hahó!
Mire jövök vissza, basszus... jaaaj, drukk Diusnak, nem akarok vészmadár lenni, de onnan ő már ki nem jön egyedül, úgyhogy sztem ugrott a lagzi...
De biztos ő is azon van, hogy a lényeg, hogy egészséges legyen kicsi Ármin, és az is lesz persze.
Mostmárt igyekszem jönni többet, ha teccik nektek, ha nem...
Visszaolvastam előbb, de csak 1,5 oldalt bírtam, majd a többit később, de örülök, h Eliza pöttyei javulóban vannak,. Ani, te meg ne butáskodj, ne ostorozd magad! Amit Rékababa írt az öröklődésről, azon olyan jót nevettem...
Én is a mamámtól örököltem sokmindent amúgy. (Remélem, a mellrákra való hajlamot nem...)
)
Banoed, akkor megelőlegezetten is boldogot Zsófinak!
Örülök, hogy Zsombi füle javulóbaan.
Tuntun, nagyon jó a kép, nagyon hangulatos a szoba és milyen jót játszanak!
Erik evése miatt szerintem se aggódj. Nálunk Ármin kb 14 hósan kezdett egyedül enni, azóta nem hagyja, hogy etessük, Hanna valamivel később kezdte. Ármin szebben eszik egyébként, mint anno Hanna, sőt, Hanna még most is malac sokszor.
Tök jó tippeket adtak aa csajok, hogy mit csinálj, és szuper, hogy Ricsi partner ebben! Szépek az erdélyi képek, kár, h nem nagyon látszanak...
Dadomi, sajnálom, hogy ilyen primitívek a bölcsiben, bocs, de nem tudok erre jobb szót.
Ani, Eliza annyira jópofa! Hihetetlen édes kiscsaj, itt vigyorgok mindig, mikor mesélsz róla. Kristóf tüsi hajáról csak én nem láttam a képet?
Babriella, üdv! Szép neve lesz a kisfiadnak! I. J.
másnak is volt dokija, majd tudtok tapasztalatot cserélni biztosan!