Timika!
Nagyon gratulálok Flórához!Gyönyörű.
Sok boldogságot,jó egészséget kívánok Nektek!Szuper,hogy simán bújt ki a picilány!
Melinda!
Örülök,hogy nincs baj Lindivel,bár őszintén szólva meglepődtem,hogy ezt mondták..
De ha a doki mondja....
Jó utat,jó pihenést!
Szilcsi!
Nem mondod el mi a baj?Vagy csak a kialvatlanság?
Én sokszor szenvedtem attól pl,hogy minden területen maximumot akartam nyújtani.Akartam volna már hamarabb dolgozni,de Hannától nem lehetett.Minden figyelmet igényelt.Úgy éreztem elvesztettem a régi életem...(és ez igaz is volt vhol)
Kevinnél is jött ez a feszültség,de aztán mindig azt mondom,hogy nekem most az a dolgom,hogy anyuka legyek elsősorban.Ez az idő az övé.
Persze ezt nem mindenki teheti meg...,tudom.
Szopiról mi sem tudtunk leállni még,pedig akartam.De aztán...megsajnáltam őkelmét..
Muszály lesz mostmár leépíteni belőle legalább...
Zsuzsu!
Konsti nagyon belehúzott a fejlődésbe!
Térdel és fogakat növeszt egyszerre!Gratulálok!:):)
Lehet,hogy rólad mindig a finom anyatejcsi jut Konsti eszébe,és ezért nem kér mást...Apa sokára ér haza?
Jól bírja a prücsök ,hogy addig nem eszik..Drnő mit mondott?
Haragosi!Szilcsi!
Az tuti,hogy a gyerekek nagyon megérzik a feszültséget.
Volt mikor kűzdöttem én is,hogy egyen Kevin végre...de nem evett sehogy sem.Kezdett fogyni a türelmem..Odajött apa mosolyogva,olvadozva....és neki evett..
Volt,hogy Hanna kedvéért tett meg inkább vmit,mint nekem..
Pelenkázáskor nálam mindig visít és bírkózni kell,apjánál kevésbé,mamánál meg bájosan pillog...
Mondjuk könnyű annak,aki kipihenten,terhek nélkül megy babázni...
Nekem meg az a lényeg,hogy legalább vkinél megnyugodjon..
Aztán egyszer majd én is pihent leszek...,talán..
Észrevettem azt is,hogy Kevin nagyon igényli(Hanna is ilyen) a mindennapi bohóckodást a sima szeretgetésen túl.Ha az nincs meg véletlen,akkor sokkal nehezebb minden..Talán így csekkolja le,hogy minden rendben,én meg közben kiengedem a gőzt.Rötyögünk egyet,és máris jobb..,máris kevesebb a teher,a görcsölés...hogy a gyerek legyen a lényeg és a vele való kapcsolat,ne a teljesítmény.(az enyém,és az övé sem!!)
Szóval próbálok törekedni,hogy legyen egy bohóckodós,dobálós,röptetős,lovagoltatós,hintázós idő minden nap..min. negyed óra.
Nálunk ez segít.
E.