Norcsi
: Dehogy bántódtam meg. Szived joga leírni a véleményed! De tudod azért írtam le, hogy vagyok, mert kérdezték és válaszoltam. Mivel más nem igen történik velem, ezért azt írom amit érzek és ami új az életemben (nem a párom, hanem az összeköltözés
)!
De tudod ezzel az erővel azt sem kéne közkincsé tenni, hogy kinek halt meg a nagymamája, hogy ki mit főzött, hogy ki hol építkezik, hogy ki hova járt suliba, és hogy ki milyen felelős beosztásban dolgozik
.....stb. Mert ha azt vesszük ezek sem tartoznak az általad "normálisnak" vélt témához.
" Amikor pedig esetlegesen "kioktatják" őket természetesen megsértődjenek és persze sose tanuljanak a hibáikból. "
Hát látod ez a baj, hogy "kioktattok" bennünket. Hogy jössze te ahhoz, hogy kioktass??? Mi vagy te a JóIsten? Véleményt azt lehet mondani, sőt!!! Na de kikotatni, már megbocsáss..... Ja és én spec nem szoktam megsértődni!
Másrészt meg mindenki úgy él ahogy akar, ahogy jó neki. Nem tudom az neked miért fáj, ha valaki esetleg boldog és azt le is meri írni(pl Zsófi, vagy én, de vagyunk itt még többen is) Azért mert te nem vagy az?? Ha megdöglik a lovam, a szomszédé is dögöljön meg, vagy mi??
Nem tudom mi zavar téged az életvitelünkben? Tudod, hogy élünk? Éltél velünk? Nekem nem tűnt fel, akkor, hogy jössze te ahhoz, hogy véleményezd a felelősségtudatunkat és a szerelmi életünket? Elmesélnéd, hogy mi a baj a felelősségtudatunknak? Mit nem csinálok jól? Nem szeretem a gyerekemet? Nem adok neki enni? Nem öltöztetem, nem foglalkozok vele??? Már megbocsáss, de aki egyedül be mer vállalni egy gyereket, annak dupla annyi felelősségtudata van, mint annak aki hagyományos értelemben vett családmodellben neveli fel!!!!
A szerelmi életem meg nem részletezve írtam le. De ha gondolod, szivesen....
A Bogi születése óta 2 barátom volt és nagyon remélem, hogy a másodikkal (mostani) sikerül. Tudod, nem én akartam ezt így, de ha már egyszer így alakult, akkor el kell fogadni és megpróbálni alkalmazkodni a helyzethez! Lőjjem főbe magam, mert Bogi apja elhagyott? Vagy öltem volna meg a gyerekem, azért mert Bogi édesapja (amikor 3 hónapos terhes voltam) meggondolta magát és mégsem akart babát? Ugye ezt te sem gondolod komolyan??
Az pedig, hogy van barátom akit szeretek és aki viszont szeret, és elfogadja, sajátjaként szereti a Bogit, nem hinném, hogy olyan nagyon erkölcstelen....
Te mit csinálnál, ha a férjed beadná a válópert, mert találna egy jobb nőt? Lecserél egy szebbre,jobbra fiatalabbra?? Mert benne van a pakliban Nórikám!!! (Sajna erre nincs garancia, még a házasságkötési papír sem!)
De tudod mit? Ha elváltok,utána nehogy merj társat keresni magadnak és apukát a kislányodnak, mert az undorító,erkölcstelen és elgondolkodtató...
És mégegyszer hangsúlyozom, hogy egyáltalán nem bántódtam meg, méghozzá azért mert nincs igazad. Nem hinném, hogy bárkinek joga lenne itélkezni felettem/felettünk! Még neked sem!
Én a legjobb tudásom szerint formálgatom a lányomat. Próbáltam keresni (és találtam
) magamnak egy szerető társat, aki elfogad bennünket. Nem élek erkölcstelen életet és a gyermekemért mindent megteszek. És az, hogy bizonyos dolgokban nem úgy gondolkozom mint te (vagy ti), az miért baj? Nem vagyunk egyformák, rettenetesen unalmas lenne az élet, ha mindenki ugyanúgy élne, nevelné a gyerekét, sablonos és dögunalmas.... Miért nem szabad különbözni?? Nem vagyok semmivel rosszabb nálad, csak másképp gondolkodom és másképp élek! Ez baj??
Nem vagy feketebárány, az Zsófi meg én vagyunk
Ja és megmondod ki az aki miattam hagyta el a topikot? És nekem miért nem szóltak? Mindent én tudok meg legutoljára
.....
Szióka
Enikő