Szisztok rég nem látott barátnőim!Már nagyon hiányoztatok, de a barátom(laptop)beteglett, egy csomó vírust benyelt! Hoxárt még csak olvastam fönti gépen, de el volt mentve egy hosszú válasz levél ide, és vártam,hogy ezt elküldhessem, remélem még érvényesek a válaszok, na de majd meg látjátok, így 1hét és 2nap után.
Hoxa naplót meg azért nem írtam:
Anyósom meg van sértődve, mert mult7en 7főn(most már 2hete) itt voltak, a párom mamájával a szuterint rendbe rakni. Ami persze Attila dolga lenne, mert enyém a 2emelet. Na meg mivel a mamájáé a ház még sok dolga volt amit csak most vitt el, így 2év után.
A lényeg, átmentem anyám barátnőjéhez, hogy CSP stb igénylőlapokat kitöltse nekem szépen. Egyszer még haza is ugrottam párom Taj-kártyájáért. Aztán anyuval úgy döntöttünk,h. elbabakocsizunk a boltig. Hívott párom, mire mennek anyáék hazaérünk? Persze! Erre barátnőm megállított a kocsmánál(ő ott melózik),közben jött a Jan.-i baba, akiről már beszéltem, meg még1. Így csak nem értünk haza. Pénteken, már mondtam anyunak lehet megvannak anyósék sértődve, mert eddig minden nap jött, most meg 7fő óta nem. Kiderült,mondja párom, legközelebb ne vigyem el Olit csak úgy szó nélkül....
Persze szóltam, csak nem a boltig menésről,de asszem ez az én dolgom.táááán
Azért nem, írom a naplót, mert azt meg olvassa, bár ha ezt is akkor ma biztos fog jelentkezni panaszra a fiánál. már 2hete nem jelentkezett.
Mi jól vagyunk, oli még mindig teljesen összevissza eszik 2-től 7óráig. Ma is átaludta az éjszakát, este 9kor evett 11ig szirénázott, nyekergett és reggel 6kor kelt.
Képzeljétek pár napja mióta ilyen dög meleg van, észre vettem, hogy a kutacsa nagyon beesett, de a vizecske nem nagyon érdekelte.
Ez a régi leveél:
Sziszike nagyon jók a képek, főleg a boldog, fülig érő szájú szülők. De látom a frizura nálatok is hasonlóan áll, mint nálunk.
Én abba hagytam a szopi teát, meg a bogyókat, erre ma csak 40et evett ki és nem is jött több, ment a sziréna, megetettem a másikból,de már begerjedt és nem szopott. Így lefejtem és megkapta fecsivel. Estére ismét. Gondolom olyan kevés ez benne, hogy ha szívta sem jött elég, így megint jött a pánik, lefejtem, meg az éjszakai fejés 40et megkapta még mellé. Kezd rám törni a pánik, most megiszok mindent ami mozdítható asszem, nem fogyhat el a tejem.
A fiam éjszak és délelőtt tökéletesen szopik és magától elalszik. És déltől este 10ig rinyál, semmi se jó, aludni is csak szakaszosan, és nem szopik, csak rázza a fejét s cicin.
Gabka nem irigyellek, de hiányollak. Sok sikert! És tolasd mással is azt a babakocsit és pihenj! Nekem sok jelentkező van, de nem adom ám csak úgy oda. Bár ma épp a barátnőm látogattu meg, aki a kocsmába dolgozik és Oli neki állt bömbölni, kijött a tulaj és álomba ringatta. Ez egy 60 fölötti ürge. Persze nagypapa, és németben vannak az unokái, így nagyon örült Olinak, még énekelt is neki(mert zenész), a fiam meg beájult.
Én ma már az üvöltő gyerek mellett az üvöltő hifinél táncoltam vele, de jó nagyokat kell roggyasztani akkor csönd van. Gondolom röhög magában.
Nekem meg nyilván csak baltával lehet majd alakot formálni!
A 23-ból a szüléssel 6kiló ment le, aztán 2kiló, gondolom az volt a víz, mert a bokám újból pipaszár. Pont most találtam egy októberi képet magamról, még ott is fele ekkora combjaim voltak
(((
Tegnap én is elmentem anyuval turizni, meg kínában vettem össz. 3nacit+1 fölsőt, mert csak anyu ruciait tudom elhordani.
Csajok lehet hülyeség, de ahogy írták a másik fórumon a GW-ről a kaporszagú gyerekeket, anyu csinált kaporfőzeléket, és az én gyerekem nem üvöltött a hasa miatt, nem sírt fel, nem rúgkapált, nyugodtan evett. . . Ha ezen múlik, minden nap eszek. Most is úgy alszik, mint akit leütöttek. (na ezt még reggel írtam, és a tökéletes éjszakánkra gondoltam+délelőttre)
Tünemény Lucának is nagyon szép szemei vannak, a tieid?
Örülök, hogy a te szélhámos párod is babázik, jó látni a kezében. Ilyen képet vártam már tőled rég!
Na most már én is kiváncsi vagyok erre a TGYÁS-ra. Bár az én redvás cégem ép tegnap küldte meg a márc.és ápr.táppénzt. Gondolták én ápr.-ban nem fizetek semmit, és nem kell lóvé. Nemtom mikor óhajtanak majd tgyást utalni.
Dharma üdv. Itthon! Mekkora szemetek, meg szátok van. Pedig azt hittem Olimnak nagy a szeme, de a mi szánk nagyon vékonyka.
Na most egy kicsit beleolvasok a friss hírekbe!
Tasin én is pont azt mondtam apunak, mikor Olit a tükörhöz vitte és elhallgatott, hogy az az átjáró a 2világ között és biztos valakit lát.
Eda Olinak csípás minden alvás után a szeme.
Nekem is pöttyös a gyerek, ami az anyatejben átmenő anyai hormonoktól van, és mikor eszik, sír, vagy melege van akkor jobban előjönnek. Már a koponyáján is vannak.
Raktam fel uj képeket naplómba.
Kikocska klasz kis kölkeid vannak,(mikor végig futottam csak a képeket nézve)gyönyörű családod, nem kell azokkal foglalkozni, akik a sósvaniliafagyira irigyek
Baba vizes fülről én azt tudom, hogy jól meg kell törölni fürcsi után, mert sírhat azért, hogy vizes maradt, meg könnyen megfázhat.
Leo lehet az is,hogy ettél valami olyat amit kiérez.Pl. paradicsom, hagyma, füstölt sajt, vagy hús, fahéj… Csak tipp. Fogamzásgátlóról nem tok semmit.
Eda szerintem lehet a meleg miatt akarnak a babák most többet enni, mert előbb megszomjaznak.
Na befejezem,mert ez így már nagyon hosszú, megyek teregetni, és remélem majd vissza is tudok valamikr olvasni, bár a gépem még mindig nem jó.