Így éjfélkor kicsit tudok felnézni, de itt az emeleten van vagy 30 fok, mert lent a bébiőr 25öt mutat és itt meg izzadok rendesen. Már nagyon frusztrált vagyok a laptop miatt.
Gabka nekem is már nagyon lenne, kedvem pont ezen gondolkodok már pár napja, de én mire a párom rá veszem lesz vagy augusztus. Így is utoljára tán febr. volt…. Váááá
Nekem a párom a legjobb fogamzásgátló. Na meg amennyit látom, most is éjszakás, előtte vizsgázni volt, azelőtt nappalos volt, előtte suli stb..
Ma kifeküdtem fél órát napozni, és végig a gólya fölöttem körözött.Szóltam neki,hogy eltévedt, mert itt már van baba...
Na de mondtam, ha kislány van nála, azért azt nyugodtan dobja le:)
Nektek mennek le a kilók? Mert nekem a 23-ból 6ment le a szüléssel, itthon 2 a haza érkezés után és azóta semmi, pedig elég sűrűn elfelejtek enni, és ha eszek is,akkor, mint a madárka…vagy max. édességet, de egy deka nem megy le. Gyönyörű 90kilós állat vagyok még mindig.
És hozzá teszem, minden sétán megjegyzik, a nézelődök, hogy Oli tiszta apja, te meg szépen megnőttél…
Ezt valamilyen formában szinte mindenkitől megkapom.
Kikocska
Nincs kenguruban Oli, csak kipróbáltuk. Gondolkodtam én is a kendőn, de meggyulladnék benne, ma is itthon csak bikiniben rohangáltam. Bár drága kisfiam nagyon szeren rajtam lógni, de inkább leteszem, ha tudom. Ma is teraszon a kocsijában aludt 4órát egyhuzamban.
Ja, és igen a homlokráncolása brutális….Mindig mondom neki, majd vasalhatjuk…
Na látom liliana te sem fogytál. Nem diétázni akarok, de legalább 1-2 kilócskácska lemehetne, vagy havi féééél!
Na engem is megszóltak,hogy kicsi a rugi rajta, pedig úgy örültem, hogy van olyan ami nem lóg rajta, erre közlik, hogy az kicsi.
Cat jó az a felborult baba kép
Asszem későn olvastam a leveled, én pont csak MA mentem ki a napra, így 1 év után.
Dharma akkor az én fiamnak az angyalkák furi dolgokat mondhatnak, nézd meg a képeinket, úgy kidülleszti a szemét, olyanokat szoktunk rajta nevetni.
Jól kiterült a te csajszid is.
Teca az én Olim is tök okos, mondtam neki mondja ANYYYA! Erre vissza „a”!
Dicsekedtem is a családnak, hogy jól megy már csak a „nya”hiányzik. Erre közölte apám, meg a párom, hogy lehet Apát akart mondani. De a LÁÁÁÁ , amit a legtökéletesebben mond!
Ja nekünk volt szájpenész, de már elmúlt. Most épp pici koszmó van, pedig eleje óta naponta mosom a bebe koszmó ellenivel. Végülis nem látszik,csak füördésnél.
Minden eliserésem azoké(gizu,sziszi stb), akinek van még otthon egy pici plusszban. Kikocska Te meg pláne, de ezt ugye mindenki tudja.
Én most kezdtem el adni neki babavizet, mert dög meleg van. Na meg beesett a kutacsa, amitől kicsit megilyedtem. De addig töltögettem,még kamilla teát is főztem, de az nem jött be. Nem is baj, legalább nem kell figyelnem mikor buggyan meg a tea a melegben.
Nem írta még senki, de én marha jól szoptatok már a kocsi hátsó ülésén Végre van értelem, hogy le van sötétítve az ablak, és nincs gnd, ha elcsúszunk a csavargással.
Leo már rájöttem én is, hogy pihiszék csodaszép, de tök fölösleges, a hordózótól csak annyival külömb, hogy jobb a hátának. Ha vennék, most csak rezgőset, de úgy is rég vásároltam, ha lesz végre időm nézek is, mert csak akkor jó pihiszék is, meg hordi is ha rázzuk kicsit.
Szóval REZGŐ funkciós pihiszék a tuti választás!
De legjobban azt élvezi, ha az én felhúzott térdeimen fekhet. Rakok fel képet így
így szeret lenni, ja és így gépezünk az emeleten, ha épp nem rajtam alszik