Melike
Zoorsi
Sok sikert neked is
Jo tanacsok
haat az van sok....gyogyteak,talpmasszazs,akupunktura,egeszseges taplalkozas most ennel okosabbak nem jutnak az eszembe
Dokinal
Hat megjottem
aszonta a doki nem kezdjuk az injekcio kurat mert nem latja ertelmet
de szerinte azt az egy ero tuszot ami jelenleg 2 azt mindenkepp szivjuk le
es aztan leszivas utan ad gyogyot ami lejebb viszi az fsh-em es ha ebben a ciklusban nem is jarunk sikerrel kovi honapban indulhatna a szurival a lombik
erre en megkerdeztem nem e lehetne clostit szednem es azzal peteket noveszteni es akkor tuti nem 1-et szivna ne...szerinte nem igazan lesz azzal sem tob peti de anno 2007 novembereben egyik oldalt 4 masik oldalt 5petet is lattak szal hasznalt
pedig mar akkor is magas fsh-em volt tobb mint ami most
Aztan azt mondta megprobalhatom
nehez volt a dontes...de miert ne szedjek semmit es szivjunk le 1tuszot ha egyszer szedhetek gyogyot es talan csinalhatunk tobb petit es akkor mar tobb lesz mint 1
vgy rosszul gondolom
De akkor ennyi erovel miert nem mehet az injekcio kura
mondjuk arra aszonta nem hatna ennyi ido alatt de a closti az nagy dozis es az hatni fog
de akkor jott a kovetkezo keres akkor o miert nem mondta vgy ajanlotta a clostit
Lenyeg a lenyeg ilyet meg nem hallottam soha,hogy clostizom es azokat a peteket fogja leszivni es ha minden jol megy vissza is tenni
na meg olyat sem hallottam meg,hogy az abban a honapban ero 1tuszot akarja a doki leszivni
ettol elegge ockodtam...mert ha lehet akkor legyen most 2baba mrt utana mar ki tudja mi lesz alapon
kicsit lehet bonyolultan irok
Aztan kerdezte mi az ami miatt ockodom attol,hogy az 1ero tuszovel probalkozzunk ebben a honapban marmint azzal legyen lombik
mondom 1 az a penz
arra az egy tuszore ngyon csekelyke eselyem van,hogy minden klappoljon es meg meg is maradjon
en inkabb stimuznek vgy varnek es kovi honap es akkor inkab legyen tobb tuszo az maaaar nagyobb esely de meg ugye igy sem biztos semmi
a masik meg n em csak a penz mert van keret de ze mondjuk ha ingye lenne vgy akcios aron mivel ez egy sima ciklusbol levett tuszo akkor belemennek de igy hogy ugyanannyit kifizetni az igencsak csekely eseltre
Inkabb akkor varnek
De a lenyeg a lenyeg abban maradtunk szedem a clostit 5napig 2*1szemet 19-en meg visszamegyek petikukucsra
aztan meglatjuk mikor lesz a leszivas stb
errol addig ne is beszeljunk amig nem tudjuk hogy allunk petiileg
Szerintetek jol dontottem