesztet is kapni, amellyel az életképességet lehet megállapítani, de ez jóval drágább. Persze ha van valaki, akinek kell ilyen, utánajárok szívesen.
Ezeknek nagy előnye, hogy otthon kényelmesen, diszkréten elvégezhető tesztek, nem kell szégyenkeznie az amúgy szégyenlős pasinak, viszont ha gond van, akkor utána mindenképpen orvosi konzultáció javasolt. De hátha nincs semmi baj
Az én páromat annak idején bár nehezen, de sikerült rábeszélni egy andrológiai vizsgálatra, kiderült, hogy "remek formában van"
, és a doki nyugalomra intett bennünket, hogy várjunk még legalább félévet, és sikerülni fog a baba. Naná, ő könnyen mondja. De végülis igaza lett, a fenébe is
Melike, képet kérünk szépen a tesztről, ha van, meg majd a babócáról is!
Akella, szintúgy
Pápuszi