Szép napot mindenkinek!
Csillag! Nagyon remélem, hogy már tényleg jobban leszel. Emlékszel, hogy még az elején azon aggódtál, hogy nincs semmilyen tüneted?
A fejfájásom már tegnap este elkezdett elmúlni, jó sokáig fent voltunk apával, kiélveztem, hogy nem fáj!
Ma reggel már megint érzem, voltam védőnőnél is reggel a kiskönyvért. Megmérte a vérnyomásom, 82/60 volt. Azt mondja hétvégén még alacsonyabb lehetett, azért fájhatott annyira, mert mondtam Neki, hogy szinte egész nap feküdtem, annyira szédültem.
Képzeljétek, azt mondta, ha busszal mentem, akkor nem mer hazaengedni csak taxival! De autóval mentem szerencsére.
Egyébként a vérnyomásom még soha nem ment 90 fölé életemben, akármikor is mérték, kivéve a terhességeim utolsó heteit, akkor már elérte a 100-at is!
Most olyan boldog vagyok, úgy érzem kezdek sínen lenni a megoldandó problémák terén. Beadtam ma az oviba a fellebezési kérelmet, beszéltem a munkahelyemmel is és semmi gond nincs belőle, hogy szabira majd táppénzre megyek, gratuláltak a babához és együtt örültek velem. Pedig úgy féltem ettől a beszélgetéstől, mert nem szeretik a cégek a táppénzes megoldásokat. De ez egy olyan korrekt cég, úgy imádom!
Holnap megyek Pestre intézni a gyesem lemondását és megigénylem a férjemnek, még ez nagy menet lesz, biztosan sokat kell várakozni.
Na, most megyek és csinálok egy kis salátát, szedek a kertből!
Ma reggel mértem magam, eddig 1 kilót híztam. Én is gömbölyű vagyok, 174 cm és 74 kilóról indultam.
A fiam után maradt még rajtam több mint 10 kiló plusz, jó pár kilót most télen szedtem fel.
Manócskák! Még azt szerettem volna Tőled megkérdezni, hogy ha simán szülsz, akkor mikor csinálja meg a dokid az elköttetést? Még akkor a 3 nap alatt a kórházban?