Sziasztok!
Azt hiszem, most én is csatlakozom Verushoz szörnyüség-ügyben. Ugyanis a tegnapi éjszakát mi is kórházban töltöttük Danival. Azt már írtam, hogy napok óta hány, semmi nem marad meg benne, bármit iszik, 10 perc múlva kijön. Na, ez odáig fajult, hogy péntek estére elkezdett felpuffadni a hasa, a doktor néni megijedt, hogy bélelzáródás vagy csavarodás lestt. Bementünk a Tűzoltó utcába, bent is tartottak éjaszkára. Megnézték ultrahanggal, szerencsére bélcsavarodás nincs, de annyira ki volt már száradva szegény, hogy 3 üveg infúziót nyomtak bele éjjel. Ma délben hazaengedtek. Képzeljétek, ott álltunk felöltözve a gyerekkel, amikor Dani berohant a WC-be és kihányt mindent. Na, akkor vissza az ágyba, még egy adag infúzió, csak utána jöhettünk el, de szentül meg kellett ígérnünk, hogy bármi van, azonnal visszük. Benne hagyták a kanült is a kezében, hogy bármikor be tudják dugni az infúziót. Szegénykém, itt alszik most kanüllel a kezében! Szerencsére ma délután már nem jött ki belöle semmi, evett néhány szál ropit is teával. Most izgulunk az éjszaka meg a holnapi nap miatt, remélem, nem lesz semmi baj. Hétfön mindenképp be kell újra mennünk, megnézik még egyszer UH géppel, csak akkor vagyunk rendben, ha ott nem találnak semmi gondot. Szorítsatok!
Verus! Hannáért is nagyon szorítok, remélem minden rendben van vele! Írj, ha tudsz valami bövebbet!
Pele! Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!
Jó kis hely az a Kemence, kíváncsi vagyok, jövö nyáron ki megy Hozzátok vendégségbe!!!!!!!!
Zsóka! Nagyon örültem a telefonodnak!
Komolyan! Lehet, hogy nem látszott (hallatszott) rajtam, de egy kicsit zilált voltam a mai napon, bocs érte!
A fogak pedig nem mindig látszanak ám, amikor ki akarnak bújni. Nálunk több hullámban jöttek, egy darabig felsírtak éjjelenként, aztán egy ideig semmi, majd pár hét múlva újra. Kitartás!
Geri! Jó mozizást Neked!
És milyen suliba mész? Nagyon klassz, hogy bele mersz vágni!
Évi! Gratulálok a régi Csongihoz! Ügyesen átvészeltétek a nehéz napokat (heteket
), de látod, rendbe jött. Örülök neki!
Dia! Hogy Te milyen elörelátó vagy! Karácsonyi ajándékok... Én úgy november vége felé szoktam észbe kapni, aztán meg kapkodok, mint egy őrült!
Jázminmama! Annyira irigyellek Anyukád keze miatt! Az enyém pedig ötvös, tehát kézügyessége van böve, de se kötni, se varrni, söt, még biciklizni se tud!
Azért persze imádom, és a gyerekek is, de igazán klassz lenne, ha nem csak ékszereket tudna varázsolni!
Geri! Az annyira jó idöszak, amikor a hngjukkal játszanak! Nagyon szerettem! És úgy el tudja vele büvölni az embereket, ugye?
Ancsa! Nem tudom, mennyire nyugtat meg, de úgy tünik, telihold van! Az meg aztán megörjít mindenkit állítólag!
Ildi! Gratula a fogakhoz!
Te mi alapján döntöttél a "mikor menjünk suliba" ügyben? Mert mi még elötte vagyunk, de sokat rágódunk rajta. Dani nem évvesztes, és azt hiszem, egy kicsit belepusztulna, ha jövöre nem mehetne.
Pele, Te mit gondolsz erröl????????
Jó ét Mindenkinek!
Verusnak külön nyugodt éjszakát, remélem, nekünk is az lesz!
Emese