Cscsi,
én azt a helyet tudom ajánlani, ahova én járok. A Bartók Bélán van a Móriczon.
www.mensmentis.hu. Szerintem ha mondod nekik, hogy mi van, akkor akár 1-2 napon belül fogadnak, igaz ki kell fizetni, de egészségpénztárakra pl. elszámolható.
Ott tudnak inzulint is nézni, amit tb-re nem fognak soha, lehet, hogy a cukor határásra baromi sok inzulint termelsz (hiperinzulinemia), és ezért esik le nagyon a cukor. És tényleg ugyanolyan rossz, mintha magas lenne.
Naptár: akkor a fehéret kell nézni? Mert akkor nekem augusztus 6. Úgyis 7-re tervezem a szülést. Milyen szép születési dátum a 09.08.07, ha már egyszer a 09.09.09-et beelőztem
Mimi,
én már rutinos vagyok így a 2. babánál, ugye a lányom még mindig pelenkás, és szépen vágom ki a csomagokból a nyuszikat azóta is, hogy neki már minden liberós ajándéka megvolt. Most már van vagy 27, úgyhogy nem kell sokáig gyűjtögetni
Nagyon aranyos dolgokat küldtek, a nyuszibábbal a mai napig játszik Lili.
Képzeljétek, tegnap levettük a pelenkát, a lányom 9:00-16:30-ig semmit nem csinált. Nem pisilt, nem kakilt, semmi. Aztán 13:00-16:30-ig aludt, akkor sem. Mikor felkelt, akkor ráültettük a bilire, hogy most már tuti kell. Jött is egy csomó pisi. Aztán fél 7-kor ült a kisszékén, bekakilt, bepisilt, folyt mindenhol, én fürödtem, az apja nem vette észre, de még a lányom sem, hogy ül a trutyiban. Szerintetek ez normális????????
Tündi,
7,1 elvileg jó, 7,8 a határérték, de ugye erre szoktam azt mondani, hogy én hogy örültem a 6,9-emnek, aztán meg jó levették miatta a 30g-os reggelimet 20g-ra. És ugye tuti, hogy valami nem stimmel, mert ha mindent megennék, mondjuk a fehér kenyeret is, akkor igencsak felmenne az érték. Úgyhogy attól függ, ki nézi meg.